Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


pkr beragama islam wajib sokong hudud dap beragama isla..

kejam video dua lelaki sumbat kucing dalam lubang tanda..

zizan sangkal hubungan dengan emma putus

bapa mengamuk dengan majlis kahwin yaya maembong

pelik wanita ini mahu berkahwin setelah meniduri 10 000..

tempahan design header doodle 17

awas mydin usj jual sejadah berupa babi rm25 sehelai

video polis bantuan terminal bersepadu selatan tak puas..

tiada beg plastik untuk hari jumaat sabtu dan ahad berm..

kepada korang yang malas cuci muka selepas melihat vide..

pengorek telinga dengan lampu suluh

cara kekalkan entri lama relaven sepanjang masa

luahan hati penyokong harimau malaya beli tiket mahal h..

antara kanak kanak ajaib yang pernah mengemparkan dunia

elton john kahwin dengan teman lelaki handsome

trading plan aud usd 22 26 dec 2014

keja gila jual isteri demi mendapatkan projek

buah hati terbaru lana nordin

penggunaan matematik dalam pasaran saham asb math2ever

beli barang online dari indonesia

sabreena dress

play yard untuk mel

doktor dihukum kerana selfie di dewan bedah

bila dah seru boikot barulah minta maaf dan kata bukan ..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 393
Widget Aktif : 3,919
Banner Aktif : 6,831

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 962,878
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 7 gambar muniff isa sah bergelar suami deng..
  • penampilan terbaru nasha aziz memakai skirt..
  • raih rm100 000 sebulan jual roti canai
  • artis popular ditahan sertai ajaran sesat
  • emma maembong putus cinta dengan zizan
  • rosyam nor berang bila anak disuruh buka tu..
  • 5 gambar jennifer lopez tidak hirau kritika..
  • awesome lelaki tua ini belikan cincin berli..
  • video berebut pam minyak sampai sanggup lan..
  • heboh gambar lelaki buat projek dengan ikan..
  • gaya pelik gadis melayu cantik ini bersenam
  • bercinta 21 tahun elton john kahwini teman ..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • wang bukanlah segalanya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • rahsia label pada buah buahan
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • apa petanda jika mimpi ular
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)