Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


menarik foto lawak giler vol 533

gambar kereta kompak baru proton pcc

ditangkap khalwat sanggup mengaku bukan islam

comment on peluang terhad by perniagaan awan

bmw auto bavaria sharing

menghampiri hari lahir hani yang pertama

dtx complex tonik untuk hati jaga hati jaga diri

3 gambar sungguh memalukan gadis bangga buat aksi eham ..

janin berusia 15 minggu dihidupkan kembali

anggota gengster pps regim dap disahkan terlibat dadah ..

hati kita kita yang jaga

isu dan hukum pakai purdah

unit amal pas badan kebajikan zahid perlu minta maaf ka..

hiburan eina azman dikecam pakai baju bollywood rambut ..

biodata iblis yang perlu kita tahu

mengimbau nostalgia di dataran merdeka

ustaz kazim elias berhijrah ke alam kubur

2 gambar gadis bangga buat aksi melampau malam merdeka

biar betul apa yang istemewanya secawan kopi bernilai r..

ikan hiasan akuarium tercantik

punca polis tahan ratusan anggota pps pulau pinang

3 bekas abu mayat mh17 tiba di pulau pinang esok

kendall jenner mahu

tun m puji najib tak de yang nak komen ke

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 400
Widget Aktif : 3,967
Banner Aktif : 6,360

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 793,580
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peminat cari gambar lucah zul ariffin dan a..
  • memalukan gadis bangga buat aksi eham eham ..
  • muslimah berpurdah menjadi ahli dap adakah ..
  • aida hamil bade kian teruja
  • icloud digodam gambar dan video peribadi se..
  • media sosial yang sial
  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • mas disaran henti jual arak dan pramugari t..
  • radiance signature whitening glowing series..
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • bercuti hari ini
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cinta vs materialistik
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)