Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


fara fauzana kononnya bangga dapat umum dah ada boyfrie..

alcatel onetouch hero 2 menggunakan cyanogen os diumumk..

lelaki ini miliki bulu mata terpanjang didunia

sadis tangan budak putus digigit beruang gambar terakhi..

punca sakit kronik

tahniah malaysia banduan pertama hadir sidang parlimen

lanciaow kasi taruk agak agak berapa kos betty buat fac..

cpuv 9 mi sedaap krispi 10 south australia tourism

bayi 10 bulan berat 19 kg

video peragut paling win tahun ini

gempar dua keping gambar gadis kampung sempat selfie se..

rosniza disahkan meninggal dunia

gadis cantik berubah menjadi ngerikan selepas pembedaha..

rosniza disahkan meninggal dunia

perkahwinan paling cool tahun ini

ulasan ibu sirul ketika bertemu anaknya

cikgu cantik ini buat status di laman sosial yang menge..

semakan penghantaran tempahan 3 3 2015

mandi manda dengan nemo di pulau payar langkawi

alat permainan ajar kanak

gempar nota yang mona fandey yang di jumpai sangat fuhh

doktor ni teringat menu lunch agaknya

misteri yang tak terungkai sehingga kini

pemenang giveaway l oreal paris by ayue idris

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 237
Widget Aktif : 4,029
Banner Aktif : 7,068

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,072,712
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • innalillahi ahmadinejad menghina dua sahaba..
  • kereta arwah tuan guru nik aziz dijual
  • pegh 12 gambar adik tasha shila yang daring..
  • kenyataan nik abduh buat mak janda ghairah
  • wanita seberat 800kg ini berjaya kurus hing..
  • zizan razak bukan teman istimewa saya maemb..
  • luahan hati komando atm apa hak kamu untuk ..
  • isteri curang melekat ketika seks bersama k..
  • 6 gambar paling terkini putri mardiana dice..
  • haji razman dengarlah nasihat ini tak usahl..
  • new ps2 emulator coming soon
  • wanita berat badan 800kg kini kurus hanya 9..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • di tubir bibir mataku
  • wang bukanlah segalanya
  • apa petanda jika mimpi ular
  • hati itu umpama gelas

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)