Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


lim kit siang dap tabur fitnah teruk di hentam dalam me..

adeeba dress

suman in da house

ulama bughah mai dah bab bidas pembangkang no 1 bab bid..

penyakit misteri buatkan wanita ini kelihatan pelik

lirik sayangi dirimu fazura

inginkan kaki seperti model lakukan 7 jenis senaman ini

berkongsi dunia dengan makhluk lain

pihak hamleys keluar permohonan maaf

projek bulanan bersama mentor ain zulkarnaind

berhati hati cara baru sindiket curi kereta

zizan razak tampil perjelas isu hubungannya bersama emm..

semoga kisah lelaki curang ini boleh membuatkan suami l..

perodua keluaran terbaru myvi edisi tahun 2015

rosyam nor maafkan kedai suruh anaknya bukak tudung

guru diberi amaran tidak mempermainkan isu lelaki lembu..

segmen ga jalan jalan tambah kenalan by ema hasan

punca awal ashaari dan scha al yahya digam astro terjaw..

susu melimpah sehingga basah katil

kelantan yang nak laksana hudud yang selangor pi menyib..

mahkamah tolak permohonan adik ipar batal gantirugi rm5..

nak sertai sekolah hogwarts

majlis pelancaran kolum blog o rama majalah libur gamba..

blues monday 70

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 423
Widget Aktif : 3,879
Banner Aktif : 6,871

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 962,490
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • inilah dia wanita paling cantik di china 8 ..
  • 10 wanita yang di rindui oleh syurga
  • 7 gambar muniff isa sah bergelar suami deng..
  • emma maembong putus cinta dengan zizan
  • rosyam nor berang bila anak disuruh buka tu..
  • raih rm100 000 sebulan jual roti canai
  • penampilan terbaru nasha aziz memakai skirt..
  • menarik foto lawak giler 716
  • 5 gambar jennifer lopez tidak hirau kritika..
  • awesome lelaki tua ini belikan cincin berli..
  • pembohongan discovery channel sebalik aksi ..
  • first giveaway by kamamimi

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • rahsia label pada buah buahan
  • monolog rasa
  • islam itu indah
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • hati hati laman web hina islam
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • emak abah opah dan atuk
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)