Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


upload gambar hangat di fb untuk cari jodoh

laksa kuala kangsar memang macam ni ke

cantik luar cantik dalam nk cantik dgr sini ibu putih c..

cara membungkus hadiah matematik dalam kehidupan math2e..

nikmatnya soft ice cream

serius sampai begini sekali wanita ini upload gambar da..

kesan maksiat tetap berbahaya walaupun mendapat keampun..

dap menghina pas serta cabar keluar pakatan jika mahu h..

menarik foto lawak giler 714

makan dalam teguran orang luar pada gadis malaysia yang..

video kahwin ala ala winter sonata

hubungan cinta zizan razak dan emma maembong dah berakh..

aku yang gelisah

6ixth sense manisnya cinta chord

terbitan pertama kuasai aliran wang tunai

hamleys tampil dengan mohon maaf atas isu anak rosyam n..

misi mencari selipar

berita panas artis emma maembong putuskan cinta zizan r..

wow pemain golf berusia 103 tahun ini catat sejarah cem..

makjemah korporat pas gesa contohi allahyarham ani arop..

menerjah ke alam dinosaur di dinoscovery avenue k kuala..

kisah pakcik penjual aiskrim osda dan phdnya 5 gambar

28 gambar sekitar final piala aff suzuki 2014

terharu isteri mandikan jenazah suaminya subhanallah

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 336
Widget Aktif : 3,859
Banner Aktif : 6,891

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 961,269
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • younger generation urged to nurture cultura..
  • hash tag and win limited edition t shirt
  • tokan dadah pelacur warga asing dicekup dal..
  • kenapa baiki komputer atau lap top lama leb..
  • thailand merangkul gelaran juara aff piala ..
  • menjelang aksi final piala aff suzuki 2014 ..
  • rahsia kulit bersih dan segar
  • mari lihat memori dan detik detik menarik a..
  • 3 gambar trak anggota tentera malaysia terb..
  • imigresen putrajaya menyerbu pusat urut yan..
  • hubungan cinta zizan razak dan emma maembon..
  • oppo r5 telefon pintar ternipis di dunia

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • blog spammers sudah bijak
  • hati hati laman web hina islam
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kembali menjadi burung pipit
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • hati itu umpama gelas
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)