Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


imam meninggal dunia saat mengimamkan solat isyak

nak sewa ke tak nak

tahu adab dulu baru pisahkan jantina

video petugas media pecah kepala dibalun pkr

comment on group whatsapp awek melayu sembang pasal sek..

mahathir pecah kepala dibaling batu di prkpmtgpauh

ayah kubur tu hartanah ke

makjemah 15 rekaan mini pelamin pada harga bajet untuk ..

bagaimana nak buat ayat pemasaran power di facebook

allianz arena takkan ramah untuk barca

prk rompin pas berjaya memenangi lima pusat daerah meng..

zamani didenda rm5 500 ambil dadah

bae oh bae

jumpa blogger meeya techik di cameron highland

bolehkah ibu hamil 6 bulan makan omega guard

mama rindu papa cepatlah balik coretan sayu dari stor k..

ular datang rumah lagi

penemuan aneh pada bahagian sendi jari tangan seorang r..

di sebalik tabir pembikinanan filem terminator

fridge magnet button badge kelab blogger ben ashaari

menarik foto lawak giler 1033

fungsi menakutkan iphone

tragis mayat wanita ditemui mati dengan sekeping nota

perjawatan kosong di universiti selangor unisel 15 mei ..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 502
Widget Aktif : 4,008
Banner Aktif : 7,253

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,150,812
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • siapa kah nur juliana di sebalik kes zamani
  • abang sado pengsan kerana baju terlalu keta..
  • 5 foto putera sultan perak raja azlan muzaf..
  • terkini prkpermatangpauh kecoh kenderaan um..
  • sungai terdalam di dunia yang penuh misteri
  • mayat wanita ditemui dalam belukar di cyber..
  • sayu pilu hati ibu anak yang di tunggu pula..
  • dajjal menanti tasik galilee surut airnya
  • takkan takde tempat lain dah sibuknya tanga..
  • jenica s osbourn wants to take a love rehab..
  • inilah rupa pari pari yang telah berjaya di..
  • alamak jarangnya seluar dia takkan tak pera..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • tips balik kampung dengan selamat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • never date a person who
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • tanda tanda kanser payudara
  • aku penganggur
  • puisi terakhir imam syafie
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)