Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


tip marketing kuasa duta

nenek ini dah hidup selama 100 tahun tapi tak pernah li..

kem anak soleh 2014

sesi jenjalan di blog

makjemah budak lelaki ditemui mati dipercayai dibunuh d..

jawatan kosong di pertubuhan keselamatan sosial perkeso..

kurang ajar anak tengking bapa tak pandai pam tayar ker..

jadual dan keputusan terkini piala suzuki aff 2014

naya muat naik gambar limpa pelatih kejururawatan dibua..

scha al yahya awal nafi cari publisiti untuk lara alana

liebster award by ziana eunos

cn 2 by kathy r bain 11

video dan gambar kemalangan maut penunggang motosikal b..

pastikan anda tidak tekejut melihat bagaimana asalnya w..

khairy jamaluddin jelaskan teori harga petrol yang raky..

ford fiesta st launched in malaysia rm149 888

pahang perlu kembalikan prestasi

zionis syiah bersatu hantam islam

abandoned temoh chimneys

anwarinas beri gambaran hj hadi pengganas

agama mendisiplinkan diri

al fatihah untuk arwah nenek

perasmian karnival upin ipin 2014 picc putrajaya

saya memang belum bertudung amelina

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 357
Widget Aktif : 3,877
Banner Aktif : 6,784

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 914,332
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • screenshot inspektor buat laporan polis sel..
  • pejabat baru neelofa yang serba mewah
  • bangsat doktor siall mengambil kesempatan a..
  • tip elak perut buncit
  • pakaian yana samsudin tak cukup kain dibawa..
  • artis malaysia mengamuk gara gara iphone 6 ..
  • panas gambar aksi gadis tudung melayu i lov..
  • gempar inspektor melayu buat laporan polis ..
  • berus serbaguna diperbuat dari bulu babi
  • sapa nak duit mai baca ni
  • petani tidak akan terkesan dari pemansuhan ..
  • lol saya ternampak

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • tupperware puasa
  • cinta vs materialistik
  • super duper cute
  • ciri ciri wanita solehah
  • supermummy - miza harun
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • tokjogho.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)