Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


kini di hospital

peminat singapura yakin harimau malaya akan tewas keran..

rahsia personaliti huruf pada pangkal

sebab lelaki suka wanita tanpa solekan atau mekap

fatihah dan minda

motorsikal

tukar nama jalan utama di kl keputusan kementerian

ikan siakap 3 rasa resepi senang dan pasti sedap

jom tegangkan kulit muka

kezutan pak nil

ceramah ustazah norhafizah musa

jubah jemaima

ingin menjadi guru

9 gambar selfie terkini luna maya membuatkan anda terbe..

akaun instagram baru mamakembartiga

resepi sizzling yeemee

share info laundry talk january 2015 memartabatkan indu..

saingan sengit 12 finalis ajl 29

ibu sayu terima ijazah anak mangsa mh17

blogger nfarhananuar akan bela umno lepas ni

apa boleh beli dengan rm25 seminggu

makjemah pejalan kaki ini dilanggar kereta apa yang ber..

warisan akta hasutan syabas dato sri najib

tauke jambu nafi beliau dalam gambar bercium 4 gambar b..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 191
Widget Aktif : 3,969
Banner Aktif : 6,782

Domain Dibenarkan: 10,751
Jumlah Artikel : 924,581
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pelajar dir gol rakan sekelas lepas kelas p..
  • saya gigit dia tolak
  • sharifah shahirah dikejarkan ke hospital
  • penyelesaian akhirnya dijumpai
  • cara kurus berkesan dan selamat
  • sungai mistik tiada dasar dijumpai di filip..
  • takde tajuk takpe kannn
  • lelaki cedera ditetak di seremban
  • perjalanan selepas padang besar
  • tiada tajuk
  • tauke jambu nafi beliau dalam gambar berciu..
  • nak tak kentut anda berbau seperti coklat

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • di tubir bibir mataku
  • wang bukanlah segalanya
  • hati itu umpama gelas
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • tanda orang sayang dekat kita
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)