Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


ada mufti akan mengamuk pasal fatwa kebangsaan ini

contest petua dan herba kongsibersamanora

menarik foto lawak giler 593

wanita yang menulis surat buat pm difitnah teruk

dyana sofya kongsi gambar bangun tidur di facebook

myteksi menawarkan harga tetap rm5 untuk sebarang desti..

laluan ulu cheka kuala krau

resepi makaroni goreng pedas

gambar gaun isteri zach x factor seperti berkemban

mwc 2015 microsoft lumia 640 xl camera carl zeiss 13mp

permohonan anwar untuk hadiri sidang parlimen ditolak o..

amuk matahari chord

ketahui punca sebenar bibir anda jadi hitam cubalah pet..

kisah cinta tiga segi amin zarif yang membuat pembaca j..

kemaruk sangat nak masuk tandas wanita

bila sigadis melancap dalam kelas gambar sangat parah

adi putra genius tak diiktiraf

hazama bersikap sombong

cara cara paling senang untuk pendekkan url blog dan ur..

makjemah kemaruk sangat nak masuk tandas wanita makjema..

jika terakhir buatku saujana

17 cenderahati yang boleh anda dapat percuma ketika mel..

resepi nasi impit kuah lodeh

hosting percuma untuk install wordpress

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 532
Widget Aktif : 4,023
Banner Aktif : 7,074

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,075,274
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • penemuan 2000 syiling emas berusia 1000 tah..
  • video wanita mati akibat prank anggota kelu..
  • yana samsudin tertayang sesuatau dalam baba..
  • buku asb hilang 2011 ditemui semula 2015 da..
  • antara 10 janji allah swt kepada mereka yan..
  • paha reput punggung pun reput
  • kantoi menyamar perempuan untuk mengintai
  • punca siti elizad dua kali tunda nikah
  • avg memperlihatkan kaca mata untuk melindun..
  • lelaki terbangkan drone dekat klia bahayaka..
  • dr asri larang ustaz kazem masuk perlis
  • gempar aksi artis indonesia syahrini kengka..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • rahsia label pada buah buahan
  • kisah nabi ismail a s
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • taman di dalam shoping mall
  • jenis jenis jerawat
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • sayangdisayang.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)