Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


5 cpuv jacobs

malaysia di sini lahirnya sebuah cinta

google hadir dengan doodle khas bersempena hari kemerde..

salam hari kemerdekaan ke 57

kebahagian selama 57 tahun

gambar pesawat singapore airlines hilang kawalan

add in my favourite billers sspn aimi

apa lah pelajar sekarang ni

merancang kehamilan dengan kebaikan set kesuburan shakl..

liz lisa ruffle scalloped op blue

tuhan ampuni aku kerana belum merdeka

teknologi nuklir indonesia

pesawat singapore airlines hilang kawalan

intan ladyana dan kamal adli hubungan lima tahun berakh..

sabah mahu keluar dari malaysia

isyarat lucah gadis cantik bertudung ini untuk siapa

tahniah eiyta dan azmin

apa erti kemerdekaaan yang ke 57 tanpa semangat cinta n..

selamat menyambut hari kemerdekaan malaysia

kisah sedih seorang suami yang hanya bergaji rm3000 seb..

shiha mentor langgar pantang

perarakan hari kebangsaan bermula

lelaki berkepala pelik dan ganjil seperti alien dari pa..

pemilik myvi kuning yang tidak ada adab berjiran

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 358
Widget Aktif : 3,910
Banner Aktif : 6,409

Domain Dibenarkan: 10,319
Jumlah Artikel : 790,976
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hiburan alyah mula upload gambar bersama ra..
  • anak gadis dijual rm81 kepada rumah pelacur..
  • punca sebenar pesawat singapore airlines hi..
  • nasrudin hassan pertikai tindakan pkr mengh..
  • selam di logi kumbahan demi sesuap nasi
  • artis mahu rakyat palestin disembelih kini ..
  • 8 month natural bodybuilding motivational t..
  • 03 doa doa mendapatkan anak
  • contoh soalan exam penguasa kastam w41 exam..
  • a sunny celebration at the santa barbara hi..
  • supplement elak sembelit semasa berpantang
  • wanita memang suka dipeluk 24jam sehari

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kurang ajaran tak sesat
  • emak abah opah dan atuk
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • ashimima.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)