Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


part 4 trip kemanusiaan royal belum

henti arak dan pramugari perlu tutup aurat

hantu jalanraya yang paling ditakuti di malaysia

salam kemerdekaan ke 57 malaysia di sini lahirnya sebua..

biadap hina kalimah la illa ha illallah dengan darah ha..

petua dari seorang ayah untuk kebaikan anaknya

video pesawat singapore airlines hilang kawalan

pecah rumah kereta dilarikan

set kurus paling bajet

nikmati hidup setiap hari

zam lupa ada temujanji hari ni

mi mula menyucuk nyucuk

5 perbezaan vitamin sintetik vs vitamin semulajadi

elegant straw design bag 5 warna pilihan

penonton tegur majalah 3 siar gambar sharifah aini tida..

penjelasan shahz jaszle di melodi berkaitan isu khalwat

rentang bendera terbesar atas air di pulau perhentian

penonton tegur majalah 3 siar gambar sharifah aini tida..

my air asia free seats

anwar kena kutuk dengan nasrudin tantawi

ini hari punya cerita sweet thinking hopeless

rembat ajer laa

segmen ambang merdeka by blogger mya dnia house

seni menarik seni jari

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 380
Widget Aktif : 3,966
Banner Aktif : 6,349

Domain Dibenarkan: 10,315
Jumlah Artikel : 793,058
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • buah yang anak anda tak pernah tengok
  • selfie hangat remaja bawah umur tersebar
  • benarkah hello kitty seekor kucing jom baca..
  • pasangan muslim lesbian ini berkahwin dan b..
  • 10 senarai pelakon biru 5 bintang tanpa mak..
  • nasrudin hassan sindir anwar ibrahim dalam ..
  • ketua polis negara sahut cabaran guan eng a..
  • ga merdeka di sini lahirnya sebuah cinta by..
  • ulasan lg minibeam pg60g projektor mini den..
  • 5 minit untuk bangkit mood romantik
  • heliza bercerita kisah masam manis bila ber..
  • my air asia free seats

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bahaya ajinomoto
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2795)   wanita (1819)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (794)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)