Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


selfie kubur jadi haram jika

sleep apnea gangguan tidur yang jarang diketahui orang

ini adalah kepuasan menjadi seorang blogger malaysia

pengsan atas jalan

farish jawab itu bukan kubur tetapi bekas tapak kubur l..

amylea anggap peluang nyanyi lagu iklan petronas satu p..

raya 3 4 syawal di perak

kaum yahudi pasukan utama dajjal penyala api peperangan

hidup sengsara akibat nasi kangkang

gambar pegang pegang nelydia senrose dan qi razali tari..

review cooking nugget with philips airfryer

kat kubur ni kena buat muka sedih je agaknya kan farish..

gambar gambar lucu bahagian 73

ketuk ketuk ramadan bersama zara zya tesco rawang udang..

pejuang hamas dilatih di malaysia

daily life

inilah burung paling bahaya dan di takuti di dunia

gempar orang minyak di tangkap di melaka pada pagi raya

media israel dakwa pejuang hamas terima latihan di mala..

mardiana juruterbang tudm berjiwa kental

aku kena tembak

four injured in keningau accident

ayam goreng ala kfc ea

petua menghilangkan bau tandas

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 356
Widget Aktif : 3,896
Banner Aktif : 6,216

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 769,193
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • inilah wajah wajah pelakon filem seram di s..
  • pergerakan maria farida dikawal anak lelaki
  • ngeri 3 gambar peluru terlekat di kepala ak..
  • video 10 gambar shell lundang kb rosak akib..
  • five steps to buying your new car
  • sukan komanwel nicol wee wern kalah mengeju..
  • barley peanut candy untuk ore kelantan sepa..
  • apabila sampul raya tidak laku lagi video
  • romelu lukaku sah ke everton
  • egypt orders eight more airbus c295 tactica..
  • aliran trafik menuju ke ibu negara perlahan
  • ww mana milik kita

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • tanda tanda kanser payudara
  • aku penganggur
  • spisis kawan yang femes
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • izyanshamba.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)