Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


5 gambar hati bagai cair selepas tengok gambar ini

artikel panas untuk jakim halal ke roti canai yang kita..

penjelasan saari amri mengenai tweetnya yang mengaitkan..


pasha ungu bakal jadi wakil rakyat

melaka bandaraya bersejarah

wanita ini kongsikan kisah benar pengalaman memandikan ..

que sera sera untuk anwar atau najib

kak yan gojes dah kawen

ayam percik hutan percha melaka

minggu ke 2 faqihah di smk seri intan

penduduk bising laluan tak siap seperti dijanji

jawatan kosong bank rakyat

bila lazada mabuk

subhanallah singa betina ini masih ingat penyelamatnya

zizan buat nur fazura makan dalam di mlm 2014

comment on kenapa kita harus mengampu majikan kita by m..

picture exclusive miley cyrus sudah hilang rasa malu ge..

kediaman mewah lokasi pertemuan puteri diana dodi al fa..

apa kaitan hari jadi dan jodoh

nostalgia cinta siti zamani lupakanah siti

6 foto anak gadis saida kakak siti nurhaliza

ketahui 16 barang elektronik paling laris di malaysia

baby shower anak pertama aidil zafuan dirai meriah

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 394
Widget Aktif : 4,014
Banner Aktif : 6,947

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,018,578
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • zarina anjoulie sembang pasal ehem di twitt..
  • luahan hati nabil terhadap juri maharaja la..
  • 15 gambar sekitar baby shower anak pertama ..
  • detik detik memilukan tewasnya aktivis pere..
  • nak tahu apabila alat sulit lelaki menyentu..
  • mas idayu cekik wartawan melodi
  • kisah wanita ketika memandikan mayat pelacu..
  • video penyanyi adira terjatuh atas pentas m..
  • paling mengejutkan wajah terkini nur syafiq..
  • bila mama terleka
  • mahkamah arah aidil zafuan bayar nafkah rm3..
  • subhanallah kisah banjir air jernih bertaku..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • di tubir bibir mataku
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)