Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


filem mana mau lari di pawagam 27 november 2014

geram dengan 8share

minum collagen powder shaklee cara saya

birthday oktober

resepi apam susu belang zebra

anjing pakai jubah ini dah terlalu melampau

rahsia puan soraya hilangkan parut jerawat dan licinkan..

antara sebab emma maembong belum bersedia bergelar iste..

taufik batisah awakkatmane

buku pertama dan terakhir

kumpulan satanisme penyembah patung batu oleh orang2 be..

pesawat terhempas timbalan setiausaha agung pas penyeba..

video lucah mirip ustaz azhar idrus sila baca

biodata izyan isteri ustaz azhar idrus jadi mangsa vide..

felda perlu contohi kerajaan negeri terengganu

hot anwar mengamuk dengan amk pulau pinang

potato fritters konon sudahnya jadi jemput2 ikan bilis ..

budak 9 tahun masih selamber walaupun tangan putus di s..

ustaz azhar idrus menjawap isu rakaman seks

lambakan warga asing kali ini nak salahkan siapa

terkini serpihan bangkai pesawat ditemui di pantai indo..

huk aloh laa lagu ya hanana versi kelantan

bahaya upload gambar wanita hamil di media sosial

16 peserta kerusi panas mlm 2014

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 438
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 6,582

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,367
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • inilah dia pondan tercantik di dunia
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • gempar ustaz azhar idrus pun jadi mangsa fi..
  • bikini boomz
  • gambar intim kononya penceramah popular kin..
  • gempar lagi gambar gadis melayu tersebar
  • gempar video lucah lelaki mirip ustaz azhar..
  • zizan razak letak 3 syarat sebelum menyerta..
  • wanita kes amuk di putrajaya lari dari hosp..
  • gambar ketiak hitam ameera cetus kontrovers..
  • penyebaran video lucah ulama terkenal uataz..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • sketsa cinta awak dan saya
  • islam itu indah
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)