Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


spad bus seremban kangar

warga emas simpan 226kg syiling di bank

makjemah pasangan bertopeng menakutkan penduduk siakapk..

gempar old town white coffee saji menu khinzir

win blackberry classic lowyat net

menarik foto lawak giler 535

ingatlah kita bersama

kisah gadis ini dinoda dalam tandas stesen minyak

akhirnya siti nurhaliza kini berpurdah

mh370 chinese relatives reject malaysia s death declara..

gambar datuk m saravanan dengan pistol di pinggang jadi..

tajuk tajuk bagi sains tingkatan 4

batu tumonga kampung di atas awan tana toraja

terima bayaran rm 50 hanya menulis review di blog anda

maharaja lawak mega mlm 2014 minggu 12 separuh akhir

buat duit dengan blog

avenged sevenfold dear god chords

feelings chlorophyll

babies blink coffee

kanak kanak umur 12 tahun mengandung

pemimpin dap diselar kerana menghina

anggur mampu hindar jerawat

shiro video maharaja lawak mega 2014 minggu 12 separuh ..

mp3 lagu raya 2016

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 407
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 6,977

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,025,393
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penduduk syria gempar seluruh p3lacur datan..
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..
  • instagram khas untuk golongan anak vvip
  • komen johan mengenai kontroversi gossip mel..
  • al kisah wanita dinoda ketika buang air kec..
  • igp pun tertanya tanya kenapa altantuya dib..
  • terkini tembelang u s pecah tentang mh370
  • bagus betul raja saudi arabia tinggalkan ob..
  • akhirnya terjawab punca sebenar hanez suray..
  • kisah gadis cantik menyesal berkahwin denga..
  • gambar fesyen hijab paling mengerikan dan b..
  • ananda krishnan pinjamkan rm2b untuk lunask..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • ciri ciri wanita solehah
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • blog spammers sudah bijak
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • never date a person who
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • sketsa cinta awak dan saya
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)