Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


buah buahan dijadikan bbq

selfie di tanah perkuburan farish aziz mohon maaf

tumis tumis ramadan chef sabri kambing kurma dan kacang..

vast penasaran lirik

pendaftaran untuk badal haji dan umrah

farish aziz mohon maaf berselfie di tanah perkuburan

panasss siapa blogger tua yang menjadi pengkhianat pas

50 000 berhimpun bawah terik matahari bantah kekejaman ..

anak sakit bandi amuk beraya dalam kesederhanaan

mercun bola panik jeritan tak dapat melihat

cristiano ronaldo pun boleh bikin gundik kit siang malu

denggi ragut tujuh nyawa di kelantan

terkini mh17 mayat rakyat malaysia sudah dicam

tak boleh access ke macam mana ni

cpuv invest smart campaign

segmen team blogger support gaza

bayi 18 bulan terkunci sejam dalam kereta

hari terbuka tadika nadi permata taman nusa perintis ge..

200 perniagaan pasar malam pantai johor alor setar berd..

3 gambar isteri mati ditembak suami kerana projek denga..

aplikasi terkini pengesan status halal menerusi telefon..

tiga gambar pertemuan sulit anwar susan rice israel

12 tahun ternak lembu bawah lebuh raya

tiada tajuk

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 324
Widget Aktif : 3,912
Banner Aktif : 6,200

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 771,795
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • profesor israel menyatakan kelemahan pejuan..
  • sms akhir sebelum ditemui mati
  • pelajar polimas buat pengakuan terpaksa mel..
  • 3 gambar isteri mati ditembak suami kerana ..
  • kisah lisa surihani dan ayahnya
  • datang pameran kereta ambil gambar bontot m..
  • siasat pendedahan libatkan pemimpin pkr
  • tiga gambar pertemuan sulit anwar susan ric..
  • aplikasi terkini pengesan status halal mene..
  • polis cari dalang sebar berita palsu tujuh ..
  • inilah bahayanya mencabut bulu hidung
  • masalah misai halus wanita dan cara atasi

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • supermummy - miza harun
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • snowygirl-syuhada.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)