Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


vitamin c keluaran cni malaysia

kedai hamleys malaysia one utama dikecam isu buka tudun..

farah asyikin mahu pertahankan rumah tangga

tahukah anda 6 nama bayi yang perlu dielakkan no 4 adal..

zizan dan emma maembong putus cinta

sesi jejak balas

10 fakta tentang pemain kacak no 7 thailand charyl chap..

gambar gadis melayu bersama pemain no 7 thailand

tempahan design header vector potrait 3

gambar eksklusif rumah nabi muhammad saw dan khadijah d..

minta anak buka tudung rosyam nor maafkan hamleys

abdullah bin masud perawi hadis

malunya kereta langgar motorsikal berebut pam minyak

pose mahasiswi cantik ini membuatkan laman web universi..

jururawat cetak guna wang palsu

berhenti solat tak tahan tengok isteri atas katil

hamleys minta maaf pada rosyam nor atas isu suruh buka ..

afdlin shauki patut latih harimau malaya berlakon

tahukah anda 6 nama bayi yang perlu dielakkan no 4 adal..

apa motif tinggalkan sejuta ekor anjing di iraq

kuil zaman kuno masih utuh tergantung

puteri umno kecam kedai permainan diskriminasi pekerja ..

aduan orang berpengaruh vs aduan orang biasa

tak sampai juga hajat harimau

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 378
Widget Aktif : 3,868
Banner Aktif : 6,882

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 961,704
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • teruk pekerja bank tergamak hina kerjaya ju..
  • gambar 12 gambar penemuan terbaru kerajaan ..
  • hubungan cinta zizan razak dan emma maembon..
  • najib kena boo di stadium nasional bukit ja..
  • putri mardiana tidak akan berdendam walaupu..
  • thailand merangkul gelaran juara aff piala ..
  • biodata farah quinn
  • imigresen putrajaya menyerbu pusat urut yan..
  • menarik foto lawak giler 714
  • menarik foto lawak giler 715
  • aff suzuki cup 2014 final 2nd leg malaysia ..
  • kegagalan bertahan 90 minit perlawanan

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • islam itu indah
  • sketsa cinta awak dan saya
  • cerita semalam hot spring kah
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)