Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


status sedih diana rafar setelah bercerai dengan zamaru..

tips hindari kemalangan apabila si kecil di dapur

wajah terbaru anak teruna linda jasmin macam justin bie..

bapa tiri kim kardashian tukar jantina

guna cara betul untuk rawat resdung

kisah gerai makcik sombong

adakah htc one m9 akan kelihatan seperti ini

samsung galaxy note edge membawakan tanda harga rm2999 ..

2 pelancong mesir maut terperosok bawah kereta

bekas isteri jimmy shanley dipenjara

clear dark skin by chomnita murah giler

awie hilang hak penjagaan anak

seksa kubur

luahan sayu diana rafar setelah fail penceraian dari za..

gadis bonceng motor gaya seks heboh di fb

erti cinta

viral video rumah tangga aku dah musnah tersebar apa ya..

petua untuk gigi yang putih dan kuat

santai kereta back to the future dengan tayar pancit di..

apple miliki patent pastikan iphone tidak jatuh skrin h..

gerai mak cik sombong ikuti kisah nama gerai ini

video perlawanan ns matrik vs sarawak fa

jawatan kosong suruhanjaya pengangkutan awam darat spad..

kes al tantunya lokasi terkini sirul azhar konspirasi p..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 281
Widget Aktif : 3,976
Banner Aktif : 6,985

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,022,036
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 9 gambar maria farida berhijab
  • lelaki maut ditembak dengan jarak dekat
  • panas pendedahan mengejutkan rita rudaini t..
  • lelaki lumpuh selepas digigit semut
  • kebenaran tidak semestinya mejoriti
  • sabah milik kami esmail kiram ll
  • vincent leong bangsat yang harus dihukum ke..
  • jangan usik botol ini jika anda terjumpa
  • seram wanita ini mendayung tanpa sedar ada ..
  • bekas isteri jimmy shanley dipenjara
  • video tengah sedap sedap makan kena tembak ..
  • akibat balkoni berlubang budak 5 tahun maut..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • tanda tanda kanser payudara
  • jika memang engkau jodohku
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • never date a person who
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • hati itu umpama gelas
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)