Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


temuduga terbuka cabin crew airasia

jutawan hadiahkan jiran rumah mewah untuk balas budi

siapakah gerangan artis lelaki yang bercium ni

vlog matluthfi yang terbaru kecelaruan mat lu mat

ilmu dalam ilmu

giveaway ephyra skin bar di mialiana com

jam packed pizza di pizza hut malaysia pizza blogger pa..

fizo omar kami terpaksa ubah syarat sebab ada yang main..

jutawan baik di china bangunkan rumah mewah bagi warga ..

cmd

ketum kecewa najib mungkir janji mansuh akta hasutan 19..

11 bulan

jom shopping krismas di spotlight malaysia

azab besi berkarat

18 hari dah

sharifah shahira jatuh basikal patah kaki kanan

makjemah tauke jambu nafi beliau dalam gambar bercium

meme for 9gag philosoraptor

petua hilangkan sakit gigi

heroin ip man tak pakai baju dan seluar di festival fil..

inspektor hilang maruah buat laporan mengaku keaiban se..

azab besi berkarat

bolehkah meletak patung di kenderaan dalam islam

poyokah kita

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 410
Widget Aktif : 3,942
Banner Aktif : 6,754

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 922,543
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anak dipaksa mengulum batang ayahnya punya ..
  • isteri johan raja lawak selamat melahirkan ..
  • selebriti dan kerabat wajah anak anak julia..
  • pencarian model 2morrow the 2morrow fashion..
  • kehebatan neraka jahanam yang mungkin mengi..
  • hotel 0 bintang di switzerland
  • isteri mengandung 3 bulan dibelasah suami d..
  • siapakah gerangan artis lelaki yang bercium..
  • petpet advocates uninterrupted play time an..
  • andy murray lamar kekasih hadiah cincin rek..
  • najib razak kekalkan akta hasutan
  • makjemah khairy jamaluddin cadang skim kend..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kembali menjadi burung pipit
  • tupperware puasa
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kisah nabi ismail a s
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)