Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


fakta gst dikenakan utk pengeluaran duit melalui atm

awas sebarkan jangan berhenti jika kenderaan anda ditah..

walau berguling belum tentu terbelit

bola sepak fakta menarik piala aff suzuki 2014

kompom 3 foto yang pasti akan buat ramai yang tidak aka..

simple 1st giveaway segment by beba ifa

tengok sini malaysia vs thailand bukit jalil

jom lihat wajah wajah famous yang di miliki oleh orang ..

pak cik coli dapat simpati

kecoh astro haramkan agama islam dalam permohonan

terpaksa berteduh dalam kandang kambing selepas rumah n..

master p kobe hit me up we can save your season

bahlol

gadis kecil dan keusahawanan

baju muslimah moden yang sweet dan berkualiti

punca utama personaliti terkenal tinggalkan tv3 secara ..

piala aff misi buru gol awal sasaran harimau

final kedua piala aff suzuki 2014 harimau malaya lawan ..

withdraw rm100 kena caj rm6

tarik sorong papan

pemimpin melayu terpaksa mengemis daripada kaum lain un..

hutang advertorial

roti jala pink

makjemah patuh nasihat peminat indra putra botakkan kep..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 348
Widget Aktif : 3,869
Banner Aktif : 6,881

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 960,372
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penampilan hangat lagi berani no soo ram
  • anak bekas mb selangor meninggal dunia
  • zed zaidi perang dingin dengan vanidah imra..
  • jururawat hospital alor setar layan kami se..
  • dymm sultan ibrahim melawat yam tunku jalil..
  • inilah rahsia pelukis karton disney animati..
  • remaja mati tertimbus akibat projek haram
  • masa makin suntuk buat peminjam ptptn
  • kylie jenner tyga get locked out on date ni..
  • master p kobe hit me up we can save your se..
  • hadith of the day 2
  • laluan pejalan kaki yang paling ekstrem di ..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • tips nak jadi hotstufff
  • monolog rasa
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • islam itu indah
  • kahwin muda girls only
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)