Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


lirik lagu untuk cinta hafiz ft adira

sharifah sakinah sah menjadi seorang isteri

10 gambar pernikahan sharifah sakinah aliff adha tahnia..

esp shaklee

undang undang malaysia macam bangsat ag gagal buat yang..

5 foto perubahan imej terkini nora danish paling mendeb..

taktik rompakan terbaru hantar bunga ke rumah

scha alyahya awal tidak dapat kawal marah fizikal anak ..

kitalawan dap tidak turut serta

berkampung di dewan arena merdeka dungun

hidup di dunia hanya sementara dan akhirat adalah tempa..

sharifah sakinah aliff adha selamat dinikahkan

rumoda dr fatin liyana gabung dengan barisan artis

rakaman video gadis dipelawa seorang pemandu teksi mela..

pelawak dan pengacara olga syahputra meninggal dunia

penyanyi gelap mata ditahan polis sekali lagi

beli kereta sebelum 1 april maa

awas sindiket penipuan di depan bangunan tabung haji

wanita datang bulan pun mahfuz bean nak meroyan

zain che ta turut senang dan selesa bersama lol enterta..

makjemah tiada siapa yang boleh pertikai perlaksanaan h..

16 pekerjaan gaji tinggi di malaysia tanpa perlukan ija..

apa kau ingat rakyat hari hari mentekedarah pizza kah

anak che ta aaisyah dhia rana jadi artis pertama lol en..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 369
Widget Aktif : 3,997
Banner Aktif : 7,140

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,007
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • jawatan kosong terkini felda
  • mengejutkan putus cinta punca co pilot juna..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • emak abah opah dan atuk
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • jika memang engkau jodohku
  • 7 things you need to know about depression
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)