Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


gambar autopsi makhluk asing hebohkan komuniti ufo

kisah tauladan kotak berisi kasih

najibrazak tunggang moto kapchai pembangkang pula panas..

testimoni magictissue

segmen blogwalking sampai penat

banjir di kelantan pulih sepenuhnya

survival umno bergantung kepada sokongan ngo melayu kat..

makjemah anak paksa ayah beli iphone 6 dan samsung note..

trio marble cake dari che mat

teresa kok jatuh cinta dengan tun mahathir

menarik foto lawak giler 687

kenapa masih tak kurus walaupun dah makan set kurus

jawatan kosong lembaga penduduk dan pembangunan keluarg..

inilah rahsia disebalik poket kecil pada seluar jeans

sengsara kaligata supaya dapat tidur lebih lena

men at work series abam meja yang berjasa

foto terbaru mariam jamilah isteri jimmy shanley amat c..

resepi daging masak kicap jalen sempoi

luahan hati nor azeana ramli isteri ezad lazim susulan ..

bila subsidi petrol dihentikan

alhamdulillah

percayakah anda wujudnya zoo manusia pada awal abad ke ..

erl dan sani express pertahan anugerah pengendali terba..

awas air di tasik ini terlalu bahaya dan tidak boleh di..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 405
Widget Aktif : 3,896
Banner Aktif : 6,765

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 914,483
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • screenshot inspektor buat laporan polis sel..
  • panas gambar aksi gadis tudung melayu i lov..
  • bangsat doktor siall mengambil kesempatan a..
  • pejabat baru neelofa yang serba mewah
  • pakaian yana samsudin tak cukup kain dibawa..
  • artis malaysia mengamuk gara gara iphone 6 ..
  • gempar inspektor melayu buat laporan polis ..
  • petani tidak akan terkesan dari pemansuhan ..
  • video dan gambar kemalangan maut penunggang..
  • kakitangan kerajaan bakal jadi gelandangan
  • sadis bayi ditanam hidup hidup selepas ibun..
  • make a free website now

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • supermummy - miza harun
  • never date a person who
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • cerita semalam hot spring kah
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • tokjogho.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)