Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


rahsia forex merupakan lubuk wang

akta hasutan relevan untuk kawal blogger

sebelum sempat sariap dah keluar air

nostalgia dato siti nurhaliza semasa ambil lesen memand..

keputusan malaysia lawan myammar

screenshot inspektor buat laporan polis selepas langgan..

panduan memenangi tender kerajaan

lombong arangbatu selantik sri aman meletup 3 maut

cabaran hadapi hubungan jarak jauh

pakaian s ksi yana samsudin dikutuk kaw kaw peminat

buah epal khasiat kandungan serta kelebihan

fgv bakal menjadi pengeluar terbesar tokotrienol di asi..

3 link saksikan siaran langsung piala aff online petang..

rusia bakal jadi milik islam paderi besar katholik orto..

menarik foto lawak giler 372

apa kes inspektor buat laporan berani mati lepas zina p..

makan nasi kerabu sedapnya

bantuan rm500 wang ehsan banjir negeri terengganu

wanita buat majlis perceraian selepas tahu lelaki yang ..

kerja kosong telemarketing executive

1mdb rakyat bakal bayar tarif elektrik lebih mahal

allahu rabbi terkini gambar banjir melanda utara negeri..

petani tidak akan terkesan dari pemansuhan subsidi kera..

akta hasutan turut menanti blogger

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 373
Widget Aktif : 3,876
Banner Aktif : 6,785

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 914,094
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • screenshot inspektor buat laporan polis sel..
  • pejabat baru neelofa yang serba mewah
  • cctv rakam jenazah timbalan naib cancelor u..
  • bangsat doktor siall mengambil kesempatan a..
  • tip elak perut buncit
  • gempar inspektor melayu buat laporan polis ..
  • artis malaysia mengamuk gara gara iphone 6 ..
  • berus serbaguna diperbuat dari bulu babi
  • stephen collin s celeb lawyer mark vincent ..
  • ahmad maslan bodoh catatan wikipedia
  • pakaian yana samsudin tak cukup kain dibawa..
  • sapa nak duit mai baca ni

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kahwin muda girls only
  • di tubir bibir mataku
  • diari sedih seekor kucing
  • jenis jenis jerawat
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita semalam hot spring kah
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)