Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


menarik foto lawak giler 716

wanita kini sudah hilang harga diri

percaya tak dia ni wanita sebenarnya

hangout at satu daerah satu industri sdsi mitc melaka 2..

baju kurung online selesa sangat member office puji can..

serimuka jagung

langkah langkah awal jika anak anda tersedak atau terce..

day 2815

free kick jep sepahtu sehebat safiq rahim

tati skincare manfaat arbutin untuk kulit cerah berseri..

10 wanita yang di rindui oleh syurga

perlawanan akhir piala aff suzuki 2014 malaysia vs thai..

menakjubkan fenomena pembentukan awan spiral muncul di ..

puisi ketika aku memilihmu

zairil kata tun mahathir pengemis terdesak bukan melayu

tidak akan kiamat sebelum seorang yahudi bersembunyi di..

police detain suspect involved in assault case on woman..

makjemah interpol mahu tangkap ulamak besar dr yusuf al..

tutorial market glory untuk pemain baru

16 kegunaan lain ubat gigi yang ramai tidak tahu

kumpulan humor dewasa edisi spesial hari ibu

pelajaran tentang rezeki dari sepasang suami istri tua ..

zizan dan emma maembong masih bahagia

10 gambar selibriti popular mengenakan fesyen lutsinar ..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 155
Widget Aktif : 3,850
Banner Aktif : 6,900

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 961,988
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tahukah anda 6 nama bayi yang perlu dielakk..
  • zizan razak tampil perjelas isu hubungannya..
  • menarik foto lawak giler 715
  • gambar eksklusif rumah nabi muhammad saw da..
  • inilah dia wanita paling cantik di china 8 ..
  • isu hamleys tudung rosyam nor cetus amarah ..
  • 10 wanita yang di rindui oleh syurga
  • gambar inilah akibatnya jika biarkan anak b..
  • kejahatan isis terhadap mujahidin dan kaum ..
  • interpol keluar waran tangkap yusuf al qara..
  • hukum menyusu anak lebih 2 tahun
  • saya dijadikan kambing hitam kata puteri ma..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • super duper cute
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • hati hati laman web hina islam
  • monolog rasa
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • di tubir bibir mataku

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)