Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


cara berwuduk dengan sebotol air mineral

menarik foto lawak giler 882

aiskrim pasu aiskrim lesung batu aiskrim buluh aiskrim ..

parents bekerja anak siapa jaga

aktiviti aktiviti menarik di pulau langkawi yang boleh ..

romie mahu hanez jadi isteri yang baik

kami tetap kawan baik walaupun bercerai

kita kena auta

akhirnya fara fauzana akui dah ada teman istimewa

cerita sayu penyanyi sakitnya tuh disini cita citata

hanis zalikha kini bertudung 3 gambar

aktiviti curang dihalalkan di sisi undang undang

cinta syurga kami

perpaduan melayu menjadi kekuatan kepada melayu

qz8501 bangkai pesawat diserah kepada jawatankuasa kese..

ustaz belasah murid dihukum gantung sampai mati

hanis zalikha bertudung berkat doa ibubapa

panduan bayar cukai pendapatan guna kad kredit byrhasil

diana rafar saya zamarul tak pernah bermusuh

pelik tapi benar wanita ini tidak sedar dirinya mengand..

balik kamunting

edisi ke 20 le tour de langkawi yang penuh kontroversi

simptom simptom result spm

kereta allahyarham tok guru nik aziz akan dijual

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 528
Widget Aktif : 4,012
Banner Aktif : 7,085

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,071,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • gambar ombak besar membeku
  • 5 ciri wanita ketagihan seks
  • unik pengantin bersanding dalam bas rapid p..
  • gambar lana nordin mengenakan dress nipis l..
  • alor setar ustaz dihukum gantung sampai mat..
  • warden asrama belasah murid sampai mati dih..
  • video saat cemas dalam pesawat mh370 sebelu..
  • kafe ini mempunyai pelayan wanita yang cant..
  • fuhh bunyi pelik dan aneh dalam bilik mandi
  • zte grand s3 dilancarkan hadir dengan sokon..
  • sekadar renungan
  • jom lihat kediaman mewah salah seorang pali..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • kisah nabi ismail a s
  • tanda tanda kanser payudara
  • blog spammers sudah bijak
  • jika memang engkau jodohku
  • cinta terlarang
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • kurang ajaran tak sesat
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)