Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


yang penting khalid akhirnya letak jawatan tiada piliha..

tindakan perlu dilakukan selepas diterima menjadi ahli ..

kawaii august giveawa

spad uber tetap kereta sapu walaupun digemari ramai

kue teow ayam berkuah

perkongsian 4 air istimewa yang sihat

petua menghilangkan hanyir ayam

ayda jebat punca perbalahan zul gayatri

kenyataan mustafa isu calon mb belum muktamad

jangan bagi ubat demam yang tamat tempoh

book review looking for alaska by john green

terbongkar alyah ramli ms sah sudah bernikah tahun lalu

sentap bila ditegur anak

malaysia di sini lahirnya sebuah cinta dari blogger

kerana kewangian mu begitu berharga

palestin meraikan kemenangan israel menangisi kekalahan

hafiz matahari

isteri terlanjur akhirnya menyesal

gadis bertudung besar mahu saman penyebar gambarnya di ..

senarai nasi kandaq paling best di penang

diet paling pelik di dunia

kembali menonton pahang beraksi

taktik penyamaran dengan penggunaan misai palsu tidak m..

tips penjagaan rambut yang betul

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 476
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 6,305

Domain Dibenarkan: 10,301
Jumlah Artikel : 789,741
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • jais serbu rumah alyah ramli ms gagal sorok..
  • gambar gadis cun berselfie dalam traffic ja..
  • artis dah kantoi rumah ramli ms diserbu jai..
  • mh370 buat lencongan ke selatan lebih awal
  • petua mengatasi biskut lemau
  • jais serbu rumah ramli alyah
  • gleneagles penang
  • blogger porno larikan diri
  • ujian 1 lesen memandu
  • aku dah dalam industri ni 22 tahun dia tu b..
  • terkini mh17 pakar jerman sasarkan tuduhan ..
  • jawapan apa kita nak bagi kepada allah usta..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2790)   wanita (1815)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1132)   berita (809)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)