Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


nik nazmi dikecam kerana mahu edar risalah tuntuthargam..

kenapa zed zaidi buat laporan polis terhadap vanidah im..

pandelela tells football fans to not be so loud in buki..

politikkan isu pekerja bangladesh dap takut bangla ulan..

cappadocia

safee stadium bukit jalil detik penentu

segmen simple di page akuvsdia

santai anak kecewa layanan biadap kakitangan hospital a..

3 gambar trak anggota tentera malaysia terbalik di laha..

lawan tetap lawan go harimau malaya

5 watak horor lagenda paling menyeramkan

20 families almost swept away when river banks collapse

menarik foto lawak giler 438

anak rosyam nor di suruh buka tudung syarat di terima b..

random talk dark circles eyebag

mangsa trauma gara gara abang sado tunjuk belang di jal..

4 import dibenarkan beraksi serentak fam

fakta gst dikenakan utk pengeluaran duit melalui atm

awas sebarkan jangan berhenti jika kenderaan anda ditah..

walau berguling belum tentu terbelit

bola sepak fakta menarik piala aff suzuki 2014

kompom 3 foto yang pasti akan buat ramai yang tidak aka..

simple 1st giveaway segment by beba ifa

tengok sini malaysia vs thailand bukit jalil

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 306
Widget Aktif : 3,875
Banner Aktif : 6,875

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 960,418
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penampilan hangat lagi berani no soo ram
  • anak bekas mb selangor meninggal dunia
  • jururawat hospital alor setar layan kami se..
  • zed zaidi perang dingin dengan vanidah imra..
  • dymm sultan ibrahim melawat yam tunku jalil..
  • inilah rahsia pelukis karton disney animati..
  • remaja mati tertimbus akibat projek haram
  • masa makin suntuk buat peminjam ptptn
  • kylie jenner tyga get locked out on date ni..
  • master p kobe hit me up we can save your se..
  • hadith of the day 2
  • laluan pejalan kaki yang paling ekstrem di ..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • islam itu indah
  • tips nak jadi hotstufff
  • kahwin muda girls only
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)