Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


kursus di cameron highlands

zizan terus berteka teki

menarik foto lawak giler 686

video gambar everest bergegar ibu kota nepal hancur gem..

kerana gst khalid kena tulah di prkrompin

sam bunkface aida selamat bergelar suami isteri

tayang badan di instagram ajai tidak kisah teguran rama..

video kanak kanak 2 tahun hisap syabu tersebar di inter..

alamak tindakan macam ni pun sanggup

nepal quake death toll jumps to 1 805

gempar penemuan bandar purba nabi ibrahim berusia 4000 ..

tips temuduga pemilihan warna baju

prabayar terjimat muncul di pasaran

7 tips hilangkan masalah mulut berbau

nourain gorgues give away

selepas 55 tahun berpisah

ahmad maslan boleh jadi pm pm dalam mimpi

bomoh cabul sentuh kemaluan pesakit guna pisau

gempa bumi di nepal lebih 600 orang maut

prkrompin pakatan rakyat bakal diharamkan oleh ektrimis..

gempa bumi nepal semua rakyat malaysia selamat

perkerja kfc cuba bunuh diri terjun menara papan tanda

fakta bahaya makanan segera

adakah kucing period

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 574
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 7,262

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,138,670
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • wanita melayu serba salah dengan buah dadu ..
  • misteri penemuan trompet hari kiamat
  • geng 5 sekawan mereka dapat projek rm77 jut..
  • gambar fazura terbaring berbaju ketat bikin..
  • kalau ikut adat muhyiddin ganti tempat pm
  • bapa zizan razak sahkan anaknya mahu merisi..
  • serangan peribadi ke atas bn boleh undang t..
  • najib menari adalah dosa tidak terampun
  • video najib rosmah berjoget sakan di kazakh..
  • ketahui kisah gambar paling rare jambatan p..
  • menakjubkan rumah aneh ini seakan seperti t..
  • pesawat saya naik tidaklah besar kecil saha..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kembali menjadi burung pipit
  • kahwin muda girls only
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • aku penganggur
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • norainyusoff.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)