Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


isu hamleys tudung rosyam nor cetus amarah rakyat malay..

kejahatan isis terhadap mujahidin dan kaum muslimin ahl..

waktu solat malaysia 22 12 2014

hubungan emma maembong dan zizan razak berakhir

wanita malaysia tidak tahu malu charly chappius

crypter 6 0 fud bypass all antivirus solutions

rafizi keluarkan kenyataan rasis hina melayu

biodata charyl chappuis permain thailand

the story of my life term 2 summary

buat facial best di true harmony spa putrajaya

jawatan kosong kerajaan negeri terengganu

emma masih kekasih zizan bukannya kamal adli

kompaun mbsa 80 hingga 31 disember

senarai kelayakan yang diiktiraf oleh badan profesional..

kau tak puas hati jom settle kat luar polis bantuan ber..

penyair indonesia sitor situmorang meninggal dunia

wanita vietnam patah kaki terjun tingkat 4 elak dicekup

pernah makan kuih ni

menakjubkan aksi mulia gajah liar membuang sampah kedal..

emma sequin dress

skrin asus zenfone 6 pecah dah tukar

rosyam nor maafkan kedai suruh anaknya bukak tudung

awas produk najis dan air kencing lembu mampu hilangkan..

1 600 panda curi tumpuan di dataran merdeka

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 385
Widget Aktif : 3,880
Banner Aktif : 6,870

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 961,832
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • najib kena boo di stadium nasional bukit ja..
  • hubungan cinta zizan razak dan emma maembon..
  • tahukah anda 6 nama bayi yang perlu dielakk..
  • putri mardiana tidak akan berdendam walaupu..
  • biodata farah quinn
  • menarik foto lawak giler 714
  • menarik foto lawak giler 715
  • gambar eksklusif rumah nabi muhammad saw da..
  • kegagalan bertahan 90 minit perlawanan
  • aff suzuki cup 2014 final 2nd leg malaysia ..
  • gambar inilah akibatnya jika biarkan anak b..
  • interpol keluar waran tangkap yusuf al qara..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • di tubir bibir mataku
  • super duper cute
  • kurang ajaran tak sesat
  • ciri ciri wanita solehah
  • cinta vs materialistik
  • islam itu indah
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • nak negara maju atau sebaliknya

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)