Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


awek melayu webcam tunjuk aksi pelik

7 cara iblis mengganggu manusia saat saat dicabut nyawa

makjemah pembantu juruterbang germanwings sembunyikan c..

sistem mygst untuk kesan penipuan

harry kane scores on debut as england smash lithuania

kenyataan akhbar oleh setiausaha agung dap lim guan eng..

lagu senyum aziz harun

cpuv campaigns nuffnang 19 2015 brighter smile better c..

geng songkok tinggi

cerita sedih imam muda asyraf

denda bagi yang tidak daftar gst

mat sabu ditahan lepas mesyuarat badan perhubungan pas ..

comment on penghawa dingin yang murah by titan

motivasi pagi diet atkins

hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awek cun buat s..

sabtu yang ceria lokasi sebenar lombong terbiar cantik ..

zizan razak sindir emma maembong ini ayat sindirian itu

fly mojo syarikat penerbangan terbaru malaysia

kenderaan hampir terbabas disebabkan kereta kelisa

video kastam promosi gst jadi viral apa sudah jai ni

video mat sabu dan penyokong meroyan ketika ditahan pol..

selamat bertunang sahabat

video 100 ilusi optik yang memukau minda

mari lihat bagaimana haji hadi dan ug bantu bn menang p..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 372
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 7,153

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,661
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • kenapa wanita suka mendesah saat bersetubuh
  • gambar awek atau isteri korang macam ni tak
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • gambar gambar kanak kanak yang hidup bergel..
  • tergempar 50 000 kakitangan kerajaan bakal ..
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • makjemah suami menitik air mata kerana iste..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kangkung dan risikonya
  • taman di dalam shoping mall
  • monolog rasa
  • tanda tanda kanser payudara
  • jika memang engkau jodohku
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)