Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


lintas langsung kes liwat ii penyokong ds anwar tidak m..

tip untuk mengatasi sifat malas

tips temuduga kerja

kalau mak dan ayah mati sekali pun saya takkan balik

berhentilah salahkan adik saya pinta kakak kapten zahar..

jadual perlawanan liga super malaysia 7 mac 2015

kenapa entri blog perlu ada komen

perlu tahu 8 perkara yang bertentangan dengan islam dal..

ais kepal ipoh

bantah kad tambah nilai dikenakan gst

tips cara mendapatkan empat builder clash of clan seawa..

actor arrested for syabu possession again

orang kanan anwar dalam pas kini berterus terang desak ..

cedera tulang belakang hafiz suip tidak boleh menyanyi

alhamdulilah

kek biskut marie dibanjiri oleh cheese

sport rim kereta murah di rawang

makjemah senarai terkini manusia paling kaya di muka bu..

read private message that crin g left for bjc dari kaca..

perak ikat kelantan lonjak pendahulu baharu liga super

tips cinta apa yang perlu anda lakukan bila pasangan me..

whatsapp mula mengaktifkan sokongan panggilan dengan le..

8 tips untuk menurunkan berat badan secara berkesan

sesi temuduga terbuka smobookstores

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 184
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 7,109

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,637
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • tukang sapu punca gambar tukang sapu jadi v..
  • mb johor bikin rakyat s pore melopong
  • keputusan terkini perak vs kelantan liga su..
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • best quote 10 bersederhanalah
  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • punca sebenar lelaki ini dib0gel dan dibela..
  • aksi panjat mimbar ustaz muhammad nur maula..
  • ya nuha kami pun tak sangka jugak
  • video memalukan majlis tahun baru cina di k..
  • 2 sahabat maut digilis lori tangki simen di..
  • kajian tentang saiz alat sulit lelaki selur..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • untungnya insan bergelar wanita
  • diari sedih seekor kucing
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)