Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


pasangan curang boleh dielak sejak awal

keputusan ujibakat drama seludup

memandikan bayi baru lahir

kerusi mb selangor akan berpindah kepada pas ini sebabn..

senarai penuh jenazah mh17 yang dibawa pulang

tukar background blog lagi

bapa uitm tan sri arshad ayub

networking business

menyesal makan sambal goreng saadiah ogy ahmad daud

rugosa nikmat hapus punca faraj berbau

kenderaan dihentikan seketika di jambatan pulau pinang

kesempurnaan solat membentuk insan cemerlang ustaz don ..

perjalanan terakhir mangsa mh17

gambar makhluk aneh yang mungkin anda belum pernah liha..

terbaru dan panas polis serbu ceramah pas di taiping

jubah moden nursing friendly lavenzi cotton murah onlin..

mh 17 mereka pulang ke malaysia

kenapa rezeki susah nak masuk

setahun tempoh pantang bersalin che ta agar kekal canti..

tembok pemisah israel antara palestin yang anda tak per..

setahun tempoh pantang bersalin che ta agar kekal canti..

pemenang masukdramaseludup diumumkan

ebay dikatakan ingin mengasingkan operasi paypal

nabi muhammad s a w melarang berborak melepak tepi jala..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 219
Widget Aktif : 4,016
Banner Aktif : 6,244

Domain Dibenarkan: 10,260
Jumlah Artikel : 782,599
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pembantu juruterbang pesawat lion air rebah..
  • mesti tengok 2 gambar pembedahan bina semul..
  • 10 kalangan manusia yang solat nya tidak di..
  • breaking news lelaki melayu isytihar murtad..
  • mh17 bendera jepun dikibar separuh tiang es..
  • seram tidak sengaja selfie dengan pontianak
  • 23 gambar berdarah hidung anna faith wajah ..
  • foto kebakaran di politeknik ungku omar
  • mh17 jenazah pramugari ini yang pertama tur..
  • mana seluar awek ni
  • 18 only entah dimana silapnya
  • gambar kematian robin williams tersebar

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kembali menjadi burung pipit
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)