Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


perkara perkara tak masuk akal yang dilakukan jutawan s..

cara semak syarat kelayakan dan jadual pengambilan ke u..

kuala lumpur milik siapa

tengok bola dicelah celah punggung 3 perempuan jadi vir..

gadis harimau malaya jinak di thailand

gaya pelik gadis melayu cantik ini bersenam

interpol keluar waran tangkap untuk ketua ulama dunia d..

cannabis on a high in 2014

majlis perkahwinan syuhada hafizul

manusia yang memiliki lidah daripada api neraka

video penunggang basikal di china selamat selepas hampi..

tanda tanda mahu bersalin

puting beliung sudah sampai di sabak bernam

kalau jumpa saudara kita ini jual minyak wangi belilah

raih rm100 000 sebulan jual roti canai

dsd dr zambry abd kadir harap dapat tambah jumlah pener..

beshine premium drink murah terbukti berkesan

aneh 10 makanan pelik dimakan secara hidup hidup paling..

nak habaq kat hangpa depa dah mula plan nak jatuhkan mb..

tukul guru selapas kena tegur

jamies winston did not break the student code in allege..

puting beliung di sabak bernam

jalan jalan makan angin teluk chempedak kuantan

manik manik hujan putih cintaku kian bercambah eh

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 520
Widget Aktif : 3,864
Banner Aktif : 6,886

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 962,232
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • inilah 5 wanita cantik yang di lahirkan seb..
  • zizan razak tampil perjelas isu hubungannya..
  • inilah dia wanita paling cantik di china 8 ..
  • isu hamleys tudung rosyam nor cetus amarah ..
  • 10 wanita yang di rindui oleh syurga
  • 7 gambar muniff isa sah bergelar suami deng..
  • kejahatan isis terhadap mujahidin dan kaum ..
  • emma maembong putus cinta dengan zizan
  • rosyam nor berang bila anak disuruh buka tu..
  • menarik foto lawak giler 716
  • first giveaway by kamamimi
  • raih rm100 000 sebulan jual roti canai

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • super duper cute
  • islam itu indah
  • di tubir bibir mataku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • kangkung dan risikonya
  • 7 things you need to know about depression
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)