Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


panduan solat kencing yang tak lawas

khalid samad ni patut malu dengan mb pahang

comment on nota perperiksaan penguasa kastam by onlajer

kenapa zain saidin simbah ais ke nabil ahmad

gambar perompak bermisai palsu ditembak mati guard am b..

pipi murid berbekas ditampar cikgu

hasil review pertama

ekspedisi sabah merdeka walk dapat perhatian orang rama..

azwanhjali ingin jadi perdana menteri mantap ko

kisah benar pengalaman melihat azab kubur allahu rabbi

tiada tajuk

ezany tetap teruskan permohonan nusyuz terhadap isterin..

pukul 6 pagi dah terpacak dekat sekolah

tanda lambat pertuturan

susulan video viral remaja dibuli beramai ramai suspek ..

sengkuang calit rm0 30

perompak ditembak mati pengawal keselamatan di ambank 6..

perutusan presiden keadilan untuk jemaah haji 1435h

resepi ikan patin masak tempoyak

wanita lahirkan bayi dalam bas di serawak

gambar abby abadi yang paling mempersonakan

9 foto inilah ryu ji hye artis korea yang membuatkan ra..

selfie viral gadis dalam kesesakan lalu lintas

u mobile melancarkan quickpay memudahkan pekedai meneri..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 419
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 6,305

Domain Dibenarkan: 10,301
Jumlah Artikel : 789,574
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • model german lakukan ice bucket challenge b..
  • jais serbu rumah alyah ramli ms gagal sorok..
  • perodua axia impian rakyat malaysia
  • gambar gadis cun berselfie dalam traffic ja..
  • petua mengatasi biskut lemau
  • gleneagles penang
  • tuah menghilangkan diri
  • jais serbu rumah ramli alyah
  • ujian 1 lesen memandu
  • blogger porno larikan diri
  • mh370 buat lencongan ke selatan lebih awal
  • china kembangkan kapal selam super cepat

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • 26 fascinating films about food
  • supermummy - miza harun
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2790)   wanita (1815)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1132)   berita (809)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)