Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


sample button badge i am

ikan bakar paling best

tips langsing mudah dan jimat

8 gambar semasa hari kematian p ramlee yang tidak perna..

menabung

anak lembu berwajah manusia mati dilahirkan

segmen saya sayang blog saya

mesti tengok akibat niat nak kencing al quran

ameryllis teddy bear wedding soap as gift

satu tangga lagi menuju kejayaan

16 tips yang anda perlu tahu sebelum berhenti kerja

bisnes dari rumah

ujian hiv pra perkahwinan

ini luahan hati wanita diperdaya mekanik celup di rnr a..

rahsia ummul kitab

usaha bina semula gaza selepas gencatan senjata

dalam beg awak ada ape eh

suami curang kembali kepada isteri selepas

lagu kegenmaran dan kenapa saya suka lagu ini

ibu bapa hantar anak anak ke gigi neraka smartphone ibu..

bapa minta jadi pilot

emas pertama malaysia di sukan asia 2014

prkpengkalankubor mana pergi berbillion ringgit projek ..

polis nafi penahanan kebocoran upsr kerana sentimen per..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 382
Widget Aktif : 3,971
Banner Aktif : 6,439

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 816,057
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • menarik foto lawak giler vol 279
  • penceroboh lompat pagar white house
  • fakta menarik petir dalam al quran
  • testimoni ambil esp gastrik tiada lagi
  • jadual atlet malaysia hari ini sukan asia i..
  • pemenang anugerah lawak warna 2014
  • malaysia raih emas pertama sukan asia inche..
  • 9 gambat kereta bersepai di timpa papan tan..
  • masih sempat korban
  • beg cari makan
  • running man best ke

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • tupperware puasa
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)