Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


budak dapat 2a upsr 2014 dapat hadiah iphone

pemegang rekod penjaring terbanyak liga juara juara

comment on cek jawapan sains kertas 1 spm 2014 by admin

buah pun ada kuasa magnet siapa kata besi sahaja boleh ..

menakutkan tetapi mempersona inilah gaung paling cantik..

truk imrigresen bawa bangla terbalik

keputusan liga juara juara eropah 26 november 2014

kerana tiada tulang pipi taylor swift gagal diterima be..

mat yo jadi sandaran dollah

semalam 25 november

milik kita hiasi slot cerekerama tv3 sabtu 9 malam

photo menarik perhimpunan agug umno 2014

ingat 2 5 peratus harta kita milik orang lain

video bila samseng ganggu isteri peninju ini makan dia

kasut puma hadiah dari abah

zamkata perlu rasional bandingkan menteri besar pahang ..

kejam tentera udara bashar al assad bunuh 63 rakyat syr..

tahniah isteri johan raja lawak selamat bersalin

anugerah sekolah cemerlang upsr 2014 sk bandar uda 2 jb

wajah sebenar encik mimpi tanpa t0peng

makjemah tiga wanita kerugian rm40 000 ditipu lelaki ka..

bagaimana alibaba menguruskan jualan 8billion sehari

rabu tanpa kata roti bun sebelum di bakar

kursus smart start diwajibkan kepada pasangan ingin ber..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 397
Widget Aktif : 3,948
Banner Aktif : 6,748

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 920,018
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • suami jarang balik rumah isteri dihenjut ja..
  • belle gabungan bekas ahli kumpulan elite fe..
  • makjemah chacha tak sedar aksi mesra dengan..
  • pengasuh kejam dari uganda
  • lelaki ini gali kubur untuk foto selfie den..
  • jom lihat kehidupan mewah anak jutawan chin..
  • amelina ratu dangdut kembali membuka auratn..
  • dynas mokhtar dah jumpa pengganti
  • foto awek cantik bertudung tapi terserlah
  • blackberry wooing iphone users with cash
  • infant born with third eye in japan
  • 3 gambar kemalangan ngeri wanita putus kepa..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • spisis kawan yang femes
  • kurang ajaran tak sesat
  • blog spammers sudah bijak
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • di tubir bibir mataku
  • diari sedih seekor kucing
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)