Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


mungkin mazidul akmal sidek lumpuh seumur hidup

final preparation for ameryllis skincare order before r..

seorang rakyat malaysia cedera dalam kejadian letupan b..

set kurus shaklee idaman wanita malaya

bedal je la labu

4 jenis file hosting

nasihat syeikh ahmad yasin kepada pemuda pemudi

raya aaron aziz tidak lengkap tanpa isteri anak

ww gambar berbicara

keperluan tidur adalah bakat turunan

mourinho jadi pendorong drogba kembali ke chelsea

didier drogba kembali ke chelsea

naik pesawat dibahagian manakah paling selamat nak dudu..

koleksi gambar lawak 417

pesawat air algeria algerie ah5017 hilang dari radar

kontroversi azizulhasni diarah buka sarung tangan save ..

siasat dakwaan raja muda murtad

video budak smt miri kena belasah ramai ramai

performa lorenzo menurun monster bakal hengkang

4 langkah mudah untuk menceriakan anak anak yatim raya ..

cara buat lemang panduan video

tempoh perintah berkurung di sabah dilanjut

tragedi mh17 perdana menteri ukraine letak jawatan tida..

malam jum at ganjil di akhir ramadhan lailatul qadar

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 524
Widget Aktif : 3,909
Banner Aktif : 6,193

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 766,123
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • berhala tertinggi di dunia dubai
  • playstation 4 berwarna putih akan ditawarka..
  • peminat dakwa kereta audi fizo omar sering ..
  • 5 gambar anak pertama scha al yahya dan awa..
  • 7 rahsia buat orang suka kat kita
  • gambar gambar lucu dan pelik yang jarang ki..
  • poems of the heart
  • ingatkan blog senyap
  • malaysia ranking on day 2
  • menang peraduan dari pixy malaysia
  • agenda timur barat yahudi laknatullah
  • worldnewsdailyreport dakwa putera sultan se..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)