Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


7 r r hentian sebelah plus ditutup mulai isnin

penjelasan sebenar lisa surihani isu hamil guna kaedah ..

rm5 cukup untuk menikmati tubuh gadis 16 tahun ini

first giveaway by mama3farhanah

bahaya ambil gambar kapal terbang guna dron

tasik berwarna pink yang menakjubkan

menarik foto lawak giler 597

musibah dan nikmat dua dua pun bagus

tahukah anda inilah 10 perkara tidak masuk akal yang di..

video memalukan majlis tahun baru cina di kuching

pesakit disumbat dalam tandas oleh pihak hospital

makjemah rozita che wan kini sudah berhijab alhamdulill..

world s oldest woman turns 117 in japan

perkara paling penting untuk mulakan diet

pengeluaran emas di australia pada tahap tertinggi dala..

introducing airasia ezpay card

jeremy at 22 months

pesakit di institut kanser negara putrajaya di layan se..

myvi baru lebih stylo

unik selama 5 abad penduduk kampung ini menggunakan jam..

teknik bijak cara buat bisnes hartanah dengan untung be..

lelaki maut dihentak kepala di kepong

atap balai polis nilai tercabut diterbangkan angin

melayu lebih percaya pseudosains berbanding sains

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 208
Widget Aktif : 4,025
Banner Aktif : 7,072

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,077,226
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • nurse cantik
  • suspek bunuh ibu muda sebelah bayi 2 bulan ..
  • salib tersembunyi disebalik batu cincin
  • video gadis cantik jadi mangsa kerakusan le..
  • realdrmaza mohon jangan cemarkan
  • adoiii gadis bertudung lakukan aksi pelik d..
  • is malaysia terlibat penggal kepala di syri..
  • is john cena dead wwe superstar reportedly ..
  • di poland seorang wanita bershopping di min..
  • lelaki serang duta as di korea selatan
  • syed shamim cinta terbaik lirik
  • gambar rakyat malaysia dipercayai salah seo..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • ciri ciri wanita solehah
  • supermummy - miza harun
  • cinta terlarang
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • tips balik kampung dengan selamat
  • puisi terakhir imam syafie
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)