Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


samsung dilaporkan akan membekalkan majoriti cip pempro..

mak tak pernah rotan saya

apakah itu got blogger

cikgu cantik kantoi apabila gambar yang tidak sepatutny..

fenomena alam yang menakjubkan yang mesti korang lihat

rozana misbun titip pesanan bilang awie perlu bertaubat..

mini giveaway by azhafizah com

gambar keganasan perang antara suku kaum di irian

je suis charlie

petua tradisional merawat kulit wajah berminyak

bil mati nak sama dengan bil bersalin 2015

1 479 illegals deported this month

kebijakan menteri susi jadikan nelayan pengangguran

ketuk ketuk

johnny depp haven t you heard i m really big in japan

6 gambar wajah sebenar anak dara saida taruddin kakak s..

nilam guru

telefon guru dicuri pelajar gambar peribadi disebar di ..

tangan misteri peluk awek dalam gambar

muka fathia rosak kerana suntikan botox

cinta yang agong

foto petir diambil dari angkasa lepas

bahaya kuku panjang

waktu solat malaysia 27 01 2015

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 187
Widget Aktif : 3,983
Banner Aktif : 6,978

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,018,772
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • nak tahu apabila alat sulit lelaki menyentu..
  • mas idayu cekik wartawan melodi
  • paling mengejutkan wajah terkini nur syafiq..
  • akibat dedah bentuk tubuh selebriti ini dit..
  • mahkamah arah aidil zafuan bayar nafkah rm3..
  • subhanallah kisah banjir air jernih bertaku..
  • fazura makan hati dengan zizan razak
  • telefon guru dicuri pelajar gambar peribadi..
  • reaksi dan komen dari zizan razak tentang k..
  • akhir zaman makhluk perosak yang berkteramp..
  • cikgu cantik kantoi apabila gambar yang tid..
  • 12 gambar kakak emma maembong yang cute san..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • kahwin muda girls only
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • di tubir bibir mataku

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)