Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


rahsia kejayaan lego

rahim r2 dihentam peminat kerana amir raja lawak

apa kata bekas presiden mic terhadap orang melayu

4 makanan yang membantu hilangkan stress dan kecilkan p..

rs pku muhammadiyah gombong yang fenomenal

malaysia day and

kanak kanak berjalan 5 km dalam tidur

pembangkang cuba bohongi rakyat

pelik kenapa singa betina ini manja sangat dengan lelak..

video kanak kanak dibunuh kejam oleh rejim bashar asad

megi goreng telur mamak

tempahan vector dibuka

karya seni makeup artist hasilkan watak kartun popular ..

rugosa nikmat hapus punca faraj berbau

khasiat halia

contoh soalan temuduga kerajaan jawatan penguasa kastam

dedah kenderaan yang digunakan untuk kerja kerja jahat ..

rafael tarrant posted an update feel free to surf to my..

mega giveaway anak merdeka malaysia

perodua axia bukan ganti viva

budak 13 tahun jadi ayah akibat hamilkan orang gaji

tentang kayu jer kenapa wan rosdi tak nak jawab pengkal..

remaja rosak sebab benda ni

tawar khidmat seks di tandas awam

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 453
Widget Aktif : 3,919
Banner Aktif : 6,452

Domain Dibenarkan: 10,371
Jumlah Artikel : 807,417
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • inilah punca pemergian budak 11 tahun ini m..
  • video toyol bergerak dikurung dalam botol
  • wow cunnyer anak mr bean ni
  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • video lelaki tak sedar wanita misteri menum..
  • pemain akademi qpr jadi taruhan kelantan
  • ya allah mulianya budak buta ini
  • video gempar kayak ini diangkat ke atas air..
  • lelaki afrika disyaki dijangkiti ebola di k..
  • shisha haram bagi umat islam
  • bekas kapten kebangsaan meninggal
  • arkitek

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • hati hati laman web hina islam
  • aku penganggur
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)