Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


wanita dapat hadiah t shirt untuk jawapan istimewa kepa..

irma hasmie selamat bersalin anak kedua

umno selangor mahu khalid teruskan tugas sebagai mb

rawat sakit jantung dengan habbatus sauda

tukar brake pad proton saga fl

mas anjur majlis tahlil untuk mangsa nahas mh17

sukan komanwel

kerajaan serius tangani hutang negara

i m not feeling well

awani501 astro guna khidmat syarikat israel kesan seriu..

tragedi mh17 hujan mayat di ukraine

saida taruddin tunggu restu ibu nikah lagi

gambar selfie sensasi nora danish terbaring di bantal c..

mazidul akmal sidek semoga cepat sembuh

nak ke duit je diorang ni sebenarnya

balik kampung raya mana korang

menu nasi ayam

ezany dedah wajah lelaki didakwa skandal isteri di face..

lagi pesawat hilang ah5017 milik air algerie disahkan h..

day 2666

lirik perempuan faizul

ezany dedah wajah lelaki didakwa skandal isteri di face..

homemade biskut ferrero rocher

tergamak tipu anak yatim anjur berbuka puasa

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 750
Widget Aktif : 3,986
Banner Aktif : 6,114

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 764,333
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • rakaman cctv pasangan dirakam mencuri
  • video lelaki miang buat muka seposen lepas ..
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • peluklah si pengganas
  • video kapal terbang taiwan ge222 terhempas
  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • terkini perubahan abby abadi buat heliza he..
  • 7 gambar inilah awek cun yang berani mengor..
  • ustaz bernafsu di facebook
  • ratu selfie balas di dalam hati kita berdua..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • blog spammers sudah bijak
  • 26 fascinating films about food
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)