Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


bahana kolesterol tinggi

segmen jom catwalk bersama papaglamz

black hawk down malaikat sudah sampai

stadium perbandaran seremban nostalgia untuk penduduk s..

sayu pilu hati ibu anak yang di tunggu pulang di jumpai..

10 gambar inikah nadia adha seorang guru bakal isteri f..

5 sebab mengapa rambut anda gugur

resepi sup ayam untuk bayi 9 bulan yang senang dibuat d..

more than thousand like and 1k fb user pm comment

lama tak selfie wefie

5 sebab mengapa rambut anda gugur

dengar tapi tidak tahu

wordless wednesday 33 adik iparku

cerita gst aku lebih fokus

racun yang manis

oh my blog

menarik foto lawak giler 1032

tips buat duit online dengan 8share

what i want from my man

pengundi hantu kini di berlegar di permatang pauh

mayat wanita ditemui dalam belukar di cyberjaya

11 festival yang paling meriah dan terkenal di seluruh ..

gara gara clash of clan

racun yang manis

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 285
Widget Aktif : 3,987
Banner Aktif : 7,274

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,150,463
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • biodata nur atikah alias pelajar malaysia m..
  • hidup mat syabun ni dalam angan angan je la
  • tragis mayat wanita ditemui mati dengan sek..
  • aktor popular bollywood salman khan di huku..
  • guru dibuang kerja lepas pelajar jumpa vide..
  • mayat wanita ditemui dalam belukar di cyber..
  • cikgu dipecat lepas tersebar video aksi tem..
  • 10 gambar nadia adha seorang guru bakal ist..
  • kejam tertekan di ajak kahwin ustaz tikam t..
  • 10 gambar inikah nadia adha seorang guru ba..
  • shanna avril didakwa tanggal baju ditahan d..
  • gambar makhluk pelik dirakam selepas kemala..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • kurang ajaran tak sesat
  • islam itu indah
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • blog spammers sudah bijak
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel
  • spisis kawan yang femes
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • tips nak jadi hotstufff

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • asas-seni.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)