Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


pelajar autime cemerlang stpm

kedai emas vs powergold

solved answered

bondanya tetap menjadi keutamaan di perjalanan hidupnya

jawatan kosong terkini dbkl

parah pelajar lelaki hantar mesej rindu tet3k cikgu

kanser mata kanak kanak retinoblastoma

bollywood jubah 2

air sungai air paip terawat di cameron highlands dicema..

monolith papan lungsur elektrik pintar terbaru yang can..

kek belang vanilla coklat

jadual liga super 7 mac 2015

hati bagai cair selepas tengok gambar ini

pemandu teksi ditipu penumpang patung

si fake akaun terima kasih yo

menarik foto lawak giler 895

baucar buku 1malaysia diedar 4 mac

keperluan kump sokongan ibubapa

pulanglah ke pangkuan keluarga rayu bapa kepada wanita ..

hentikan saja perhimpunan haram kelab buskers jalanan

madonna the artist has died

cara selesaikan kes pasangan curang

baju kurung pahang batik sutera creepe digital berbatu ..

dyana tikus makmal dap yang gagal memenuhi kriteria mel..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 261
Widget Aktif : 3,986
Banner Aktif : 7,111

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,702
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • tradisi pembakaran mayat di india yang meng..
  • resepi jus sihat buang toksin dari badan se..
  • wajib tahu 8 perkara yang bertentangan deng..
  • anugerah inovasi negara 2015 ain
  • day 2890
  • what is network firewall
  • 3 gambar lelaki pak guard gantung diri di t..
  • rupanya usaha singkir najib lebih awal dari..
  • tempahan banner gif 125 x 125
  • menarik foto lawak giler 600

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • super duper cute
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kangkung dan risikonya
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • wang bukanlah segalanya
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)