Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


harga rokok turun semula dunhill kembali rm 12

20 resipi makanan dalam pantang bersalin normal dan cea..

boring kasi update sikit

dap sokong azmin mb selangor selar pembelotan 4 exco pa..

santai foto edisi tengok bebetul seni besi berani

majalah wanita tidak lagi laku

pengkalan kubor popular di google

tawaran kerja kosong di sektor oil gas rapid project

sesi fotografi pengantin jadi sesi pornografi

matematik bahasa tamil 9 oktober

tak tolak cinta lokasi

korang rasa tak lucu ker tajuk kat bawah ni

bayi nyaris dimakan biawak

perjawatan kosong di lembaga perumahan dan hartanah sel..

luahan hati yang tak kesampaian

british airways is back in town

dap arah 15 adunnya sokong azmin sebagai mb selangor

punca sebenar gerai peniaga wanita disita penguatkuasa ..

beg baru untuk adik inaz

macam macam masalah

giveaway santai bersama azwar huda dan mamaniza

awas jangan gelak sampai terkencing bila baca cerita in..

belimbing buluh bos

buruh mengaku pecah masuk pejabat

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 402
Widget Aktif : 4,015
Banner Aktif : 6,426

Domain Dibenarkan: 10,441
Jumlah Artikel : 795,921
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • doa buat kekasih
  • gay beraksi dalam video viral di facebook d..
  • den wahab tidak halalkan rm15 000 dipinjam ..
  • malaysia s second gold at the asian games 2..
  • ibu meninggal ketika bersetubuh bersama ana..
  • projek tanam roselle lumayan
  • comparing vivix to mona vie and xango
  • running man ep 213 eng subtitle
  • barisan exco selangor ditentukan khamis ini..
  • awal ashaari nafi merajuk tidak dipilih jad..
  • kadar baru harga air johor tahun 2015
  • yuna lautan chord lyrics

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • jika memang engkau jodohku
  • blog spammers sudah bijak

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2822)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1213)   lelaki (1147)   berita (833)   ilmiah (801)   informasi (795)   bisnes (552)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (171)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)