Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


good luck adik adik spm

projek lanskap cameron highlands

wow artis pun minum bless

zinc atasi masalah jeragat

kumpulan abu sayyaf ugut untuk penggal kepala tawanan m..

inilah dia pengasuh yang didakwa mendera kanak kanak de..

orang perak dan orang sarawak

oh melayu padah terlalu percaya kepada teman lelaki ini..

genie bra best atau poyo

slurp kini membolehkan anda membuat tempahan makanan te..

gambar sekitar daerah kota setar dilanda puting beliung

perghh penggal kepala atau rm 3 juta tuntutan penculik

resepi sambal tumis kerang

kesihatan mak be dari nuffnang

ustaz azhar idrus buat tindakan mengejutkan di dataran ..

10 000 hadiri kuliah jumaat ustaz azhar idrus

terkini spekulasi kejadian tembak di kedai bandar baru ..

obesitas

puting beliung di kota setar

makin tak senang duduk si ketum tu dibuatnya

15 koleksi kostum heidi klum sempena halloween dari 200..

catat hasil lebih dari rm 300 sewa iklan di blog

puting beliung di kg sungai baru kg batin taman inang d..

pre order dress lace sally

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 542
Widget Aktif : 3,970
Banner Aktif : 6,624

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 873,388
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • body slim faradhiya idaman setiap wanita
  • lihat apa yang terjadi bila minta sedekah b..
  • liwatii kenapa peguam islam takut bela anwa..
  • biskut bertemakan filem frozen kelihatan in..
  • kejohanan aff kebimbangan dollah jadi nyata
  • resipi ringkas ikan bilis goreng cili padi
  • 2 gambar mengejutkan inilah kenderaan johan..
  • 7 foto romantik hafiz suip dan kekasih berc..
  • penuntut kolej swasta didakwa bunuh kakak k..
  • video barang baik selebriti tertonjol selep..
  • oh gadis gadis cantik ini sanggup tunjuk bo..
  • abu sayyaf ugut penggal kepala tauke cina

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • wang bukanlah segalanya
  • emak abah opah dan atuk
  • skandal pejabat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • islam itu indah
  • cinta vs materialistik
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)