Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


hentikan memanaskan enjin kenderaan awal pagi

kerusi lebih syed ali alhabshee selar sharizat

arti surah al insyiqaq

hang pun jangan jadi anjing umno barisan nasional inika..

peminat singapura yakin harimau malaya akan tewas keran..

majlis memperkenal pemain kelantan 2015 pada 1 disember..

doa duduk antara dua sujud

lain

daging masak blackpeper kicap

petua mengelakkan rambut gugur

tldm patahkan aktiviti mencuri khazanah kapal perang

gaya messy bun untuk rambut panjang

panas berapi benarkah najib flip flop dan fathul bari s..

didera menantu perangai hantu

petua dapat anak minum air kacang hijau

mesyuarat jk penyelarasan maklumat asas pendidikan map ..

cadangan aktiviti menarik hujung tahun 2014

punca sebenar mikrofon hafiz suip hilang kini di temui

ura ura ipad air plus bersaiz 12 2 inci mungkin dilanca..

top 50 malaysian personalities awarded watsons glow 50

kerja kosong 2014 di universiti pertahanan nasional mal..

ustazah jadian kenapa ada yang meroyan

video kerbau naik minyak cederakan orang ramai di tenga..

siaran langsung malaysia vs singapura piala aff suzuki ..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 306
Widget Aktif : 3,942
Banner Aktif : 6,809

Domain Dibenarkan: 10,751
Jumlah Artikel : 924,713
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pelajar dir gol rakan sekelas lepas kelas p..
  • sungai mistik tiada dasar dijumpai di filip..
  • penyelesaian akhirnya dijumpai
  • festive celebration promotion revving with ..
  • tauke jambu nafi beliau dalam gambar berciu..
  • perjalanan selepas padang besar
  • takde tajuk takpe kannn
  • rahsia personaliti huruf pada pangkal
  • tiada tajuk
  • perjalanan ini terlalu jauh
  • pahang kecewa namun akur
  • cinta jarak jauh penguin magellan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • wang bukanlah segalanya
  • hati itu umpama gelas
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • kisah nabi ismail a s
  • rahsia label pada buah buahan
  • spisis kawan yang femes
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)