Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


thailand juarai piala aff suzuki 2014

piala aff harimau menang tapi thailand juara

tips hadapi hati gundah gulana

bfm secara ideologi adalah versi elektronik media subve..

pertama kali rasa pisang goreng cheese

detik cemas pasangan pengantin bila tok kadi meninggal ..

gempar penemuan mumia perempuan china berusia 700 tahun..

warung pak mat pulau pisang kelantan bukan sebarang war..

penerangan lengkap mengenai autorun inf

isu adun inanam bukti konflik dalaman pkr

dubu dubu nu sentral

tanpa prihatin tanpa bonus tanpa gaji minimum tanpa ken..

keputusan malaysia vs thailand 20 disember 2014

4 jenis makanan ini perlu anda jauhi sekerap mungkin

indra akur di tegur fesyen rambut kini kembali botak

solved answered

5 pekerja nepal sesak nafas

rosyam nor dedah kedai yang suruh anaknya buka tudung k..

afdlin shauki patut latih harimau malaya berlakon

mini giveaway by hanis masturina

makjemah man of the match malaysia vs thailand malaysia..

nik abduh sound peguam pkr pas dah ready nak keluar

harimau malaya mencakar ke minit akhir

misteri serangan kerang di pantai terengganu

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 436
Widget Aktif : 3,868
Banner Aktif : 6,882

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 960,629
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anak bekas mb selangor meninggal dunia
  • dymm sultan ibrahim melawat yam tunku jalil..
  • jururawat hospital alor setar layan kami se..
  • inilah rahsia pelukis karton disney animati..
  • jom lihat wajah wajah famous yang di miliki..
  • remaja mati tertimbus akibat projek haram
  • ranking fifa skuad bolasepak malaysia dari ..
  • kylie jenner tyga get locked out on date ni..
  • laluan pejalan kaki yang paling ekstrem di ..
  • master p kobe hit me up we can save your se..
  • terkini syafiq rahim indra putra bantu hm d..
  • terkini fam benar 4 pemain import turun ser..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • blog spammers sudah bijak
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)