Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


hentikan sementara sebarang aktiviti di kawasan tasik k..

dasar sombong pengecut

ikatan berputik di uitm

heroin suamiku encik sotong mula besar kepala

semakan keputusan penempatan murid secara online ke tin..

syahadah qiraat tunisia

seram 4 pantai yang paling menyeramkan di dunia

stesen radio mohon maaf tindakan melampau dj

makanan yang aku teringin nak makan

bilikseminar my dah beroperasi

majlis senyap senyap hafiz suip dan kekasih selamat ber..

video maharaja lawak mega 2014 minggu 6

kenapa anwar takut air banjir siri 2

video manusia tiada sivik perlu malu dengan gajah ini

video monyet cuba selamatkan rakan tak sedarkan diri te..

cantik betul taman agro teknologi mardi cameron highlan..

kulit muka cair kerana alergi ubat

apple hadir dengan laman tumblr khusus untuk mempromosi..

waktu solat malaysia 23 12 2014

menarik foto lawak giler 719

38 pelajar dapat straight f bukti sistem pendidikan mal..

kemeriahan kami

lelaki ini mencipta pil kentut berbau seperti coklat da..

jawatan kosong kemas

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 213
Widget Aktif : 3,886
Banner Aktif : 6,874

Domain Dibenarkan: 10,760
Jumlah Artikel : 963,684
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 4 selebriti wanita yang kini berhijab semak..
  • kate upton wanita paling s3ksi 2014
  • gambar maksiat dalam kolam renang saya saya..
  • 8 gambar tunku idris adinda tmj akrab denga..
  • doktor dihukum kerana selfie di dewan bedah
  • baby keluar dari mana
  • 7 foto terkini farhan bekas suami abby abad..
  • nicki minaj tempelak kekasihnya seorang lel..
  • artis bertudung mengaku cuba selamatkan rum..
  • cara masuk ke sekolah teknik kolej vokasion..
  • awal ashaari scha alyahya digam pihak astro
  • aksi gila pemandu china di lebuhraya

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • never date a person who
  • rahsia label pada buah buahan
  • wang bukanlah segalanya
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • sketsa cinta awak dan saya
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..

  • wajib lawat :

  • dilagebu.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2875)   wanita (1889)   diari (1632)   produk (1329)   rojak (1251)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (818)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (370)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (140)   teknologi (126)   art (122)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (71)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)