Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


pemuda kantoi liwat dua ekor kuda

as larang rokok elektronik di ruang publik

suami naik gila curah nasi ditanak cat kepada isteri

zizan razak artis paling banyak terima pencalonan anuge..

jawatan kosong di pr1ma corporation malaysia pr1ma 26 f..

killing me softly

intanberlian mega giveaway 2014

bapok malaysia mula berpakat dan bertindak mengarut

menarik foto lawak giler 810

jepun sebagai destinasi pelancongan utama

review mon amour skincare get a intense hydrate moistur..

neelofa jawab kontroversi kepalanya disentuh seorang ma..

perihal takdir dalam suamiku encik perfect 10

anda tidak akan percaya siapa si cantik ini sebelumnya

doie lounge and sweet spark a giveaway

bekas isteri jimmy shanley dipenjara 7 hari

biskut oat nestum

citra mulia kosmetik the face dr herbal milano ashley

rinduku pada rasulullah s a w

remaja cantik ini pelakon bayi matahari dalam teletubbi..

pil mimpi basah kegilaan remaja dan pelajar sekolah

day 2853

terdapat kesilapan tudm kembalikan semula gaji mejar za..

10 gambar wanita tiruan yang kejelitaannya sukar diperc..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 185
Widget Aktif : 3,950
Banner Aktif : 7,011

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,022,245
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • lelaki maut ditembak dengan jarak dekat
  • sabah milik kami esmail kiram ll
  • jangan usik botol ini jika anda terjumpa
  • vincent leong bangsat yang harus dihukum ke..
  • 4 gambar tiz zaqyah seronok bersosial di ke..
  • bekas isteri jimmy shanley dipenjara
  • akibat balkoni berlubang budak 5 tahun maut..
  • 6 gambar comel nya wajah puteri kesayangan ..
  • wanita malu besar gambar intim disebar beka..
  • pak mus ni saja jolok si pelakon lucah
  • aiskrim pasu sedapnya
  • 5 gambar wanita ini mendayung tanpa sedar a..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • tanda tanda kanser payudara
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • hati itu umpama gelas
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)