Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


5 gambar hafiz suip selamat bertunang

emma maembong zizan dah lama putus kesal kenyataan mama..

keputusan terkini dan penuh piala fa 27 2 2015

cara buat semakan saman pdrm dan jpj secara online atau..

makjemah isu mengamuk satu fitnah jep sepahtu mahu sama..

kerja kosong perbadanan memajukan iktisad negeri tereng..

the red warriors mahu buru gol awal

flutd siri 1 calculi batu karang

sebab rasulullah saw melarang kencing berdiri lelaki wa..

bomba bergegas datang sebab jari budak tersepit di keru..

ikan siakap rebus ala ala stim

punca lelaki muda ini dakwa kereta kancil low class ter..

kahwin

mak datin mana pulak dicekup dengan lelaki warak ni

kenapa najib murka sangat dengan harakah

rayuan seks militan is cuba memperdaya remaja perempuan..

pekerja binaan maut dihempap besi konkrit di tapak proj..

pengakuan emma maembong benar benar tidak sayang dengan..

sajesaje ayah masuk surat khabar

sathia yakin the gladiators bangkit padam duka

monologdalaman patutlah aku beriye nak jumpa dia

kenapa cakap macam itu emma maembong

menarik foto lawak giler 879

kembalikan muka berminyak kepada kulit yang sihat

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 384
Widget Aktif : 4,011
Banner Aktif : 7,018

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,067,803
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • pilu dato seri vida kongsi kisah sedih dua ..
  • inilah akibat seluar terlalu ketat
  • empat adik najib bongkar rahsia meletakkan ..
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • pelakon terkejut senjatanya hilang selepas ..
  • tindakan amoi ini parking kereta dikecam ne..
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • strok haba boleh bawa maut
  • samsul yusof puteri sarah rai ulangtahun pe..
  • akhirnya ozlynn bersuara isu hubungan istim..
  • bekas suami gila talak ditahan kerana culik..
  • harga petrol ron95 ron97 diesel mac 2015

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • taman di dalam shoping mall
  • untungnya insan bergelar wanita
  • super duper cute
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • supermummy - miza harun
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)