Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


menarik foto lawak giler 445

make money online

rebat pengguna lebuhraya plus sempena krismas 2014

video monyet cuba selamatkan rakan tak sedarkan diri te..

aiskrim goreng vanilla coklat

apabila ada jalinan persahabatan maya

6 perkara yang kita sukakan tetapi ditamatkan pada tahu..

lelaki catat rekod dunia pancing jerung seberat 565 kil..

sempat curi dua rantai emas

budak 9 tahun maut jatuh tingkat 9 flat taman bukit ang..

27 masih terkandas di gunung gagau 26 diselamatkan

goodbye 2014 giveaway di munirahizzan com

macam ni rupanya cara cia menyamar

zizan razak sangkal hubungan dengan emma maembong putus

awal ashaari scha al yahya digam astro

ngeri pembehan plastik yang paling seram dan mengerikan

bapa emma maembong mengamuk dengan wartawan pula

santai pakcik buta gigih jual minyak atar rm1 50 seboto..

segmen ini entry terbaik 2014

makjemah lelaki flush kucing dalam tandas tampil beri p..

naib ketua umno dakwa difitnah ketua pemuda umno pulau ..

keputusan pt3 2014 paling hancur hingga ibu bapa salahk..

cara masuk ke sekolah teknik kolej vokasional 2015

jawatan kosong jabatan kerja raya negeri johor 31 disem..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 339
Widget Aktif : 3,911
Banner Aktif : 6,849

Domain Dibenarkan: 10,760
Jumlah Artikel : 963,471
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • heboh gambar lelaki buat projek dengan ikan..
  • video berebut pam minyak sampai sanggup lan..
  • fesyen gaun paras peha maya karin
  • bercinta 21 tahun elton john kahwini teman ..
  • kate upton wanita paling s3ksi 2014
  • keja gila jual isteri demi mendapatkan proj..
  • makjemah video lelaki ini selamat walaupun ..
  • nazri aziz ada perjanjian apa sampai setuju..
  • respon rosyam nor permohonan terbuka hamley..
  • doktor dihukum kerana selfie di dewan bedah
  • fatin liyana terima anugerah tokoh srikandi..
  • baby keluar dari mana

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • cinta vs materialistik
  • di tubir bibir mataku
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • 7 things you need to know about depression
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • dilagebu.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2875)   wanita (1889)   diari (1632)   produk (1329)   rojak (1251)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (818)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (370)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (140)   teknologi (126)   art (122)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (71)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)