Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


larikan cek rashidi no komen

5 rahsia keserian kate middleton

pilot cafe kutip lebih rm1 juta selepas lima hari tayan..

nasihat zamani

tunang campak mangsa dari jambatan

cincin kahwin yang paling unik dan kreatif

bloglist di blog budak bandung laici

makjemah banduan seks dengan 2 warden wanita mahu failk..

macam mana muka korang waktu tingakatan 2 cantik macam ..

alia haryanie wanita yang tabah

rayat sarawak di london temegah ati enggau chara adenan..

penyokong bn cabut lari bn tersungkur awal di kubang se..

hotel t lodge kuala besut persinggahan sehari semalam k..

penyokong pkr mula baling batu prkpermatangpauh

tian chua cuba putar belit realitinya penyokong dan pen..

rita terus memperjuangkan hak anak anak

tips murah rezeki melalui blog banyakkan memberi

pakar arkeologi poland temui alat bantu s3ks dild0 beru..

panggilan manja lagi unik lagi dia suka

tabung haji sahkan pembelian hartanah

petani gusar sawah digenangi air

bekerja untukhidup bukan hidup untuk bekerja

apa dia diploma pengurusan ladang ni

simple giveaway by mass naim

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 633
Widget Aktif : 4,022
Banner Aktif : 7,239

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,151,010
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • siapa kah nur juliana di sebalik kes zamani
  • sungai terdalam di dunia yang penuh misteri
  • abang sado pengsan kerana baju terlalu keta..
  • 5 foto putera sultan perak raja azlan muzaf..
  • mayat wanita ditemui dalam belukar di cyber..
  • terkini prkpermatangpauh kecoh kenderaan um..
  • dajjal menanti tasik galilee surut airnya
  • alamak jarangnya seluar dia takkan tak pera..
  • sayu pilu hati ibu anak yang di tunggu pula..
  • takkan takde tempat lain dah sibuknya tanga..
  • inilah rupa pari pari yang telah berjaya di..
  • jenica s osbourn wants to take a love rehab..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • kurang ajaran tak sesat
  • blog spammers sudah bijak
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • aku penganggur
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • wang bukanlah segalanya
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)