Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


video koleksi 5 cerita lawak jenaka versi video text pa..

apa nak jadi sesiapa pun yang membaca artikel ini pasti..

lebih baik bersara terus kan sudah terhindar dari dosa ..

nasi minyak pandan yang sedapppppp

senarai sekolah terbaik upsr 2014 terengganu

jaguar land rover saman syarikat china kerana tiru rang..

selfie budak kecik yang memeranjatkan dunia 7 gambar

isteri terkejut jumpa video lucah aksi seks suami dalam..

heboh penampakan putri duyung di spanyol

makjemah blackberry beri rm1336 kepada pengguna iphone

gadis trauma gambar peribadi dicuri di facebook

pakai tudung tapi berbikini perli islam ker

gambar lihat proses pembuatan belacan udang kotor

dua dj radio jerman merasakan sehari berp yudar seperti..

panduan permohonan ke iljtm online

saya nak terminate astro

6 gambar tempat pemprosesan belacan yang menjijikkan

kanak kanak perempuan berusia dua tahun mangsa dera pen..

lelaki cuba berhenti merokok akan gagal jika lihat gamb..

p yudar wanita ini terbakar gara gara handphone meletup

video penjaga zoo pukul anak panda dikecam orang ramai

kota purba ditemui terkubur di laut mesir

kekosongan jawatan jabatan zakat kedah

comment on pendapatan affiliate getok ubi selera masyar..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 661
Widget Aktif : 3,948
Banner Aktif : 6,748

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 919,728
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 18sx pengakuan bangga gadis bertudung
  • suami jarang balik rumah isteri dihenjut ja..
  • penjelasan eina azman parking kereta di pet..
  • lelaki ini gali kubur untuk foto selfie den..
  • pengasuh kejam dari uganda
  • belle gabungan bekas ahli kumpulan elite fe..
  • blackberry wooing iphone users with cash
  • makjemah chacha tak sedar aksi mesra dengan..
  • amelina ratu dangdut kembali membuka auratn..
  • infant born with third eye in japan
  • dynas mokhtar dah jumpa pengganti
  • jom lihat kehidupan mewah anak jutawan chin..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • hati itu umpama gelas
  • kisah nabi ismail a s
  • spisis kawan yang femes
  • emak abah opah dan atuk
  • wang bukanlah segalanya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • jenis jenis jerawat
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)