Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


palace of the golden horses part 2

5 fakta sosej yang anda harus tahu

subhanallah menakjubkan air terjun ini naik keatas semu..

punca indra putra di keluarkan di final kuku ibu jari k..

ayda jebat menghormati permintaan babak intim bersama i..

daging masak lemak

tips berkesan hilangkan bintik bintik hitam di muka

kutukan gadis malaysia terhadap kekasih charyl chappuis..

vakum penis ubat penggemuk badan

juri juri maharaja lawak mega 2014 menakutkan afdlin sh..

pengalaman order makanan dengan foodpanda

gambar mahasiswi cantik membuatkan laman web universiti..

pkr tagih perhatian dengan demo minyak

result pt3 the best day of my life yeay

manusia yang memiliki lidah daripada api neraka

hukum kaki berlunjur menghadap kiblat

rancangan pengajaran tahunan rpt subjek kssr tahun 1 hi..

rosyam nor maafkan hamleys isu anak disuruh buka tudung..

itulah mercu tanda keningau kini

cara semak pengiktirafan kelayakan kursus pengajian uni..

mesti tahu tips dan petua paling mudah untuk hilangkan ..

celyn resort kundasang

puting beliung kini melanda sabak bernam

lelaki ini boleh buatkan anda terkejut dan muntah

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 500
Widget Aktif : 3,877
Banner Aktif : 6,873

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 962,352
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • zizan razak tampil perjelas isu hubungannya..
  • inilah dia wanita paling cantik di china 8 ..
  • 10 wanita yang di rindui oleh syurga
  • 7 gambar muniff isa sah bergelar suami deng..
  • isu hamleys tudung rosyam nor cetus amarah ..
  • emma maembong putus cinta dengan zizan
  • rosyam nor berang bila anak disuruh buka tu..
  • kejahatan isis terhadap mujahidin dan kaum ..
  • raih rm100 000 sebulan jual roti canai
  • menarik foto lawak giler 716
  • first giveaway by kamamimi
  • awesome lelaki tua ini belikan cincin berli..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • super duper cute
  • kurang ajaran tak sesat
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • monolog rasa
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • rahsia label pada buah buahan
  • melayu boleh
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)