Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


katalog tupperware hamper

bila dah sakit

gambar gambar suasana penghormatan buat mangsa tragedi ..

khalid samad harus dikenakan tindakan bawah akta hasuta..

al fatihah dan takziah mh17

sayu anak lelaki ahmad hakimi sertai solat jenazah bapa..

remembering mh17

mh17 victims finally come home malaysia

tanyalah ustaz 290410 anak derhaka bhg 1

p e n i s e n l a r g e m e n t p i l l s articsphenome..

ciri ciri perempuan gatal

keputusan tanpa allah sering salah

gambar budak sekolah bercengkerama tengah bendang

video hukum berkabung untuk menghormati mh17

punca gadis dikecam isu malaysiaberkabung

bangga isytihar murtad dalam twitter

istiqamah

mh17 sayunya lihat wajah anak allahyarham ahmad hakimi ..

mh17 anak lelaki ahmad hakimi sertai solat jenazah bapa..

foto foto sekitar majlis penerimaan jenazah nahas mh17

perwakilan malaysia di asia selatan berkabung sempena h..

bakal pelajar uthm

mh17 sayu 2 gambar anak lelaki co pilot sertai solat je..

smi asia australia document filing administration

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 779
Widget Aktif : 4,032
Banner Aktif : 6,228

Domain Dibenarkan: 10,260
Jumlah Artikel : 783,729
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penerbangan khas malaysia airlines mh 6129 ..
  • remains of mas stewardess mastura mustafa t..
  • mh17 jenazah mastura yang pertama akan ditu..
  • hukum takafur dan berkabung untuk jenazah m..
  • mh17 jenazah pramugari ini yang pertama tur..
  • gambar anak anjing di panggang hidup hidup
  • sauna pants kurus cara bijak dan cepat
  • hari berkabung malaysia sempena tragedi mh1..
  • malaysia berkabung mourning day
  • solat jenazah ghaib penghormatan kepada jen..
  • 3 cara senang buat duit dengan blog
  • wanita pkr kecewa khalid fail aduan pada ro..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • bahaya ajinomoto
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)