Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


semakan permohonan maik wang ehsan kelantan kelantan

meneropong kekuatan militer singapura dan rudal

heboh reaksi lucu gadis kecil pertama kali dengar azan ..

santai aum

contoh soalan peperiksaan penolong penguasa kastam

nedim nora dikritik hanya kerana pakai mask ke jalan ta..

pesawat taiwan terhempas akibat cuaca buruk

28 orang kongsi seekor ayam duit zakat sampai cecah bil..

worldnewsdailyreport dakwa putera sultan selangor telah..

yahudi ketakutan bandar bandar mati di israel

abby abadi kini berpurdah dikritik cukur kening pula

kuliah doa anak pandai belajar

kek coklat lembab kukus lagi

final prepared package ameryllis skincare

jom balik kampung

nafi tengku amir anut kristian

9 gambar berhala tertinggi di dunia dubai

awas jangan beri undi anda

jangan tak tau mak budak pun dapat duit raya jugak tau

apa itu blogwalking dan manfaatnya

inilah petarungan terakhir prabowo hatta

national security top priority in curfew order shafie

jawatan kosong jabatan latihan khidmat negara plkn

selamat hari raya

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 366
Widget Aktif : 3,890
Banner Aktif : 6,212

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,930
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mazidul akmal mungkin lumpuh seumur hidup
  • berhala tertinggi di dunia dubai
  • playstation 4 berwarna putih akan ditawarka..
  • awek cun ukraine kantoi curi maskara milik ..
  • video amalan sedekah selamatkan nyawa lelak..
  • peminat dakwa kereta audi fizo omar sering ..
  • 5 gambar anak pertama scha al yahya dan awa..
  • poems of the heart
  • 7 rahsia buat orang suka kat kita
  • ingatkan blog senyap
  • menang peraduan dari pixy malaysia
  • malaysia ranking on day 2

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • spisis kawan yang femes
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • mengapa umat islam perlu berpolitik

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)