Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


afdlin shauki patut latih harimau malaya berlakon

mini giveaway by hanis masturina

makjemah man of the match malaysia vs thailand malaysia..

nik abduh sound peguam pkr pas dah ready nak keluar

harimau malaya mencakar ke minit akhir

misteri serangan kerang di pantai terengganu

mb s gor ni memang pengotor

menulis blog dengan lenovo a316i

kurang ajar anak rosyam nor disuruh buka tudung

tempahan design blog farmberry network

5 gambar aishwarya rai tayang kemaluan semasa menari

piala aff 2014 thailand muncul juara selepas mengalahka..

tiada tajuk

bertumbuk di udara hong kong

foto candid ini ekspresi wajah hodoh para selebriti hol..

resepi donut gebus

piala aff malaysia dahului thailand 2 0

keputusan penuh malaysia vs thailand final aff suzuki c..

9 perkara yang kamu selalu bazirkan

ahli umno diminta daftar jadi pengundi baru

kaps pemain malaysia selepas pelawanan menentang thaila..

remaja didapati tidak bersalah bunuh dua budak 70 tahun..

banjir di kajang lebih teruk dari sebelumnya

terkini peluang mendapatkan income pendapatan aktif dan..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 419
Widget Aktif : 3,872
Banner Aktif : 6,878

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 960,584
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penampilan hangat lagi berani no soo ram
  • anak bekas mb selangor meninggal dunia
  • dymm sultan ibrahim melawat yam tunku jalil..
  • jururawat hospital alor setar layan kami se..
  • inilah rahsia pelukis karton disney animati..
  • jom lihat wajah wajah famous yang di miliki..
  • remaja mati tertimbus akibat projek haram
  • kylie jenner tyga get locked out on date ni..
  • ranking fifa skuad bolasepak malaysia dari ..
  • laluan pejalan kaki yang paling ekstrem di ..
  • master p kobe hit me up we can save your se..
  • terkini fam benar 4 pemain import turun ser..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • kembali menjadi burung pipit
  • untungnya insan bergelar wanita
  • cerita semalam hot spring kah
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • blog spammers sudah bijak
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • ciri ciri wanita solehah
  • tips nak jadi hotstufff
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)