Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


jennifer lopez jual rumah kerana sunyi

gempak 2 gambar aktiviti mencurigakan sepasang kekasih ..

kan da kena ikat rambut

bukan gollum

membuat gigi palsu

12 gambar comel siti nurhaliza jadi pengawas sekolah

bn perak atur strategi hadapi pilihan raya umum

penjelasan dca berhubung status mh370

cara pindah tempat peperiksaan muet

penting untuk tarik perhatian orang

aiskrim pots

tekanan ekonomi belanja kahwin rm10 000 tidak mustahil

video dr muzabzib dilantik mufti perlis sekali lagi mul..

coolblog perluaskan perniagaan

40 pelajar sekolah histeria serentak

cuti cuti hadyai 2 teh ais tarik leleh

jom tengok maharaja lawak mega semi final

jalan jalan air terjun kota tinggi

simple dimple animal shield bag

jenis jenis manusia yang bercakap

isu tifo anjing polis nafi tangkap penyokong jdt sepert..

isteri curang kantoi depan suami

pasangan tak tahu malu bermadu kasih kat tempat awam

arak dan pengasingan kaum

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 416
Widget Aktif : 3,929
Banner Aktif : 7,031

Domain Dibenarkan: 10,960
Jumlah Artikel : 1,028,415
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • jue aziz sah bernikah senyap senyap dengan ..
  • artis wanita melayu barai dah di pakai rama..
  • michael ang gelar juri mlm 2014 bangang bin..
  • azri af9 sah nikah dengan salma mentor 5
  • jangan terkejut dengan perangai pelik wanit..
  • polis jumpa mayat farouk dalam plastik hita..
  • jururawat tak beretika muatnaik gambar yang..
  • qu puteh saya dan ibu hilang punca rezeki s..
  • euro 5 diesel to begin selling in klang val..
  • pelajar perempuan bertudung selfie nampak c..
  • arca manusia dari lelehan lilin yang menakj..
  • malaysia keen to participate in maritime si..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • diari sedih seekor kucing
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)