Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


gara gara clash of clan

racun yang manis

hari 2 kuantan kuala lumpur

gigi tertanam dalam tangan

gergaji kaki sendiri kerana miskin

tentang mak

ready stock tudung layer amirah nurkasih l xl xxl

teaser saya kat mana saya saya kat mana

gambar kemalangan pelik yang jarang kita dapat saksikan

lensa niring walkbout nohomar melawat orang sakit di pd..

5 foto putera sultan perak raja azlan muzaffar shah kac..

ceramah ustaz zahazan mohamed

segmen cash rm200 by inani hazwani

cara tambah nama dan url di komen blogspot

gergaji kaki sendiri kerana miskin

kad tambah nilai prabayar tidak wajar kena gst

intrend mei 2015 alyah ziana zain etc

produk review dah tak risau kalau tak pakai sunblock bi..

azanis scar serum hilangkan kesan parut

prk permatang pauh menteri besar selangor azmin ali mun..

peluang kedua kepada pesalah pedofil zalimi pelajar

filem pilot cafe lirik lagu untuk cinta hafiz adira ost

akhirnya asus zenfone5 jadi milikku

video kumpulan proulama digasak penduduk

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 204
Widget Aktif : 3,990
Banner Aktif : 7,271

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,150,434
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • biodata nur atikah alias pelajar malaysia m..
  • hidup mat syabun ni dalam angan angan je la
  • video samseng jalan raya bertemu buku denga..
  • giliran dahlia pula tayang badan bercoli
  • aktor popular bollywood salman khan di huku..
  • tragis mayat wanita ditemui mati dengan sek..
  • mayat wanita ditemui dalam belukar di cyber..
  • guru dibuang kerja lepas pelajar jumpa vide..
  • semestian 6th batch spm 93
  • cikgu dipecat lepas tersebar video aksi tem..
  • awas rakyat johor berita ini pasti buat and..
  • kejam tertekan di ajak kahwin ustaz tikam t..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • kurang ajaran tak sesat
  • islam itu indah
  • macam macam wau ada
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • kembali menjadi burung pipit
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • tupperware puasa
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • asas-seni.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)