Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


cita cita

serangan terhadap houthi digandakan

kedudukan petak perlumbaan f1 grand prix malaysia 2015

cerita malam minggu pondan yang belom buat pembedahan t..

6 nama kuih tradisi yang pelik

honor 4x berharga rm699 di malaysia

sindikit edar dadah ke pulau peranginan di besut tumpas

majlis raikan cinta nazri dan asmalinda

mengejutkan pemuda ini mahu bunuh diri selepas dipaksa ..

solved answered

kelab suami isteri

kalah dengan oman kalah lagi dengan vietnam

najib dijadual merasmikan pembinaan lebuh raya pan born..

gempar personaliti pengacara terkenal letak jawatan sec..

rahsia urusniaga jual beli emas

aaisyah dhia rana artis termuda lol entertainment

6 nama kuih tradisi paling pelik tapi sedap

wanita maut tercekik kinder bueno

mana pergi habis semua ahli keluarga anwar ibrahim dala..

ingatan untuk penunggang motosikal

21 gambar sharifah sakinah aliff kini sah bergelar suam..

iklan jawatan kosong panasonic

sop dalaman pengurusan perolehan felda berjaya ditambah..

blouse muslimah cotton terkini 2015

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 327
Widget Aktif : 3,973
Banner Aktif : 7,164

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,238
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • akibat cinta terlarang mayat pasangan kekas..
  • kereta bwm i8 bernilai rm1 4 juta hadiah bu..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • wang bukanlah segalanya
  • islam itu indah
  • tips nak jadi hotstufff
  • jenis jenis jerawat
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kahwin muda girls only
  • taman di dalam shoping mall
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)