Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


anak anak bangsa melayu islam mesti baca puak liberal p..

polis tu minta lima puluh ringgit

anak anda duduk kelas linus remedial lambat membaca

wanita bom tandas gara gara seekor lipas

kaspersky qr scanner ingin melindungi anda daripada kod..

kegilaan seks paling pelik wanita amerika

jangan terkejut dengan perangai pelik wanita cantik ini

inilah lelaki bunga yang bahaya

tawaran biasiswa perguruan persekutuan program ijazah p..

terbaru pelacur di indonesia berdemo bantah pusat seks ..

lagu mok loghat terengganu yang sempoi

juara tennis open australia 2015

misi mencari dalam bulan februari

cara pelik penyedian tikus panggang makanan popular di ..

melati dap nikah setelah umno mati dia dah rabak

cicakman 3 lisa surihani dan zizan kembali bersatu

mantap model berusia 14 tahun tetapi body

mh370 mas maklumkan keluarga sebelum pengumuman 29 janu..

mentor legend juri pilih kasih

rakaman ikan merokok di malaysia viral di seluruh dunia

jururawat tidak beretika upload gambar selfie yang amat..

penduduk sri aman sarawak resah kehabisan stok petrol

jadual kuliah ustaz azhar idrus uai februari 2015

bola sepak kedudukan carta penjaring gol liga super 201..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 245
Widget Aktif : 3,940
Banner Aktif : 7,020

Domain Dibenarkan: 10,960
Jumlah Artikel : 1,028,210
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kritikan berapi michael ang terhadap juri m..
  • tengku puan pahang selar tindakan biadap pe..
  • apakah batasan aurat untuk bakal suami
  • mahasiswi cantik ini rekam adegan porno di ..
  • 2 gambar aktiviti mencurigakan sepasang kek..
  • luahan sayu diana rafar di laman sosial sel..
  • jue aziz sah bernikah senyap senyap dengan ..
  • komen adflin shauki datuk kepada jackie cha..
  • tahniah yana samsudin bakal tamatkan zaman ..
  • mia sara hipokrit
  • amosu a pink iphone for valentine s day
  • michael ang gelar juri mlm 2014 bangang bin..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • kisah nabi ismail a s
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • hati itu umpama gelas
  • tupperware puasa
  • tanda tanda kanser payudara
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • saj23.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)