Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


sarah wardati

the power of prayer

sidang media mh370 gempar dengan kehadiran isteri mangs..

cikgu comel ini dapat surat cinta dari bapa anak muridn..

hanya seorang sahaja yang guna internet kat negara ni

video raja arab saudi tinggalkan barrack obama demi sol..

kontroversi pelukis cina hina yang di pertuan agong mal..

pelakon pekin ibrahim suka pakai skirt pendek

apa kelebihan air detox

santai taman botani putrajaya

fathia bengang gosip muka melecur sebab botox

suka lelaki bijak fazura selesa berkawan dengan taufik ..

butterfly beauty challenge my 2015 makeup

akhir zaman remaja bercumbu di tempat terbuka

hari rabu yang meletihkan

kuala lumpur photography festival 2014

jawatan kosong guru tadika

anwar larikan diri ke negara mana

bart kucing zombie yang bangkit dari kubur dan balik ke..

4 foto terkini lisa surihani selepas disahkan hamil ana..

ini respon neelofa mengenai isu qari yang menyentuh kep..

syeikh zainul asri hj ramli kisah negeri kedah

kelebihan wanita berpunggung besar yang pasti anda akan..

ini fakta yang membuktikan kurma adalah buah yang palin..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 591
Widget Aktif : 3,983
Banner Aktif : 6,978

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,023,123
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wanita malu besar gambar intim disebar beka..
  • ada ke patut adegan lucah sebegini disiarka..
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • bapok malaysia mula berpakat dan bertindak ..
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..
  • anda tidak akan percaya siapa si cantik ini..
  • siapa seleweng duit persatuan
  • ramalan ku benar belaka
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • budak maut jatuh akibat pagar reput
  • 15 gambar wajah terkini maria farida yang p..
  • toyota alphard and estima jdm new look

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • wang bukanlah segalanya
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel
  • cinta vs materialistik
  • tanda tanda kanser payudara
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)