Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


belanja mengurus m sia melonjak tinggi ketika rasuah ke..

gempar kedah dilanda puting beliung kali kedua dalam ma..

bilangan mc berkurang sejak amalkan shaklee

5 ahli parlimen belia negeri terengganu

padah 5 gambar punca sebenar wanita ini ditinggalkan tu..

running man vs bola

9 lokasi berhantu di malaysia

gelombang angin puting beliung di alor setar

peguam ppim4u jemput client wanita melancong dakwaan bl..

politik dato seri anwar terjerat

apa itu advertorial

tips kurangkan berat badan

kejadian puting beliung di daerah kota setar kedah

liang lahad tunggu jenazah mayang

minta dengan penuh syukur

aktres handalan curi tumpuan

7 ditahan perkosa gadis ramai ramai dalam institut kema..

punca kaki kejang atau cramp semasa mengandung

kisah si tukang pancung kepala di arab saudi

ya allah puluhan ribu umat islam menenggelami putrajaya..

laman ping baru

fesyen ketat siti nurhaliza tampil mengancam dengan baj..

rombongan cik kiah ke kuala lumpur

fesyen ketat siti nurhaliza tampil mengancam dengan baj..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 316
Widget Aktif : 3,935
Banner Aktif : 6,659

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 873,851
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pian cecupak hidapi masalah mental kerana g..
  • isu liwat isteri saiful di malukan
  • good luck adik adik spm
  • wow artis pun minum bless
  • bekas perserta mentor perjelaskan isu dirin..
  • awas jangan beli komputer jenis ini
  • rezeki berpesta tangkap lampam timbul serah..
  • ragam faqihah hari kanak kanak 2014
  • rumusan hari keempat bicara kes liwat 2 anw..
  • man without legs climbed the most dangerous..
  • promosi november 2014 tudung bidang 50
  • liebster award lagii

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • kembali menjadi burung pipit
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kurang ajaran tak sesat
  • tupperware puasa
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)