Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


penuntut institusi menengah di bawah jambatan menjalin ..

keadaan sebenar di sebalik gambar ini

panasnya awek ni selfie yang non stop pada zaman kini

bayangkan

cikgu cun gusar gambar tersebar akibat kehilangan telef..

makjemah kerjaya akim terjejas kerana dituduh lalok mak..

ganasnya aksi pasangan ni di tepi pantai nak pancut kat..

terkini ibu sirul ada bukti anaknya tak bersalah

trend baru menyusukan teman lelaki di pulau pinang

6 gambar treler mewah brad pitt bernilai rm3 6j

jawapan teka teki 1

penampilan kemas ketika melancong

yassin mahu selesai isu tunggakan sewa rumahnya secara ..

jawatan kosong bsn bank simpanan nasional

minuman keras arak di iceland diperbuat dari kemaluan i..

kenapa btg suami jadi kontot dan hitam rumahtangga

6 gambar foto foto h0t dan cute paris hilton di bali se..

pengiraan bonus dividen tabung haji 2015 6 25 2

rotan anak bakal jadi kesalahan

my housemates

d

mood study

dua gadis pelajar kolej maut kereta rempuh bas berhenti..

rotan anak dianggap kesalahan jenayah

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 435
Widget Aktif : 3,983
Banner Aktif : 6,978

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,018,898
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • telefon guru dicuri pelajar gambar peribadi..
  • akibat dedah bentuk tubuh selebriti ini dit..
  • mahkamah arah aidil zafuan bayar nafkah rm3..
  • fazura makan hati dengan zizan razak
  • cikgu cantik kantoi apabila gambar yang tid..
  • 17 gambar janda tercantik di malaysia membu..
  • tompinai madu kelulut asli 200ml kini berad..
  • rupanya ini punca sebenar mas idayu cekik d..
  • akhir zaman makhluk perosak yang berkteramp..
  • cikgu cantik kantoi apabila gambar yang tid..
  • zizan buat nur fazura makan dalam di mlm 20..
  • insiden dalam kolej menayang filem lucah

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • cinta terlarang
  • di tubir bibir mataku
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)