Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


doa seorang isteri

angin jauh

tips temuduga pembantu tadbir kewangan w17

gelandangan lelaki yang suka berfesyen dan paling berga..

isu calon polis cucuk dua jari masih hangat

vv

berbadminton kita

macam nak pencen cepat jer

ranking rasuah pdrm membimbangkan

usahawan melayu lalai dalam isu hakcipta

segmen mari berkenalan

buat duit dengan hanya bermain games

syukur bantu adik rayyan penuhi impian naik bmw

noh omar angkat guni pun blogger puji melambung

belacan

serangga kumbang

dogol mencari cinta part 2

baju kurung cotton ready made tahan lasak warna tak lun..

sesi berborak mama dengan adam

kita

nenek buta hidup sendirian

rahsia kenapa jangan isi minyak penuh tangki yang ramai..

awas 8 kesan kencing manis kepada badan

cloud refraction

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 271
Widget Aktif : 3,837
Banner Aktif : 6,824

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 913,515
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • subsidi dihapuskan di malaysia untuk tanggu..
  • jahitan luka bersalin lambat sembuh
  • saya ternampak
  • 8 foto sambutan ulangtahun kelahiran diana ..
  • ngeri kepala lelaki berkecai digilis treler
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • kisah pocong satu helah takutkan penduduk k..
  • demam datang lagi
  • tutorial letak post di page
  • gunting rambut
  • kurus dan langsing dengan shaklee shape up ..
  • doktor paling muda di dunia iqbal el assaad

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • emak abah opah dan atuk
  • tips balik kampung dengan selamat
  • skandal pejabat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • blog spammers sudah bijak
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • diari sedih seekor kucing
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • asas-seni.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)