Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


tuk tuk bukan cadangan rasmi spad

terkini guan eng hina kerajaan pas secara terbuka di ha..

kisah pengalaman emma yang tidur sebilik dengan suami o..

14 tanda anak anda kena buli di sekolah

comment on kenapa kita harus mengampu majikan kita by a..

foto terkini maria farida cetuskan kejutan di malaysia

cuti sem bermula

awie hilang hak penjagaan anak

fazura kantoi bercium di klia

strength

puisi apakah perlu di kesali

sah presiden pasma cai ni takde maruah

luahan sedih diana rafar setelah fail cerai dengan suam..

bekas isteri jimmy shanley nursuhaila eliani suhaimi di..

wordlesswednesday cermin kereta retak

1 108 kekosongan jawatan kosong kerajaan di suruhanjaya..

yana samsudin duta terbaru produk sofeeya diamond

sanggup habis puluhan ribu tagih belaian pela cur gred ..

punch korean drama

gaya jalanan cara river island

biadap penggiat seni hina malaysia di luar negara

7 sebab mengapa wanita suka lelaki berjambang

habis puluhan ribu tagih belaian pelacur gred aaa

indah dewi pertiwi curiga lirik

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 573
Widget Aktif : 4,005
Banner Aktif : 6,956

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,021,069
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tiada adab anda pasti terkejut jika pergi k..
  • penemuan hebat hutan berusia 10 000 tahun d..
  • gambar gadis bertudung dah semakin gila sam..
  • 6 gambar comel anak perempuan que haidar be..
  • tali bra putus artis panik
  • khasiat habatussauda
  • obses cantik lindsay lohan kantoi gambar di..
  • video pekerja indon dibelasah isteri orang ..
  • wow syahrini temani paris hilton liburan di..
  • 6 foto anak perempuan linda jasmine que hai..
  • fazura kantoi bercium di klia
  • respons zamarul hisham tentang isu pencerai..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • supermummy - miza harun
  • blog spammers sudah bijak
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • tips balik kampung dengan selamat
  • kembali menjadi burung pipit
  • taman di dalam shoping mall
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)