Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


blackberry gets its second wind

inilah 10 artis melayu paling seksa dan nampak murahan ..

ada premis jual barangan harga sebelum gst

format surat kiriman tidak rasmi

airbus memfailkan paten tingkap penumpang dengan skrin ..

open order for editing

masjid songsang

hatyai syurga beli belah seluar jeans murah part 11

suami miskin mahu suprise kan isteri tapi yang dia dapa..

fbi sahkan pengganas paling dikehendaki zulkifli hir te..

wanita tertua meninggal dunia pada usia 117 tahun

rekod manusia tertua didunia meninggal dunia pada usia ..

tak mau bayar gst pi dok bulan kata ahli parlimen bn

pas anggap pkr boleh menang atas dasar simpati

ourkizuna

gagap ker

tuanku lu punya raja ka cilaka lu adun dap perak tronoh

3 gambar neelofa tunai umrah bersama ibu

cara bagi kucing makan di kedai makan

tabiat pelik wanita australia apabila berdepan kamera g..

sukarnya sabar susahnya syukur

pemakanan untuk pesakit gout

makjemah hari pertama gst timbul pelbagai masalah makje..

ost drama hati perempuan

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 494
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 7,195

Domain Dibenarkan: 11,180
Jumlah Artikel : 1,110,789
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • dah berumur belum terbuka hati nak pakai tu..
  • kejam video kanak kanak diperkosa dalam sem..
  • hutang dalam kehidupan
  • 7 gambar fesyen pelik bertudung rozita che ..
  • rakaman akhir dalam pesawat germanwings ter..
  • harga baharu perodua myvi alza axia selepas..
  • gst menaikkan harga kad tambah nilai prabay..
  • tiada tajuk
  • damian ve minta fynn jamal berhenti menyany..
  • hanya dua minit lin dan ke pusingan kedua
  • kejam video kanak kanak diperkosa dalam sem..
  • roti canai rm 6 70 sekeping sebab gst meman..

  • wajib baca :

  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • aku penganggur
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • never date a person who
  • tips balik kampung dengan selamat
  • monolog rasa
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • 26 fascinating films about food
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • anazarin.com
  • byzanamn.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2979)   wanita (1974)   diari (1706)   produk (1330)   rojak (1309)   lelaki (1201)   berita (913)   informasi (842)   ilmiah (838)   bisnes (564)   santai (524)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (329)   review (305)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (166)   dewasa (166)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (130)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (25)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (8)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   famili (1)   infotmasi (1)   mall (1)   kedai (1)   online (1)   shopping (1)