Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


perbezaan antara bisnes mlm dengan bisnes sim kad tone ..

politik berani tak harakah nak keluarkan kenyataan ni

rusuhan di kelantan angkara mercun

kubur mentua berasap di pagi raya

koleksi gambar nora danish yang comel

akhirnya rahsia saddam hussein terbongkar

3 keburukan berselfie di tanah perkuburan

cara mengetahui dia betul betul sayangkan kita

naik sewel tengok kuih kelate

harga yang perlu dibayar dengan penggulingan presiden m..

giveaway note cards from jasper

gempar farish aziz di hentam selfie dikubur perbuatan t..

mula mula sanusi buka pekung pkr di kedah kemudian saif..

bandung kota kuliner dan belanja

lemang valley jadi tumpuan

parmesan nuggets

persediaan di klia menyambut jenazah rakyat malaysia ya..

sempoi hosting penyedia domain dan hosting

libreoffice 4 3 diperkenalkan hadir dengan sokongan for..

tiada tajuk

duit raya drive thru inovasi raya masa kini

sasar tingkat penggunaan kad kredit

skuad hoki lelaki malukan maruah malaysia

minta maaf versi kosong kosong

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 395
Widget Aktif : 3,884
Banner Aktif : 6,228

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,496
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • harapkan muka je lawa bertudung litup tapi ..
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • sabina altynbekova atlet tercantik kazakhst..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • menarik foto lawak giler vol 474
  • panass pas vs pkr ex setpol mb kedah dedah ..
  • kosongkosongokey
  • penduduk menderita angkara komunis
  • keputusan tenis terbuka washington
  • mic ppp buat laporan polis terhadap kenyata..
  • the plant pot that aims to keep you focused..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)