Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


offer blouse siti saleha

tempat kursus website seo desain grafis favorit 2015 di..

mengubati penyakit

ibu gigi kita sakit sangat

filem power rangers terbaru ni hampeh

katalog march 2015

segmen www sitisharini com

rm20 juta untuk bina balai polis beladin pm

pengajaran rumah terbakar gara gara nutella

panduan membeli tayar kereta jangan sampai tertipu

cpuv mi sedaap krispi

kenali warna air kencing anda

foto syamsul dan puteri sarah berbulan madu di australi..

antivirus terbaik dalam komputer

gambar anak black hanifah

penulis buku shit dah bagitahu dap pas salah dari dulu ..

video mengerikan doktor terkejut apa yang dikeluarkan d..

rozana bawa polis bersenjata larikan anak awie

2015 last semester

segmen bloglist mac april 2015 by cn

neelofa melenting fesyen baju ditegur macam sotong

10 superhero yang secara teoritis bisa ada di dunia nya..

15 tahun lelaki tua ini bekerja keras demi membayar hut..

kasut adidas pertamaku

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 397
Widget Aktif : 4,013
Banner Aktif : 7,016

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,067,373
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • 10 gambar ehem2 amyra rosli tersebar jadi t..
  • pilu dato seri vida kongsi kisah sedih dua ..
  • foto johan bermesra dengan anak anaknya
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • zizan emma hilang mamat khalid redha
  • 5 tarikan utama wanita di mata lelaki
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh di sini p..
  • inilah akibat seluar terlalu ketat
  • macam ni punya perniaga online pun ada
  • empat adik najib bongkar rahsia meletakkan ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • taman di dalam shoping mall
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • kurang ajaran tak sesat
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • nak negara maju atau sebaliknya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)