Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


new girl star lamorne morris chicago fans lay off derri..

kisah sedih penyanyi sakitnya tuh di sini pernah menika..

3 tips mudah atasi stress agar sentiasa awet muda

zahida diperintah bayar bekas pemandu rm150 000 sebagai..

sufiah genius matematik

lirik lagu ost stand by me doraemon himawari no yakusok..

9 foto terkini isteri yassin syj senario semakin cun me..

dosa dan hidayah

zizan kat mana emma kat mana bergaduh lagi kah

restoran pertama felda di pintu masuk arab saudi

hot demand order panda dolls handmade

tip payu dara pejal

arsenal singkir brooklyn beckham

giveaway diari jejaka hangat 2015

macam ni punya perniaga online pun ada

bila dia tersenyum manis superboy

pentingnya kad kredit debit semasa melancong ke luar ne..

10 gambar ehem2 amyra rosli tersebar jadi tatapan pemin..

video viral pasangan kekasih ditelan bumi

tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi tajuk utama p..

jom baca blog buku online

peniaga jalanan kota bandung indonesia

pejuangan is bukan tiket ekspres ke syurga

dan mintalah pertolongan dengan sabar

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 221
Widget Aktif : 4,003
Banner Aktif : 7,026

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,066,883
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • lelaki pakai baju i masturbate di masjid ja..
  • shaheizy sam dedah siapa yang pernah jadi k..
  • pengakuan mak janda pernah diratah anak sau..
  • tragedi van sekolah murid perempuan berusia..
  • panas nabila huda mengamuk gila di instagra..
  • gambar madonna jatuh tergolek di pentas ter..
  • inilah akibat seluar terlalu ketat
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • video ulama pas gelak besar dekat wan ji is..
  • kitakawan printscreen arahan mat sabu langg..
  • kisah rasulullah saw dengan buah limau
  • gel amani penawar sakit lutut sendi gout da..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • cinta terlarang
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • tips nak jadi hotstufff
  • kurang ajaran tak sesat
  • islam itu indah
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)