Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


peluang kerjaya di proton

ceo airasia stim dipeluk pramugari

ramai wanita menangis baca kisah ini isteri ini sangat ..

rihanna lancar single kedua bitch better have my money

anak che ta dan zain dah jadi artis

aaisyah dhia rana artis termuda sertai lol entertainmen..

siapa sangka inilah punca kenapa izwan azir menggigil k..

sarawak 13 year old student believed to be latest victi..

mamat exist ditahan positif dadah

seorang penyanyi terkenal ditahan selepas positif dadah

gosip anita sarawak bercerai palsu kini bahagia jadi su..

makjemah kapten pesawat germanwings cuba pecahkan pintu..

11 sinful recipes that can only be achieved with a lot ..

sinopsis drama korea hyde jekyll me

gst oppo akan menanggung cukai tambahan harga peranti k..

gambar berunsur l ucah dimuatnaik gadis cantik bertudun..

aktor ditahan kali keempat babit kes dadah

ayam goreng stylo

gst oppo akan menanggung cukai tambahan harga peranti k..

yakinlah pada nya

model digital painting terlaris

lakukan ini agar menjadi orang yang sukses

hasutan rafizi meroyan ditahan polis

contoh surat rasmi berhenti kerja yang terbaik dan muda..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 341
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 7,141

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,983
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • 8 foto perubahan mengejutkan badan jeslina ..
  • kenali pembantu juruterbang pesawat germanw..
  • kisah di sebalik guru kahwin anak murid
  • 3 foto lana nordin selamba kena peluk kekas..
  • sedap juga lagu baru zamani slam ni
  • perubahan mengejutkan badan jeslina hashim ..
  • seram kisah benar di perhentian rnr seremba..
  • akhirnya tasha shila akui sudah putus cinta..
  • noor kumalasari dedah cerita sebenar kes ce..
  • penyanyi ditahan positif dadah siapakah
  • kanak kanak 2 tahun ditemui sendirian lepas..
  • fesyen muslimah atas tertutup bawah terdeda..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tips nak jadi hotstufff
  • wang bukanlah segalanya
  • taman di dalam shoping mall
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • tips balik kampung dengan selamat
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • cinta terlarang
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)