Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


masa makin suntuk buat peminjam ptptn

hadith of the day 2

jauh dirindu dekat disayang jauh dirayu dekat ditimang

suami peluk mayat isteri semalam 2 jam

helmet malaya stadium 2000 modified

leave office on time

lagi fenomena kerang terdampar di kuala nerus

doa tidur agar lelap walaupun dalam waktu singkat

pak cik pakai coli merah dapat simpati

adakah orang kafir diuji di dalam kubur

kalimah allah agenda politik dap masih ada pengikut pas..

makjemah chef wan silap hari kencing pun berselerak lag..

gst dikenakan bagi sesetengah perkhidmatan urusan bank

cpuv disember nuffnang musee platinum tokyo worldfoods ..

kagum kecil kecil dah pandai cari rezeki halal

90 000 tiket final piala aff suzuki 2014 habis dijual

pelik gila lelaki 31 tahun ini bercinta dengan wanita b..

cabaran buat kerajaan kekal kdnk 2015

rakyat india belajar guna tandas

9 sebab berat badan tidak mahu turun bila berdiet

urusan bank pun kena gst hmmmm

abang sado la sangat tunjuk lagak samseng di jalan raya

atok dah tak ada

inilah 12 barang kawalan sempena krismas

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 377
Widget Aktif : 3,863
Banner Aktif : 6,887

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 959,830
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler 436
  • penampilan berani no soo ram hanya untuk me..
  • jom lihat gambar orang orang kaya qatar dal..
  • brunei mengharamkan 19 penggunaan kalimah i..
  • siaran langsung malaysia vs thailand 20 dis..
  • misteri telefilem oh my english villa isabe..
  • mencari bahagia
  • day 2813
  • congrats indah nevertari jadi juara rising ..
  • zed zaidi perang dingin dengan vanidah imra..
  • festival pengantin mara 2014
  • simple ga vietnam shawl

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • super duper cute
  • wang bukanlah segalanya
  • tips nak jadi hotstufff
  • rahsia label pada buah buahan
  • spisis kawan yang femes
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)