Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


selangor berdegil ternak babi

kegagalan bukan kesalahan

selepas piala aff2014 apa yang perlu dollah salleh laku..

sandwich udang

pembohongan discovery channel sebalik aksi manusia dite..

cara tuhan menjawab doa saya

tak berbaloi guna internet maxis

inilah 5 wanita cantik yang di lahirkan sebagai lelaki

baca online novel suamiku encik perfect 10

4 syarat wanita ke syurga wajib lihat

first giveaway by kamamimi

menarik foto lawak giler 716

wanita kini sudah hilang harga diri

percaya tak dia ni wanita sebenarnya

hangout at satu daerah satu industri sdsi mitc melaka 2..

baju kurung online selesa sangat member office puji can..

serimuka jagung

langkah langkah awal jika anak anda tersedak atau terce..

day 2815

free kick jep sepahtu sehebat safiq rahim

tati skincare manfaat arbutin untuk kulit cerah berseri..

10 wanita yang di rindui oleh syurga

perlawanan akhir piala aff suzuki 2014 malaysia vs thai..

menakjubkan fenomena pembentukan awan spiral muncul di ..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 163
Widget Aktif : 3,841
Banner Aktif : 6,909

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 962,008
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tahukah anda 6 nama bayi yang perlu dielakk..
  • zizan razak tampil perjelas isu hubungannya..
  • menarik foto lawak giler 715
  • gambar eksklusif rumah nabi muhammad saw da..
  • inilah dia wanita paling cantik di china 8 ..
  • isu hamleys tudung rosyam nor cetus amarah ..
  • 10 wanita yang di rindui oleh syurga
  • gambar inilah akibatnya jika biarkan anak b..
  • kejahatan isis terhadap mujahidin dan kaum ..
  • interpol keluar waran tangkap yusuf al qara..
  • first giveaway by kamamimi
  • hukum menyusu anak lebih 2 tahun

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • super duper cute
  • cerita semalam hot spring kah
  • hati hati laman web hina islam
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • di tubir bibir mataku
  • apa petanda jika mimpi ular
  • monolog rasa
  • kangkung dan risikonya
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)