Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


tips dan petua penjagaan kesihatan gigi

erin malek sudah hamil cahaya mata sulung

segmen mari tingkatkan follower blog

review pk

video majlis kahwin pasanga melayu paling sempoi pakai ..

najib pengerusi mesyuarat pertama majlis eksport negara

vivian lee s court proceedings to continue

ayda jebat akui sukakan zul ariffin

pesawat delta tergelincir di new york

eksklusif 9 tips mendapatkan anak kembar buat pasangan ..

kuat tapi

pas jauhkan diri 6 gambar ratusan ribu hadiri ceramah k..

lin dan earns meeting with world champ chen long

cicakman 3 kostum paling mahal

5 cara menjadi kaya walaupun makan gaji

cpuv campaigns nuffnang 10 2015 samsung galaxy a launch

strok penyakit angin ahmar

france

7 gambar pasar paling ngeri yang membuatkan anda muntah..

kerajaan negeri sabah rakam penghargaan atas pembebasan..

makjemah dr maza kecewa dicabar di media isu roti jala ..

terkini gambar koperal zakia alip selepas dibebaskan

unik saintis cipta tangan bionik seperti luke skywalker

sephora malaysia gift set pilihan hati

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 364
Widget Aktif : 3,980
Banner Aktif : 7,117

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,920
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • awas jangan lakukan ini dengan power bank a..
  • kalau mak dan ayah mati sekali pun saya tak..
  • pilu 3 anak meninggal di tempat yang sama w..
  • gambar dsai di lokap tersebar
  • cara selesaikan kes pasangan curang
  • anugerah inovasi negara 2015 ain
  • menarik foto lawak giler 600
  • alhamdulillah tahanan abu sayyaf konstabel ..
  • tempahan banner gif 125 x 125
  • lintas langsung kes liwat ii penyokong ds a..
  • si fake akaun terima kasih yo
  • ahli sains telah menemui satu lagi planet s..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • puisi terakhir imam syafie
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • never date a person who
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • kangkung dan risikonya
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • paksi bumi sedang beralih arah

  • wajib lawat :

  • ceritacintakudisini.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)