Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


3 cara senang buat duit dengan blog

penerbangan khas malaysia airlines mh 6129 yang membawa..

amaran pasti anda tak nak minum cola lepas tengok video..

malaysiaberkabung untukmu mh17

selfie lucah pakai telekung

hari berkabung negara kenderaan dihentikan seketika di ..

7 saksi di akhirat

peminat kecewa hafiz suib merok0k

anggota polis yang maut dalam serang hendap di simunul ..

bakat baru seludup

saifuddin nasution intai dan cuba selitkan namanya seba..

panas adira kena marah pakai ketat tapi bertudung

komisen ke 18 dari ashadee com

malaysiaberkabung

3 pesawat c130 dan 5 helikopter ec75 yg bersedia utk me..

thailand dibawah pentadbiran tentera

sayur campur sempoi

mh17 gambar senarai anak kapal dan latar belakang

aurawhite bubbly harga murah giler

ibu tunggal tinggal dua minggu di dalam kereta kerana t..

tetak tangan rakan sampai putus

aduhh malunya

istidraj nikmat allah kepada manusia ingkar

selamat pulang dan tenanglah jenazah mangsa nahas mh17 ..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 602
Widget Aktif : 4,007
Banner Aktif : 6,253

Domain Dibenarkan: 10,260
Jumlah Artikel : 783,003
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar pasangan kekasih bergaduh gara gar..
  • seram tidak sengaja selfie dengan pontianak
  • mh17 jenazah pramugari ini yang pertama tur..
  • remains of mas stewardess mastura mustafa t..
  • mh17 jenazah mastura yang pertama akan ditu..
  • hukum takafur dan berkabung untuk jenazah m..
  • 2 foto awek bertudung cetus kontroversi apa..
  • gempar pelakon wanita tempatan maut jatuh d..
  • hari berkabung malaysia sempena tragedi mh1..
  • gadis mangsa nafsu 16 lelaki di tanah perku..
  • 3 cara senang buat duit dengan blog
  • penerbangan khas malaysia airlines mh 6129 ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kembali menjadi burung pipit
  • aku penganggur
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)