Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


aik kosongnya train komuter ni ek

bagus ke powerbank pineng di lazada com my

selamat ulangtahun kelahiran suami

basic h best

lelaki ini berang tinggalkan tunang kerana bermekap sep..

dream trip to macau

ceramah ustaz azhar idrus di dataran ilmu kelantan mena..

aktres handalan curi tumpuan

nasi kak wok platinum walk setapak

ditahan kerana perkahwinan hantu

gambar ayu nurul izzah yang anda tidak pernah lihat

bila irfan khairi bergelar jutawan internet

mengapa patut hasnul fairuz kekal sebagai presiden mbn ..

menangi hadiah peraduan the newsroom

teka teki peristiwa apa anda patut rasa tersangat gembi..

ikan paru paru masuk dubur

polis trafik dirempuh di jalan semantan kl

8 41 usd dari clixsense

8 hujah ini bikin 14 peguam anwar stresss

kenali penyakit tibi tulang

bukan semua orang boleh terima kita

pramugari jelita bikin heboh

tmz staff halloween roger goodell bynes and lorde ya ya..

a weird day

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 246
Widget Aktif : 3,936
Banner Aktif : 6,658

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 873,794
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • oh gadis gadis cantik ini sanggup tunjuk bo..
  • good luck adik adik spm
  • pian cecupak hidapi masalah mental kerana g..
  • wow artis pun minum bless
  • isu liwat isteri saiful di malukan
  • bekas perserta mentor perjelaskan isu dirin..
  • ragam faqihah hari kanak kanak 2014
  • rumusan hari keempat bicara kes liwat 2 anw..
  • awas jangan beli komputer jenis ini
  • rezeki berpesta tangkap lampam timbul serah..
  • promosi november 2014 tudung bidang 50
  • liebster award lagii

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • kisah nabi ismail a s
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • hati hati laman web hina islam
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)