Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


gempar baju raya aaron aziz dan zizan razak by jakel in..

west ham bimbang kecederaan andy carroll berulang

muat naik gambar bersama shila amzah peminat johan as a..

popiah ibu menjadi keutamaan ebi af walau keretanya dil..

chin up

pkr dah bosan dengan sebaran maklumat palsu

pesawat transasia airways terhempas di taiwan

jadi mb nuar azizah makin mesra sekarang

hilang akal bayi ditikam kerana gigit ibu ketika menyus..

penawar gastrik semulajadi

review the family

scha al yahya selamat lahirkan puteri sulung

atasi lelah dengan omega guard shaklee

selesai exam

107 sekatan jpj sempena aidilfitri 2014

video ini buktikan askar israel penakot

jadual terawih di masjid sheikh zayed

peserta realitiy show cari jodoh ini wajib tak pakai pa..

apalah sangat dosa kucing ini

mayat mangsa mh17 akan tiba di belanda 10 malam ini

5 foto sanggup tukar rupa lelaki jadi anjing

putin kamu bunuh anak tunggal saya

27 jun 2014 hari itu dalam sejarah di sasana kijang

mh17 video anwar puji kejayaan najib

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 710
Widget Aktif : 3,968
Banner Aktif : 6,125

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 762,390
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peluklah si pengganas
  • video tentera israel menyorok ketakutan
  • baju kurung 5 pasang rm100 di kamdar
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • katak aneh berbunyi seperti kucing
  • resepi biskut arab susu
  • expectation vs reality song ji hyo lee kwan..
  • google play store dikemaskini dengan antara..
  • aging symptoms
  • kami seolah olah bertempur dengan hantu kat..
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • super duper cute
  • cinta vs materialistik
  • kisah nabi ismail a s
  • aku gadis comel dan abang kaca mata

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • ijamurth.blogspot.com
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)