Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


topik hangat di facebook sepanjang tahun 2014

kemaluan tokong dapigs dikorek harun din

juri juri maharaja lawak mega 2014 menakutkan afdlin sh..

comment on bengkung moden untuk bersalin secara pembeda..

impian sharifah zarina tinggal mimpi

amaran sungai di terengganu semua di paras bahaya

ngeri 8 kematian tragis yang luar biasa pada abad 21

arti surah al zalzalah

makjemah semua negara muslim barat menolak 6 bekas band..

warga emas temui ajal ketika joging daki bukit

penampilan hangat nasha aziz dengan skirt pendek

juri juri maharaja lawak mega 2014 menakutkan afdlin sh..

2015 audi rs5 coupe sport limited edition only 75 units..

segmen zaman persekolahan

kisah sedih lelaki jelita

persiapan sekolah darjah 1 kimi

hiburan juri mlm tahun ni menakutkan afdlin shauki

respon rosyam nor permohonan terbuka hamley s malaysia

artis popular ditahan sertai ajaran sesat

menarik foto lawak giler 717

azmin dakwa ternakan babi bukan masalah kepada rakyat

kenapa lelaki susah nak minta maaf

bersolek ketika hamil rendahkan iq anak

detik detik penenggelaman 2 kapal nelayan papua nugini ..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 456
Widget Aktif : 3,889
Banner Aktif : 6,861

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 962,554
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • inilah dia wanita paling cantik di china 8 ..
  • 10 wanita yang di rindui oleh syurga
  • 7 gambar muniff isa sah bergelar suami deng..
  • emma maembong putus cinta dengan zizan
  • penampilan terbaru nasha aziz memakai skirt..
  • raih rm100 000 sebulan jual roti canai
  • rosyam nor berang bila anak disuruh buka tu..
  • menarik foto lawak giler 716
  • 5 gambar jennifer lopez tidak hirau kritika..
  • artis popular ditahan sertai ajaran sesat
  • pembohongan discovery channel sebalik aksi ..
  • awesome lelaki tua ini belikan cincin berli..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • islam itu indah
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • hati hati laman web hina islam
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kangkung dan risikonya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)