Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


pasangan muslim lesbian ini berkahwin dan bakal dijatuh..

tian chuak sindir anwar tak amalkan demokrasi

naarudin tantawi terus kecam anwar calonkan isteri send..

anda takkan percaya apa yang menghuni katil wanita ini

penilaian bersepadu pegawai perkhidmatan pendidikan pbp..

video sekumpulan tentera syria dilucutkan pakaian dan d..

teman paling akrab

8 kilang proses makanan menjijikkan di pulau pinang dia..

menakjubkan bart van polanen petel menghasilkan lukisan..

masalah perempuan bertudung

wow awek cun ni bermain 3 alat muzik serentak

black ft rj si putih si merah lirik

ibu pejabat shaklee berpindah ke sunway pinnacle

heliza bercerita kisah masam manis bila bermula dulu

jangan menunggu 10 perkara ni ya

5 gambar laura

kuliah 10 kesilapan isteri kepada suami

lagu tema hari kemerdekaan ke 57 malaysia di sini lahir..

pesanan dari adun sri muda buat rafizi ramli

gadis bertudung kembang mahu saman pihak sebar gambar s..

one year teen bodybuilding gym transformation 16 17

pihak polis tiada maklumat mengenai jihad sek s wanita ..

dato ustaz shamsuri ahmad

jacob s simple pleasures

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 349
Widget Aktif : 3,935
Banner Aktif : 6,380

Domain Dibenarkan: 10,315
Jumlah Artikel : 792,503
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • foto adegan ghairah seorang kakitangan kera..
  • gengster pps lepas guan eng hasut lawan pdr..
  • buah yang anak anda tak pernah tengok
  • benarkah hello kitty seekor kucing jom baca..
  • ga merdeka di sini lahirnya sebuah cinta by..
  • solat sunat tahajjud
  • jam tangan pintar apple akan diperlihatkan ..
  • nasrudin hassan sindir anwar ibrahim dalam ..
  • ulasan lg minibeam pg60g projektor mini den..
  • exfuze seven plus merawat sakit sendi kroni..
  • 5 minit untuk bangkit mood romantik
  • susulan kes budak kena pukul di muar

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kembali menjadi burung pipit
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2795)   wanita (1819)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (794)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)