Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


senarai pemenang giveaway cik lily putih untuk ammeltz ..

puding pelangi dan mencoraknya

pengampunan diraja kes anwar sudah ada keputusan

9 foto terkini lisa surihani selepas disahkan hamil ana..

mtgp

pohon yang menaungi nabi muhammad

petisyen pengampunan anwar ditolak

wanita bertudung pelaris ubat seks

jamin perjuang isu nelayan

lariskan jualan di facebook dgn teknik pukau

kemaafan ubat terbaik untuk bahagia kan

aneh lobster pelik punyai dua warna di temui

sang thai seafood restoran tepi pantai terbaik di hua h..

putih gebu

heartbroken

fesyen muslimah atas tertutup bawah terdedah

spotted eta 31

kerajaan selangor tumbang bila pas keluar pakatan

aneh konvokesyen universiti paling pelik dan aneh di je..

our online estore started enjoy your shopping now

yang ni nurul izzah tak nak meroyan pulak

budaya meludah pengajaran ekonomi dari singapura untuk ..

noor kumalasari dedah cerita sebenar kes cerai anita ma..

bayi melecur teruk diberi susu panas di pusat asuhan ka..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 533
Widget Aktif : 3,995
Banner Aktif : 7,142

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,648
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • siapakah datin sri linda rahman gambar pana..
  • kenali pembantu juruterbang pesawat germanw..
  • 8 foto perubahan mengejutkan badan jeslina ..
  • foto foto mengancam heroin drama teman lela..
  • harga baru petrol ron 95 ron 97 dan diesel ..
  • sedap juga lagu baru zamani slam ni
  • kisah di sebalik guru kahwin anak murid
  • ura ura samsung berminat dengan amd
  • cara mudah hilangkan bau badan
  • germanwings pembantu juruterbang sengaja ja..
  • anita sarawak bercerai kembali aktif menyan..
  • seram kisah benar di perhentian rnr seremba..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • monolog rasa
  • never date a person who
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • kurang ajaran tak sesat
  • tanda tanda kanser payudara
  • islam itu indah
  • 27 kesan perbuatan zina

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)