Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


musim hujan

menuju arah pembaikan dan peningkatan kualiti hidup

man of the match thailand vs malaysia malaysia

pemuda hidap sawan korban pertama banjir

aduh sayang aduh kasih

3 gambar perodua myvi 2015 yang tersebar

calculate your body shape

best medicine

wajah bangunan ikonik tercemar

jasa tun dr siti hasmah di hargai

jawatan kosong institut integriti malaysia iim 31 disem..

jawapan kenapa allah s w t menghilangkan lidah ikan

menarik foto lawak giler 707

sebab kenapa pelaburan amanah saham bumiputera asb adal..

lirik where have all the bootboys gone zizie

mona dah kembali sihat

sms guru disiplin yang gila s ks dengan pelajar versi s..

foto zul ariffin macho bergaya

jom aktifkan mykad

serigala ganti anjing pula jaga rumah

games call of duty advanced warfare playstation 4

roy hibbert i m becoming a gaming legend thanks to indi..

cerita semalam

tiga negeri 24 000 mangsa

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 166
Widget Aktif : 3,876
Banner Aktif : 6,874

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 958,232
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wajah cantik tiz zaqyah membuatkan dirinya ..
  • surat terbuka kepada maxis mobile
  • penampilan terbaru sherry ibrahim yang agak..
  • birthday present 2014
  • tanda tanda kiamat sudah berleluasa mukjiza..
  • mesti tengok gambar diana amir yang pasti m..
  • man of the match thailand vs malaysia malay..
  • wikipedia memperlihatkan suntingan yang tel..
  • asb 2014 asnb umum dividen 7 50 sen bonus 1..
  • rw group network
  • gajah ini buat sesuatu yang menakjubkan man..
  • sandiwara mohamad hasan

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • sketsa cinta awak dan saya
  • islam itu indah
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • aku penganggur
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • neslopanas.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)