Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


kisah penciptaan akal dan nafsu manusia

tak malu gadis melayu seronok peluk teman lelaki

sebuah kilang benarkan pekerja dibenarkan tidur 30 mini..

penipu terhebat lelaki di china ini mempunyai cara dan ..

terkini lapan kanak kanak ditemui mati di australia dip..

isu pengacara daripada kalangan pelawak awal ashaari ta..

tak cukup cela hudud dap larang maulidur rasul

ohhsome fest 2014 saturday

jawatan kosong majlis daerah perak tengah 31 disember 2..

menakjubkan jambatan khas untuk pejalan kaki ada taman

seluar dalam kuning janda anak lima

gambar kejadian banjir di pantai timur malaysia disembe..

punca sebenar kucing hitam digantung

cuti cuti ke kl dan shah alam

kejam inilah cerita sebenar kucing digantung sampai mat..

sari yanti sah cerai tebus talak rm10 000

tempahan kek keju leleh dan roti sarang lebah

artis nekad mahu 17 anak

mahkamah tetapkan 20 januari depan kes lafaz rujuk beka..

rumpai miang mexico tumbuh di pahang

3 ilmu asas seo yang perlu dikuasai

giveaway 2014 bersama mystorymory com

makjemah respon gadis malaysia tengok gambar pemain nom..

baru dapat datuk dah nak berlagak pulak

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 407
Widget Aktif : 3,888
Banner Aktif : 6,862

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 958,757
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gempar radio bfm hina islam
  • sms guru disiplin yang gila s ks dengan pel..
  • komen yap ah loy ini menyebabkan penyokong ..
  • gambar 8 gambar gelagat askar yang melucuka..
  • man of the match thailand vs malaysia malay..
  • misteri mayat lelaki berusia 2 400 tahun di..
  • kenduri sana sini part iv selamat pengantin..
  • kempen al wafa melancarkan konvoi bantuan u..
  • nasib malang kucing hitam digantung sampai ..
  • badminton kejohanan bwf destination dubai w..
  • detik cemas bayi terlepas dari dukungan ibu
  • menuju arah pembaikan dan peningkatan kuali..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • blog spammers sudah bijak
  • monolog rasa
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • neslopanas.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)