Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


taska permata perpaduan

apa sebab kita tinggal di muka bumi ini

6 gambar lahir dengan kepala ke belakang bukan alasan d..

harga minyak dijangka turun

benarkah manusia bisa menebak perilaku orang lain

aplikasi ipad iphone dan ipod matematik untuk kanak kan..

blackberry classic akan memasuki pasaran malaysia pada ..

rakyat diajak berpolitik di stadium

tahun 2015 tarikh hari pembayaran gaji bulanan kakitang..

pusat hiburan goyang ladyboy diserbu

lebih 100 penumpang cemas feri terkandas di perairan du..

benarkah pelaburan tabung haji tersasar dsjamilkhir aze..

90 000 tiket piala aff suzuki habis dijual

makjemah mahu buka pintu kecemasan kapal terbang untuk ..

menarik foto lawak giler 709

video mesti tengok pengantin lelaki menbuatkan semua te..

kutip habis 95 gro asing

sayu 5 gambar terlalu kasih lelaki ini peluk mayat iste..

anda tahu bila toyota ditubuhkan

jangan biarkan anak anda bermain bersendiri tanpa penga..

bapa terpotong kaki anak permpuannya ketika mesin rumpu..

hikmah potong kuku mengikut hari

kuih apam dalam sampan

menarik foto lawak giler 435

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 386
Widget Aktif : 3,876
Banner Aktif : 6,874

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 959,241
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar 8 gambar gelagat askar yang melucuka..
  • suami rayu syura untuk rujuk kembali
  • tak cukup cela hudud dap larang maulidur ra..
  • video mesti tengok pengantin lelaki menbuat..
  • detik cemas bayi terlepas dari dukungan ibu
  • foto terkini diana amir di cerun gunung men..
  • comment on power tool asas untuk kontraktor..
  • study week
  • pusat hiburan goyang ladyboy diserbu
  • lirik where have all the boot boys gone ziz..
  • 10 jenis solat yang tidak diterima allah
  • orang gemok dilarang membeli mcdonald s

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • spisis kawan yang femes
  • 7 things you need to know about depression
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • untungnya insan bergelar wanita
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • pagsulihan.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)