Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


lirik where have all the bootboys gone zizie

mona dah kembali sihat

sms guru disiplin yang gila s ks dengan pelajar versi s..

foto zul ariffin macho bergaya

jom aktifkan mykad

serigala ganti anjing pula jaga rumah

games call of duty advanced warfare playstation 4

roy hibbert i m becoming a gaming legend thanks to indi..

cerita semalam

tiga negeri 24 000 mangsa

nasib malang kucing hitam digantung sampai mati

20 amalan yang boleh menghapuskan dosa dosa kecil

comment on lirik guts over fear eminem ft sia by triple..

target sutera churp churp melepasi sasaran

harga baharu petrol dijangka diumum 31 disember ahmad m..

giliran farah asyikin fail cerai

golongan manusia yang didoakan oleh malaikat

diy wrapping paper envelope liners

ceramah ustaz abdullah iraqi

militan boko haram 8232 bunuh 32 orang awam

contest seo jom aktifkan mykad

satu lagi blog baru

senyuman nabi muhammad s a w

gajah perang buru rm2 juta

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 228
Widget Aktif : 3,887
Banner Aktif : 6,863

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 958,194
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar terbaru hetty sarlene bersama lelaki..
  • wajah cantik tiz zaqyah membuatkan dirinya ..
  • surat terbuka kepada maxis mobile
  • pemain thailand jersi nombor 7 jadi kegilaa..
  • penampilan terbaru sherry ibrahim yang agak..
  • birthday present 2014
  • tanda tanda kiamat sudah berleluasa mukjiza..
  • mesti tengok gambar diana amir yang pasti m..
  • punca sebenar adun inanam didakwa letak jaw..
  • jawatan kosong kerajaan negeri pahang 31 di..
  • wikipedia memperlihatkan suntingan yang tel..
  • pemilihan pramugari di china penuh skandal ..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • sketsa cinta awak dan saya
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • islam itu indah
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • taman di dalam shoping mall
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • neslopanas.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)