Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


tips skinny jeans untuk lelaki

senarai drama melayu adaptasi novel sudah tayang akan d..

gambar lucu kucing kelakar

gambar petugas bandaraya di kejar dengan pisau potong d..

bekas model bunuh diri

pandalela dan mun yee raih gangsa 10m platform seirama ..

perlu ke google street view malaysia

jawatan kosong majlis perbandaran batu pahat

saya dijemput secara sukarela berjumpa sprm kata ketua ..

tidak puas dengan seks halal

budak 3 tahun tanpa muka bakal menjalani pembedahan

rezeki menang dalam giveaway

petua kurangkan pahit peria

when picture says it all 49

8 cara mengatasi anak mengamuk

glam gadis cun yang cukup popular di hong kong dan jepu..

dap kata parti pas pun parti sekular

aliff aziz mencuri berita kehilangan kini terjawab

akibat mahu kekalkan kecantikan wanita singapura sanggu..

video jom layan bila ayda jebat nyanyi hindustan

kanak kanak tanpa muka akan menjalani pembedahan

pas p pinang gesa pemecatan iszuree ditarik balik

malaysia dah makin pelik menteri pun terlibat nak exclu..

jadilah seikhlas salman al farisi

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 406
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 6,471

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 812,079
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gempar pasangan artis veteran kantoi melemp..
  • pengakuan komander elit zionis pada hari pe..
  • asal usul bekas tapak kaki maqam nabi ibrah..
  • padan muka blog penipu sudah ku sekat
  • hidup seorang jutawan muda di thailand mena..
  • kisah teksi di klia2
  • gambar penggodam mesin atm disiarkan
  • 9 gambar alamakk gadis ini jadi lebih menye..
  • cpuv nuffnang senheng online store one
  • 16 lokasi menarik di semenanjung malaysia y..
  • drama suamiku encik sotong astro ria maya h..
  • perlu ke google street view malaysia

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • 26 fascinating films about food
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • helloatika.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)