Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


cara selesaikan kes pasangan curang

baju kurung pahang batik sutera creepe digital berbatu ..

dyana tikus makmal dap yang gagal memenuhi kriteria mel..

whatsapp mula mengaktifkan sokongan panggilan dengan le..

anugerah inovasi negara 2015 ain

tempahan banner gif 125 x 125

pelik little john ayam terbesar dan tertinggi di dunia

comment on ultras malaya harus menabung untuk masa hada..

9 ciri ciri wanita yang memiliki nafsu seks besar

anda pasti tidak pecaya yang uniknya dengan pulau ini

gambar pemisah antara siang dan malam

mesti tengok kenyataan ustaz kazim di depan pemimpin um..

lintas langsung kes liwat ii penyokong ds anwar tidak m..

tip untuk mengatasi sifat malas

tips temuduga kerja

kalau mak dan ayah mati sekali pun saya takkan balik

berhentilah salahkan adik saya pinta kakak kapten zahar..

jadual perlawanan liga super malaysia 7 mac 2015

kenapa entri blog perlu ada komen

perlu tahu 8 perkara yang bertentangan dengan islam dal..

ais kepal ipoh

bantah kad tambah nilai dikenakan gst

tips cara mendapatkan empat builder clash of clan seawa..

actor arrested for syabu possession again

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 152
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 7,112

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,650
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • best quote 10 bersederhanalah
  • punca sebenar lelaki ini dib0gel dan dibela..
  • ya nuha kami pun tak sangka jugak
  • 2 sahabat maut digilis lori tangki simen di..
  • day 2890
  • resepi jus sihat buang toksin dari badan se..
  • what is network firewall
  • anugerah inovasi negara 2015 ain
  • pesta angin timur perlis 2015
  • tradisi pembakaran mayat di india yang meng..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • untungnya insan bergelar wanita
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • diari sedih seekor kucing
  • taman di dalam shoping mall
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kahwin muda girls only
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)