Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


aaron hernandez alleged gun toting video from day of od..

lukisan agong cetus kontroversi

semakan penghantaran tempahan 30 1 2015

pandai berahsia

projek makan makan

jalan jalan di seoul siri 2 myeongdong dan namsan

polwan sebar pose nakal ke media sosial

antara 7 wali allah di malaysia

pemeriksaan berkala tingkatkan ciri keselamatan kediama..

blog belajar untuk bersabar menang meneka

blog tak update sebulan trafik jatuh merudum

menarik foto lawak giler 813

tiada tajuk

resepi kek pisang dayang jack

pengakuan berani mati gadis bernama sa

whatgapo applikasi popular setanding whatsapp

mengerikan makan beradap kepala buaya di majlis perkahw..

aeromobil keluarkan kereta terbang dua tempat duduk

apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370

lelaki ditembak kerana serang anjing polis

malaysia isytihar semua penumpang dan krew mh370 terkor..

tips cara mengira susut nilai emas

fenomena menarik gerhana bulan berdarah dari serata dun..

sesak nafas akibat gastrik kadangkala rasa macam sakit ..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 167
Widget Aktif : 3,954
Banner Aktif : 7,007

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,050
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • al fatihah gitaris kumpulan sutera meningga..
  • 12 artis malaysia yang mempunyai pendidikan..
  • fazura suka taufik batisah
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • pengakuan berani mati gadis bernama sa
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • ford ecosport menangi gelaran suv crossover..
  • malaysia isytihar mh370 satu kemalangan
  • jom lihat video apa yang luar biasanya poli..
  • sayu 239 penumpang dan anak kapal mh370 di ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • untungnya insan bergelar wanita
  • cinta terlarang
  • cerita semalam hot spring kah
  • super duper cute
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • di tubir bibir mataku
  • emak abah opah dan atuk
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)