Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


apa dosa neelofa

shahrol shiro dan tauke dihentam peminat era

ayda jebat tidak undi diri sendiri untuk menang anugera..

orang yang ada status memang sentiasa benar

jika tiada pilihan cari opsyen mengganti kidex

harga baharu petrol diesel mulai tengah malam ini

surat cinta dari jep sepahtu bikin panas

fesyen pelik baju lelaki abad ini

tengok online slot akasia tv3 teman lelaki upahan

lirik angkat tangan lawa nie geng

gambar adik ni mirip aaron aziz serius sebijik

evolusi konsol

sabtu song wajah kekasih siti nurhaliza

perhimpunan perpaduan melayu tarik ribuan peserta

comment on kisah lelaki tidak kacak dipaksa kahwin deng..

mas idayu didakwa cekik zuan azmi

penyanyi tomok berkongsi gambar bayi kedua di media sos..

jatuhkan hadi dikesan sejak 1998

separuh hadapi masalah kesihatan

jawatan kosong kerani terkini

mengerikan akibat menghina islam penulis blog warga ban..

keputusan piala fa pusingan kedua 2015

ha ha ha baik punya promosi dari kicap cap kipas udang ..

siaran langsung jdt ii vs pkns fc 28 feb 2015

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 398
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 7,101

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,069,484
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • fenomena ombak beku melanda pantai timur am..
  • blogger avijit roy ditetak hingga mati
  • arab saudi hukum pancung lelaki hina al qur..
  • ustazah miang kehausan belaian 3 foto
  • wanita china buka pakaian lalu bergaduh den..
  • lelaki minta maaf guna wife jiran siang dan..
  • lu lawan tokeh lu pasti kena buang inilah a..
  • sesuatu yang menarik pada janda ini yang bu..
  • gambar anak kedua tomok adik arrian
  • kisah sayu sahabat sejati selamanya satish ..
  • parti dap tentu suka
  • explain your product or services with an ex..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • never date a person who
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • aku penganggur
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • di tubir bibir mataku
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • taman di dalam shoping mall

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)