Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


jawatan kosong guru kolej permata pintar ukm

mangsa banjir di kelantan meningkat kepada 19 715 orang..

tiga nyaris jadi mangsa arus deras

jala jalan yang ditutupn di terengganu

makjemah tan sri ani arope meninggal dunia makjemah com

cara dan teknik menanam uri anak mengikut islam

hadiah untuk abah

ron95 kembali di bawah rm2 seliter

jual ebook lebih menguntungkan

nicki minaj says she s crushed over break up in new mus..

bacaan ayat kursi selamatkan jururawat

cara membuat arkib archive blog tanpa bulan tahun

10 books every leader should read

keluar duit dari bank dikenakan gst

d laksa yang hao leow kat ksl johor

cara dan teknik menanam uri anak mengikut islam

antara perbezaan barang mainan kanak kanak di serata du..

laluan pejalan kaki yang paling ekstrem di dunia

video insiden myvi mengamuk di taman tun fuad polis bur..

tutorial pakai tudung telekung untuk ibu

tempoh reman pasangan kekasih dipercayai geng mamak dis..

dymm sultan ibrahim melawat yam tunku jalil setelah sel..

remaja mati tertimbus akibat projek haram

terkini fam benar 4 pemain import turun serentak di lig..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 357
Widget Aktif : 3,869
Banner Aktif : 6,881

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 960,109
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler 436
  • jom lihat gambar orang orang kaya qatar dal..
  • penampilan hangat lagi berani no soo ram
  • zed zaidi perang dingin dengan vanidah imra..
  • inilah rahsia pelukis karton disney animati..
  • siaran langsung malaysia vs thailand 20 dis..
  • jururawat hospital alor setar layan kami se..
  • misteri telefilem oh my english villa isabe..
  • masa makin suntuk buat peminjam ptptn
  • hadith of the day 2
  • congrats indah nevertari jadi juara rising ..
  • festival pengantin mara 2014

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • tips nak jadi hotstufff
  • di tubir bibir mataku
  • wang bukanlah segalanya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • cerita semalam hot spring kah
  • apa petanda jika mimpi ular
  • kurang ajaran tak sesat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)