Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


awas jangan biarkan anak anda bermain seorang diri tanp..

kim kardashian kumpul pengikut instagram terbanyak

10 bunga paling unik di dunia

bapak amanah

segmen good bye 2014 by kapas putih

killer weed found at foot of mt kinabalu

menyeramkan mumia kanak kanak ini kelihatan membuka dan..

karang laut mula bertindak balas terhadap suhu akhir za..

imbasan 2014 al fatihah buat mereka yang kembali ke rah..

permohonan ke universiti sains malaysia usm sesi 2015 2..

tak di terima bekerja kerana memakai tudung

countdown 2015 bersama ustaz azhar idrus

kisah sedih adik ilya menjual apam di petronas dungun

perlawanan akhir piala suzuki aff 2014

kemalangan van persiaran dan sebuah kereta di km31 4 le..

review abadikan memori dengan samudera kanvas

create image slide show with title and description

penumpang diberi penyumbat telinga tangani bayi merenge..

ketahui 16 kegunaan lain ubat gigi yang anda perlu tahu

sticking to my guns

ngeri detik2 kemalangan motorsikal akibat kereta belokt..

video ulamak syiah dimalukan oleh anak murid sendiri ke..

zalora pop up digital store pertama penang lauch party

safe and secure cellutions perkhidmatan menyimpan telef..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 477
Widget Aktif : 3,900
Banner Aktif : 6,850

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 962,616
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 7 gambar muniff isa sah bergelar suami deng..
  • 10 wanita yang di rindui oleh syurga
  • penampilan terbaru nasha aziz memakai skirt..
  • emma maembong putus cinta dengan zizan
  • raih rm100 000 sebulan jual roti canai
  • rosyam nor berang bila anak disuruh buka tu..
  • artis popular ditahan sertai ajaran sesat
  • 5 gambar jennifer lopez tidak hirau kritika..
  • menarik foto lawak giler 716
  • pembohongan discovery channel sebalik aksi ..
  • awesome lelaki tua ini belikan cincin berli..
  • video berebut pam minyak sampai sanggup lan..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • islam itu indah
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • emak abah opah dan atuk
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • wang bukanlah segalanya
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)