Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


gambar ella razak adik tasha shilla yang cantik

fara fauzana akhirnya mengaku sudah ada boyfriend dalam..

cerita lagenda air terjun lata kijang negeri sembilan

harga minyak terkini 1 mac 2015

petua wajah semakin berseri

menang

n3 lama yang di updated balik kisah lelaki sangka dia t..

saka nenek ditangkap

nik abduh akui pas dah lama buat kerja bodoh

adik beradik selebriti yang popular di malaysia

babi sujud di depan kuil jadi viral

ootd di klcc

bas persiaran kenari utara travel tour

ashraf sinclair berehat berlakon sinetron

tangan lelaki ini sepantas mesin

de gea bakal terima gaji penjaga gol tertinggi di dunia

masih sayang zamarul mengaku ceraikan diana 15 jan lalu

apa simkad paling murah top up pulak jimat yang amat da..

cerita tentang uv dan cpuv blog sendiri

bagaimana untuk menambah instagram photo widget

10 entri paling popular bulan februari

kisah cinta zizan emma sudah berakhir

ayda jabat bosan rimas dengan izzue islam

mampuslah tony pua dan rafizi ramli kali ini fitnah ke ..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 460
Widget Aktif : 3,976
Banner Aktif : 7,113

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,070,529
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • zamarul buat pengakuan menggemparkan
  • kerana dendam 3 gambar maksiat guru wanita ..
  • kisah benar jenazah p3lacur di terkam ular
  • kim kardashian kongsi gambar menggoda rai 2..
  • fakta ramai yang tidak mengetahui terusan s..
  • pelakon malaysia filiphina ni memiliki waja..
  • tabiat pemandu buat u turn ikut suka hati d..
  • 10 realiti yang membezakan orang malaysia d..
  • tasha manshahar bercinta dengan rj
  • harga baharu petrol dan diesel 1 mac 2015
  • mengapa nak jadi tentera
  • australia malaysia indonesia cuba sistem pe..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • never date a person who
  • puisi terakhir imam syafie
  • 26 fascinating films about food
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • kurang ajaran tak sesat
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)