Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


beri air percuma syabas mula luahkan rungutan

between 3 hatchback diesel mazda 3 bmw 1 series and aud..

dah hilang akal ke adun pas sorang ni

top5 carta jualan keseluruhan artis tahunan oricon 2014

seniman zed zaidi minta vanidah imran letak jawatan

tarik balik lesen perniagaan jika tipu pendaftaran gst

muzium tokoh kenali kesultanan johor

punca sebenar pas tidak berani pakatan pembangkang

gagal dapat banyak a dalam ujian pt3 salah siapa

dosa dengan allah

kisah sayu pakcik buta gigih menjual minyak attar di ku..

gambar navy indonesia letupkan bot nelayan haram

dosa dengan manusia

jawatan kosong kerajaan terkini

bless tea tox

no bake lemon cheese cake

arti surah an naba

14 gambar fenomena air pasang besar di terengganu

cuti umum negeri selangor 2015

nenek kebayan shoko gagal lapah bayi

terbongkar misteri kehilangan coli sedekad lalu akhirny..

rakyat malaysia guna media sosial untuk cari kerja

melayu jangan berlagak

cuti nak habis

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 477
Widget Aktif : 3,922
Banner Aktif : 6,838

Domain Dibenarkan: 10,760
Jumlah Artikel : 964,088
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 7 foto terkini farhan bekas suami abby abad..
  • stesen radio mohon maaf tindakan melampau d..
  • artis malaysia yang gemar tidak memakai col..
  • 13 gambar 10 tahun tinggal di dalam gua apa..
  • aksi gila pemandu china di lebuhraya
  • nicki minaj tempelak kekasihnya seorang lel..
  • gambar kim kardashian diparodikan
  • jawatan kosong kemas
  • waw besarnye patut gambar guru wanita ini m..
  • auto ward named 10 best engines 2015
  • afdlin shauki bidas juri mlm2014 kali ini t..
  • luahan hati ibu bapa keputusan peperiksaan ..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kurang ajaran tak sesat
  • cinta vs materialistik
  • rahsia label pada buah buahan
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • puisi terakhir imam syafie
  • jenis jenis jerawat
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • syidamuhajir.blogspot.com
  • dilagebu.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2875)   wanita (1889)   diari (1632)   produk (1329)   rojak (1251)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (818)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (370)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (140)   teknologi (126)   art (122)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (71)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)