Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


segmen blogger cergas dan santai

comment on promosikan blog anda sebaik mungkin by blogg..

gambar biodata izyan mangsa video seks palsu ustaz azha..

nak menang hadiah instagram contest october 2014

tak semua motosikal kuasa tinggi mat rempit

mh370 serpihan dipercayai bangkai pesawat ditemui di pa..

cuba korang bagitau siapa yang lebih memerlukan

apa jadah pakaikan serban dan jubah kepada anjing

janda bergetah jasmin hamid beraksi ghairah buat pemina..

melampau penghinaan terhadap islam anjing di pakaikan s..

adira sakit dengan gosip

cara beli rujukan ebuku ptd 2014

murshid jangan cepat label tuduh seseorang

ustaz azhar idrus terlibat dalam skandal video seks

friendship

ikettle cerek pintar kawalan wifi

video seks ustaz azhar idrus uai

eksklusif kisah sebenar acara makan katak didedahkan

makjemah lelaki kemalangan terpaksa mengesot selama 3 h..

ini sudah lebih gambar anjing memakai serban dan jubah ..

angka yang cukup memalukan buat anwar

10 filem seram yang diinspirasikan dari kisah benar

segmen kapas putih november bloglist

hampir 50 hari tinggalkan malaysia

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 726
Widget Aktif : 3,960
Banner Aktif : 6,585

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,206
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • kelab lubang besar didominasi oleh pelajar ..
  • gambar terkini anak ariel zafril wawa zaina..
  • inilah dia pondan tercantik di dunia
  • video ustaz azhar idrus atas katil pula bak..
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • gempar ustaz azhar idrus pun jadi mangsa fi..
  • 7 gambar pengorbanan seorang jurukamera
  • gambar jelita nazeera kekasih baru jep sepa..
  • bikini boomz
  • apakah rahsia nasha aziz kekal muda dan men..
  • gambar intim kononya penceramah popular kin..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • di tubir bibir mataku
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)