Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


surat tunjuk sebab program anwar bukti um anti demokrat..

santai foto edisi tengok bebetul ada 2 bangunan dlm gam..

makjemah anjing kelaparan diselamatkan makan batu dan d..

tmj dan khaleeda selamat diijabkabulkan

labu kuning goreng

alkisah kisah kematian bruce lee yang penuh misteri

dap diminta menghormati pendirian pas sebagaimana pas s..

pelik anak babi aneh ini mempunyai belalai seperti gaja..

10 gambar majlis pernikahan tmj che puan khaleeda tahni..

jawatan kosong tabung haji

raudhah

apa itu detoks

bina aplikasi sedia bina dengan cross platformbuilder

gambar majlis pernikahan tmj che puan khaleeda

rahsia hilangkan keresahan

mati terlebih minum arak

helang merah mahu mengamuk di pahang

gambar lawak per 2k14 10 0006

comment on promosikan blog anda sebaik mungkin by onlaj..

kisah seorang pahlawan neraka

ustaz azhar idrus kena sunburn dalam video seks yang te..

kaji semula nama akademi bola sepak negara mokhtar daha..

segmen bloglist nov14 by adeline

doa akhir tahun dan awal tahun muharram

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 667
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 6,609

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 860,383
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • akibat putus cinta wanita ini jadikan kfc r..
  • gadis tercantik dan popular di hong kong da..
  • mulia pemungut sampah tua ini dah selamatka..
  • permata yang hilang seni nafkah batin
  • 5 gangguan syaitan semasa solat
  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • muhdalena wanita kes amuk di putrajaya melo..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj dan ci..
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • macaron soap ameryllis gift idea
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • julia ziegler tidur dengan produser demi da..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • diari sedih seekor kucing
  • wang bukanlah segalanya
  • tips nak jadi hotstufff
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)