Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


kenyataan akhbar mengenai isu merotan anak

atlet paralimpik mohammad azlan meninggal akibat kemala..

bukan muslim jaipk serbu restoran perdaya guna islam

tips seo tambah meta tags

hadiah ga anjuran cik balqis dah sampai

dewan perdana felda

situs penyedia layanan jasa rekening bersama inapay dit..

the butterfly project beauty box make up review

angah raja lawak cerita kisah cintanya bersama tunang

anwar semakin dipertikai dipersoalkan p44

ustaz kah macam ini perangai orang tanya soalan dia pul..

arz moha bukan cikpinz

gambar majlis baby shower zarema zainal

kerja kosong yeo s

novel tombiruo penunggu rimba bakal di filemkan bront z..

gambar berbikini taylor swift tarik perhatian

rotan anak bakal jadi kesalahan jenayah

lobak ni aneh boleh mengejutkan anda

tradisi mengerikan buang bayi dianggap sial ke dalam su..

pandai sangat ke lim guan eng urus kewangan negeri pula..

100 tafsiran dalam mimpi

semalaman di grand lexis port dickson

dessert addiction at dessert queen

remaja perempuan curi kalung bertatah berlian rm16 7j d..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 443
Widget Aktif : 3,965
Banner Aktif : 6,996

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,016,890
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tahniah lisa surihani kini hamil anak perta..
  • kekasih baru hazama genervie kam kini dalam..
  • kelebihan wanita berpunggung besar yang and..
  • gadis melayu hilang harga diri buang tabiat..
  • gambar koleksi pakaian pramugari yang klasi..
  • saya saman zizan razak dayang nurfaizah
  • harian metro senarai 10 artis wanita jadi p..
  • sari yanti tolak tawaran cerita hantu
  • qu puteh di gunakan oleh obama
  • sayu wajah gadis pelajar kpm maut dirempuh ..
  • kenapa paris hilton teruja datang malaysia ..
  • tahniah cikgu yasmin noorul amin dari malay..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • kembali menjadi burung pipit
  • cinta vs materialistik
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)