Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


kenapa semua mata tertumpu ke arah wanita ini

bah di ipoh bertambah buruk 5 512 mangsa dipindahkan ma..

sony picture kene hack berikutan filem hina korea utara

menarik foto lawak giler 454

keputusan akhir mimbar pencetus ummah musim ke 2 tahnia..

bah di ipoh bertambah buruk 5 512 mangsa dipindahkan ma..

tengok sini istikharah cinta ep3

penipuan menggunakan nama tnb

teguran khas pak nil kepada pembesar negara

clint eastwood cerai pada usia 84 tahun

wanita ini membuat semua mata tertumpu pada nya kenapa

pertukaran tidak membawa pembubaran perubahan tidak mem..

yakin dengan allah

mh17 akhbar rusia dakwa jet pejuang ukraine terlibat

sultan nazrin shah bertitah adakan solat hajat batal ac..

serius inilah perubahan banda aceh setelah 10 tahun dil..

dua lelaki mati lemas di pengkalan chepa

makjemah hospital kuala krai doktor terpaksa bius bayi ..

kenapa helikopter penyelamat tiada pelampung

kementerian pendidikan manipulasi keputusan pmr selama ..

terkini detik getir hospital kuala krai

panas jawatakuasa perancang bencana negara jpbn gagal m..

peruntukan segera rm50 juta untuk negeri dilanda banjir

petua untuk melegakan angin dalam badan

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 400
Widget Aktif : 3,900
Banner Aktif : 6,860

Domain Dibenarkan: 10,760
Jumlah Artikel : 967,842
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • disarankan perempuan jangan bermain air ban..
  • banjir besar pencacai kian sasau bila najib..
  • high waist straight panties new
  • aksi liuk bentuk tubuh zlata dengan pelbaga..
  • gambar mizz nina yuna mengerjakan umrah ber..
  • dato seri najib razak sah main golf dengan ..
  • santai pensyarah terkejut khairi naik fligh..
  • pelik semasa kemalangan gadis ini jadi tump..
  • bajet trip jeju silver grass land
  • gambar pasangan couple hingusan seronok dap..
  • dua ekor harimau terlepas dari zoo taiping
  • shell bagi minyak percuma

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • di tubir bibir mataku
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • untungnya insan bergelar wanita
  • super duper cute
  • melayu boleh
  • cinta vs materialistik
  • rahsia label pada buah buahan
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • dilagebu.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2875)   wanita (1889)   diari (1632)   produk (1329)   rojak (1251)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (818)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (370)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (140)   teknologi (126)   art (122)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (71)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)