Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


waktu solat malaysia 30 01 2015

apa dah jadi ni lelaki berpakaian kostum bergaduh sesam..

menakjubkan sampan kertas gergasi yang pertama di dunia..

keluarga penumpang pesawat mh370 masih harap keajaiban

misteri bola api raksasa melintasi di ruang udara brazi..

panas harga minyak turun lagi

ust ahmad dusuki terus berbohong tentang kisah karut ni..

tunku ismail tolong jaga tingkah laku

polis kantoi makan cicak gergasi pukul wartawan rakam a..

cuma berselfie menang iphone 6 plus

suami belasah isteri curang video

kronologi operasi sar mh370 sejak hari pertama dilapor ..

lukisan agong dan perdana menteri dilukis menghadap ke ..

sarawak dijangka terima kemudahan komersial pflng1

islam vs globalisasi

kisah benar adik rampas suami kakak sendiri

qantas membekalkan samsung gear vr kepada penumpang kel..

saya cabar dia bersemuka

selalu s ks jadikan anda cerdik dan kurus

instagram untuk anak orang kaya di malaysia tarik perha..

ame 2015 neelofa akan lebih berhati hati pilih pakaian ..

tragedi mh370 menjadi bahan jenaka di new zealand biada..

tesla model s is getting even quicker through a softwar..

25 brilliant diy ideas how to recycle your old cd s

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 424
Widget Aktif : 3,952
Banner Aktif : 7,009

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,204
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pengakuan berani mati gadis bernama sa
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • harga terkini ron95 ron97 diesel mulai 1 fe..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..
  • menarik foto lawak giler 813
  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • ceo mc donald s letak jawatan
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • hati hati jenayah langgar belakang kereta
  • instagram khas untuk anak orang kaya malays..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • di tubir bibir mataku
  • tupperware puasa
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • never date a person who
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kembali menjadi burung pipit
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)