Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


dimana lego dicipta

vle frog bukan katak bawah tempurung

analisis pas keluar pakatan atau terus bercakaran

mau disidang syahrasaddin sakit

tempahan baju i am september 2014

video harimau muda baham laos 4 0

w205 mercedes benz c class launched from rm286k

sukan asia 2014 malaysia sasar 8 emas

review lee kwang soo

tentang penyanyi youtubers sam muhammad

keputusan medical check up

comel bila emma maembong tidur kena kacau mengamuk dan ..

shae tidak terkenal di negara sendiri

4 rutin pemakanan diet seimbang di waktu siang

hampir bercerai kerana jerawat

terkini harga baru lesen kereta dan motosikal di malays..

fathia belum puas berlakon

canadian drugstore the pharmacy america trusts articsph..

video mungkinkah ini aksi cemburu neymar kerana messi m..

kenali kucing ni

bila norfanil jadi model garnier sakura white

dengan raja raja melayu pun depa tak hormat inikan pula..

dafi tunjuk belang di hadapan peminat pulau pinang

solat dhuha doa dan caranya

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 408
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 6,428

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 810,606
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • inilah punca budak 11 tahun yang meninggal ..
  • menarik foto lawak giler vol 540
  • ini dia bukti bn tak buat apa apa di dun pe..
  • kenapa akhlak gadis sekarang makin rosak
  • video cubaan menyamun rakam guna gopro
  • susah senang perjalanan syarikat toyota
  • abdul manaf mamat sedia pikul cabaran
  • tarikh anak bulan raya haji 2014
  • pas pelawok pelawok pelawok semua janji pas..
  • 2 minggu amalkan lecithin dan alfalfa secar..
  • 5 cara mengontrol tekanan darah tinggi tanp..
  • tawaran jadi ahli shaklee percuma

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • supermummy - miza harun
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)