Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


pemancing tangkap ikan tuna punyai tanduk unicorn

relau besi disangka tempayan

ali abd jalil kini di sweden mencari suaka politik

menarik foto lawak giler vol 322

5 gambar anak khinzir berwajah gajah dilahirkan

kesihatan punca punca pembengkakan testis

fitnah pengurus dap johor ubah solat jumaat kepada sola..

dari rumah pun boleh buat duit

pictures 10 best makeup tables ideas in the world

main kayu tiga dengan calon dap tersebar

gadis tawar seks guna kad tebus dicekup

sayu luahan hati isteri dan anak anak ustaz azhar idrus

oh tidak roti telur tahi ayam

bukan maserati kekasihnya tetapi a5

dendam orang mati seram mendebarkan

waktu bila gua tido

kisah hidup tan sri syed al bukhary

ron95 definisi golongan berpendapatan tinggi perlu jela..

berkira kira

anjing punya pasal nurul izzah juga hilang kemaluan

azan berkumandang itik masuk reban sendiri

subhanallah setiap kali azan asar itik itik ini akan ma..

pelawak sharifah sakinah akan bertunang malam ini

kedudukan petak perlumbaan motogp gp malaysia

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 475
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,632

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,641
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri zairil mengaku dia yang sebarkan gam..
  • sanggupkah zairil saman isterinya opps terb..
  • wartawan di bunuh dan mayatnya di pamerkan ..
  • isu sentuh anjing aziz m osman kemuka soala..
  • apa kesalahan ustaz azhar idrus
  • wajah pemandu bas rapid yang di tikam kini ..
  • menjelang anwar dipenjara pakatan rakyat mu..
  • suspek kes penyebaran gambar intim dyana so..
  • new shoes for the balqis
  • bloglist 2014
  • buat kerja apa yang kita suka buat
  • padah mencuri di surau

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • rahsia label pada buah buahan
  • emak abah opah dan atuk
  • hati itu umpama gelas
  • islam itu indah
  • 7 things you need to know about depression
  • di tubir bibir mataku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)