Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


terus berbengkel

reality is a part of our load destiny is a part of our ..

dia masuk bilik tidur dan menyentuh kmluan saya

inda akur di tegur fesyen rambut kini kembali botak

lantunan mahabbah rasulillah 2015

luahan individu dilayan seperti haiwan di hospital alor..

lelaki didapati tidak bersalah membunuh selepas 70 tahu..

menarik foto lawak giler 711

harimau mahu lapah gajah perang

pas umno akan bekerjasama

mas muharni muniff isa sah bergelar suami isteri

harimau malaya janji kejutan di bukit jalil

keistimewaan si kidal yang kita tidak tahu

jojo s bizarre adventure stardust crusaders egypt arc t..

5 gambar pasangan melayu bangga upload gambar berciuman..

cadillac bercadang menggantikan cermin pandang belakang..

bookmark dan bunga daripada kain perca

kerana tidak mahu dijadikan punca oleh aans blog indra ..

iklan nuffnang untuk cikbunga

senarai 12 barangan terkawal sempena krismas 2014

wanita jual kentut di ebay

jururawat hospital alor setar layan kami seperti haiwan

pencuri duit rm100 dah diketahui

makjemah mamat ni kononnya nak koyak tiket final kalau ..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 325
Widget Aktif : 3,877
Banner Aktif : 6,873

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 960,026
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler 436
  • jom lihat gambar orang orang kaya qatar dal..
  • penampilan hangat lagi berani no soo ram
  • siaran langsung malaysia vs thailand 20 dis..
  • zed zaidi perang dingin dengan vanidah imra..
  • inilah rahsia pelukis karton disney animati..
  • jururawat hospital alor setar layan kami se..
  • misteri telefilem oh my english villa isabe..
  • masa makin suntuk buat peminjam ptptn
  • day 2813
  • hadith of the day 2
  • congrats indah nevertari jadi juara rising ..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • tips nak jadi hotstufff
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • monolog rasa
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)