Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


awas serangan nyamuk untut pada alat kelamin

shila amzah perasan lebih kes ucapan sharnaaz

makjemah 30 gambar pemandangan dari mata burung yang bu..

kad kahwin berupa cek

air yang tenang jangan di sangka tiada buaya

aidil zafuan diarah bayar rm3 000

zainal abidin domba meninggal dunia

buasir harus dielakkan diperingkat awal

sebab sebenar mas idayu cekik hos mentor legend

untuk gadis jangan obsess kejar cinta kasih sayang

10 jenis minuman sihat dan menyegarkan buat ibu hamil

7 tahap manusia

reaksi shila amzah terhadap tweet sharnaaz tidak matang

gambar bintang real madrid cristiano ronaldo yang sangg..

hal 1 aku dan bible

lamido com my pilihan kedai online terbaru saya

dah tak boleh rotan anak

mas idayu didakwa cekik zuan azmi

edry bengang hantar surat peguam pada aweera

i have failed as a mother

menarik foto lawak giler 806

cepat kurus dengan buah pisang

7 foto anak lelaki linda jasmin

rotan anak

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 443
Widget Aktif : 4,007
Banner Aktif : 6,954

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,018,209
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • perempuan melayu berpakaian ketat macam sar..
  • lembutnya pinggang awek ni boleh main banya..
  • zarina anjoulie sembang pasal ehem di twitt..
  • luahan hati nabil terhadap juri maharaja la..
  • 15 gambar sekitar baby shower anak pertama ..
  • pemandu pengsan gadis maut dirempuh bas
  • detik detik memilukan tewasnya aktivis pere..
  • padah terlebih cerdik tong pemadam api mele..
  • outstanding rosicky seals arsenal 3 2 win o..
  • bila mama terleka
  • kisah wanita ketika memandikan mayat pelacu..
  • nak tahu apabila alat sulit lelaki menyentu..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • monolog rasa
  • di tubir bibir mataku
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)