Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


6 000 kakitangan mas dihentikan di bawah pelan penstruk..

video inside kenapa guan eng panic bila igp ros kata pp..

sambungan kisah tilam tadi

kdn oh kdn

jemputan ke premier screening filem as above so below d..

thanks nuffnang

hazama air mata di kuala lumpur lirik

cuepacs minta kerajaan selaras elaun tetap perumahan ku..

7 langkah lingkaran hitam bawah mata

google chrome 64 bit untuk mac memasuki fasa beta

isu wanita jadi ketua khilaf ulama itu biasa muktamad i..

4 gambar perompak bermisai palsu ditembak mati oleh gua..

indahnya perancangan allah

guan eng ancam akan tangkap ketua polis negara

perkhidmatan isteri sewa kini berleluasa di lembah klan..

malang berganda pelajar mengandung 7 bulan

malaysia di sini lahirnya sebuah cinta

aplikasi hyperlapse dari instagram

awas bahana hisap rokok di dalam kenderaan

comment on memasang radio pada blog post by onlajer

suami isteri maut rempuh treler rosak

wajib baca bekas pm dedahkan masalah krisis kewangan 19..

bonus

menarik foto lawak giler vol 260

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 440
Widget Aktif : 3,967
Banner Aktif : 6,345

Domain Dibenarkan: 10,312
Jumlah Artikel : 791,718
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah cinta gadis bbm
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • video lelaki miang buat muka seposen lepas ..
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • tips menjaga dan cara mudah mencuci buah pi..
  • kumpulan humor dewasa part 3
  • apa yang awek polis ni buat dalam lubang in..
  • gambar agenda gh irah wanita kakitangan neg..
  • simply romantic summer backyard wedding
  • rafizi akui partinya amalkan nepotisme
  • qarin pendamping setiap manusia
  • guru fail saman malu budak alergi kulit buk..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kurang ajaran tak sesat
  • kembali menjadi burung pipit
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2793)   wanita (1817)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (794)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)