Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


spotify mengemaskini perisian desktop dengan integrasi ..

strok haba boleh bawa maut

pengamal media dah berkumpul dan tunggu lama sebelum ma..

hati hati para wanita 5 gambar kamera tersembunyi terba..

rahim maarof terkini 3 gambar

tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi tajuk utama p..

akhirnya ozlynn bersuara isu hubungan istimewa johan uq..

shopping di eroupe

tomok dah dapat second baby

rawatan demam denggi dengan jus daun betik

harga petrol ron95 ron97 diesel mac 2015

jep sepahtu mahu saman akhbar difitnah mengamuk kalah m..

zizan dan emma sama 2x5

jawatan kosong majlis daerah kota tinggi mdkt 01 mac 20..

tarikan central festival hatyai part 10

susu kambing iqeel review

punca dan makanan yang buatkan anak sembelit

bekas suami gila talak ditahan kerana culik langgar bek..

sony memberikan petanda rasmi untuk memperkenalkan xper..

tahniah tomok selamat timang anak kedua

tomok selamat timang anak lelaki kedua

job vacancies sirim qas international 28 mac 2015

tips untuk menghilangkan bau kucing

tip yg perlu anda tahu sekiranya tidak mampu teruskan b..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 810
Widget Aktif : 4,011
Banner Aktif : 7,018

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,067,497
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • 10 gambar ehem2 amyra rosli tersebar jadi t..
  • pilu dato seri vida kongsi kisah sedih dua ..
  • foto johan bermesra dengan anak anaknya
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh di sini p..
  • inilah akibat seluar terlalu ketat
  • zizan emma hilang mamat khalid redha
  • 5 tarikan utama wanita di mata lelaki
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • empat adik najib bongkar rahsia meletakkan ..
  • macam ni punya perniaga online pun ada

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • 26 fascinating films about food
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • di tubir bibir mataku
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • 7 things you need to know about depression
  • 27 kesan perbuatan zina
  • puisi terakhir imam syafie
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)