Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


gempar kejadian berbalas tembakan di kedai emas servay ..

peniaga ini mengenakan hukuman yang tidak masuk akal ke..

video banjir lumpur di georgetown penang 29 okt 2014

segmen pencarian bloglist november disember 2014

segmen awesome blogger bloglist

ramly halal mart putrajaya

tinjauan rakyat tak yakin sistem kehakiman

video cara kejam pengasuh taska beri ubat

foto keseronokan erin malik farriz berbulan madu di los..

ameryllis charcoal red clay soap with spearmint

jahiliyyah abad ke 21

jangan buat dulu nanti passanger nampak inikah lambang ..

tragis kanak kanak diikat tangan kaki di rumah pengasuh

ariel sharon dah mati

inilah permainan popular yang telah meragut nyawa 183 r..

agar agar lapis

vitamin shaklee bagus untuk kesihatan

menarik foto lawak giler 612

kepada semua hacker bantu palestin

bagaimana menguatkan hati disaat dia tinggalkan saya ta..

majlis restu ilmu bagi calon spm tahun 2014

erti surah al fatihah

menarik foto lawak giler 333

terkini kereta bentley selamatkan nyawa adik timbalan m..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 429
Widget Aktif : 3,942
Banner Aktif : 6,652

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 871,157
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar selfie diana amir yang buat peminat ..
  • sebab sebab hitler dan nazi membunuh yahudi
  • saat romantik wawa zainal dan aeril zafrel ..
  • whatssap edar foto tong sampah misteri di s..
  • adakah adel bakal kembali berentap di saing..
  • lagi cadangan bodoh yang diutarakan oleh mp..
  • satay station kampung baru klcc view
  • subhanallah kekuasaan allah patung kuffar h..
  • uqasha senrose cantik bertudung manis gitu
  • general pm government still studying struct..
  • gambar pak majid penyokong pahang
  • online shopping malaysia zalora

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • kahwin muda girls only
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)