Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


kitalawan sebut kitasawan guru berang kelas terganggu t..

the weirdest and rarest

perangai pelik manusia yang jarang dijumpai

punca rasa rendah diri gigi jarang

rainforest race 2015

mesra semacam je izreen azminda dan fahrin hangat berci..

7 foto punca sebenar awal ashaari kemalangan teruk di a..

rela mati bini takcantik

misik ceria tiada tanda trauma

awal ashaari meninggal dunia kemalangan adalah berita p..

hebat betoi la majlis agama islam kedah la nihhh

eksklusif terlantar scha tetap setia di samping awal

2 gambar gambar terkininya susulan kemalangan awal asha..

pendedahan gambar sebenar awal ashaari di tempat kejadi..

magic gold foundation 5gram collagen rm39 90

dr maza sindir siapa ni

guan eng hilang akal tidak siuman kata pas wilayah pers..

pageview jatuh merudum bila tak update blog 3 hari

keadaan ratusan mayat pesawat malang germanwings begitu..

awal ashaari dalam keadaan baik scha alyahya

cerita siang tadi

cikpulau pergi camping

kitalawan guru berang kerana kelas terganggu

gambar shila amzah terkangkang di instagram

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 471
Widget Aktif : 3,956
Banner Aktif : 7,181

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,106,149
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • awal ashaari kemalangan
  • perbandingan kadar gst di negara asean
  • ngeri inilah akan terjadi jika ikan piranha..
  • 5 gambar awal ashaari kemalangan ketika ke ..
  • gempar awal ashari kemalangan dahsyat
  • pensyarah kantoi dengan dua gadis bawah umu..
  • awal ashaari kemalangan jalan raya
  • foto awal ashaari dirawat di hospital besar..
  • panass harapkan muka je lawa perempuan aten..
  • yatt akui insaf dan muhasabah diri di syria
  • isteri layan bekas kekasih apa hukumnya
  • 2 gambar awal asari kemalangan kereta bmw 6..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • macam macam wau ada
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • kahwin muda girls only
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kangkung dan risikonya
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)