Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


ugutan melampau kereta pegawai kastam dibaling molotov ..

jenjalan ziarah baby girl baru

reaksi jep sepahtu setelah gambar bersama buah hatinya ..

gaji pemain bola sepak tempatan berprestasi tinggi kini..

pendedahan bisnes shaklee yang suka paksa orang

wajah jelita bertukar menjadi pelik lepas pembedahan pl..

kenapa pkns nak tutup kemaluan azmin

guna mykad beli minyak betapa celarunya kerajaan umno b..

gambar gambar windows tahun 95 2014

ustaz kazim kempen sentuh anjing agenda siapa

jawatan kosong majlis perbandaran hang tuah jaya

ale uto kesian budak perempuan ni kalau dia betul betul..

kali ini tidak ada peserta indonesia di maharaja lawak ..

bagaimana si dia mencintai dalam diam

gempar kereta pegawai kastam terbakar dibaling molotov ..

susah senang perjalanan syarikat toyota

kalah dengan orang jahil

kisah cinta tmj khaleeda segalanya bermula selepas

giliran najwa mahiaddin berhijrah

bila neelofa bergambar di katil harga hampir rm1 juta

makjemah tun mahathir pun cukup cukuplah serang datuk s..

selfie depan mayat abah

pelajar universiti ini kepalanya melekat dalam tong sam..

uber wins all round thumbs up from users

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 727
Widget Aktif : 3,973
Banner Aktif : 6,572

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 856,940
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hot dyana sofya tak nafi gambar panas denga..
  • tiz zaqyah tunjuk bra demi peminat
  • inilah pekerjaan paling best di dunia
  • gambar pak cik garu kaki dengan pisau pemot..
  • video dakwa puting beliung di pandamaran kl..
  • siapa nak bunuh penganjur program sentuh an..
  • miera liyana berbikini dalam filem
  • kebaikan habbatussauda
  • syahdu ustaz abdullah khairi
  • koleksi gambar yang menarik dan pastinya ak..
  • akhirnya jepp dedah gadis cantik di sebelah..
  • wordless wednesday cornetto red velvet

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cerita semalam hot spring kah
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • aku penganggur
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • emak abah opah dan atuk
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • manjungcorner.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)