Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


kecoh lagi punca sebenar penumpang china gaduh dalam pe..

4 gambar pasangan melayu bangga upload gambar berciuman..

foto sweet zizan dan emma maembong

abang sado tunjuk lagak samseng di jalan raya

cpuv campaigns nuffnang 45 2014 marigold uht milk pc

dollah yakin harimau malaya mampu bangkit benam thailan..

stewie kucing mempunyai tubuh paling panjang sekali di ..

menguji tahap kesegaran telur

the beautiful earth

hanya tuah semangat modal harimau malaya

apa sudah jadi ni

petrol diesel dijangka turun 10 sen mulai 1 januari 201..

akibat dikritik hebat di laman sosial mengenai gaya ram..

maharaja lawak mega 2014 minggu 6

sambal sotong pedas

5 gambar foto arwah adik adilla hayut banjir terlepas d..

rumahku syurgaku

caca merba

padah punca pasangan ini di tinggalkan dalam b0gel

ada apa dengan moto 360

usaha sendiri bukan tekak sendiri

16 kebaikan ostematrix untuk ibu menyusu dan ibu berpan..

persediaan awal untuk anak ke sekolah

menang magnum lagi

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 317
Widget Aktif : 3,841
Banner Aktif : 6,909

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 959,680
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wanita terangsang bila tengok alat sulit le..
  • menarik foto lawak giler 436
  • penampilan berani no soo ram hanya untuk me..
  • jom lihat gambar orang orang kaya qatar dal..
  • brunei mengharamkan 19 penggunaan kalimah i..
  • siaran langsung malaysia vs thailand 20 dis..
  • guan eng bengkak hilang point nak hasut rak..
  • mencari bahagia
  • misteri telefilem oh my english villa isabe..
  • day 2813
  • festival pengantin mara 2014
  • congrats indah nevertari jadi juara rising ..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • tips nak jadi hotstufff
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • tanda orang sayang dekat kita
  • wang bukanlah segalanya
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)