Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


anak bukan milik kita tapi amanah kepada kita

4 gambar pelakon cat perut gambar kinder joy teruja tun..

aturcara bagi majlis kahwin tanpa sanding

tempoh sejam mendebarkan facebook dan instagram alami m..

perubahan status br1m

makan nak sedap tapi taknak bayar

peragut dibelasah selepas ditinggal kawan

mahb nafi video kejadian bumbung runtuh berlaku di klia..

youtube kini lebih pantas tanpa flash

apa salahnya repeat exam

share info senarai barangan yang dikenakan cukai gst 20..

menghisap rokok semasa memandu anda akan di saman

6 foto anak perempuan linda jasmine que haidar

kes ciplak syamsul yusof bakal dibicarakan

bh bongkar orang kita jadi kambing hitam

apebenda kulinari tu

bbc and the giant stig giant in poland

cerita kursus intensif tahun tiga 2

khasiat habatussauda

wow syahrini temani paris hilton liburan di bali

ayam masak serai

cara nak buat blog untuk jual online

spongebob dalam perut budak

awas herba mudarat

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 412
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 6,977

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,020,530
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 7 gambar kakak emma maembong yang cantik je..
  • lindsay lohan kantoi gambar diinstagram
  • status sedih diana rafar selepas fail perce..
  • elyana dipaksa suami untuk giat semula dala..
  • 7 gambar selfie budak sekolah tayang dada
  • tiada adab anda pasti terkejut jika pergi k..
  • penemuan hebat hutan berusia 10 000 tahun d..
  • obses cantik lindsay lohan kantoi gambar di..
  • senyuman yang menggoda ribuan wanita
  • video isteri mengamuk belasah wanita indone..
  • kisah malam pertama pengantin bodoh
  • twitter memperkenalkan fungsi direct messag..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • apa petanda jika mimpi ular
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • hati itu umpama gelas
  • jenis jenis jerawat
  • diari sedih seekor kucing
  • di tubir bibir mataku

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com
  • kalamalbab.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)