Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


bunga bunga ini memang cantik tapi awas ianya beracun

tahniah hazzirah izzati pelajar paling muda dianugerahk..

polis lancar ops godam atm

tanda tanda kita dah move on daripada break up

pertandingan menulis cerpen rm1000 untuk dimenangi

detik cemas suami sambut kelahiran anak di tepi lebuh r..

hakimi muntah susu dan cirit

foto sayu keluarga mangsa nahas pesawat mas mh17

kejam taska tak perasan bayi dah lama maut dihurung sem..

jurugambar perkahwinan ipoh harizan afiqa ulu kinta ipo..

susu soya tidak sesuai untuk lelaki

mujahid rawa dimalukan oleh pompuan

ikea tarik balik pasta pastaalgar

konspirasi dengki

ready stock tudung chiffon plain safiya l rm49 xl rm55

yang rela merela hidup bahagia yang paksa memaksa hidup..

question about me session 2

keindahan kalumpang resort

dap saman pas tak sengaja atau wayang

kek puding karamel

jessica jung disingkirkan daripada kumpulan girls gener..

keruntuhan moral yang kian parah

lim kit siang dengki bila najib berucap di pbb

noda dan campak keluar gadis dari keretapi

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 401
Widget Aktif : 4,009
Banner Aktif : 6,458

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 813,893
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hiburan vanidah imran akhirnya beri penjela..
  • oooo macam ni rupanya perasaan ada adik per..
  • sirius memang parah gadis bertudung litup t..
  • gadis bertudung upload gambar hanya memakai..
  • dear mummy benefit to breastfeed your baby ..
  • breaking news ada usaha nak keluarkan pas d..
  • wordless wednesday hari raya korban
  • aloha english
  • segmen pencarian bloglist oktober truly lov..
  • cara upt berfungsi dan level hcg bagi setia..
  • gambar ammar anak che ta bersama bmw berhar..
  • kejang perut semasa hamil

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kisah nabi ismail a s
  • monolog rasa
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • helloatika.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)