Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


liebster award lagii

sarung botol susu milk bottle insulated cover

comment on apa dah jadi dengan jobdirumah by sabree hus..

mat yo bakal ke atm musim 2015

pengasas android tinggalkan google

tiada istilah rakan di atas padang kata kapten jdt paha..

kisah hari jadi aku

1mdb menjawab soalan tun m dan tuduhan liar rafizi

ngeri kedah di landa puting beliung lagi

gosip adik artis popular bakal bercerai selepas bersali..

benarkah sering minum susu rentan patah tulang

ceramah ustaz azhar idrus di dataran ilmu kelantan mena..

cerita guan eng letih sampai tetidor kat parlimen

kisah benar keadaan jenazah penuntut umt

dahsyat video gambar kes tembak menembak di penampang s..

artis lelaki melayu bengang dalam rumah berkulat

adel calon favourite masuk kembali ke af 2014

ceramah ustaz azhar idrus di dataran ilmu kelantan mena..

tambang bas expres naik

maritim gagalkan cubaan 18 pati masuk ke lumut

kejutan respon orang ramai pada ceramah ustaz azhar idr..

gambar siti saleha di halloween party yang menyeramkan

mh370 anak penumpang pesawat saman mas

ketum power apakah rani kulup dan zuraidah ampang ni ad..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 459
Widget Aktif : 3,978
Banner Aktif : 6,616

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 873,519
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • body slim faradhiya idaman setiap wanita
  • kejohanan aff kebimbangan dollah jadi nyata
  • 2 gambar mengejutkan inilah kenderaan johan..
  • oh gadis gadis cantik ini sanggup tunjuk bo..
  • video barang baik selebriti tertonjol selep..
  • resipi ringkas ikan bilis goreng cili padi
  • 7 foto romantik hafiz suip dan kekasih berc..
  • penuntut kolej swasta didakwa bunuh kakak k..
  • good luck adik adik spm
  • akibat tidur mati gadis disetubuh lelaki ti..
  • abu sayyaf ugut penggal kepala tauke cina
  • wow artis pun minum bless

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • supermummy - miza harun
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • kahwin muda girls only
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)