Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


tengok sini mana mau lari 2014

recipe cream puff

salon muslimah medina penjagaan rawatan dan aurat wanit..

semangat abang botak

dua rakyat malaysia ditahan disyaki seludup dadah ke si..

final aff cup 2014 kami akan serang habis habisan

yahoo akan menamatkan sejumlah laman mereka untuk pasar..

misteri telefilem oh my english villa isabellaaa

congrats indah nevertari jadi juara rising star indones..

3 gambar rekaan terbaru perodua myvi 2015 yang lebih ga..

promosi akhir tahun dan penghabisan stok

gotong royong eksa penutup tahun 2014

takziah bekas adun pas meninggal dunia

ajak wanita nama sama bekas kekasih melancong

15 cara menghilangkan sakit senggugut

astro mengharamkan agama islam dalam permohonan baru

doa puteri rasulullah s a w

malam gala night fenomena shuttle

lemah semangat kerana persepsi orang lain

inilah urutan pemenang rising star indonesia indah neve..

panas berapi hari ini terbukti dap adalah parti kristia..

18 perkara yang perempuan inginkan dari lelaki

tips atasi cepat pancut info lelaki

conrad murray crime and bunishment

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 253
Widget Aktif : 3,860
Banner Aktif : 6,890

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 959,590
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • suami rayu syura untuk rujuk kembali
  • wanita terangsang bila tengok alat sulit le..
  • comment on power tool asas untuk kontraktor..
  • penampilan berani no soo ram hanya untuk me..
  • pusat hiburan goyang ladyboy diserbu
  • study week
  • bapa terpotong kaki anak permpuannya ketika..
  • lirik where have all the boot boys gone ziz..
  • brunei mengharamkan 19 penggunaan kalimah i..
  • bikini terlalu kecil bahagian intim model i..
  • baik buka ja tudung tu jangan nak buat malu..
  • guan eng bengkak hilang point nak hasut rak..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • wang bukanlah segalanya
  • islam itu indah
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • hati hati laman web hina islam
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • cinta terlarang
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • pagsulihan.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)