Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


tahukah anda siapa orang pertama menemui kopi

menakjubkan kejayaan doktor hospital tygerberg lakukan ..

china cetak kereta pertama kos rm6 300

petua rawat kurap

cekal n tabah

whohaa daily login free points giveaway

jawatan kosong terkini felda

vokalis kumpulan 90 an direman kes dadah

sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta terlarang 5 ga..

aplikasi pangkalan data murid online apdm

pelakon ditangkap terbabit sendiket dadah rm660 000

mengejutkan lebih 100 ulat berenga hidup dalam hidung

kerja kosong amanah raya berhad

ada ke cara ingin hamil jika ada cyst

read private message of camella j left for bjc dari kac..

comment on panduan dan teknik rahsia bisnes air dan des..

misteri buaya putih penunggu muara sungai kuala selango..

inilah dia ribut petir bersertakan puting beliung yang ..

lebih 200 pekerja mohon cuti guna alasan zayn tinggalka..

demi sesuap nasi harungi sungai sampah yang begitu menj..

tasik bakun sarawak destinasi pengambaraan running man ..

isu 1mdb panaskan bicara masa depan ekonomi malaysia

pelik lebih 220 pekerja minta cuti susulan berita zayn ..

ikrar fizo omar apabila beliau sudah meninggal dunia na..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 339
Widget Aktif : 3,999
Banner Aktif : 7,138

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,890
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • islam itu indah
  • taman di dalam shoping mall
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • monolog rasa
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 27 kesan perbuatan zina
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)