Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


gergaji kaki sendiri kerana miskin

kad tambah nilai prabayar tidak wajar kena gst

intrend mei 2015 alyah ziana zain etc

produk review dah tak risau kalau tak pakai sunblock bi..

azanis scar serum hilangkan kesan parut

prk permatang pauh menteri besar selangor azmin ali mun..

peluang kedua kepada pesalah pedofil zalimi pelajar

filem pilot cafe lirik lagu untuk cinta hafiz adira ost

akhirnya asus zenfone5 jadi milikku

video kumpulan proulama digasak penduduk

google bakal berkongsi mengenai android m pada acara go..

warga rohingya mati dibunuh di wakaf bharu

3 tip elak mulut berbau

wordless hati perempuan

segmen cash by inani hazwani

pic terbaru lost weight

terima kasih si babi hutan tuhan kini aku datang

menarik reka bentuk bumbung rumah ini seperti daun

3 tip elak mulut berbau

punca sakit semasa kencing

gadis aircraft maintenance cerita terbaru hidupku

pemborong cupcakes wedding doorgift

wordless wednesday 26 nasi kandar paling maju

apa itu latex

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 142
Widget Aktif : 3,997
Banner Aktif : 7,264

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,150,409
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • ekin kongsi gambar atas katil ditegur pemin..
  • biodata nur atikah alias pelajar malaysia m..
  • hidup mat syabun ni dalam angan angan je la
  • video samseng jalan raya bertemu buku denga..
  • giliran dahlia pula tayang badan bercoli
  • aktor popular bollywood salman khan di huku..
  • tragis mayat wanita ditemui mati dengan sek..
  • mayat wanita ditemui dalam belukar di cyber..
  • guru dibuang kerja lepas pelajar jumpa vide..
  • semestian 6th batch spm 93
  • cikgu dipecat lepas tersebar video aksi tem..
  • inilah sebab rasulullah saw melarang lelaki..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • kurang ajaran tak sesat
  • islam itu indah
  • macam macam wau ada
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • aku penganggur
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • 7 things you need to know about depression
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • asas-seni.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)