Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


amoi ni berkungfu jangan main main dengannya

air tu kasi pekat lagi saya suka minum

cara menjawab soalan peperiksaan pembantu tadbir n17

tag hey kamu chord

pembantu juruterbang nekad mahu terkenal dalam sejarah ..

inilah 21 negara yang menjadi lokasi pemasaran nexus 6 ..

video webcam awek melayu tunjuk barang tersebar

last day berkampung di dewan arena merdeka

200 batang balak jentera bernilai rm490 000 dirampas

betul ke borong barang china boleh dapat harga murah

cuba bunuh diri lompat dari atas bangunan lelaki ini ta..

kanak kanak cedera angkara bom kluster israel

blueberry cheese cake

jadual f1 gp malaysia

flickr tab memaparkan gambar menarik dari flickr pada t..

pelajar pmr terlanjur 20 kali dengan kekasih

day2 30 day challenge

cikgu sekolah memandu minta nyawa

akhirnya jumpa

5 punca dan cara pencegahan hidung berdarah

comment on contest petua dan herba kongsibersamanora by..

gambar perkahwinan anak najib rosmah

weekend music 29 march

komik gila yang boleh buat kita sebut wtf nsfw

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 382
Widget Aktif : 3,934
Banner Aktif : 7,203

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,516
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • lentik punggung kilafairy di hari jadinya p..
  • gempar personaliti pengacara terkenal letak..
  • jom lihat gaya hidup seorang pengedar dadah..
  • masih ingatkah lagi pada bayi yang selamat ..
  • cerita malam minggu pondan yang belom buat ..
  • yb khalid samad ditahan pukul 3 pagi
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • syeikh zainul asri hj ramli islam
  • resepi ayam goreng ala kfc
  • biodata hafeez mikail
  • kuala selangor bukit malawati
  • 5 foto perubahan imej terkini nora danish p..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • never date a person who
  • wang bukanlah segalanya
  • monolog rasa
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • islam itu indah
  • emak abah opah dan atuk
  • supermummy - miza harun
  • aku penganggur
  • blog spammers sudah bijak

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)