Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


android 5 0 dikenali sebagai lolipop

siapa nak bunuh penganjur program sentuh anjing tu

cara buat timeline cover banner percuma

sunway carnival

azmin akui ke pen rakyat hakim negara lesu dan tidak be..

malala dianugerahkan pingat liberty

jawatan kosong bank islam

tiada tajuk

perancangan demi perancangan

mariah carey sempat shopping

lelaki 60 tahun sumbat botol untuk atasi sembelit

16 gambar elly tran mengoyak pakaiannya dalam sesi foto..

10 gambar 2 video ribut melanda klang

h0t mariah carey di kl berhabis rm65 000 shopping di bu..

rahsia akaun nurul izzah pulak tersebar

the malaysia year of festivals myfest 2015

salam maal hijrah 1436h

remaja perolehi myr 16 315 00 dalam masa sebulan

mat rempit motosikal berkuasa tinggi wartawan tidak men..

blogger area mega giveaway

tutorial scroll bloglist untuk wordpress

jawatan jawatan kosong dunkin donuts

jep sepah bergambar dengan kekasih dan bakal ibu mertua

jom semua sertai kempen ni

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 616
Widget Aktif : 3,941
Banner Aktif : 6,604

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 856,401
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cuma 2 syarat poligami di malaysia yang sua..
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..
  • ibu terkedu lihat aksi anak
  • gambar sekitar kejadian ribut di pandamaran..
  • 40 nota ringkas peperiksaan online pegawai ..
  • kakak pendek maut di jerut sarung bantal
  • gambar pak cik garu kaki dengan pisau pemot..
  • video dakwa puting beliung di pandamaran kl..
  • hot dyana sofya tak nafi gambar panas denga..
  • iklan kekosongan jawatan jabatan perdana me..
  • kebaikan habbatussauda
  • wordless wednesday cornetto red velvet

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cinta vs materialistik
  • 7 things you need to know about depression
  • emak abah opah dan atuk
  • cerita semalam hot spring kah
  • tips nak jadi hotstufff
  • 26 fascinating films about food
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)