Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


sekeping kad hari raya dalam bangkai pesawat mh17

kanak kanak pertama kali dengar azan

asapanas bistro perfect steamboat

ingatan tulus ihklas dari hati

gambar terkini adik muhammad firdaus yang semakin temba..

pengusaha taska temanku dakwa difitnah mahu ambil tinda..

pelakon sana ay ikaw na nga

album gambar dijumpai di lokasi nahas mh17 dan ingin di..

tumis tumis ramadan chef sabri bebola daging dengan sos..

blog tema raya fiona maurice faith

bakal nurse bertudung bergambar dengan anu lelaki

cincin inovatif bantu orang buta baca tanpa braille

ramadhan 24 beli biskut raya

resume yang amat kreatif tapi sesuai ke kat malaysia

taman permainan yang paling bahaya di dunia

return customers ameryllis acne cream

ngeri video pelajar ditetak dalam pondok pengawal

hadiah baju raya dari blogger deq noor dn

pejam mata dbkl dikecam premis makanan haram cina bebas..

nile baju dah sampai

gambar mazidul akmal sidek kena strok separuh tempurung..

bersedia untuk zina suami orang dan mahasiswi dihadapka..

mh17 beware of the chameleon

pesawat terhempas di taiwan

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 874
Widget Aktif : 3,969
Banner Aktif : 6,131

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 763,174
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • lagi kes semacam sudah beri bayangan traged..
  • rachel maryam pemimpin zalim muncul dengan ..
  • sniper brigade izzudin al qassam menembak t..
  • selepas sebulan dirawat inilah wajah comel ..
  • awas taktik kotor penjenayah sebarkan
  • mh17 gambar2 ketibaan mayat mangsa di eindh..
  • adakah ini sebab mh17 ditembak
  • japan inc now exporting weapons
  • inilah sebab jangan tinggal barang berharga..
  • sindiket emas ar rahnu terbongkar dalang di..
  • terkini mazidul stroke separuh tempurung ke..
  • lg g3 lte a spec

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cinta vs materialistik
  • supermummy - miza harun
  • hati hati laman web hina islam
  • skandal pejabat

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)