Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


andai hatiku bersuara

6 gambar terkini intan ladyana sejak putus dengan kamal..

pelihara penyatuan rakyat atas semangat 1malaysia

rumah tangga cara untuk dapatkan anak perempuan mengiku..

bahaya pemasangan bebola besi pada alat kelamin

perangai isteri yang tidak menyenangkan ketika mengandu..

pasma dapat lampu hijau dari pas

segmen blogwalking lestari

comment on jangan buang masa menonton ninja turtle 2014..

budak pakatan pembangkang kantoi sabotaj bendera bn di ..

can i call you jakun

team a dan team b dalam pas kian terserlah ini buktinya

wanita bunuh diri terjun dalam kolam sarat dengan buaya

seorang wanita main biola semasa otaknya dibedah

segmen blogwalking lestari

artis k pop eunb terlibat dalam nahas jalan raya

lama dah nak cakap benda ni tapi simpan dalam hati je s..

harga murah oxygen cell ninaskincare

orang ramai diminta kesan pemandu nissan almera dch3168

6 gambar terkini intan ladyana sejak putus dengan kamal..

calon pas hina mat razi bukan pondok namanya tu

china rolls out cellphone lanes for slow walkers

cikgu statistik saya

wan azizah tidak layak jadi mb kerana gagap macam khali..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 361
Widget Aktif : 3,909
Banner Aktif : 6,462

Domain Dibenarkan: 10,371
Jumlah Artikel : 807,569
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • inilah punca pemergian budak 11 tahun ini m..
  • video toyol bergerak dikurung dalam botol
  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • video lelaki tak sedar wanita misteri menum..
  • ya allah mulianya budak buta ini
  • video gempar kayak ini diangkat ke atas air..
  • pemain akademi qpr jadi taruhan kelantan
  • lelaki afrika disyaki dijangkiti ebola di k..
  • bekas kapten kebangsaan meninggal
  • arkitek
  • lebih 4 juta iphone 6 dan iphone 6 plus ter..
  • senarai kes melibatkan akta hasutan sepanja..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • jika memang engkau jodohku
  • diari sedih seekor kucing
  • skandal pejabat

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • islamic-educations.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)