Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


anuar zain terbit buku istimewa untuk peminat

cerpen adakah saya perlu merompak

3 gambar haiwan aneh seperti gollum ditemukan di sibu s..

komen johan raja lawak mengenai kumpulan virus terkelua..

elak hujan di majlis kahwin cuma sediakan rm500k

7 gambar kes ragut di kamunting

virus gabungan yang tidak menjadi tersingkir di peringk..

adik neelofa terlanjur

gambar terbaru dari awal ashaari ni mesti buat korang t..

polis berjaya tangkap 6 penjenayah yang menculik budak ..

video haiwan pelik ditemui di sibu sarawak

aktiviti mencurigakan dalam kereta waktu hujan di rnr b..

panduan mendidik anak dengan betul

dkeryok tegur budak budak main dekat pakir

keputusan australia vs korea selatan final piala asia 2..

permainan saladin diperlihatkan akan hadir untuk platfo..

tahukah anda bangla di malaysia lebih segak daripada pe..

nasib gadis 14 tahun bernama pitang

langkah felda

wajib makan sayur

isu oldtown hidang sajian babi

tahukan anda bangla di malaysia lebih segak bergaya dar..

piala sumbangsih 2015 perlawanan di antara johor darul ..

komen johan untuk virus yang tersingkir ikhlas ke

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 428
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 6,998

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,026,363
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen johan raja lawak kontroversi virus te..
  • gempar seluruh pelacur di bumi syria sholat..
  • instagram the rich kids of malaysia kongsi ..
  • 3 foto anak erra fazira atas sejadah yang m..
  • video haiwan pelik di temui di ladang kelap..
  • penjenayah terkenal yang kekal misteri
  • berat turun 10kg dalam masa 2 bulan
  • dari instagram kini miliki butik sendiri
  • adik neelofa terlanjur
  • 3 foto anak erra fazira atas sejadah yang m..
  • shopping baju kasual secara online di dearf..
  • bilik bacaan masih bersepah

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • taman di dalam shoping mall
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • tanda tanda kanser payudara
  • kisah nabi ismail a s
  • tupperware puasa
  • tips balik kampung dengan selamat
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)