Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


zikir ketika masuk pasar

hai melayu

hapus ap beri kesan buruk pada bumiputera

merdeka dengan income maa yuk wink wink

peperiksaan online penguasa kastam w41

selamat menyambut hari kemerdekaan 30 ogos

malaysia di sini lahirnya sebuah cinta

selamat hari kemerdekaan ke57 tahun

selamat hari kemerdekaan yang ke 57

penginapan di sekitar pekan changlun untuk ke uum

punca sebenar pesawat singapore airlines hilang kawalan..

cutting plotter graphtec silhouette cameo

10 tanda orang membela hantu raya bacalah

perh marah giler budak ni bila di kata tak sayang awek

harap baca sekian

temuduga terbuka polis diraja malaysia

finance analyst

siapa yang ibu bacalah

malaysia di sini lahirnya sebuah cinta

di sini lahirnya sebuah cinta nyanyian bob yusof bob af

pps lim guan eng ajak polis gaduh nak tubuh republik so..

selamat menyambut hari kemerdekaan malaysia

2 gambar gadis melayu bertudung litup tunjuk isyarat lu..

mentaliti bisnes yang baik

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 297
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 6,345

Domain Dibenarkan: 10,319
Jumlah Artikel : 790,649
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 5 gambar miley cyrus bergambar b0gel di maj..
  • air kopi melekat disiling pesawat singapore..
  • video pesawat singapore airlines hilang kaw..
  • jauhi pokok ini dari anak dan keluarga anda
  • video dan 5 gambar pesawat singapore airlin..
  • my air asia free seats
  • polis tahan gangster youtube
  • anwar kena kutuk dengan nasrudin tantawi
  • ketua polis isytihar perang dengan militan ..
  • anak gadis dijual rm81 kepada rumah pelacur..
  • selam di logi kumbahan demi sesuap nasi
  • hiburan alyah mula upload gambar bersama ra..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • tupperware puasa
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)