Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


agama kemurnian islam dalam masyarakat majmuk

penjelasan ustaz iqbal parjin yang bersama di majlis to..

bekalan travel bersama anak kecil

respon ustaz kazim mengenai kempen i want to touch a do..

date night in with target registry

25 gambar punca sebenar kemalangan di lebuhraya karak

giliran najwa mahiaddin berhijrah

tudung rania saiz m

8 tanda tanda kencing manis tahap 1 dan tahap 2

5 permintaan isteri daripada suami

blues monday 61

kelantan kini dilanda jenayah ragut

tmj kecewa dengan persemahan malam ini kalah dengan 10 ..

budak dibelasah hingga mati kerana kencing dalam seluar

agama kemurnian islam dalam masyarakat majmuk

mbpj jawatan kosong di majlis bandaraya petaling jaya m..

jawatan kosong terkini di mpsj 27 oktober 2014

comment on mari kita boikot filem dracula untold by ikh..

cerita santai 6 tak tahu nak letak tajuk apa

epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1

muka plastik tamat tempoh

bro ada buat job kat jobdirumah ke

studi bayi ibu perokok rentan mengalami stres

segmen bloglist blogger terhebat blog parihh

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 281
Widget Aktif : 3,980
Banner Aktif : 6,565

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 853,492
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • keputusan felda united vs jdt semi piala ma..
  • video dua gadis cantik nekad mandi di sunga..
  • video kemalangan maut dan ngeri dilebuhraya..
  • kempen sentuh anjing dapat kelulusan mais a..
  • komen us kazim elias mengenai kempen sentuh..
  • gambar pembedahan plastik korea yang hodoh ..
  • kenyataan media jakim berkenaan penganjura ..
  • artis melayu berbikini tak bangkitkan pun n..
  • adakah anda berani mencabar diri anda sendi..
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • biodata cik khaleeda bustamam bakal isteri ..
  • ada ahli politik dibiayai hasil judi haram

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • jika memang engkau jodohku
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • ciri ciri wanita solehah
  • super duper cute
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • ringantangan.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)