Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


peserta realitiy show cari jodoh ini wajib tak pakai pa..

apalah sangat dosa kucing ini

mayat mangsa mh17 akan tiba di belanda 10 malam ini

5 foto sanggup tukar rupa lelaki jadi anjing

putin kamu bunuh anak tunggal saya

mh17 video anwar puji kejayaan najib

baju raya aaron aziz dan zizan razak by jakel indah kha..

entri terakhir

tu diaaa lepas pkr giliran selangor jadi harta keluarga..

contoh soalan peperiksaan penolong penguasa kastam w27

wedless wednesday 25 lempeng kelapa cicah sambal tumis

scha dan awal sambut puteri kesayangan

kesederhanaan najib kunci kejayaan operasi mh17

reaksi erra fazira paling mengejutkan isu keretakan rum..

gaza obama akan hantar 2 000 tentera ke semenanjung gaz..

russia puji sikap kerajaan malaysia

apakah kandungan darah bekam

mh17 ag diarah kaji nahas

hati agar agar

cara logout facebook dari jarak jauh

penyampaian zakat dan sumbangan raya

kad raya daripada blogger mialiana

lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv kamera litar ter..

pembangkang puji tindakan najib razak tangani tragedi m..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 642
Widget Aktif : 3,978
Banner Aktif : 6,115

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 762,364
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peluklah si pengganas
  • video tentera israel menyorok ketakutan
  • baju kurung 5 pasang rm100 di kamdar
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • katak aneh berbunyi seperti kucing
  • resepi biskut arab susu
  • expectation vs reality song ji hyo lee kwan..
  • google play store dikemaskini dengan antara..
  • aging symptoms
  • kami seolah olah bertempur dengan hantu kat..
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • super duper cute
  • melayu boleh
  • cinta vs materialistik
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • ijamurth.blogspot.com
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)