Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


zakat pendapatan group forex

perak hanya seri terlepas peluang kukuhkan cengkaman

erra fazira akui hati sudah berpunya

buruan makan makan di manjung

first giveaway by mama3farhanah

pakai telekung tapi nampak dalam

projek diorama lautan

anwar suruh batalkan candle virgil

6 gambar wanita hamil 6 bulan perut tidak kelihatan bes..

autisma genius dalam kekurangan

promo shaklee march 2015

11 teknik memikat hati keluarga kekasih lelaki

dia di perdaya tetapi dia berasa lucu setelah di tipu

lu pandai tulis tulisan jawi tak

menarik foto lawak giler 896

cili kasi taruk pengarah penjara kena jawab semua soala..

tiga cedera amukan putus cinta

homestay tasik putra kulim kedah

workshop baik pulih volkswagen lama

awas jangan lakukan ini dengan power bank anda

tukar url blog effect tak pada blog

sibuk jaga kawan sampai lupa nak jaga islam

vacation 1 2015

gambar pasar basah esotik jual haiwan haiwan pelik yang..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 352
Widget Aktif : 3,993
Banner Aktif : 7,104

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,784
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • wajib tahu 8 perkara yang bertentangan deng..
  • 3 gambar lelaki pak guard gantung diri di t..
  • resepi jus sihat buang toksin dari badan se..
  • cara selesaikan kes pasangan curang
  • anugerah inovasi negara 2015 ain
  • rupanya usaha singkir najib lebih awal dari..
  • pilu 3 anak meninggal di tempat yang sama w..
  • tempahan banner gif 125 x 125
  • kalau mak dan ayah mati sekali pun saya tak..
  • menarik foto lawak giler 600

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • 7 things you need to know about depression
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • 27 kesan perbuatan zina

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)