Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


3 mati lemas dalam insiden bot karam di tanjung ketapan..

isteri nabil hamil anak ke 2

aneh rekapitulasi diklaim sudah selesai tapi 265 kotak ..

perempuan lindungan kaabah

selangor will ensure sufficient water supply during fes..

kita merancang untuk hidup lebih lama tetapi takdir men..

perbezaan cara kita dan mereka sambut raya

lelah saat perjalanan jauh coba pose yoga ini

panas selangor bakal diumum darurat

makluman info palsu

dua wajah terkini yang berbeza firdaus ceria dan ibu du..

kosong kosong

salam syawal 1435h

terkini perdana menteri ukraine letak jawatan apakah ad..

mh17 gempar pm ukraine letak jawatan malam tadi

gambar israel bom sekolah 15 mati dan 200 cedera

ada apa dengan contact lenses

terkini perdana menteri ukraine arseniy yatsenyuk letak..

skim baharu bantu pengendali bas henti henti akan diper..

scha al yahya selamat melahirkan cahaya mata

saya ada twitter tu pun nak cerita huhu

pesawat mh17 dijadikan contoh untuk lariskan elbit syst..

video proses kejadian manusia

cara nak rasa duit gaji sentiasa cukup walaupun sedikit

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 398
Widget Aktif : 3,960
Banner Aktif : 6,142

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 764,104
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video kapal terbang taiwan ge222 terhempas
  • ratu selfie balas di dalam hati kita berdua..
  • pelakon drama popular buka tudung selepas b..
  • godaan video wanita tanggal seluar dalam
  • babies blink sabun alrazi sabun alpha arbut..
  • operator wanita dipecat larang pesakit dira..
  • abby abadi nafi cukur kening mengaku cantik..
  • pesawat air algerie ah5017 terhempas
  • anak nafi datuk nik aziz meninggal dunia
  • wikimedia bereksperimen dengan rekaan proto..
  • hos tv jordan bakar dan ludah bendera israe..
  • astro israel teman tapi mesra

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)