Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


makan cold noodles di big spoon setiawalk puchong

kirakira 100 penduduk hadir protes datum jelatek

nomarcy kalau kat malaysia bagini kan bagus

ronald hikspoors harapan peminat bola sepak sarawak

tips sendawakan baby

peranan sebenar kawan

mengejutkan jumpa kepala haiwan misteri dalam tin tuna

fazura bengang dengan sikap zizan razak berlagak

laman web malaysia airlines digodam

tips preparation for winter trip 2014 accommodation

wow rumah unik cantik bagi gelandangan

semua ibubapa bakal hilang hak penjagaan anak

indahnya hidup bermadu

raja azmi dan eddie crk rujuk semula

kisah anak dara tua ghairah dengan suami orang

fazura bengang dengan sikap berlagak pelawak zizan raza..

anticorrosion protective systems

angelina jolie temui korban isis di irak

waktu solat malaysia 26 01 2015

malaysia airlines official website hacked twice

gambar detik cemas belon panas terbakar

adorable triplet daehan minguk manse

takwim kegiatan kokurikulum 26 jan hingga 30 jan 2015

ikwam perkenal injap bantu mangsa banjir

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 675
Widget Aktif : 3,987
Banner Aktif : 6,974

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,017,446
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aksi pasangan remaja bermesra dalam kfc
  • gambar selfie ini betul betul buat orang te..
  • gadis bertudung tetapi memakai bikini
  • edry kru minta aweera merendah diri dan mov..
  • jadi terkenal ninih si penjual getuk luncur..
  • lembutnya pinggang awek ni boleh main banya..
  • perempuan melayu berpakaian ketat macam sar..
  • outstanding rosicky seals arsenal 3 2 win o..
  • 5 sebab kenapa blogger ini benci fynn jamal
  • perjalanan untuk menjadi seorang pakar
  • doobie ingin memudahkan anda rekabentuk dan..
  • padah terlebih cerdik tong pemadam api mele..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • kembali menjadi burung pipit
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • islam itu indah
  • rahsia label pada buah buahan
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)