Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


the beautiful earth

hanya tuah semangat modal harimau malaya

apa sudah jadi ni

petrol diesel dijangka turun 10 sen mulai 1 januari 201..

akibat dikritik hebat di laman sosial mengenai gaya ram..

maharaja lawak mega 2014 minggu 6

sambal sotong pedas

5 gambar foto arwah adik adilla hayut banjir terlepas d..

rumahku syurgaku

caca merba

padah punca pasangan ini di tinggalkan dalam b0gel

ada apa dengan moto 360

usaha sendiri bukan tekak sendiri

16 kebaikan ostematrix untuk ibu menyusu dan ibu berpan..

persediaan awal untuk anak ke sekolah

menang magnum lagi

masjid jamek gelang patah renovasi 19 disember 2014 upd..

thailand tak gentar

piala aff dollah mahu sekat impian kiatisuk

ultra malaya ancam campurtangan kalau rafizi ramli cuba..

malaysia vs thailand final piala aff suzuki 20 disember..

tips nak kurus

nfl star joe flacco jabs president over name screw up i..

magnum cafe di mid valley megamall

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 235
Widget Aktif : 3,837
Banner Aktif : 6,913

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 959,666
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wanita terangsang bila tengok alat sulit le..
  • menarik foto lawak giler 436
  • penampilan berani no soo ram hanya untuk me..
  • jom lihat gambar orang orang kaya qatar dal..
  • pusat hiburan goyang ladyboy diserbu
  • brunei mengharamkan 19 penggunaan kalimah i..
  • siaran langsung malaysia vs thailand 20 dis..
  • guan eng bengkak hilang point nak hasut rak..
  • mencari bahagia
  • misteri telefilem oh my english villa isabe..
  • day 2813
  • tahun 2015 tarikh hari pembayaran gaji bula..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • wang bukanlah segalanya
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • cinta terlarang
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • apa petanda jika mimpi ular
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)