Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


menarik foto lawak giler 688

jubah exclusive sofea

yuume rose hip dust best whitening solution

mufti perlis persoal mengapa orang bodoh sertai kabinet

nasihat pm adalah arahan kata mahathir

khasiat teh camomile chamomile digalakkan bagi pengidap..

quotes 15 ohana means family

sharnaaz komen isu mawar rashid tak tahu gst

waktu solat malaysia 27 04 2015

inilah padah lelaki yang punya berat lebih 500 kilogram

andai jiwa jika kau mampu bicara

mahathir tahu daim bawa lari saham milik umno rm800 jut..

telur burung gajah berusia 800 tahun dilelong

selamat lima tahun lah

chelsea close in on title after a goalless draw at arse..

turap jalan pun anwar tak boleh bantu buat apa nak kena..

mee udang paling sedap di mma santai conner bandar baru..

penyanyi elizabeth tan tertekan kerana peminat

menelan sisa makanan adakah batal puasa

mesti cuba makan mee kolok pak amit cafe

jumaat yang penuh barokah

baling batu kepada saya kalau berani tmj

naik cruise

cantik atau bijak

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 754
Widget Aktif : 4,015
Banner Aktif : 7,246

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,139,736
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • lihat bagaimana perompak pecah masuk bilik ..
  • lagi gambar jelas wanita yang gemparkan pet..
  • perubahan honda dalam 65 tahun
  • iklan galaxy s6 penuh aksi macam tengah ten..
  • benarkah wujud nabi adam sebelum nabi adam
  • setakat pensyarah melayu bangsat macam kora..
  • abang selimut cuba selamat gadis
  • model cute majalah p layboy ini punyai mina..
  • sedihnya 10 foto sayu emma maembong bawa di..
  • sayu cikgu putus hujung jari 3 gambar
  • kondom palsu di rampas
  • wajah jelas model dari sabah dedah dada di ..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • 7 things you need to know about depression
  • sketsa cinta awak dan saya
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • wang bukanlah segalanya
  • rahsia label pada buah buahan
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • monolog rasa
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)