Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


gadai nyawa redah banjir ambil kertas spm

majalah libur lancar blog o rama untuk blogger

3 hari gelandangan ini hasilkan uang rp1 2 miliar

simple ga friendship fridge magnet

amyra tolak watak ranjang

rahsia kejayaan lego

permulaan dugaan kami

makanan yang boleh kurangkan paras kolestrol dalam bada..

jawatan kosong universiti teknologi mara uitm januari

roh tergantung

tiada tajuk

melampau ibu enggan benar anaknya diselamatkan selagi t..

daftar lagu jason mraz terpopuler enak didengar dan ter..

ini jawapan agen takaful kepada najib razak isu darurat..

ini buktiknya minyak zaitun digunakan 8 000 tahun dahul..

menakjubkan seni karya indah dari bekas berus cat

dermanic transcap harga murah rm60

kisah taubat terbaik wanita yang bertaubat dari zina

testimonials secret of senrose product 2

hilangnya budaya tabayyun dan islah

rahsia pada logo apple

lagu sesal separuh nyawa alyah

kenapa la pelik sangat orang sekarang ni macam ni pun a..

sultan kelantan banjir sebahagian qada dan qadar allah ..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 253
Widget Aktif : 3,843
Banner Aktif : 6,917

Domain Dibenarkan: 10,760
Jumlah Artikel : 970,575
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • rakyat kelantan terus cemas
  • serius siti nurhaliza naik jentolak bantu m..
  • titah sultan kelantan usah bersengketa deng..
  • mayat kedua bot karam di kemaman ditemui
  • 4 foto aksi dato siti nurhaliza naik jentol..
  • selak tempat orang awam
  • art icsphenome farah good afternoon freida ..
  • video pelajar perempuan seronok diraba oleh..
  • kisah sedih 6 gambar adik beradik ini kini ..
  • kandungan tiba tiba hilang
  • bodybuilding ectomorph transformation video
  • felda timba pengalaman di dubai

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • di tubir bibir mataku
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • emak abah opah dan atuk
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • super duper cute
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • cinta vs materialistik
  • ciri ciri wanita solehah

  • wajib lawat :

  • dilagebu.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kerjayadirumah.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • norizansayang.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2875)   wanita (1889)   diari (1632)   produk (1329)   rojak (1251)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (818)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (370)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (140)   teknologi (126)   art (122)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (71)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)