Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


nahas mh17 kalau kita tak jumpa dekat sini kita jumpa d..

kiki di denda rm5 000

kiki cdm25 didenda rm5000 buat kerja komuniti 240 jam

tragedi mh17 apa yang perlu kita ketahui

anggap curang dan tidak demokratis prabowo tolak pelaks..

analisa tentang tan sri khalid ibrahim versi penjelasan..

adnan sempit sawadikap merempit di thailand

tutorial title bar bergerak

kiki cdm25 dijatuhkan hukuman tapi

pasti anda akan terkejut melihat kambing ini

ketahui bagaimana t shirt anda di process video

cara buat biskut tutku dari negara turkey

bekas ketua hakim negara tak mahu akta hasutan dihapusk..

mh17 keluarga syukur mayat berjaya dikeluarkan

gangguan sewaktu bayar zakat fitrah

kematian model estonia seorang lagi ditahan

sampai sekarang tak dapat lagi hadiah dari total image ..

bagaimana israel tembak kediaman israel

rustic bonny doon wedding with scandinavian traditions

hilang isteri ketika sahur

kata kata dia tidak jejaskan saya pun rozana misbun

gambar pelbagai bangsa berhimpun menuntut justice4mh17 ..

14 foto penumpang pesawat sukhoi berpesta bir sebelum t..

nahas mh17 hikmah dalam musibah

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 874
Widget Aktif : 4,015
Banner Aktif : 6,072

Domain Dibenarkan: 10,087
Jumlah Artikel : 760,593
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kerana sumpah kemaluan bakal tergadai
  • malaysia mh17 crash site witness bodies deb..
  • pm yahudi ukraine dan obama pro israel baka..
  • keadaan terkini adik firdaus berat firdaus ..
  • najib yang lembik pondan bibir kaler pink b..
  • pemimpin abu sayyaf menahan konstabel zakia..
  • aksi spontan gadis kecil ini saat pertama k..
  • prank thailand yang melemahkan jantung
  • facebook memperkenalkan save fungsi menyimp..
  • ahmad dhani enggan potong kemaluan
  • arahan perintah bekurung sabah tidak halang..
  • superwoman gelaran anak tunggal ketua pramu..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • takde idea buat entri buat entri lucah
  • soal jawab main bomoh
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • mykhalish.net
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2738)   wanita (1786)   diari (1561)   produk (1315)   rojak (1190)   lelaki (1108)   informasi (788)   berita (783)   ilmiah (782)   bisnes (536)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (139)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (59)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   seram (3)   peraduan (2)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)