Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


blogger avijit roy ditetak hingga mati

aduan ingin beli laptop intel i5 di low yat dapat intel..

komik manga jepun mengenai kehidupan islam

orang yang baik tak aktif di laman sosial

10 jenis lelaki yang perempuan takkan jadikan suami

selepas lihat video ini kami tak lalu minum coca cola g..

kehebatan tariq bin ziyad menumpaskan king roderick

blogger hina islam maut ditetak

mr spock dalam siri star trek meninggal dunia

kenapa peminat lisa surihani bergaduh di instagram

padah hina islam blogger maut ditetak

berkahwinlah

buat sendiri ikan rebus

pelik giler negara ini hujan turun 20 tahun sekali

apa sebenarnya warna baju ini biru hitam atau putih ema..

emma maembong akui tak lagi cintakan zizan

apa hal ni kdn

khairuddin dilucut jawatan naib ketua umno bhg batu kaw..

30 fakta menarik tentang diri dan perasaan wanita

kerja kosong perodua

harga terkini petrol ron95 97 diesel mulai 1 mac 2015

kejam ditembak ditetak hingga mati

jom lihat hukuman tembak sampai mati di thailand

foto wajah anak kedua tomok yang sangat gebu

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 460
Widget Aktif : 4,003
Banner Aktif : 7,086

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,069,135
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • video leader mlm terjerit jerit pujuk pelab..
  • fenomena ombak beku melanda pantai timur am..
  • jemaah bunuh diri
  • 6 gambar foto foto tunang hafiz yang cun
  • kegagalan genius malaysia
  • kisah seorang jutawan dan wasiat peliknya
  • arab saudi hukum pancung lelaki hina al qur..
  • gambar anak kedua tomok adik arrian
  • explain your product or services with an ex..
  • lu lawan tokeh lu pasti kena buang inilah a..
  • korn ex drummer sues band
  • wanita china buka pakaian lalu bergaduh den..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • islam itu indah
  • jangan ditangisi haid itu
  • tanda tanda kanser payudara
  • di tubir bibir mataku
  • 7 things you need to know about depression
  • puisi terakhir imam syafie
  • kurang ajaran tak sesat
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)