Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


luis figo umum bertanding presiden fifa

video maharaja lawak mega 2014 minggu 12 separuh akhir ..

aku yg dulu bkn laaa yg sekarang babiesblink5in1 sayagu..

kucing mati hidup kembali

luahan menyayat hati intan maizura semua penumpang dan ..

peringatan angin kencang dijangka hingga selasa

program mesra sihat masyarakat sejahtera dun johor lama

42 000 orang asli terjejas banjir

igp pun tertanya tanya kenapa altantuya dibunuh motif j..

tips peranan si suami semasa isteri dalam tempoh berpan..

polis digantung tugas kerana makan haiwan spesis teranc..

assalamualaikum

man fined rm45 00 over rm14 000 fireworks

viral cikgu cantik dapat surat cinta bapa pelajar

kisah gadis cantik menyesal berkahwin dengan ustaz

jom join lazada

balas mh370 satu konspirasi pdrm kini buru fazel

gambar gadis bertudung berselfie maut tersebar

beautiful young je talents

tiga perkara pertama kali

santapan mata hati minda di hari jumaat

nanti petang papa ambil angah

homestay bandar kota bharu kelantan

bekas su politik mb terengganu dipenjara 3 bulan

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 553
Widget Aktif : 3,990
Banner Aktif : 6,971

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,636
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pintu bilik malam pertama ditendang bapa me..
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..
  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • alahai ribuan kucing berjaya diselamatkan d..
  • menarik foto lawak giler 813
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • suami belasah isteri curang video
  • instagram untuk anak orang kaya di malaysia..
  • senarai pesawat hilang yang gagal ditemui
  • penduduk syria gempar seluruh p3lacur datan..
  • the lamborghini lm002
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • kangkung dan risikonya
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • spisis kawan yang femes

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)