Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


aksi ghairah biadap depe dikritik hebat

ustaz kazim takkan padam atau sekat penghentam di fb

comment on malaysia best blog 2015 by sensasi2020

waktu solat malaysia 02 02 2015

blog fakta harian akan berubah

bukan semua orang suka dengan program orientasi

lirik lagu hidup ini indah hazman

pendidikan seks untuk pelajar 16 tahun dilaksanakan tah..

artis wanita melayu barai dah di pakai ramai

presiden didesak copot abraham samad

kenapa running man best dan digilai

kenapa break up

jumat snook tanjung

baju nipis coli hitam agnes monica undang kritikan

kelahiran putera sulung cerita 1

loan asb

b4b1 ada jambang razman roslan13 jangan menghina sunnah..

that adorable smile makes him blush

usaha itu penting menang kalah itu belakang kira

afdlin shauki persoalkan gelaran datuk kepada jackie ch..

pelajar perempuan bertudung selfie nampak celah kangkan..

sebab pengguna web blogspot lebih ramai berbanding web ..

anak anak bangsa melayu islam mesti baca puak liberal p..

polis tu minta lima puluh ringgit

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 337
Widget Aktif : 3,929
Banner Aktif : 7,031

Domain Dibenarkan: 10,960
Jumlah Artikel : 1,028,250
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • apakah batasan aurat untuk bakal suami
  • mahasiswi cantik ini rekam adegan porno di ..
  • 2 gambar aktiviti mencurigakan sepasang kek..
  • luahan sayu diana rafar di laman sosial sel..
  • jue aziz sah bernikah senyap senyap dengan ..
  • komen adflin shauki datuk kepada jackie cha..
  • tahniah yana samsudin bakal tamatkan zaman ..
  • amosu a pink iphone for valentine s day
  • mia sara hipokrit
  • michael ang gelar juri mlm 2014 bangang bin..
  • kemurkaan diraja penyokong jdt biadap banne..
  • azri af9 sah nikah dengan salma mentor 5

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • skandal pejabat
  • bahaya ajinomoto
  • kangkung dan risikonya
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • sketsa cinta awak dan saya
  • super duper cute
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • saj23.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)