Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


ketika dilanda bencanapun pembangkang masih tetap memfi..

santai tabung untuk yayasan darul furqan di tambun ipoh..

minah bertudung naik motor jadi viral pulak

satu hari yang menggembirakan

buat duit dengan video

korang tau tak negara pernah dilanda bah besar pada tah..

prayforpantaitimur masa susah cari najib masa senang ag..

dermanic transcap harga murah rm60

kerja kosong percetakan nasional malaysia berhad

makjemah najib pulang esok bagi pantau perkembangan ban..

saluran bantuan mangsa banjir

the end

kenapa syaitan dan jin menjadikan bilik air sebagai rum..

panduan prosedur kerja selamat bagi kerja kerja elektri..

menarik foto lawak giler 730

review hair care product toppik malaysia

tudung nan kecewa di bulan disember

tragedi banjir jom bantu yang termampu

shake tersingkir dalam maharaja lawak mega 2014 minggu ..

giveaway 2014 bersama mystorymory com

seniman kreasikan anak patung barbie terpakai jadi patu..

dakwaan wanita bertudung dilapah palsu

jawatan kosong kilang nitto denko

fenomena awan gergasi gambar jun lalu

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 229
Widget Aktif : 3,862
Banner Aktif : 6,898

Domain Dibenarkan: 10,760
Jumlah Artikel : 969,435
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • inilah terjadi bila isteri dapat tahu suami..
  • pakai tudung tapi
  • gambar sekitar majlis akad nikah fakri saar..
  • banjir pilihan ku
  • punca johan tidak sertai maharaja lawak meg..
  • wajar atau tidak beli rumah sekarang
  • thailand lepaskan air empangan petaka besar..
  • allahuakhbar keadaan terkini di kuala krai ..
  • freaky friday 40
  • dakwaan wanita bertudung dilapah palsu
  • awek ini selfi ke nak tunjuk buah tembikai
  • warga myanmar culik wanita bertudung untuk ..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kurang ajaran tak sesat
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • emak abah opah dan atuk
  • cinta terlarang
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kembali menjadi burung pipit

  • wajib lawat :

  • dilagebu.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2875)   wanita (1889)   diari (1632)   produk (1329)   rojak (1251)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (818)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (370)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (140)   teknologi (126)   art (122)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (71)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)