Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


siapa dr zakir naik sebenarnya

kisah perit mawar sebelum berjaya

bill gates sekali lagi ungguli individu paling kaya di ..

lelaki ukraine ini mempunyai bulu mata yang luar biasa

saya tanya je bukan bayar pun

kisah menyayat hati mawar fareeda sebelum kahwini fizo ..

hot girl mrs nike juenger is looking for fun

cuaca lebih panas pada 21 mac tidak benar

tengok online running man english sub ep 236

suami sebelah rumah ep1

piala fa pahang tewaskan jdt dengan penalti 4 2

jep sepahtu cari pasal dengan datuk ac mizal pulakk

8 teknik urus kehidupan selepas kahwin

resepi rich chocolate cake yang sedap

wanita kristian bertanya kenapa wanita islam pakai tudu..

wawa zainal bakal berundur dari dunia hiburan

korrie a obregon needs some touch from art icsphenome f..

kita semakin malas

resah cari rm3 000

pengalaman belajar di maktab rendah sains mara mrsm

rayuan saya dengar penumpang jerit minta tolong

menang kontest seo kali kelima

neymar kini kerja kilang di malaysia

rosmah tak dapatkan khidmat pendandan rambut rm1 200 ah..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 418
Widget Aktif : 4,023
Banner Aktif : 7,074

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,073,056
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • elizabeth tan meniduri seorang vip
  • jom lihat gaya hidup orang siberia dari pen..
  • perkahwinan paling cool tahun ini
  • kajian durex rakyat china paling kuat seks ..
  • kewujudan bandar misteri yang indah di teng..
  • gambar anak sulung black didedahkan
  • halalkah bisnes mlm ni ikuti kupasan ustaz ..
  • video pelakon remaja indonesia tertekan ker..
  • bayi 10 bulan berat 19 kg
  • neymar kini kerja kilang di malaysia
  • kecoh bila lindsay lohan muatnaik ayat al q..
  • teknologi seringkas ini mampu menjadikan ba..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • diari sedih seekor kucing
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita semalam hot spring kah
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)