Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


emma masih kekasih zizan bukannya kamal adli

kompaun mbsa 80 hingga 31 disember

senarai kelayakan yang diiktiraf oleh badan profesional..

kau tak puas hati jom settle kat luar polis bantuan ber..

penyair indonesia sitor situmorang meninggal dunia

wanita vietnam patah kaki terjun tingkat 4 elak dicekup

pernah makan kuih ni

menakjubkan aksi mulia gajah liar membuang sampah kedal..

emma sequin dress

skrin asus zenfone 6 pecah dah tukar

rosyam nor maafkan kedai suruh anaknya bukak tudung

awas produk najis dan air kencing lembu mampu hilangkan..

1 600 panda curi tumpuan di dataran merdeka

keadaan banjir di kemaman 2014

jom ubah

kalendar dan diari tahun 2015

cabut gigi bongsu

amaran kenaikan air sungai di tiga daerah

kegagalan umno sendiri sebenarnya jadikan mereka pengem..

lana nordin sambut harijadi ke 35 tahun dengan bf terba..

tahniah dollah dan malaysia

pelik tapi benar kaki lelaki ini menyerupai jari tangan

penggodam boleh baca sms peribadi anda dan mendengar pa..

pemuda terkejut kekasih seusia nenek

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 373
Widget Aktif : 3,882
Banner Aktif : 6,868

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 961,788
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar 12 gambar penemuan terbaru kerajaan ..
  • najib kena boo di stadium nasional bukit ja..
  • hubungan cinta zizan razak dan emma maembon..
  • tahukah anda 6 nama bayi yang perlu dielakk..
  • putri mardiana tidak akan berdendam walaupu..
  • biodata farah quinn
  • menarik foto lawak giler 714
  • menarik foto lawak giler 715
  • gambar eksklusif rumah nabi muhammad saw da..
  • aff suzuki cup 2014 final 2nd leg malaysia ..
  • kegagalan bertahan 90 minit perlawanan
  • gambar inilah akibatnya jika biarkan anak b..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • skandal pejabat
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • di tubir bibir mataku
  • kurang ajaran tak sesat
  • monolog rasa
  • hati itu umpama gelas
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)