Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


manusia macam ni pun ada

sharing is caring

ibu terkejut anak bersalin dalam tandas

keajaiban apple stem cell

pemuda pas doakan kehancuran pemimpin pas

amir meludah album hip hop melayu

cpuv rmk autumn winter 2014 co

majlis perpisahan puan norazni ishak

prkpengkalankubor dap pkr guna remote control berkempen..

zina ku bermula dari facebook

penyanyi elyana komen isu buka tudung

istana akan umumkan mb selangor baharu selewat lewatnya..

remaja 16 tahun bersalin dalam tandas

ppenghargaan kepada tabung haji sultan mizan zainal abi..

jum kurus tanpa diet

komen tasha dakwaan dia buat projek dalam bilik air

fahami situasi kewangan seseorang sebelum mintak belanj..

muktamar pas 2014 perwakilan wilayah persekutuan minta ..

pasangan cuba jual anak luar nikah dengan harga rm200

extreme skinny from 110lbs to aesthetic muscle transfor..

htc butterfly 2 malaysian price

4 gambar diana danielle pakai gaun ketat merah menyala ..

masalah masalah kerap pada ibu menyusu

bayi lahir dalam tanah

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 440
Widget Aktif : 3,994
Banner Aktif : 6,416

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 814,780
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • gambar pelik yang tidak pernah kita jumpa
  • usikan lif mortal kombat
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • elyana komen isu buka tudung
  • menarik foto lawak giler vol 544
  • hamster kecil lawan kobayashi dalam pertand..
  • rahsia disebalik simbol 911 di dalam filem ..
  • cinta songsang pak imam terbongkar
  • temui ajal ketika rakam gambar penuntut wan..
  • orang asing pandai cari rezeki kita bagaima..
  • pbs tema geografi tingkatan 1

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • takde idea buat entri buat entri lucah
  • kepentingan makan malam secara sihat

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)