Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


jawatan kosong universiti putra malaysia

kasihan lelaki ini masak nasi di lapangan terbang gara ..

konsep braille smart gear jam tangan pintar untuk oku p..

kawasan perkuburan paling berhantu di malaysia

10 tips keselamatan password

first giveaway dari blog all about me my life

ustaz kazim tukar haluan

lelaki cuba bunuh diri kerana kecewa dipaksa mengahwini..

lelaki hilang dibaham buaya

pengacara awal ashaari kemalangan di melaka keretanya t..

peristiwa peristiwa penting mengenai hari ahad hingga s..

guru di hina kerana

kumpulan muzik metal british hina bendera malaysia

pensyarah di tangkap ketika asyik menikmati 2 gadis

c o r m cafe

fakta tentang misai dan janggut lelaki

klinik usahawan cgc bantu peniaga pks berdaya maju

perut terus membuncit ternyata ada gumpalan rambut dala..

makan makan mee tarik warisan asli prima sri gombak

how to make a buzzbait fishing lure

takde idea nak tulis blog ari ni

nubeauty smartdrink

awal ashaari terkini selepas kemalangan 4 gambar

homestay taman sri naning alor gajah berhampiran a famo..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 452
Widget Aktif : 3,937
Banner Aktif : 7,200

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,106,465
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • awas si penipu gst
  • pendedahan gambar sebenar awal ashaari di t..
  • 10 gambar sekitar kemalangan ngeri awal ash..
  • 5 gambar superman datang ke johor
  • gst dilaksanakan mulai 1 april 2015
  • kekejaman manusia yang pasti buatkan anda m..
  • penghargaan khas buatmu sakiti hatiku
  • the weirdest and rarest
  • keadaan ratusan mayat pesawat malang german..
  • pensyarah di tangkap ketika asyik menikmati..
  • berkonsepkan garden wedding sharifah sakina..
  • berpisah dari malaysia detik paling seksa

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • monolog rasa
  • kurang ajaran tak sesat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kembali menjadi burung pipit
  • macam macam wau ada
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)