Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


pesawat next generation boeing 737 800 mas tiba esok

lawak email dari kubur buat isteri tersayang

bn susun langkah raih semula sokongan

nikko slim juice minum dan menang

cina kafir berkuasa 38 parlimen dan hanya 22 penduduk m..

penyokong harimaumalaya disaran guna lrt myrapidkl affs..

ranking fifa skuad bolasepak malaysia dari 1993 hingga ..

menarik foto lawak giler 712

tomtom traffic now available for malaysian maps

hon punya hal penunggang motor nak tumbuk warga emas

zulkifli noordin kecam guan eng haramkan perarakan maul..

warga emas dihentak diseret dibunuh

perodua myvi facelift rendered with new rear view

seringan ringan seksaan di neraka

kisah wanita yang di sangka sudah mati tetapi jadi peng..

rintihan peniaga online wajib dartar di ssm

anjing timbak tuan

nik nazmi dikecam kerana mahu edar risalah tuntuthargam..

kenapa zed zaidi buat laporan polis terhadap vanidah im..

pandelela tells football fans to not be so loud in buki..

politikkan isu pekerja bangladesh dap takut bangla ulan..

cappadocia

safee stadium bukit jalil detik penentu

segmen simple di page akuvsdia

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 342
Widget Aktif : 3,877
Banner Aktif : 6,873

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 960,451
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penampilan hangat lagi berani no soo ram
  • anak bekas mb selangor meninggal dunia
  • zed zaidi perang dingin dengan vanidah imra..
  • jururawat hospital alor setar layan kami se..
  • dymm sultan ibrahim melawat yam tunku jalil..
  • inilah rahsia pelukis karton disney animati..
  • remaja mati tertimbus akibat projek haram
  • masa makin suntuk buat peminjam ptptn
  • jom lihat wajah wajah famous yang di miliki..
  • kylie jenner tyga get locked out on date ni..
  • master p kobe hit me up we can save your se..
  • laluan pejalan kaki yang paling ekstrem di ..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • tips nak jadi hotstufff
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kembali menjadi burung pipit
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • monolog rasa
  • never date a person who
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)