Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


wanita yang mempunyai banyak kedutan pada wajah akhirny..

3 foto gambar dubai hadiahkan emas kepada penduduk yang..

santai dapat 2a je pun ayah belikan iphone untungla

fakta menarik untuk peminat rock malaysia

mesmerizing evening by the lake

kes lahad datu ada lubang dalam bilik tertuduh saksi

cabaran kempen video blogbuster nuffnang maybank transa..

aguero dianggap city pemain istimewa selepas benam baye..

subsidi minyak belajar dari kerajaan kesultanan melayu ..

kenapa baca surat khabar membuang masa

novel taktik cinta mr fox bab 13

bukan semua orang faham cakap kelantan

sebab sebenar tiz zaqyah tinggalkan dunia glamor

makjemah safee sali tampil balas kritikan peminat di in..

laku sekeping kad onexox

kecekalan ibu menjaga anak autisme

dah tak tahu nak katok macam mana lagi dapat tukar gamb..

gaduh sampai mati

video perbahasan dato dr mashitah ibrahim pau 2014

15 sebab gagal temuduga

jawatan kosong lembaga lebuhraya malaysia

blog pancing elih dapat 12 cpuv nuffnang

sebab sebenar tiz zaqyah tinggalkan dunia glamor

lamborghini kayu

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 426
Widget Aktif : 3,961
Banner Aktif : 6,735

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 922,413
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • seorang artis wanita bintang popular dipeca..
  • chacha maembong perjelas isu bermanja denga..
  • mh370 dimana akan terdampar
  • isteri johan raja lawak selamat melahirkan ..
  • anak dipaksa mengulum batang ayahnya punya ..
  • pencarian model 2morrow the 2morrow fashion..
  • 4 posisi seks kegemaran wanita
  • selebriti dan kerabat wajah anak anak julia..
  • aksi henjut menghinjut menyebabkan kesesaka..
  • kehebatan neraka jahanam yang mungkin mengi..
  • hotel 0 bintang di switzerland
  • isteri mengandung 3 bulan dibelasah suami d..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • blog spammers sudah bijak
  • tanda orang sayang dekat kita
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • emak abah opah dan atuk
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • tupperware puasa
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)