Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


expectation vs reality song ji hyo lee kwang soo runnin..

panas pergaduhan kaum diipoh

salam lebaran

peluang iklan affiliate

wtf foto aksi lucu atlet sukan vol 2

i salute my pm

rakaman video polis buru lelaki belasah remaja

dikehendaki suspek r0g0l beramai ramai yang paling di k..

jenazah dikafankan dibelit ular hingga mayat hitam

biskut arab

dapatkan e book panduan untuk lulus cemerlang peperiksa..

mh17 video kecoh semasa usul wee ka siong di parlimen

video budak nyanyi muncungkan mulut

rezeki raya

tweet lawak khairy jamaluddin kj dan syasya mahmud

im back new experience

menarik foto lawak giler vol 177

kotak hitam mh17 disiasat dan dianalisa oleh belanda

minggu last last nih

subhanallah reaksi gadis kecil ini apabila kali pertama..

best sangat ke set mighty 3 gems tu

baju raya aaron aziz dan zizan razak by jakel indah kha..

iklan raya tm yang sangat comel

mayat mangsa nahas mh17 akan tiba di lapangan terbang b..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 482
Widget Aktif : 3,978
Banner Aktif : 6,115

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 762,221
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ifa raziah buat pembedahan besarkan pyudra
  • tiba tiba pejuang palestina muncul dari dal..
  • aaleeyaantasha anak awie komen di fb tak su..
  • peluklah si pengganas
  • video tentera israel menyorok ketakutan
  • baju kurung 5 pasang rm100 di kamdar
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • katak aneh berbunyi seperti kucing
  • fesyen pakaian tudung terbaru yang wanita m..
  • resepi biskut arab susu
  • aging symptoms

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • untungnya insan bergelar wanita
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • super duper cute
  • melayu boleh

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • ijamurth.blogspot.com
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)