Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


biodata nur fazura

dah jadi wakil rakyat jangan jadi pelacur pulak

mayat dipamer umum

allah bagi masa part 2

gambar 14 gambar sungai kristal yang terindah di dunia

ufo di argentina

world of sports play your game

bekas suami abby abadi farhan tiba tiba membuat tindaka..

ron95 diesel dijangka turun bawah rm2 seliter mulai 1 j..

robert pattinson tinggal serumah dengan kekasih baharu

perfecto snacks bar rasai keenakkannya dan sertai perad..

baik buka ja tudung tu jangan nak buat malu semua

saya berkemban demi penuhi tuntutan watak izreen azmind..

20 amalan murah rezeki

wanita atau gadis muslim berjubah memang nampak lebih a..

sinopsis manisnya cinta di cappadoccia

kamen rider drive machine chaser s new evolution mach d..

gambar kejadian tanah runtuh tutup jalan tasik kenyir

terkini air makin naik di rantau panjang kelantan

curang isteri berz1na dengan suami orang berkenalan mel..

lima tahun buang rumpai miang mexico

shaheizy sam belum tukar nombor plat mommy sudah bayar ..

wanita dap ajak pemimpin pas berdebat tentang rasuah di..

sayu 5 gambar terlalu kasih lelaki ini peluk mayat iste..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 396
Widget Aktif : 3,892
Banner Aktif : 6,858

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 959,106
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen yap ah loy ini menyebabkan penyokong ..
  • gambar 8 gambar gelagat askar yang melucuka..
  • misteri mayat lelaki berusia 2 400 tahun di..
  • tak cukup cela hudud dap larang maulidur ra..
  • kenduri sana sini part iv selamat pengantin..
  • suami rayu syura untuk rujuk kembali
  • video mesti tengok pengantin lelaki menbuat..
  • foto terkini diana amir di cerun gunung men..
  • detik cemas bayi terlepas dari dukungan ibu
  • nasib malang kucing hitam digantung sampai ..
  • study week
  • comment on power tool asas untuk kontraktor..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • untungnya insan bergelar wanita
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • tanda orang sayang dekat kita
  • hati itu umpama gelas
  • spisis kawan yang femes
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • pagsulihan.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)