Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


ayam goreng kari

penyokong baling kerusi pkr dah takut kalah ke

pitch perfect 2 siapa nak tiket wayang free 4 keping ti..

susah sangatkah untuk ahli parlimen kuasai bahasa malay..

bollywood salman khan dipenjara 5 tahun

makjemah anda pasti terkejut lihat pengemis tua ini mak..

blogger ibu tunggal yang perlu simpati bantuan kita

penyokong bn mengganas baling kerusi dan botol takutkan..

jana untung 100 menerusi bisnes baju kurung

video inilah jambatan paling terkuat di dunia

wanita dakwa berjaya ambil gambar pari pari

biodata nur atikah alias pelajar malaysia meninggal dun..

misteri pulau tengkorak kelantan

lelaki rebah dan diberi bantuan perubatan kerana pakai ..

apa yang anda tahu berkenaan efg

open interview q printers 16 mei 2015

keluarga gila letak anak di tebing curam untuk bergamba..

cara mula dan kod asas latex

sale part 1

menarik foto lawak giler 708

domain dah cecah satu tahun

adab ketika makan makin ditinggalkan

amir raja lawak bengang cuba ditipu skim mlm

lelaki yang bernafsu pelik terhadap wanita

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 628
Widget Aktif : 4,009
Banner Aktif : 7,252

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,150,882
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • siapa kah nur juliana di sebalik kes zamani
  • abang sado pengsan kerana baju terlalu keta..
  • 5 foto putera sultan perak raja azlan muzaf..
  • sungai terdalam di dunia yang penuh misteri
  • terkini prkpermatangpauh kecoh kenderaan um..
  • mayat wanita ditemui dalam belukar di cyber..
  • sayu pilu hati ibu anak yang di tunggu pula..
  • dajjal menanti tasik galilee surut airnya
  • takkan takde tempat lain dah sibuknya tanga..
  • inilah rupa pari pari yang telah berjaya di..
  • alamak jarangnya seluar dia takkan tak pera..
  • jenica s osbourn wants to take a love rehab..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • cerita semalam hot spring kah
  • never date a person who
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • aku penganggur
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • ciri ciri wanita solehah
  • tips nak jadi hotstufff
  • mengapa umat islam perlu berpolitik

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)