Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


oh yeah kisah benar misteri 5 manusia yang mampu mengha..

anak sulung awie dedah penipuan terkini rozana misbun s..

anak perempuan awie dedah sikap sebenar rozana misbun

liquid essence list of must have perfumes of the season

suntikan mmr wajib untuk bayi 1 tahun

syadvance kulit cerah mempesona kekal remaja

pasca banjir di kelantan sumbangan bahan binaan diperlu..

mat syabu perlu taat kepada parti bukan guan eng

agong serta majlis tahlil mh370

misteri sumpahan ladang myrtles

harun din nik aziz dah setuju bersatu dengan umno ini p..

pembersih vacuum kereta 2015

kenapa perempuan suka main duit kutu

kepingan batang pokok dipotong lelaki ini temui wajah a..

anak sulung awie dedah penipuan rozana misbun sedia jad..

ustazah abby cuba sekolahkan peminat k pop

inilah asal usul wanita wanita yang cantik ini

indeks syariah malaysia bukti umno martabatkan islam

job malaysia walk in interview polis diraja malaysia pd..

bekas pengacara tv3 aziz desa kini terlantar di hospita..

lawak iklan jawatan kosong calon layak kena sanggup jad..

rotan tak boleh bawa pistol ke sekolah dibenarkan

punca sebenar scha al yahya kelihatan lesu dan kurang c..

fathia latiff bengang digosipkan wajahnya melecur diseb..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 403
Widget Aktif : 3,999
Banner Aktif : 6,962

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,025,169
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penduduk syria gempar seluruh p3lacur datan..
  • alahai ribuan kucing berjaya diselamatkan d..
  • suami belasah isteri curang video
  • instagram khas untuk golongan anak vvip
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..
  • komen johan mengenai kontroversi gossip mel..
  • al kisah wanita dinoda ketika buang air kec..
  • igp pun tertanya tanya kenapa altantuya dib..
  • ag ceritakan kenapa scha al yahya kurang ce..
  • bagus betul raja saudi arabia tinggalkan ob..
  • guru bertudung memaksa pelajar 16 tahun hub..
  • kenapa awek melayu suka main dgn negro rahs..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • kangkung dan risikonya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • taman di dalam shoping mall
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)