Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


senarai filem drama dan dokumentari malaysia yang dihar..

kecanggihan pesawat ababil 1 hamas

awang hitam tumpas ditangan ppim pdrmsia najibrazak

20 gambar tutttt gadis ini disebar kesian bercinta lah ..

talimat pengisian maklumat sekolah fokus jpn johor 2015

sakura candy beucure

tayang badan di instagram ajai tidak kisah teguran rama..

biodata erwin dawson

polis tangkap 12 suspek is di hulu langat khalid

sosok spiderman yang dijelaskan dalam al qur an

menarik foto lawak giler 1004

tmj sindir pafa dan penyokong bola sepak perak masih la..

sedap je hadi awang kencing warga felda prkrompin

pondan rupanya ahmad maslan ni yer sebijik macam boss d..

misteri amran fans lancarkan buku

nasihat iblis kepada nabi nuh

isteri malukan suami kerana curang

mangga purple

2015 toyota rush facelift introduced in malaysia rm98 0..

blac chyna tyga s been after my ass for months

spoi2

gambar biasa sahaja tapi menimbulkan marah

jubah jarang

4 gambar wanita pakai seluar terlalu ketat ditempat awa..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 604
Widget Aktif : 4,018
Banner Aktif : 7,245

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,139,096
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • wanita melayu serba salah dengan buah dadu ..
  • gambar fazura terbaring berbaju ketat bikin..
  • tali bra putus artis jadi panik
  • video najib rosmah berjoget sakan di kazakh..
  • opps gadis ni sanggup menunjukkan aksi hang..
  • serangan peribadi ke atas bn boleh undang t..
  • ahmad maslan boleh jadi pm pm dalam mimpi
  • 5 foto sekitar majlis cukur jambul aqiqah a..
  • siti kongsi kisah peribadi yang belum perna..
  • tun m dedahkan siapa sebenarnya tunku abdul..
  • pemandu mitsubishi diserang sekumpulan bike..
  • syatilla miliki ciri wanita idaman shaheizy..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • tips nak jadi hotstufff
  • monolog rasa
  • cerita semalam hot spring kah
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • taman di dalam shoping mall
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • norainyusoff.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)