Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


raksasa menyerang kota tinggi

sibu dan sri aman catat ipu tidak sihat setakat jam 7 p..

menarik foto lawak giler vol 474

cuaca panas nasihat kepada orang ramai

menarik foto lawak giler vol 190

how to wear pajamas out of your home

9 nama anak syaitan beserta tugasnya yang ramai tak tah..

ustaz haslin baharin nikmat islam iman 02 06 avi

jom lihat pelantar gas terbesar dan tertinggi di dunia

kejayaan hafifi bakal dicontohi mb terengganu

warisan tarian zapin

dap sudah goyang di selangor

gambar selfie di tanah perkuburan mula viral di fb

contoh soalan penolong penguasa kastam gred w27

senam 30 minit sehari

tutorial cara delete virus autolike

former boss of five star tours now serves drinks in haw..

artis leka berselfie hingga terpijak kubur

kebaikan telur untuk rambut sihat

isu mh17 rusia lancar peluru berpandu nuklear tayang ku..

facebook is killing its gifts service

dap tuntut zuhdi mohon maaf

farish kena hentam pijak kubur sambil berselfie

sosioekonomi punca ramai tertipu skim cepat kaya

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 355
Widget Aktif : 3,872
Banner Aktif : 6,240

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,140
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • heavy rainfall causes flash flood in some p..
  • semoga keluarga ini selamat sampai ke desti..
  • lelaki ditemui meninggal dunia ketika sujud..
  • soalan syeikh arifi kepada seorang kristian
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • adab meminta maaf yang kita selalu terlepas..
  • year 2015 malaysia public holiday calendar
  • pengamat pemenang pilpres ada di mk
  • remaja wanita maut rambutnya tersimpul pada..
  • camat awi waye
  • populariti bukan halangan nur fathia untuk ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)