Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


rumah moden malaysia tidak sesuai dengan iklim tempatan

krim firmax 3 murah giler

tiada tajuk

tuah buat seorang lelaki gelandangan bila bantu gadis w..

terkini syafiq rahim indra putra bantu hm dahului thail..

tiada tajuk

cinta dihambat dengan penyapu

video penjenayah bolos diri daripada diberkas tersebar ..

ulang tahun ke 30

tips bertemu bekas kekasih yang pernah menyakiti hatimu

enam cedera trak terbalik

percayakah anda mentol lampu ini sudah menyala lebih da..

kisah wanita yang di sangka sudah mati tetapi jadi peng..

lim guan eng sudah marah bila melayu berdemonstrasi dan..

pesawat next generation boeing 737 800 mas tiba esok

lawak email dari kubur buat isteri tersayang

bn susun langkah raih semula sokongan

nikko slim juice minum dan menang

cina kafir berkuasa 38 parlimen dan hanya 22 penduduk m..

penyokong harimaumalaya disaran guna lrt myrapidkl affs..

ranking fifa skuad bolasepak malaysia dari 1993 hingga ..

menarik foto lawak giler 712

tomtom traffic now available for malaysian maps

hon punya hal penunggang motor nak tumbuk warga emas

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 365
Widget Aktif : 3,880
Banner Aktif : 6,870

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 960,485
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penampilan hangat lagi berani no soo ram
  • anak bekas mb selangor meninggal dunia
  • jururawat hospital alor setar layan kami se..
  • dymm sultan ibrahim melawat yam tunku jalil..
  • inilah rahsia pelukis karton disney animati..
  • remaja mati tertimbus akibat projek haram
  • jom lihat wajah wajah famous yang di miliki..
  • masa makin suntuk buat peminjam ptptn
  • kylie jenner tyga get locked out on date ni..
  • master p kobe hit me up we can save your se..
  • laluan pejalan kaki yang paling ekstrem di ..
  • hadith of the day 2

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kembali menjadi burung pipit
  • blog spammers sudah bijak
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • kahwin muda girls only
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)