Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


wanita malu gambar lucah disebar di instagram

menarik foto lawak giler 811

segmen berkenalan by dr shikin

kanak kanak mati jatuh flat gara gara palang reput

confirm korang bangga lepas baca berita ni

adengan lucu bila pengantin tersasul nilai mas kahwin

karya isha buat kak rose

is keluarkan ugutan terbaharu bunuh juruterbang jordan

reaksi mengejutkan peminat rindu amelina

kesenian lukisan pasir di pantai yang mempesonakan selu..

raja saudi tinggalkan obama demi solat asar

jom hilangkan stress

makjemah isu qari sentuh kepala ini jawapan sebenar nee..

altantuya jadi mangsa polis penyangak yang memang bunuh..

communication book

anda menang rm19 000 00

apa terjadi dengan wanita bertudung ini

aktiviti anak warna warni

kamal adli punca keretakan hubungan emma zizan

segmen bloglist feb jun by cik manis

buat duit dengan blog kenapa ada yuran keahlian

pas pernah anggap dr mashitah cari pasal membabitkan mi..

seluruh pekan jadi ais akibat paip bocor

pesawat fly dubai terkena tembakan

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 542
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 6,997

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,022,661
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 4 gambar tiz zaqyah seronok bersosial di ke..
  • bekas isteri jimmy shanley dipenjara
  • wanita malu besar gambar intim disebar beka..
  • bapok malaysia mula berpakat dan bertindak ..
  • diugut jolok botol dalam kemaluan
  • bapa tiri kim kardashian tukar jantina
  • ada ke patut adegan lucah sebegini disiarka..
  • siapa seleweng duit persatuan
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • anda tidak akan percaya siapa si cantik ini..
  • budak maut jatuh akibat pagar reput
  • ramalan ku benar belaka

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • spisis kawan yang femes
  • puisi terakhir imam syafie
  • wang bukanlah segalanya
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita semalam hot spring kah
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)