Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


terbaru keluarga ashraf sinclair bunga citra lestari

makluman perhatian kepada belia negeri perak

misteri hilaian tengah malam

keputusan kejohanan golf cimb classic 2014

video bayi dipukul dada kerana enggan minum ubat di tas..

mangsa peraduan gores dan menang n sembilan rugi rm5 6 ..

ubi kayu rebus

mh17 dutch to ask russia for evidence in probe

rita rudaini kurang selesa gosip bercinta dengan remy i..

senarai 10 filem malaysia yang mendapat kutipan terenda..

polis letupkan beg pakaian disyaki berisi bahan letupan

vide0 yang di cari tengok dan nilai sebelum di remove

ngeri gambar kaki reput seperti kayu selepas dipatuk ul..

sapa percaya kalau mmi kata guan eng tu pompuan

cabaran jurugambar national geographic 38 gambar

tambang bas spad serah pada kerajaan

karnival lan berambeh anak sarawak

seni yang menggunakan buah tembikai

oppo r5 world thinnest smartphone

khasiat buah manjakani

ini dinamakan solat politik

senarai nama ahli kumpulan peserta maharaja lawak mega ..

punca sebenar kanak kanak diikat dan dibiar berlapar di..

video muzik angin kencang mtv

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 584
Widget Aktif : 3,971
Banner Aktif : 6,623

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 871,415
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • saat romantik wawa zainal dan aeril zafrel ..
  • whatssap edar foto tong sampah misteri di s..
  • lagi cadangan bodoh yang diutarakan oleh mp..
  • adakah adel bakal kembali berentap di saing..
  • subhanallah kekuasaan allah patung kuffar h..
  • uqasha senrose cantik bertudung manis gitu
  • angelina jolie ajar anaknya agama islam
  • gambar pak majid penyokong pahang
  • general pm government still studying struct..
  • punca sebenar hannah yeoh selar kerajaan
  • online shopping malaysia zalora
  • kilang proses ais kotor di pulau pinang

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • supermummy - miza harun
  • super duper cute
  • kurang ajaran tak sesat
  • diari sedih seekor kucing
  • jangan ditangisi haid itu
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)