Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


ceramah dr asri zainul abidin

kereta allahyarham nik aziz diiklan untuk dijual

luahan penyebar iklan jual kereta tg nik aziz

cara muhasabah diri yang betul agar tidak terus down

harapan tinggi diberi izzue islam untuk suami sebelah r..

mrsm akhirnya dia buat keputusan muktamad

lelaki ini mengesahkan bulu matanya terpanjang didunia

pasangan serasi mati bersama sambil pegang tangan

7 pic nazim othman mengidap kanser otak

ngeri pertarungan hidup mati antara sotong kurita vs an..

wawa zainal bakal berundur dari bidang seni

elizabeth tan meniduri seorang vip

hafiz suip dihencap gara gara majlis tunang lebih dari ..

tentera iraq mula gempur is di salahuddin terkinimar 2 ..

maklumat pengajaran buku rph

rozita che wan zain saidin kongsi gambar umrah bersama

letak nik abduh tanding di chempaka langkah bijak

gambar yana samsudin keletihan selepas dua minggu berni..

walaupun sudah bercerai kami tetap kawan baik zamarul d..

menarik foto lawak giler 885

pendedahan tentang latar belakang anwar ibrahim yang pe..

coffee babies blink murah

fara fauzana kononnya bangga dapat umum dah ada boyfrie..

alcatel onetouch hero 2 menggunakan cyanogen os diumumk..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 175
Widget Aktif : 4,029
Banner Aktif : 7,068

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,072,756
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • innalillahi ahmadinejad menghina dua sahaba..
  • pegh 12 gambar adik tasha shila yang daring..
  • kenyataan nik abduh buat mak janda ghairah
  • luahan hati komando atm apa hak kamu untuk ..
  • elizabeth tan meniduri seorang vip
  • isteri curang melekat ketika seks bersama k..
  • perkahwinan paling cool tahun ini
  • 6 gambar paling terkini putri mardiana dice..
  • haji razman dengarlah nasihat ini tak usahl..
  • new ps2 emulator coming soon
  • guru wanita memuat naik status hina kaum ad..
  • jom lihat gaya hidup orang siberia dari pen..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • super duper cute
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • apa petanda jika mimpi ular
  • wang bukanlah segalanya
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • kisah nabi ismail a s
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)