Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


takkanlah kita sebagai kaum lelaki tak tengok kan

mangsa banjir di sabah meningkat pagi ini

piala fa inggeris bradford singkir chelsea 4 2

kisah percintaan zamani dan siti pada 1997 1998 5 gamba..

obama cameron condemn japan hostage murder

usah risau jika belum berpunya okek

demo di depan mapolres tuntut jokowi mundur

bawa adik ke sekolah dalam beg plastik

kalah piala fa mourinho berjanji chelsea akan bangkit d..

kejutan terhebat di abad ni chelsea dan manchester city..

tersilap dipenjara 37 tahun

wedding dress shopping survival kit

balasan lelaki berhati syaitan niat nak kencingkan alqu..

misteri pokok di rusia memakan peralatan perang dunia k..

big shot rosak jom repair sendiri

fasha sandha tolak tawaran anak jadi model iklan

rotan anak jadi kesalahan besar

makin kusut

honda introduced new concept fcv in 2015 naias detroit

potluck kelabbloggerbenashaari di teratak ben ashaari

kisah benar keajaiban tawakal kepada allah

gangguan bekalan letrik di kpj rawang

milkadeal experience the last things that i will buy

katakan tidak jika anda mahu bahagia

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 391
Widget Aktif : 3,949
Banner Aktif : 7,010

Domain Dibenarkan: 10,959
Jumlah Artikel : 1,016,029
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 11 gambar farah quinn tidak ditapis mengeju..
  • selebriti cantik nur fathia kini wajah baha..
  • gadis cantik ini tukar baju dicuri rakam ol..
  • mesej yang mengejutkan dari shila amzah kep..
  • selena gomez jumpa bomoh
  • tengku ampuan tua terengganu tengku intan z..
  • bintik hitam di kaki sulli jadi tanda tanya
  • anak cerita bagaimana cara didikan nik aziz..
  • luahan sebak zamani slam ketika sidang medi..
  • lapangan terbang tawau gempar
  • preview for mortal kombat x chapter 4 from ..
  • bunga ungu terang

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • sketsa cinta awak dan saya
  • super duper cute
  • cinta vs materialistik
  • rahsia label pada buah buahan
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • aku gadis comel dan abang kaca mata

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2926)   wanita (1922)   diari (1671)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (831)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)