Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


muktamar kecoh pengerusi tetap pemuda pas dikejar ke ho..

mangsa bot pisang meninggal dunia

manusia specis ini pun ada islam atau bukan islam dia s..

kontroversi payung petronas

syura nafi bakal bercerai dengan suami

misi hidup mati malaysia lawan laos di sukan asia 2014

best vine 2014 manon mathewss vine travis harris honest..

gempa bumi sederhana landa selatan kepulauan fiji

jarum keluar dari tubuh pesakit

panduan membuat e book 1 ada buah tangan misteri

gambar pecah dara pun nak upload kat facebook ke

kucing masih hidup selepas kena langgar hingga melekat ..

tak serik serik shila amzah biarkanlah dia

budak lelaki 13 tahun jalin hubungan dengan orang gaji ..

my dream

secret skin white kawaii collagen by zofea beauty

amalan mengelak dari disihir atau dipukau

05 syurga untuk wanita yang mentaati suami ustaz kazim ..

produk hello kitty untuk para jejaka

lagi pendedahan kekayaan nga kor ming dari ahli politik..

kembali menulis kerana yasmin

sindir kutuk ucapan ketua pemuda pas bagai bercakap dep..

kemalangan jalan kuantan segamat pemandu nissan almera ..

tips memilih destinasi bulan madu

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 556
Widget Aktif : 3,926
Banner Aktif : 6,445

Domain Dibenarkan: 10,371
Jumlah Artikel : 807,914
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gadis meninggal selepas gambar seram menyer..
  • video detik cemas pelakon malaysia dirompak
  • video gempar kayak ini diangkat ke atas air..
  • identiti apek tua berdompet buruk ini akhir..
  • makan cepat boleh diabetes
  • isteri cantik bersetubuh dengan suami orang..
  • cukuplah orang tahu setakat itu sahaja nita..
  • lebih 4 juta iphone 6 dan iphone 6 plus ter..
  • shila amzah perasan bagus
  • senarai kes melibatkan akta hasutan sepanja..
  • mb langat 2 dipajak kepada air selangor bil..
  • segmen pencarian bloglist september by syah..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)