Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


mampukah umno perjuangkan nasib tanah rizab melayu

anak disuruh buka tudung rosyam nor maafkan hamleys

siapa sebenarnya yang mengemis terdesak

etika menjawab panggilan telefon

travel the world

takwim untuk 2015

pakcik cina gemar pakai coli berjalan jalan

segmen blogwalking tambah follower hujung tahun

tiada tajuk

video polis bantuan yang kurang ajar jadi viral

lebih sebulan melalui masalah kemurungan dynas mokhtar

petua merancang jantina anak perempuan lelaki

safe n secure cellutions perkhidmatan menyimpan telefon..

alhamdulillah syukur dapat transfer balik semenanjung

5 gambar jennifer lopez tidak hirau kritikan terus s3ks..

eight soldiers injured in accident in stable condition

interfool mahu tangkap ulamak besar dr yusuf al qaradaw..

nurul izzah bengang bila ketua menteri sabah dedahkan k..

bekerja dengan amanah

matcha milk hand wax kulit lembut seawal 30 minit

manisnya cinta 6ixth sence official muzik video

13 fakta mengejut tentang korea utara

pm tetap bangga dengan skuad negara

awesome lelaki tua ini belikan cincin berlian buat pasa..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 359
Widget Aktif : 3,856
Banner Aktif : 6,894

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 962,184
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tahukah anda 6 nama bayi yang perlu dielakk..
  • zizan razak tampil perjelas isu hubungannya..
  • inilah 5 wanita cantik yang di lahirkan seb..
  • inilah dia wanita paling cantik di china 8 ..
  • isu hamleys tudung rosyam nor cetus amarah ..
  • 10 wanita yang di rindui oleh syurga
  • 7 gambar muniff isa sah bergelar suami deng..
  • kejahatan isis terhadap mujahidin dan kaum ..
  • rosyam nor berang bila anak disuruh buka tu..
  • emma maembong putus cinta dengan zizan
  • first giveaway by kamamimi
  • menarik foto lawak giler 716

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • islam itu indah
  • super duper cute
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • diari sedih seekor kucing
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)