Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


kpn anjing bn khalid arah pemilik akaun twitter disiasa..

bandar hanya didiami oleh perempuan muda dan cantik

shopping kat munduk thailand

jadilah insan pemaaf

freebies template blog stylish for you

yang selalu daku tungguuuuu

mesti tengok 5 gambar pra perkahwinan emma maembong dan..

dua pengguna twitter gelar ketua polis anjing bn

ayat ayat hitam dalam kitab talmud yahudi

set asas bersalin pembedahan

topup altel

lelaki cari punca bau busuk jumpa mayat

alienware area 51 hadir dengan rekaan yang unik untuk p..

malaysia di sini lahirnya sebuah cinta

nasi ayam hainan

selamat menyambut hari kemerdekaan ke 57 malaysia

tempahan blog design zulhilmi tempoyak

fakta menarik tentang islam

soalan popular abad ini apa ayat promosi untuk nak jual..

google sambut kemerdekaan negara dengan doodle bunga ra..

gambar luar dan dalam proton iriz yang moden

selamat hari merdeka

nasi ayam hainan

agak agak gambar selfie kj ni boleh menang gi london ta..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 397
Widget Aktif : 3,956
Banner Aktif : 6,363

Domain Dibenarkan: 10,319
Jumlah Artikel : 791,715
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wanita memang suka dipeluk 24jam sehari
  • artis mahu rakyat palestin disembelih kini ..
  • kisah sedih seorang suami yang hanya bergaj..
  • selawatperdana 10 ribu gemakan tanjung kara..
  • wanita indonesia persenda islam di johor
  • al fatihah pemain jdt b 19 tahun maut terli..
  • 7 adegan izzue islam dan yana samsuddin
  • selebriti dan juga pengacara yang kutuk rak..
  • video staff digi kurang ajar di ioi mall pu..
  • 03 doa doa mendapatkan anak
  • kuliah doa melembutkan hati anak anak yang ..
  • ekslusif inikah gambar wajah terbaru bekas ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • taman di dalam shoping mall
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • ashimima.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)