Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


be a heartless person

solat seorang salaf

betul ke boleh buat duit dengan konsisten menerusi prog..

pekara pekara gila yang di lakukan dalam tandas

menarik foto lawak giler 433

musim hujan

menuju arah pembaikan dan peningkatan kualiti hidup

man of the match thailand vs malaysia malaysia

pemuda hidap sawan korban pertama banjir

aduh sayang aduh kasih

3 gambar perodua myvi 2015 yang tersebar

calculate your body shape

best medicine

wajah bangunan ikonik tercemar

jasa tun dr siti hasmah di hargai

jawatan kosong institut integriti malaysia iim 31 disem..

jawapan kenapa allah s w t menghilangkan lidah ikan

menarik foto lawak giler 707

sebab kenapa pelaburan amanah saham bumiputera asb adal..

lirik where have all the bootboys gone zizie

mona dah kembali sihat

sms guru disiplin yang gila s ks dengan pelajar versi s..

foto zul ariffin macho bergaya

jom aktifkan mykad

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 130
Widget Aktif : 3,886
Banner Aktif : 6,864

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 958,237
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • surat terbuka kepada maxis mobile
  • penampilan terbaru sherry ibrahim yang agak..
  • birthday present 2014
  • tanda tanda kiamat sudah berleluasa mukjiza..
  • man of the match thailand vs malaysia malay..
  • mesti tengok gambar diana amir yang pasti m..
  • wikipedia memperlihatkan suntingan yang tel..
  • asb 2014 asnb umum dividen 7 50 sen bonus 1..
  • rw group network
  • gajah ini buat sesuatu yang menakjubkan man..
  • sandiwara mohamad hasan
  • menuju arah pembaikan dan peningkatan kuali..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • spisis kawan yang femes
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • skandal pejabat
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • aku penganggur
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat

  • wajib lawat :

  • neslopanas.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)