Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


tips mudah merancang percutian

prkrompin dapigs mufarakah dengan calon pas

babydoll vs chemise looks the same what s the differenc..

filem aksi fast furious 7 cecah usd1b

kurus dan detox dengan panacea dr burn

ramah mesra bersama penduduk batu kurau

kurung tihani

padang kachung

activity ahad yang lalu berlalu dgn amannn kehkehkeh

13 perkara yang boleh dilakukan oleh baby tapi kita tak..

tengok apa tu bukan ke berenang kat laut

video kantoi maksiat pasangan dipaksa teruskan aksi

60 tahun untuk keluar epf terlalu lewat

wanita lebih cenderung hadapi kemurungan dari lelaki

inilah rupa penyanyi sebenar malaikat versi bangladesh

adakah ini namanya berani berkongsi dengan semua

6 benda aneh dan mengerikan yang ditemui di bawah katil

11 gambar sadis rupa gadis terkini selepas dilanggar pe..

kerja giler apakah ini anak mati dibekukan untuk dihidu..

blog senjata promosi seorang blogger

guru besar degil gadai nyawa murid

ubat kebas atau penyembur ethyl chloride bahan terlaran..

last day

jawatan kosong kerani terkini

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 628
Widget Aktif : 4,014
Banner Aktif : 7,250

Domain Dibenarkan: 11,264
Jumlah Artikel : 1,132,998
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • anda pasti terkejut lihat apa yang berlaku ..
  • saya harap salib itu kekal di situ tolong j..
  • terbaik lepas ni gambar ni pasti akan dihar..
  • cuba search mostar anda pasti terkejut
  • lapan remaja bawah umur kantoi di tangkap m..
  • alyah dedah sikap sebenar ramli ms inilah f..
  • gaya hidup rosmah di kritik tun m dalam blo..
  • keadaan bani israel selepas nabi musa
  • peminat misteri komen drama hati perempuan ..
  • sulit kerja menukar baju untuk mayat di hos..
  • makjemah 10 bahasa yang paling banyak digun..
  • isteri pangeran brunei darussalam qari al q..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • kembali menjadi burung pipit
  • blog spammers sudah bijak
  • jika memang engkau jodohku
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • kahwin muda girls only
  • 7 things you need to know about depression
  • kau setan aku malaikat
  • cerita semalam hot spring kah
  • kisah nabi ismail a s

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cput3.blogspot.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)