Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


perkahwinan buat cara tak ada duit ini jadi viral di in..

surat rayuan tak rasmi untuk zalora

hati hati kalau nak kerja petik buah di australia

resepi biskut raya

di suatu pagi yang nyaman

kerja kosong majlis perbandaran hang tuah jaya

oxygen doll foundation by rzn beauty

prkpermatangpauh bagi la dekat kami pulak korang dah da..

karnival mycare palestine

sinopsis drama bersiri bidadari

peragut hampir putus telinga patah jari dikerjakan oran..

manfaat buah buahan

cara jimat kos kahwin terkini

sayu akhirnya permintaan adik amira termakbul

siapa bilang gadis melayu tak menarik cuba tengok gamba..

menyampaikan sumbangan kepada penduduk di dun alor pong..

jawatan kosong kemas

orang bumi tak mengenalnya

panas kenapa guan eng elak jawab soalan berbangkit prkp..

kecewanya

2 foto dato siti nurhaliza tunaikan impian adik amira

what you should know

airasia mungkin jalin satu lagi usaha sama

realiti blogger part time

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 819
Widget Aktif : 4,013
Banner Aktif : 7,248

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,148,527
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • biodata yana wakil familia myvi club fmc ma..
  • biadap terhadap guru ibu minta polis tahan ..
  • cuti sudah tamat
  • terkini yana fmc jumpa kiki cdm buat luahan..
  • identiti yana familia myvi club fmc malaysi..
  • sembunyikan gambar whatsapp agar tidak terp..
  • familia myvi club tiba tiba jadi famous
  • gst calon bn rompin selar hasan malek keran..
  • peragut hampir putus telinga
  • fizik di sebalik keretapi laju shinkansen j..
  • kejam apa salah ibu model cute ini tidak ma..
  • jonh chena mati

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • tips nak jadi hotstufff
  • blog spammers sudah bijak
  • spisis kawan yang femes
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • wang bukanlah segalanya
  • macam macam wau ada
  • 26 fascinating films about food
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • 7 things you need to know about depression
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)