Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


fuhh rupa terkini pelakon cilik hindustan ini pasti mem..

ustaz bunuh murid dihukum gantung sampai mati

biar patah hati ku

kekasih zul ariffin sudah sedia memeluk agama islam

sering diganggu dan diugut bekas suami akhirnya rosniza..

sedih lah credit to anyone

langkawi as never seen before wow

aksi melampau ustaz ketika berkhutbah terima kritikkan ..

mp dap marah terengganu kemuka garis panduan aurat

jawatan kosong jururawat

le tour de langkawi ltdl 2015 jadual perlumbaan

timb ketua pemuda mic hulu langat parah terkena enam da..

pak mus playsafe hina pemimpin pas

u take my bag i take u bike ini macam punya orang ada k..

tiga maut kereta rempuh lori di lorong kecemasan

pengurusan felda united semakin degil

10 janji allah swt kepada mereka yang ingin berkahwin

makjemah bayi paling gemuk ketagih kari nasi capati mak..

senarai penuh pemenang anugerah meletop era 2015 zizan ..

menarik foto lawak giler 589

forteen gigih promosi lagu linangan terakhir

lindsay lohan muat naik ayat al quran di instagram

pemain bola sepak lakukan hubungan seks dengan gadis 15..

job vacancies perbadanan wakaf selangor pws 13 mac 2015

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 534
Widget Aktif : 4,015
Banner Aktif : 7,082

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,073,182
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • elizabeth tan meniduri seorang vip
  • neymar kini kerja kilang di malaysia
  • perkahwinan paling cool tahun ini
  • kajian durex rakyat china paling kuat seks ..
  • video pelakon remaja indonesia tertekan ker..
  • kewujudan bandar misteri yang indah di teng..
  • kecoh bila lindsay lohan muatnaik ayat al q..
  • halalkah bisnes mlm ni ikuti kupasan ustaz ..
  • gambar anak sulung black didedahkan
  • bayi 10 bulan berat 19 kg
  • teknologi seringkas ini mampu menjadikan ba..
  • jarang pulang ke kampung ajak shiro bukan l..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • di tubir bibir mataku
  • diari sedih seekor kucing
  • wang bukanlah segalanya
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita semalam hot spring kah
  • tips nak jadi hotstufff
  • kurang ajaran tak sesat
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)