Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


video pak mus disebar pemimpin pas pusat

comment on blogger suka mencuri entri orang lain by suh..

jawatan kosong perbadanan stadium johor 15 februari 201..

ron95 rm1 70 bila peniaga nak turunkan harga barangan k..

pandang pertama zte blade s6 telefon android 50 lollipo..

nasi lemuni

banner pelik para penyokong jdt malam tadi

yana samsudin fadzil zahari bakal nikah 13 februari ini

senarai bloglist buatwanita blogspot com februari 2015

orang kampung pun dah tak percaya mahathir hanya sekada..

tikus bermaharajalela di pasar pudu

siswi teresak esak ketakutan dalam bilik air dicekup ba..

video nama makhluk ganjil mengemparkan dikenal pasti

hikmah di sebalik setiap ujian

antara maruah dan gambar pakwe

piala sumbangsih 2015 jdt kutip 3 mata

padah main robot usd 1 000 habis dalam 1 hari

mengapa saya memeluk islam cat stevens yusuf islam

wanita tikam suami dengan pemutar skru angkara whatsapp

binatang misteri mirip hobbit the lord of the ring yang..

segmen bloglist januari 2015 by cn

apa yang terjadi apabila wad bersalin di mexico meletup

anda tahu mengeringkan pakaian dalam rumah boleh menjan..

wartawan sinar harian rangkul anugerah

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 415
Widget Aktif : 3,950
Banner Aktif : 7,011

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,027,234
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar gadis ini serik untuk pergi memanc..
  • bakal calon upsr mengandung 7 bulan
  • hubungan cinta sharnaaz ahmad anis al idrus..
  • mencintaimu kesilapan terbesar nota suami s..
  • jawatan kosong kerajaan terkini
  • gempar dua keping gambar gadis kampung semp..
  • caliph buskers tertekan popular mendadak
  • part iii trip to thailand
  • viral binatang yang dikatakan pelik kat sar..
  • fakta mengenai jessica alba part 1
  • memalukan selibriti lupa delete gambar pana..
  • cara merawat hati yang duka

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • cerita semalam hot spring kah
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • 27 kesan perbuatan zina
  • diari sedih seekor kucing
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • saj23.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)