Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


5 sebab mengapa rambut anda gugur

dengar tapi tidak tahu

wordless wednesday 33 adik iparku

cerita gst aku lebih fokus

racun yang manis

oh my blog

menarik foto lawak giler 1032

tips buat duit online dengan 8share

what i want from my man

pengundi hantu kini di berlegar di permatang pauh

mayat wanita ditemui dalam belukar di cyberjaya

11 festival yang paling meriah dan terkenal di seluruh ..

gara gara clash of clan

racun yang manis

hari 2 kuantan kuala lumpur

gigi tertanam dalam tangan

gergaji kaki sendiri kerana miskin

tentang mak

ready stock tudung layer amirah nurkasih l xl xxl

teaser saya kat mana saya saya kat mana

gambar kemalangan pelik yang jarang kita dapat saksikan

lensa niring walkbout nohomar melawat orang sakit di pd..

5 foto putera sultan perak raja azlan muzaffar shah kac..

ceramah ustaz zahazan mohamed

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 188
Widget Aktif : 3,992
Banner Aktif : 7,269

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,150,449
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • biodata nur atikah alias pelajar malaysia m..
  • hidup mat syabun ni dalam angan angan je la
  • video samseng jalan raya bertemu buku denga..
  • tragis mayat wanita ditemui mati dengan sek..
  • aktor popular bollywood salman khan di huku..
  • guru dibuang kerja lepas pelajar jumpa vide..
  • mayat wanita ditemui dalam belukar di cyber..
  • semestian 6th batch spm 93
  • cikgu dipecat lepas tersebar video aksi tem..
  • kejam tertekan di ajak kahwin ustaz tikam t..
  • video rakaman cctv pelajar unimap maut jatu..
  • 10 gambar nadia adha seorang guru bakal ist..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • macam macam wau ada
  • islam itu indah
  • kurang ajaran tak sesat
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • blog spammers sudah bijak
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • asas-seni.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)