Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


negara perlu perangi rasuah secara holistik sultan nazr..

dah besar dah tanpa bicara 28

apa itu qarin penjelasan qarin si pendamping manusia

schedule of work

kisah lelaki ini pilih mati daripada melihat ibu bapany..

remaja semakin terdedah serangan angin ahmar atau strok

parking sesuka hati ini antara 8 balasan on the spot ya..

tulang dipercayai milik wanita yang dibunuh suami sendi..

vivian tak terkejut alvin lari dari jaminan

2025 indonesia tekan kematian akibat jantung hingga 25 ..

cabaran 30 hari blogging day 16 obsession

majlis perkahwinan suhada dan azmil

lunchdateub1

hadi awang perosak

tahap mana sayang korang

nancy nangle became a registered member

gambar lelaki memalukan pujuk peluk kaki teman wanita v..

harga murah

lagi kes bayi meninggal dunia di taska

gempar aksi bersetubuh remaja di rumah kosong tersebar

cermin gelap jpj puspakom dan kastam tolong baca ni

pembedahan jantung ayah punca anuar zain bantu ijn

ras adiba masuk icu

gosip bakal cerai buat vanidah bengang

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 532
Widget Aktif : 4,008
Banner Aktif : 6,459

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 813,533
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • rancangan realiti gadis berbikini untuk lel..
  • hiburan vanidah imran akhirnya beri penjela..
  • oooo macam ni rupanya perasaan ada adik per..
  • wtf kot video game cat mario yang paling st..
  • dear mummy benefit to breastfeed your baby ..
  • apple memperkenalkan os x yosemite gm untuk..
  • breaking news ada usaha nak keluarkan pas d..
  • wordless wednesday hari raya korban
  • segmen pencarian bloglist oktober truly lov..
  • aloha english
  • cara upt berfungsi dan level hcg bagi setia..
  • gadis bertudung upload gambar hanya memakai..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • rahsia label pada buah buahan
  • mengapa umat islam perlu berpolitik

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • helloatika.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)