Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


punca sebenar budak ini dibunuh ibu kandungnya

trend instant shawl membelit itu satu kepuasan dalam me..

aiskrim pelangi 100 perisa asli

ourkizuna

lauk hari ni

kenapa melayu jual tanah

flashmob perkahwinan viral di laman sosial

borang penyiasatan kejadian aefi kesan selepas vaksin a..

cara buat rayuan untuk br1m 2015

pelajar ipt ditahan kemaruk rakam wanita di tandas

demo pro anwar kitalawan 7 mac tukar lokasi

makjemah tertangkap imej makhluk aneh ketika bergambar ..

demam berulang semasa usia anak sulong enam tahun

about starting a salt watermarine aquarium

pantang oh pantang

pasang audio mp3 bacaan al quran di kubur kerana wasiat..

bukti menjadi ibubapa bukanlah mudah

asri kazim perjelaskan salah faham

kisah benar ibu korbankan nyawa susukan anak sebelum na..

hukumnya suami mengeluarkan air mani suami dengan mengg..

mufti bertindak gopoh ustaz kazim

dr maza jatuhkan martabat mufti

testimoni vivix bacaan gula kencing manis turun dalam t..

sah dua lelaki dalam video penggal kepala warga malaysi..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 546
Widget Aktif : 4,019
Banner Aktif : 7,078

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,076,368
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • video sami dikecam kerana sentuh dada wanit..
  • kecoh alien ditangkap nelayan australia
  • hidung bedarah tengok awek cun buat show
  • 5 gambar gadis dibuli serta dib0gelkan di a..
  • penggemar ais krim pasu berisiko tinggi hid..
  • ayat pancing dari wanita yang lelaki mudah ..
  • terlupa pakai seluar dalam di karpet merah
  • che ta tak cemburu anak lebih popular kini
  • norman kru dakwa wujud gerakan jatuhkan ziz..
  • kapal selam kd tunku abdul rahman berjaya l..
  • misteri imej makluh aneh ketika bergambar d..
  • gaji rm14 000 untuk kerja yang anda tidak p..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • supermummy - miza harun
  • taman di dalam shoping mall
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who
  • monolog rasa
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)