Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


sebarkan taktik pekerja petronas di kaunter curi duit p..

the way to heaven

sebarkan taktik pekerja petronas di kaunter curi duit p..

mesti tengok bukti saya buat duit dengan blog

komisyen klikjer lagi

mana penolong ketua class kami

makan makan famili gather cuti wesak dan hari buruh con..

komited realisasikan hsr

snake rewind akan diperkenalkan pada iphone android dan..

mahkamah rayuan arah nst bayar rm420 000 kepada husam

menarik foto lawak giler 1029

penampakan makhluk halus di dalam kereta myvi yang terl..

inilah respon mengejutkan seorang pemandu myvi selepas ..

white string benang putih jepang

exo next door ep 9 eng sub

konflik di jazirah pertanda akhir zaman

bila handphone masuk air apa perlu buat

video lari dari polis lelaki ini sangkut di ring basket..

tgi fridays meals for two 2

panduan menternak udang lobster air tawar

lima tabiat di gimnasium mesti dihindari

bila ami rajin

nur fathia gembira terkejut dengan kenyataan aiman haki..

wolverine kena troll

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 161
Widget Aktif : 3,987
Banner Aktif : 7,274

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,149,184
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • alhamdulillah bn menang doa calon pas prkro..
  • keputusan rasmi penuh dan terkini prk rompi..
  • video remaja 18 tahun maut jatuh dari tingk..
  • gambar puak orang asli serata dunia yang mu..
  • gambar dato siti nurhaliza melawat anak man..
  • dah dah la tu yana jangan buat lawak bodoh
  • keputusan prk rompin 2015 pas buat kejutan
  • isteri curang mengaku berzina dua kali seha..
  • nahas duke status yana di fb guris hati kel..
  • pemenang giveaway pertama merryfendy simple..
  • amira ceria jumpa siti nurhaliza keluarga t..
  • inilah kereta sultan paling rare yang ramai..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • 7 things you need to know about depression
  • jangan ditangisi haid itu
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • tips nak jadi hotstufff
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • skandal pejabat
  • never date a person who
  • kahwin muda girls only
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)