Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


tanda kasut wanita dalam kereta

mh370 pernikahan madu ghaib sah mengikut syarak

video seram pekerja asing cuba menetak warga tempatan

kenapa sepanduk besar ini diharamkan di stadium

personality quiz what your pupil size says about you

pencuri cantik ditangkap polis dan menang pertandingan ..

dubai overtakes heathrow as top airport

bongkar pendedahan kisah gerai mak cik sombong

malaysia negara pengguna gula tertinggi

kekosongan jawatan perbadanan bekalan air pulau pinang

hebat

adira jatuh di pentas mentor legend

luahan sedih diana rafar selepas fail penceraian

jururawat bunuh diri sebab panggilan hangit

6 gambar anak saudara siti nurhaliza yang cantik manis

the butterfly beauty project beauty regime 2015

iqbal el assaad doktor termuda di dunia

menarik foto lawak giler 526

luahan status kecewa sharnaaz ahmad kerana putus cinta ..

super detox buang toksin dalam badan dengan vivix

facebook dan instagram down apa sebabnya

tak percaya inilah mayra hills wanita miliki p yudar te..

bertukar idea masakan

yassin syj kini tekanan isu tak bayar hutang

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 412
Widget Aktif : 3,994
Banner Aktif : 6,967

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,019,899
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penghibur jalanan terkejut tun m datang
  • ganasnya aksi pasangan ni di tepi pantai na..
  • miera leyana terkilan dipandang negatif ole..
  • gambar2 cute paris hilton di bali
  • ceo airasia x meletak jawatan
  • isu berlagak zizan razak mohon maaf
  • remaja bunuh diri bila cinta di tolak
  • perkahwinan anak dato jalaluddin hassan yan..
  • 6 gambar anak saudara siti nurhaliza yang c..
  • sudah 37 tahun dipenjara ternyata pria ini ..
  • trend baru menyusukan teman lelaki di pulau..
  • panasnya awek ni selfie yang non stop pada ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • supermummy - miza harun
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • bahaya ajinomoto
  • emak abah opah dan atuk
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • tupperware puasa
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)