Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


terbongkar orang kita jadi kambing hitam di kl

jururawat bunuh diri selepas terkena panggilan hangit

polis kuching rampas ganja bernilai lebih dari suku jut..

kes maki melayu bodoh babi adik neelofa minta maaf

wanita trauma disamun mat motor

keadaan kereta jika berlaku pelanggaran pada kelajuan 1..

razak baginda juga percaya altantuya dibunuh kerana ara..

rozana terbuka hati mahu berdamai dengan awie

yusry lisa surihani bakal timang anak sulung

zizan razak pencalonan terbanyak anugerah meletop era 2..

terpaksa berlapar di sekolah

rozita rohaizad alunkan rasa malaysia di canberra

senarai negeri cuti thaipusam 2015

lagi 22 hari lg

bapa bunuh diri kecewa anak berb0gel untuk p layb0y

hubungan muslim nusantara dengan timur tengah

fenomena buskers

review clear dark skin by chomnita murah giler

i love everything about older woman

dipenjara 7 hari bekas isteri jimmy shanley dedahkan se..

kaitan meps cash atm dengan mykad smart shopper

hari hari kerja

jepun sebagai destinasi pelancongan utama

5 gambar eksklusif wow foto foto comel anak kedua nurul..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 495
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 6,977

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,022,912
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 4 gambar tiz zaqyah seronok bersosial di ke..
  • wanita malu besar gambar intim disebar beka..
  • diugut jolok botol dalam kemaluan
  • bapok malaysia mula berpakat dan bertindak ..
  • ada ke patut adegan lucah sebegini disiarka..
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • siapa seleweng duit persatuan
  • anda tidak akan percaya siapa si cantik ini..
  • budak maut jatuh akibat pagar reput
  • ramalan ku benar belaka
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • 15 gambar wajah terkini maria farida yang p..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • monolog rasa
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • cinta vs materialistik

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)