Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


segmen cash by inani hazwani

pic terbaru lost weight

terima kasih si babi hutan tuhan kini aku datang

menarik reka bentuk bumbung rumah ini seperti daun

3 tip elak mulut berbau

punca sakit semasa kencing

gadis aircraft maintenance cerita terbaru hidupku

pemborong cupcakes wedding doorgift

wordless wednesday 26 nasi kandar paling maju

apa itu latex

operasi darab matematik lebih mudah dengan cara garis g..

istiadat pertabalan sultan perak ke 35

rindu shae nukilan

virus punca sakit tekak

jawatan kosong swinburne university of technology

virus punca sakit tekak

segmen blowalking cuti semestar by parihh

ular hitam

lirik nasyeed hummod khudir kun anta

kilauan emas 5 2015

ihwal miyabipoker

gambar gambar yang di ambil tepat pada waktunya

gajet boleh jadi racun

tragis mayat wanita ditemui mati dengan sekeping nota

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 202
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 7,260

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,150,385
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • 8 gambar makam kuburan insan terkaya dan pe..
  • ekin kongsi gambar atas katil ditegur pemin..
  • ekin af maki orang yang tegur gambar tanpa ..
  • biodata nur atikah alias pelajar malaysia m..
  • kisah rapper terkenal bad boy memeluk islam
  • hidup mat syabun ni dalam angan angan je la
  • video samseng jalan raya bertemu buku denga..
  • giliran dahlia pula tayang badan bercoli
  • aktor popular bollywood salman khan di huku..
  • gempar ahli fmc rancang bunuh saksi lumba h..
  • tragis mayat wanita ditemui mati dengan sek..
  • guru dibuang kerja lepas pelajar jumpa vide..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • macam macam wau ada
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • kurang ajaran tak sesat
  • cinta vs materialistik
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • tips nak jadi hotstufff
  • islam itu indah
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • asas-seni.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)