Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


aksi aib julia perez tersebar dan dikutuk

riba dalam urusniaga jual beli dan hutang

saham kl naik pada pembukaan

ngeri detik2 kemalangan motorsikal akibat kereta belokt..

cara iriana jokowi dan ani yudoyono ucapkan selamat har..

pengguna plus guna kad touch n go dan smarttag dapat re..

geng mengemas

nazri aziz ada perjanjian apa sampai setuju lain macam

video berebut pam minyak sampai sanggup langgar motosik..

sophie paris brush set

pakej lawatan 3h2m ke kelantan darul naim 2015

heboh gambar lelaki buat projek dengan ikan kap dalam s..

kesihatan dan entri autopublish

senarai harga baru herbalife 2014 terbaru 15 disember 2..

supermodel kanak kanak tercantik di saentero dunia

asus hadir dengan video teaser ringkas untuk zenfone ba..

kisah benar ibu bagai nak pengsan bila tahu anak gadis ..

luahan sayu hati penonton pergi stadium bayar tiket mah..

kurang beretorik tetapi sekali keluar kenyataan ismail ..

3 gambar fesyen hebat maya karin terkoyak skirt

trend nama panjang berjela

tips elakkan sembelit selepas bersalin

kenderaan jadi sasaran pencuri

cara betul tidur mengikut sunnah rasulullah saw

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 558
Widget Aktif : 3,871
Banner Aktif : 6,879

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 962,413
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • zizan razak tampil perjelas isu hubungannya..
  • inilah dia wanita paling cantik di china 8 ..
  • 10 wanita yang di rindui oleh syurga
  • 7 gambar muniff isa sah bergelar suami deng..
  • emma maembong putus cinta dengan zizan
  • rosyam nor berang bila anak disuruh buka tu..
  • raih rm100 000 sebulan jual roti canai
  • menarik foto lawak giler 716
  • 5 gambar jennifer lopez tidak hirau kritika..
  • awesome lelaki tua ini belikan cincin berli..
  • first giveaway by kamamimi
  • pembohongan discovery channel sebalik aksi ..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • 7 things you need to know about depression
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • islam itu indah
  • monolog rasa
  • rahsia label pada buah buahan
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)