Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


hanez suraya kini hamil

segmen cash rm500 2015 by aku penghibur

quote life

resepi mudah ais krim

prk rompin kemajuan rompin jangan tak percaya beb kah k..

segmen cash rm500 2015 by aku penghibur

khairy jamaluddin pukul permatang pauh prkpermatangpauh..

windows 10 untuk desktop akan hadir terlebih dahulu ber..

nak jadi pelakon jom daftar segera

menarik foto lawak giler 1023

10 tempat wisata terbaik di laos

kerja kosong hospital kpj

isu perumahan jadi keutamaan

unik pasar untuk mencari calon isteri

exo next door ep 8 eng sub

sikap pemandu punca utama kemalangan

luna mengakui bodoh gara gara lelaki

hypo susah nak cakap

200 koleksi teka teki

drama keluar parti makin rancak di permatang pauh

benarkah umno menjadi penasihat kepada kumpulan myvi ya..

prkrompin sudah tahu kalah pas sebar sms fitnah kepada ..

travel pulau perhentian

isu myvi berlumba berjaya dirakam cctv

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 230
Widget Aktif : 3,924
Banner Aktif : 7,337

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,146,996
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • video bukti 6 pemandu myvi berlumba di lebu..
  • 3 gambar ahli familia myvi club ketakutan b..
  • video cctv myvi duke berlumba
  • resipi nasi ayam karamel
  • kaya sangatkah daniyar nazerbayev menantu d..
  • hentak bapa dengan tv
  • kes myvi pembunuh dah nak berbunuh bunuh sa..
  • familia myvi club bakal terkubur ahli ketak..
  • klip video rakaman cctv duke bukti kereta m..
  • yana myvi tu puteri umno rupanyer
  • kemalangan di duke lelaki melayu 31 tahun w..
  • prkrompin mazlan aliman jadi halimunan pm b..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • cerita semalam hot spring kah
  • wang bukanlah segalanya
  • tanda tanda kanser payudara
  • blog spammers sudah bijak
  • monolog rasa
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • puisi terakhir imam syafie
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • dewisyorga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)