Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


bookmark dan bunga daripada kain perca

kerana tidak mahu dijadikan punca oleh aans blog indra ..

iklan nuffnang untuk cikbunga

senarai 12 barangan terkawal sempena krismas 2014

wanita jual kentut di ebay

jururawat hospital alor setar layan kami seperti haiwan

pencuri duit rm100 dah diketahui

makjemah mamat ni kononnya nak koyak tiket final kalau ..

beribu laporan kes hina islam tiada sebarang tindakan a..

monorel myrapidkl berwajah baru yang lebih selamat

gambar terbaru bekas suami abby abadi sudah sedia jadi ..

kerajaan barisan nasional yang diketuai umno telah memb..

simple giveaway by licha

kemaluan tiada dalam kamus pakatan

nicki minaj trashes safaree samuels in new music video

tali skipping pun gajet juga

beyonce artis paling tinggi carian di google

berteduh di kandang kambing

adakah anda seorang yang sombong dilaknat allah s w t

dilayan seperti haiwan oleh kakitangan hospital alor se..

keputusan letak jawatan selepas krismas

baby ini mati disebabkan ibunya yang cuai

beg misteri dimusnahkan polis

motivasi daripada irfan khairi

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 525
Widget Aktif : 3,878
Banner Aktif : 6,872

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 959,990
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler 436
  • penampilan berani no soo ram hanya untuk me..
  • jom lihat gambar orang orang kaya qatar dal..
  • penampilan hangat lagi berani no soo ram
  • siaran langsung malaysia vs thailand 20 dis..
  • zed zaidi perang dingin dengan vanidah imra..
  • inilah rahsia pelukis karton disney animati..
  • misteri telefilem oh my english villa isabe..
  • masa makin suntuk buat peminjam ptptn
  • day 2813
  • jururawat hospital alor setar layan kami se..
  • hadith of the day 2

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • tips nak jadi hotstufff
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • cinta terlarang
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)