Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


temuduga terbuka operator hovid

ikan paus terbesar di dunia

makhluk pelik menyerupai beruang dijumpai di sarawak

malaysia dan dunia mungkin akan menghadapi krisis

exchange feed blog

muhammad muqri mifzal rhemi rizal budak sering diejek t..

bongkar kontroversi baju kurung sekolah didalangi macai..

idea kudapan kakak menjadi

ranking tentera terkuat di dunia 2014

gambar majlis persandingan eina azman

gambar dan video anjing pakai baju fam persembahan peny..

makjemah jackie chan dianugerahkan panglima mahkota wil..

15 foto sambutan ulangtahun kelahiran umie aida paling ..

gambar terkini datuk nik aziz yang semakin sihat

menarik foto lawak giler 818

gara gara seekor lipas seorang pekerja telah bom tandas

video kelunakan suara imam muda bosnia fatih seferagic

yana samsudin dan fadzil zahari bakal bernikah pada 13 ..

pelajar maahad tahfiz waltarbiyyah darul iman tok jirin..

jackie chan tampil bersongkok terima anugerah datuk

jawatan kosong tenaga nasional berhad tnb 6 februari 20..

warga emas beriadah lemas jatuh tasik di perak

anak anda lemah bahasa inggeris english

korean drama spy

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 454
Widget Aktif : 3,950
Banner Aktif : 7,011

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,027,333
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bakal calon upsr mengandung 7 bulan
  • mencintaimu kesilapan terbesar nota suami s..
  • gempar dua keping gambar gadis kampung semp..
  • jawatan kosong kerajaan terkini
  • memalukan selibriti lupa delete gambar pana..
  • caliph buskers tertekan popular mendadak
  • fakta mengenai jessica alba part 1
  • viral binatang yang dikatakan pelik kat sar..
  • part iii trip to thailand
  • video pak mus disebar pemimpin pas pusat
  • video kontroversi banner anjing dan cium mu..
  • cara merawat hati yang duka

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • emak abah opah dan atuk
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • cinta vs materialistik
  • monolog rasa
  • taman di dalam shoping mall
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • cerita semalam hot spring kah

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • saj23.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)