Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


betulkan keadaan negara yang semakin parah

kenapa nak cancel date rindulah

anak lembu seperti muka manusia

media sosial heboh dengan spekulasi harga minyak naik

3 kesan buruk wanita suka pakai kasut tumit tinggi

suami isteri dipenjara kerana berjanggut dan berpurdah

agaknya jantan ni kena sawan maki cikgu dalam facebook

scammer kurang ajar

5 tip atasi rambut bercabang

keadaan di klia ketika girls generation tiba di malaysi..

lelaki islam dipenjara kerana janggut

yatt hamzah menyesal bercerai

video badak sumbu masuk pekan serang penduduk

akibat terlalu gelojoh kepala sangkut dalam

perghhh gst punya hal habis barang di borong oleh pengg..

layakkah aku

menteri ayam mahal makan ikan hasan malek bersedia leta..

mesti baca 106 soalan jawapan mengenai gst

dah kena tendang pun mat syabun masih tak sedar diri

lirik semua lagu popular lyrics video sinopsis drama

senarai penerima pingat dan darjah kebesaran sultan joh..

tips terbaik cara beli handphone murah

kedai gambar dikerumun lelaki upah gadis berbikini tuka..

makjemah hasan malek nafi laporan minyak tak naik makje..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 506
Widget Aktif : 3,982
Banner Aktif : 7,157

Domain Dibenarkan: 11,139
Jumlah Artikel : 1,107,826
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • gambar sultan johor bersama t ara dapat per..
  • sairah mati dibunuh polis
  • video lagi kes buli mangsa ditanggalkan pak..
  • gambar sekitar lawatan pm di sebauh
  • jumpa semula anjing selepas dimasak
  • imej baru
  • dicekup dalam semak
  • gst krohhh gst pruhh
  • subhanallah keadaan sungai golok di kelanta..
  • luahan hati scha alyahya selepas kemalangan..
  • punca gadis rugi rm210 ditipu peniaga onlin..
  • lukisan muncul hanya bila kena air

  • wajib baca :

  • monolog rasa
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 26 fascinating films about food
  • tips balik kampung dengan selamat
  • emak abah opah dan atuk
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • diari sedih seekor kucing
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • aku penganggur
  • taman di dalam shoping mall
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • jiarizaira.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (842)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)