Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


14 gambar lelaki mengamuk guna lori rempuh 8 buah keret..

7 isteri yang sering diceraikan suami

kucing parsi maut akibat dibuang dari tingkat 7

banjir air makin naik di temerloh

sedarlah wahai wanita

semua acara sambutan dibatalkan sultan perak

2 gambar status gadis melayu bangang yang mengejutkan a..

jurulatih baru pulau pinang tidak tertekan bimbing hari..

video air di empangan pattani thailand melimpah ke jala..

10 kelakuan pelik ini selalu dilakukan oleh kaum wanita..

waktu solat malaysia 26 12 2014

kenapa semua mata tertumpu ke arah wanita ini

bah di ipoh bertambah buruk 5 512 mangsa dipindahkan ma..

sony picture kene hack berikutan filem hina korea utara

menarik foto lawak giler 454

keputusan akhir mimbar pencetus ummah musim ke 2 tahnia..

bah di ipoh bertambah buruk 5 512 mangsa dipindahkan ma..

tengok sini istikharah cinta ep3

penipuan menggunakan nama tnb

teguran khas pak nil kepada pembesar negara

clint eastwood cerai pada usia 84 tahun

wanita ini membuat semua mata tertumpu pada nya kenapa

pertukaran tidak membawa pembubaran perubahan tidak mem..

yakin dengan allah

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 253
Widget Aktif : 3,901
Banner Aktif : 6,859

Domain Dibenarkan: 10,760
Jumlah Artikel : 967,862
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • disarankan perempuan jangan bermain air ban..
  • banjir besar pencacai kian sasau bila najib..
  • kenapa semua mata tertumpu ke arah wanita i..
  • high waist straight panties new
  • aksi liuk bentuk tubuh zlata dengan pelbaga..
  • dato seri najib razak sah main golf dengan ..
  • santai pensyarah terkejut khairi naik fligh..
  • pelik semasa kemalangan gadis ini jadi tump..
  • teguran khas pak nil kepada pembesar negara
  • gambar pasangan couple hingusan seronok dap..
  • bajet trip jeju silver grass land
  • dua ekor harimau terlepas dari zoo taiping

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • super duper cute
  • cinta vs materialistik
  • rahsia label pada buah buahan
  • melayu boleh
  • islam itu indah
  • di tubir bibir mataku
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • wang bukanlah segalanya
  • cerita semalam hot spring kah

  • wajib lawat :

  • dilagebu.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2875)   wanita (1889)   diari (1632)   produk (1329)   rojak (1251)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (818)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (370)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (140)   teknologi (126)   art (122)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (71)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)