Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


princess 2nd birthday diy candy buffet bertemakan froze..

jawapan mengapa yahudi zalim

muktamar pas perwakilan desak lulus usul tolak jawatan ..

teknik mengenal gadis masih dara atau tidak melalui tap..

cabaran 30 hari hari 19 resepi kegemaranku

adam adli dipenjara 12 bulan

liebstar award 1st time nih

4 tips didik anak mengikut sunnah rasulullah s a w 1

tasha shilla dan hans memadu asmara di bilik air lokasi..

cabaran liebster award bahagian 3

bahana naf su buas pak imam

rakan niaga dropship diperlukan

ranking fifa malaysia berada di kedudukan 154 dunia

kek lapis sarawak yang paling sedap

penuntut uitm maut dirempuh kereta dipandu pensyarah

12 gambar pelajar uitm shah alam maut dilanggar pensyar..

kaut untung kenapa menyimpan silver itu berbaloi dan me..

iskandar teruja dilantik mb selangor

mereka ini lah punca ulama dalam pas di hina di cerca

jeragat hilang dengan kolagen dan vitamin c shaklee

ini kisah suami beristerikan si jelita anda pasti berfi..

birthday gifts from auntie

doktor wanita malaysia mengaku kahwin tentera isis di s..

tazkirah jumaat

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 420
Widget Aktif : 3,954
Banner Aktif : 6,456

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 813,803
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ajal rakam gambar penuntut wanita uitm dire..
  • lionel zinnbauer posted an update also visi..
  • 21 perkara tentang scotland yang merdeka ya..
  • panas akibat hina lagu negaraku
  • tasha shilla nafi bercium dengan han di kha..
  • petua atasi masalah haid secara semulajadi
  • resepi florentine cookies
  • jawatan kosong terbaru telekom malaysia tm
  • punca sebenar pelajar uitm maut dirempuh pe..
  • menarik foto lawak giler vol 544
  • usaha perangi denggi di shah alam
  • 12 gambar pelajar uitm shah alam maut dilan..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 26 fascinating films about food
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)