Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


khidmat masyarakat muzium tokoh johor

6 gambar keluarga bahagia nadiyatul nisaa

jawatan kosong universiti teknologi malaysia utm 30 sep..

kj kena troll di facebook kami hanya mampu gelak

permohonan pinjaman pelajaran mara dalam negara telah d..

saman mahkamah arahkan papa gomo bayar rm300 000

analisis bn kian agresif pas mula menjentik di pengkala..

bagaimana apple menerbangkan 200 000 iphone 6 dari chin..

swag juga lagu av

others luahan hati wanita gambar selfie bersama suami d..

gambar warga bangladesh bertukar jadi orang minyak

celebrate birthday di pantai puteri

mayat bayi lelaki dalam longkang

pengalaman guna altel

bdsm kegilaan nafsu melampau

analisis pas keluar pakatan atau terus bercakaran

pyjamas frozen 17 sept

bercuti ke taman tema legoland malaysia

kumpulan wang simpanan guru guru jawatan kosong pembant..

ditaja syarikat judi punca konsert shila amzah tidak je..

ios 8 sedia untuk dimuat turun oleh pengguna iphone dan..

lawan pemadam antara permainan legend

adakah pas akan lafazkan talak pada pakatan rakyat di m..

pelakon porno hiasi kulit buku teks matematik di thaila..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 257
Widget Aktif : 3,961
Banner Aktif : 6,441

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 810,750
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • inilah punca budak 11 tahun yang meninggal ..
  • menarik foto lawak giler vol 540
  • kenapa akhlak gadis sekarang makin rosak
  • susah senang perjalanan syarikat toyota
  • video cubaan menyamun rakam guna gopro
  • abdul manaf mamat sedia pikul cabaran
  • pas pelawok pelawok pelawok semua janji pas..
  • 5 cara mengontrol tekanan darah tinggi tanp..
  • tawaran jadi ahli shaklee percuma
  • panas pemberi petua untuk bunuh kucing dike..
  • 1st giveaway rm400 by asya amin
  • batu dari neraka ditawar harga sebanyak rm ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • hati hati laman web hina islam
  • rahsia label pada buah buahan
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)