Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


artis zizan razak letak 3 syarat sebelum menyertai yus ..

rekod juara piala malaysia

pelakon dira abu zahar jadi mangsa cubaan samun

puisi jagalah hati

jawatan kosong pembantu peribadi

ada waktunya ia berlalu begitu sahaja

menarik foto lawak giler vol 320

kanjeri kasi taruk 28hb ni apa yang korang nak buat

muhdalena ditahan di r r ayer keroh

terima kasih kuala pilah

misteri rumah tidak pernah ditutup jendelanya sejak 197..

penganjur mari sentuh anjing mohon maaf buat sidang med..

makjemah peragut makan penampar

cara tukar template dari website lain

gambar panas insan yang di dakwa pemimpin leka layan gr..

menteri perang israel sebut operasi memburu amir daulah..

padan muka pakwe padahal padan muka dia

petua dapur

safwan anang kena sound pas mula buang boneka mahasiswa..

mufti pun main terjah tanpa usul periksa kejadian di lu..

aksi manja aidil dan bini baru hilangkan tumpuan kes de..

comment on komisen pertama dari ashadee by azlan

ustaz azhar idrus difitnah dengan video seks laporan po..

segmen blog review 48 jam 1

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 516
Widget Aktif : 3,995
Banner Aktif : 6,599

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 860,922
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gadis tercantik dan popular di hong kong da..
  • julia ziegler tidur dengan produser demi da..
  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj dan ci..
  • bongkar cara video lucah ustaz azhar idrus ..
  • 5 gangguan syaitan semasa solat
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj cik kh..
  • kumpulan kata ucapan tahun baru islam hijri..
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • muhdalena wanita kes amuk di putrajaya melo..
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • vide0 yang di cari tengok dan nilai sebelum..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cerita semalam hot spring kah
  • wang bukanlah segalanya
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)