Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


beli buku dapat rm100 000

tarikh dan lokasi ujibakat af 2015 akademi fantasia

makjemah rasa sayang pula nak makan sushi yang sangat k..

tak ada pun yang berani

dari soalan altantuya kepada kebodohan rel berkembar

shafie pihak terlibat perlu beri penjelasan kepada tun ..

beauty review red porcelain by color sensational lipsti..

uc browser kini tersedia untuk pc

lelaki panggang diri sendiri untuk merawat penyakit kan..

anda pasti terkejut lihat apa yang berlaku pada gadis c..

giveaway 1st luarteko blogspot com

semakan panggilan temu duga bagi program ijazah sarjana..

masalah orang perempuan ke ni

digi app pass kini turut menyokong permainan mudah alih..

kelebihan dan jenis lafaz niat puasa sunat

senarai harga samsung s6 dan model samsung yang lain te..

alvin tan semakin berani dan melampau hasilkan lagu hin..

video alvin tan persenda azan tersebar

ostad hantar kat gua blu pelem ni mai la tengok

antara haikal sulaiman dan al aqsa

anak will smith berpakaian wanita

majalah indonesia pula dedah gaya mewah najib rosmah

program dijalankan semasa sambutan hari guru

10 lukisan graffiti 3d di bucu dinding yang super cool

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 809
Widget Aktif : 4,050
Banner Aktif : 7,214

Domain Dibenarkan: 11,264
Jumlah Artikel : 1,133,740
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • tolong lap sikit air liur me le leh dah
  • 11 gambar seram gambar sebenar mayat yang t..
  • gaduh sampai bo gelkan amoi di kha layak ra..
  • tempat suci ni janganlah berlebihan pulak
  • 17 gambar proton emas yang canggih ruang da..
  • pasangan kantoi projek di dalam rumah terbi..
  • resepi ayam masak merah sedap mudah
  • isteri pangeran brunei yang hebat
  • anda akan lebih berhati hati bawa motorsika..
  • lamborghini pamer kereta paling sporty dan ..
  • penari gelek jelita dihukum penjara
  • salah faham punca video menjadi viral

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • puisi terakhir imam syafie
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • cerita semalam hot spring kah
  • ciri ciri wanita solehah
  • 7 things you need to know about depression
  • islam itu indah
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)