Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


pengurangan subsidi minyak lagi fakta yang perlu anda k..

jabatan perikanan tahan 4 bot nelayan

lelaki bunuh potong dan bakar awek sendiri

balu mangsa mh17 mohon privasi dari media

join contest selfie hadiah gopro hero 3

animal planet reka dokumentari penemuan ikan duyung

instant google street view

menarik foto lawak giler vol 297

starbuck haram

overseas story donate car to charity california

jamu dewi dara herba wanita

kakak pun mengidam juga

artis pun bising bila harga petrol naik apatah lagi kit..

lim guan eng saman nasrudin hassan

sakit kepala selepas kursus

kerinduan kesedihan kepiluan

raisyah rania dikecam peminat kerana ambil gambar sejad..

tawaran istimewa bulan oktober

aliff sharifah nur athirah bertemu jodoh esok

hujan

nyamuk pun menyampah pada mat syabun

giveaway saya nak sihat

cpuv ke 27 sunslik silhouette

trip tadika kimi ke kidzania

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 422
Widget Aktif : 4,015
Banner Aktif : 6,452

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 816,500
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • adegan panas neelofa duduk atas peha awie
  • padah muat naik gambar limpa pelatih kejuru..
  • penerbangan malaysia airlines mas lancar ba..
  • jambatan gantung menakutkan di dunia
  • kisah peristiwa berdarah 13 mei 1969 buat y..
  • hukum suami
  • lelaki paling murah di tempat kerja
  • rekabentuk unik bilik si manja
  • lunchdateub2
  • atm digodam amaran di whatsapp adalah palsu
  • katalog october 2014
  • gambar kereta baru ammar anak rozita che wa..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • cara penipuan oleh pekerja money changer

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • helloatika.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • usrah.my
  • adamfaiz.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)