Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


google now kini menyertakan sokongan integrasi daripada..

harga minyak jatuh lagi bikin anwar pussy dan segala pe..

jangan salah pilih makanan seperti bani israel

dua lelaki parah ditetak berebut parking 8 gambar

memalukan selibriti lupa delete gambar panas dalam tele..

segmen bloglist januari 2015 by cn

harga minyak turun lagi berkuatkuasa 1 februari 2015

makmal kimia yang membenarkan pegunjungnya makan dan mi..

9 jenis orang yang anda perlu jauhi

ustaz don sedih sangat boleh insaf cinta rasul

gempar pekerja indonesia jumpa smeagol

tidak makan roti baguette boleh dianggap pengganas di p..

main jackpot lebih utama berbanding madarasah

bayar motor kali terakhir

viral binatang yang dikatakan pelik kat sarawak

akhirnya rahasia terindah saudi terungkap

menarik foto lawak giler 536

spad dirayu tangani penyangak bas

bermula 1 ferbuari harga petrol ron95 ron97 diesel turu..

gambar rekahan bahagian enjin pesawat air asia ke vietn..

hairul belikan hanis zalikha cincin di dubai

kanak kanak diculik disyaki diberikan dadah

paksa

rm30 untuk encik titan

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 245
Widget Aktif : 3,969
Banner Aktif : 6,992

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,026,842
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peminat virus hentam fazura
  • adik neelofa terlanjur
  • pornstar mia khalifa bawa nama buruk pada i..
  • respon cikgu aishah bila ditanya pasal sura..
  • makhluk pelik menyerupai beruang dijumpai d..
  • 6 gambar gadis ini serik untuk pergi memanc..
  • komen johan untuk virus yang tersingkir ikh..
  • hanis zalikha hairul beli cincin di dubai
  • bukan haiwan misteri yang demui di ladang k..
  • shopping baju kasual secara online di dearf..
  • hubungan cinta sharnaaz ahmad anis al idrus..
  • misteri penemuan sebuah kuil setinggi 20 me..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • cinta vs materialistik
  • wang bukanlah segalanya
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)