Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


bbq merdeka halaman belakang

ibu mohon maaf kes anak ditampar cikgu ramai guru saran..

sabah keluar dari malaysia polis kenal pasti individu

tekup mulut tanam mayat anak di belakang rumah

mampukah mjats buat penonton melekat depan tv tenggelam..

dikutuk peminat kerana bagi anjing gigit coli

sudah stim ganas pulak awek cun ni

iklan cari sugardaddy

senarai peserta cabaran iphone 5s gajet impian setiap b..

sanggup buka coli di khalayak ramai untuk buktikan

gambar petugas media ditumbuk ahli keluarga mangsa mh17

krisis mb selangor ketua wanita pas nafi sokong azizah

bahaya loom band tiruan

sama kes tapi tidak serupa lihat bagaimana kerajaan spi..

taktik terbaru penjenayah untuk merompak menyamar sebag..

jurugambar nst ditumbuk waris keluarga mh17 7 gambar

autoshow 3 hari berturut turut

warga indonesia solat di mrt

backlink percuma di jiwarosak com

pecah muka petugas media ditumbuk keluarga mangsa mh17 ..

bongkar kisah pelajar menjadi call girl part time di sa..

nak berjaya mesti serius giler

germany argentina set for world cup final rematch

taktik terbaru penjenayah untuk merompak menyamar sebag..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 691
Widget Aktif : 3,982
Banner Aktif : 6,345

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,961
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar biodata sharifah nur athirah syed az..
  • singapura beri penghormatan kepada yusof is..
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • gambar rasmi proton iriz
  • model micaela schaefer rai cabaran ice buck..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • one summer night lyrics temptation ost
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • awek malam merdeka diminta tampil
  • online 24 7
  • calon 6 september dah mula study penguasa k..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • cinta vs materialistik
  • kangkung dan risikonya
  • jika memang engkau jodohku

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)