Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


permohonan ke ipma sesi julai 2015 online

remaja lelaki sanggup terbang 7000 batu untuk bertemu k..

nazim othman hargai peminat doakan kesejahteraannya

robert albert ubah percaturan pemain demam

awesome giveaway by fatindiana

inikah sajian pemikiran generasi muda

komen uai lagu hazama malaikat

hari ni saya rasa marah

inilah bayi comel kembar siam yang berjaya dipisahkan

rekaan sutera cherrywood dan buluh untuk kereta rolls r..

raja salman anugerahkan king faisal award kepada dr dza..

takut nak bersama suami selepas bersalin

5 gambar gadis dibuli serta dib0gelkan di asrama

gaji rm14 000 untuk kerja yang anda tidak pernah terfik..

inilah tips menjaga daya tahan tubuh agar selalu fit

video tip pergi interview mat lufthi

terlupa pakai seluar dalam di karpet merah

foto musang menunggang burung woodpecker menggemparkan ..

resepi roti sarang lebah

dari pengalaman buruk tercetus idea bisnes

kisah sebenar ustaz bunuh murid dihukum gantung sampai ..

teknik selamat turunkan berat badan tanpa risiko

mahasiswa ditahan kemaruk merakam aksi wanita membuang ..

panas berapi apa benarkah ketua pengarah btn adalah pen..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 407
Widget Aktif : 4,002
Banner Aktif : 7,095

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,076,040
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • makjemah lelaki ini habiskan 500 usd untuk ..
  • kecoh alien ditangkap nelayan australia
  • hidung bedarah tengok awek cun buat show
  • ayat pancing dari wanita yang lelaki mudah ..
  • video sami dikecam kerana sentuh dada wanit..
  • kekasih baru zizan perjelas hubungan mereka
  • norman kru dakwa wujud gerakan jatuhkan ziz..
  • penjara tidak benarkan anwar ke parlimen
  • che ta tak cemburu anak lebih popular kini
  • kapal selam kd tunku abdul rahman berjaya l..
  • confirm mat sabu akan tanding presiden pas ..
  • norman kru percaya ada gerakan mahu jatuhka..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • supermummy - miza harun
  • taman di dalam shoping mall
  • hati hati laman web hina islam
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • ciri ciri wanita solehah
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)