Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


kisah seram jenazah balik ke rumah

contoh soal uts ipa ips pkn matematika kelas iv ktsp

pengurusan kewangan di step 2015 ustaz dr zaharuddin ab..

undi kak wan katakan tidak pada gst

pasar pasir penambang kuala selangor

prk rompin bn kekal teraju parlimen rompin dengan major..

aqilah anak mangsa nahas duke rindu keluarga sampai mun..

betulkah ini gambar bakal isteri fahrin ahmad

be yourself be an otaku

nur fathia gembira terkejut dengan kenyataan aiman haki..

pengundi permatang pauh bersedia membenamkan keangkuhan..

sebarkan taktik pekerja petronas di kaunter curi duit p..

the way to heaven

sebarkan taktik pekerja petronas di kaunter curi duit p..

mesti tengok bukti saya buat duit dengan blog

komisyen klikjer lagi

mana penolong ketua class kami

makan makan famili gather cuti wesak dan hari buruh con..

komited realisasikan hsr

snake rewind akan diperkenalkan pada iphone android dan..

mahkamah rayuan arah nst bayar rm420 000 kepada husam

menarik foto lawak giler 1029

penampakan makhluk halus di dalam kereta myvi yang terl..

inilah respon mengejutkan seorang pemandu myvi selepas ..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 147
Widget Aktif : 3,980
Banner Aktif : 7,281

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,149,199
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • alhamdulillah bn menang doa calon pas prkro..
  • keputusan rasmi penuh dan terkini prk rompi..
  • video remaja 18 tahun maut jatuh dari tingk..
  • gambar puak orang asli serata dunia yang mu..
  • dah dah la tu yana jangan buat lawak bodoh
  • gambar dato siti nurhaliza melawat anak man..
  • isteri curang mengaku berzina dua kali seha..
  • pemenang giveaway pertama merryfendy simple..
  • amira ceria jumpa siti nurhaliza keluarga t..
  • inilah kereta sultan paling rare yang ramai..
  • muktamar ulama ahli sunnah wal jammah sedun..
  • 3 gambar saya ke kelab malam untuk tenangka..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • tips nak jadi hotstufff
  • skandal pejabat
  • kisah nabi ismail a s
  • taman di dalam shoping mall
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • jangan ditangisi haid itu
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • never date a person who
  • wang bukanlah segalanya
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)