Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


tergempar 50 000 kakitangan kerajaan bakal diberhentika..

wina pening ramai mohon kahwin tapi bukan beli rumah

gambar awek atau isteri korang macam ni tak

dap akhirnya keluar pr

gst punya cerita

pre order dress chiffon raeesah

si katak comel desert rain frog

kenapa wanita suka mendesah saat bersetubuh

guna pendekatan menarik di lebuh india

ikhtiar hamil dengan minuman sunnah medina

pembantu juruterbang germanwings sembunyikan cuti sakit

pembantu juruterbang putus cinta

duta dua negara arab di malaysia diancam bunuh is

pengakuan pondan bahagia hidup bersama suami dan anak a..

zte perkenalkan nubia z9 max dan nubia z9 mini

apakah kesan nutrisi kepada sistem imun tubuh

menteri kecam laman fb miri community berhubung dakwaan..

tips untuk memilih hantaran perkahwinan

airasia introduces three new routes

ini alasan fanny ghassani batal nikah dengan victor

dap sarawak keluar pakatan sapp sabah tanya lks kenapa ..

gunung jerai titi hayun

5 tips paling senang supaya suami sayang dekat kita

smile even bitter

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 208
Widget Aktif : 3,981
Banner Aktif : 7,156

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,338
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • akhirnya tasha shila akui sudah putus cinta..
  • kisahnya apa yang membuatkan gadis muda 18 ..
  • aneh ada belut bersaiz raksasa di sungai in..
  • seram kemunculan hantu gadis yang mati teng..
  • peristiwa kemalangan pelik yang jarang berl..
  • senarai 10 jambatan tercantik di dunia
  • 7 gambar anak dara kris dayanti aurel herma..
  • polis geledah rumah pembantu juruterbang te..
  • 5 gambar misteri budak 2 tahun boleh bermal..
  • pasangan istimewa kantoi buat maksiat dalam..
  • gambar berunsur l ucah dimuatnaik gadis can..
  • gambar 7 pelajar upm dipaksa b gel oleh sen..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • never date a person who
  • kurang ajaran tak sesat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • islam itu indah
  • taman di dalam shoping mall
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)