Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


khairy jamaluddin pukul permatang pauh prkpermatangpauh..

windows 10 untuk desktop akan hadir terlebih dahulu ber..

nak jadi pelakon jom daftar segera

menarik foto lawak giler 1023

10 tempat wisata terbaik di laos

kerja kosong hospital kpj

isu perumahan jadi keutamaan

unik pasar untuk mencari calon isteri

exo next door ep 8 eng sub

sikap pemandu punca utama kemalangan

luna mengakui bodoh gara gara lelaki

hypo susah nak cakap

200 koleksi teka teki

drama keluar parti makin rancak di permatang pauh

benarkah umno menjadi penasihat kepada kumpulan myvi ya..

prkrompin sudah tahu kalah pas sebar sms fitnah kepada ..

travel pulau perhentian

isu myvi berlumba berjaya dirakam cctv

cara nak buat muffin vanilla kismis paling mudah

cara buat duit dengan youtube

chicken jalfrezi

segmen cash rm500 2015 by aku penghibur

gambar gadis pemandu myvi fmc penyebab kemalangan maut ..

tempahan vector potrait 5

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 201
Widget Aktif : 3,930
Banner Aktif : 7,331

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,146,982
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • video bukti 6 pemandu myvi berlumba di lebu..
  • ismail sabri kurang ajar
  • 3 gambar ahli familia myvi club ketakutan b..
  • 13 foto pre wedding amboi mesranya lana nod..
  • video cctv myvi duke berlumba
  • resipi nasi ayam karamel
  • kaya sangatkah daniyar nazerbayev menantu d..
  • hentak bapa dengan tv
  • kes myvi pembunuh dah nak berbunuh bunuh sa..
  • familia myvi club bakal terkubur ahli ketak..
  • klip video rakaman cctv duke bukti kereta m..
  • yana myvi tu puteri umno rupanyer

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • wang bukanlah segalanya
  • blog spammers sudah bijak
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • cerita semalam hot spring kah
  • tanda tanda kanser payudara
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • hati itu umpama gelas
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • dewisyorga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)