Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


tips penjagaan wajah untuk lelaki

jangan call sms je itu pun bersebab okeh

peminat kecam nina iskandar buka tudung

fenomena sun halo

terkini east bengal 0 1 johor dt

kecantikan plastik gadis ini beri anda serangan jantung

pembinaan negara dan bangsa ke arah kemunculan negara m..

pizza hut signature series hanya rm12 lahhhhhh

inilah wajah sebenar rapunzel di india

avengers age of ultron 2015 eng cam 550mb

perlu ke buat aqiqah untuk anak anak

untung apple melonjak kepada rm49 bilion pada suku kedu..

kekosongan jawatan air kelantan

fiza halim keguguran selepas hamil tujuh minggu

homemade pretzels cookies

drama kimchi untuk awak

gempa bumi di nepal sudah dijangka oleh para saintis

ttc pusat perubatan universiti malaya ppum

gambar kilang fucuk tauhu diarah tutup akibat terlalu j..

format baru upsr sains kssr

9 punca bayi sukar tidur malam

peniaga online biadap hina orang sarawak

blog i love pusa ke peringkat antarabangsa

media pro pembangkang pun mula tolak azizah

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 895
Widget Aktif : 4,016
Banner Aktif : 7,245

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,141,611
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • update identiti sebenar wanita tayang dada ..
  • ozlyn muat naik gambar tak sepatutnya ke la..
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • wanita sanggup buat ape sahaja kalau dah sa..
  • video zarina zainuddin berpeluk erat sangat..
  • kerja kerja membina dan menyiapkan garaj ke..
  • sayu remaja perempuan seakan tahu ajalnya
  • shanna avril tidak mengaku salah dia tidak ..
  • dua gadis terima saman aurat
  • tali bra tiz zaqyah kecoh di media sosial
  • bungkusan ngeri sampai di rumah tapi mujurl..
  • kenyalnya me madai ke setakat tekan macam t..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • tips nak jadi hotstufff
  • islam itu indah
  • never date a person who
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • 7 things you need to know about depression
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)