Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


apabila tubuh dato siti disaluti warna

akhirnya neelofa buka mulut isu khawin dengan sultan

ronnie liu ditahan oleh sprm kes rasuah judi

inilah desa yang dianggap seperti syurga dunia

ww 2 aduhai nasib badan

resipi laksam

kalau tak bodoh bukan macai umno lah namanya gambar

sparkling juice minuman special sempena rumah terbuka

wordless wednesday 63

kecacatan disebabkan oleh mereka yang tidak prihatin ke..

militan isis dakwa memenggal kepala wartawan warga as

gambar kereta mewah shila amzah

wow inilah kereta mewah milik shila amzah yang super oh..

pekebun koma terkena tembakan rakan meninggal dunia

prabowo mengapa mereka takut sama saya

18 video aksi rakaman tanpa seurat benang dua artis ter..

cara solat tahiyyatul masjid dan adab masuk keluar masj..

kecoh isu bebola ular masuk pasaran malaysia

sinopsis filem suami aku ustaz

tudung cendawan melly goeslaw kena hentam jadi bahan ge..

kalaulah boleh memilih antara dua p

tak boleh ke orang nak menegur pemimpin

hairul azreen enggan berlakon aksi ngeri

buktikan najib lemah tidak mentadbir dengan baik mca ge..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 618
Widget Aktif : 4,063
Banner Aktif : 6,176

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 784,722
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • artis malaysia yang tergolong spornoseksual
  • 3 gambar terbaru sharifah sakinah bersenam ..
  • geng khalifah islam tak sempat letupkan dis..
  • 4 gambar aktres p orno panaskan bollywood
  • 2 gambar julia perez timbul kontroversi lag..
  • kamdar jalan tar terbakar 3 gambar
  • jom kita lihat peswat b 2 spirit pesawat ha..
  • awas bakteria dalam air minuman
  • welcome back fabregas
  • fesyen muslimah atas tertutup bawah terdeda..
  • hadiah soal selidik 4 mialiana com dah samp..
  • menarik foto lawak giler vol 237

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kembali menjadi burung pipit
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • 30andstillneurotic.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)