Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


ronaldo thailand milik gadis jerman

krisis mic ahli desak palanivel letak jawatan

5 artis bercerai fail penceraian

den jadi pengembala

untuk apa

menarik foto lawak giler 432

video kemalangan api merebak pantas di sebuah stesen mi..

banjir di kelantan sudah ragut 2 nyawa

menarik foto lawak giler 706

kenapa al quran di turunkan

penyamun tikam ibu dan anak di alor setar

indah

wikipedia memperlihatkan suntingan yang telah dilakukan..

mesti tengok gambar diana amir yang pasti mengejutkan r..

how to make someone regret to breaking up with you

thailand benam malaysia 2 o

makjemah obama castro umum keajaiban dalam sejarah hubu..

fadhli shas mohon maaf atas gol penalti thailand

pulau pinang haramkan perarakan maulidur rasul abdmalik..

belimbing buluh

hukum makan buah dari pokok hiasan di premis kerajaan

izzue islam enggan bersentuhan dengan wanita untuk jaga..

produk najis dan air kencing lembu mampu menghilangkan ..

perangai chauvinist cina malaysia dihukum kerana maki a..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 344
Widget Aktif : 3,906
Banner Aktif : 6,844

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 957,617
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • punca harimau malaya longlai 20 minit terak..
  • pengakuan gadis 18 tahun dipakai bapa sendi..
  • 5 wajah seiras selebriti malaysia
  • pemain thailand jersi nombor 7 jadi kegilaa..
  • gambar isteri tinggalkan suami dan kekasih ..
  • kek harijadi yang secara terang terangan me..
  • gambar terbaru hetty sarlene bersama lelaki..
  • kejam gadis di bunuh dan kulit muka disiat
  • vitamin c
  • pemain thailand jersi nombor 7 jadi kegilaa..
  • giveaway hello from canada
  • gambar isteri tinggalkan suami dan kekasih ..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • never date a person who
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • spisis kawan yang femes
  • wang bukanlah segalanya
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks

  • wajib lawat :

  • neslopanas.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • manjungcorner.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)