Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


raya kedua pkr semakin hilang kemaluan

exco air hujan selangor berang cubaan pam air lombong b..

lelaki terselamat selepas terperangkap 103 jam dalam pe..

gempar kejadian aneh berlaku di malaysia awal pagi tadi

penat layan nafsu hantu raya

gempar kejadian aneh berlaku di malaysia awal pagi tadi

puasa sunat enam syawal

video cara ngeri kanak kanak menyeberangi sungai menggu..

gempar kejadian aneh berlaku di malaysia awal pagi tadi

clash of clans level 29

pkr tuntut hadi jawab dua perkara

gst permintaan untuk rumah mungkin menurun

polda metro ciptakan robot polisi kamtibmas

nibali bukti tanpa dadah boleh juara

91 tentera zionis terbunuh

menarik foto lawak giler vol 473

pas alami fenomena kebocoran

tears

alhamdulillah tempahan popia untuk raya dah siap

lelaki terselamat selepas terperangkap 103 jam dalam pe..

data awal kotak hitam mh17

alihamsa55 najibrazak kerajaan perlu letak pegawai komu..

pesawat berpatah balik akibat ancaman penumpang

dibuang keluarga kerana peluk islam

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 360
Widget Aktif : 3,819
Banner Aktif : 6,293

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,324
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • berita terkini sukan komanwel glasgow skuad..
  • nahas mh17 kotak hitam tunjuk nahas akibat ..
  • mh17 laporan dapatan kotak hitam pesawat me..
  • crash of the plane was due to massive explo..
  • client tech supt specialist vietnamese spea..
  • salam lebaran
  • gempar wartawan cucuk guna kayu cebisan man..
  • selamat hari raya
  • aplikasi untuk scan kod bar bagi kempen boi..
  • kadar tol harus dikaji
  • dulu nyah kini daie
  • selamat hari raya

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • puisi terakhir imam syafie
  • jenis jenis jerawat
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)