Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


dera anak suami isteri tak mengaku salah

general ron95 petrol price likely to stay at rm2 30 unt..

emma maembong meletup selepas pakai tudung

1 komen 1 ringgit untuk keluarga blogger bachtiar hiday..

keluarga peserta af2014 berhabis sms rm 35000 untuk kek..

only malaysia karaoke blue melampau cetus kemarahan

digi memulakan pendaftaran minat untuk iphone 6 dan iph..

hilang populariti akibat kontroversi dengan afiq muiz

himpunan gambar klang dilanda ribut puting beliung

makjemah video gambar ribut kuat melanda klang

12 gambar allahyarham hazalli yang maut superbike terba..

12 gambar allahyarham hazalli yang maut superbike terba..

kisah kejayaan ibu bekerjaya berjaya exclusive breastfe..

7 hari lagi menjelang 28 okt tweeter anwar dipenuhi kat..

elakkan ditipu pkr fahami kronologi kes liwat

15 gambar bersanding erin malek dan farriz fauzy di rum..

fungsi kotak carian penting untuk blog

resepi maruku blackpapper

lelaki buang suku tan bahan porno ditahan

off day

tips lelaki kesan duduk atas dompet

chewing gum di singapore

22 oktober 2014 hari deepavali malaysia

gempar dua isteri bantu bomoh setubuh guru wanita

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 618
Widget Aktif : 4,002
Banner Aktif : 6,543

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 854,895
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • wanita belia diratah selepas kemalangan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • wang bukanlah segalanya
  • diari sedih seekor kucing
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • apa petanda jika mimpi ular
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips nak jadi hotstufff
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)