Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


kesilapan yang sering dilakukan ketika menyambut hari r..

panas desakan supaya hadi awang diganti segera

serius berani tak bertempat

apa sudah jadi skuad hoki negara dimalukan trinidad tob..

pengguna wechat biadap sila jangan approve orang ini

terkejut lihat tanah perkuburan berasap ketika ziarah k..

jay fresstyle pembuat tatu tanpa ada lakaran

sebanyak 139 kematian direkodkan dalam tempoh lapan har..

dengan satu soalan si pondan tu dah terkencing

7 t shirt yang boleh buat anda bujang selama lamanya

pereka fesyen baca 450 buku demi menghasilkan costume m..

resepi biskut belinjau

kebodohan apakah ini berselfie di kubur 2 gambar

terkini kenyataan rasmi briged izzuddin al qassam

fesyen terkini jasmin hamid yang semakin mengancam

farish kena hentam pijak kubur sambil berselfie

drama online yes boss raya

jakim tidak lantik pihak ketiga untuk pensijilan halal

penjelasan zuhdi berhubung whatsapp bocor

scolari kembali ke pangkuan kelab gremio

wordless wednesday sad love story happens every morning

hadis membuktikan manusia memiliki 360 sendi

gambar bayi didera nampak comel

pejabat spad di serata negara

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 375
Widget Aktif : 3,850
Banner Aktif : 6,262

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,996
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video peminat dakwa penyanyi jelita ini dir..
  • tentera israel dipecat kerana takut dengan ..
  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • heavy rainfall causes flash flood in some p..
  • lelaki ditemui meninggal dunia ketika sujud..
  • soalan syeikh arifi kepada seorang kristian
  • semoga keluarga ini selamat sampai ke desti..
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • adab meminta maaf yang kita selalu terlepas..
  • pengamat pemenang pilpres ada di mk
  • camat awi waye
  • year 2015 malaysia public holiday calendar

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • tips balik kampung dengan selamat
  • tanda tanda kanser payudara
  • kurang ajaran tak sesat
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)