Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


pilihanraya pbt usaha terancang chauvinist dap kuasai m..

lucas silva sah sertai real madrid

pakar spy fb cara dapatkan target pelanggan yang tepat

luahan sedih diana rafar selepas fail penceraian

lelaki maut kereta terperosok belakang bas

giveaway preloved books

angkara panggilan hangit dj seorang jururawat bunuh dir..

foto miley cylus dan teman lelaki tanpa pakaian tersaba..

tip makan vitamin

pelawak yassin yahya mahu selesai tunggakan sewa rumah ..

felixia dan hijab

cuba sahaja tips selamat ini hasilnya kulit anda jadi p..

petua untuk merawat penyakit darah tinggi

yassin tertekan dengan tunggakan sewa rumah rm30 000

zamani sedia di hukum

lazada menawarkan diskaun hebat untuk pembelian baranga..

suami melihat lakonan seks isteri sendiri di hadapan ma..

stand by me doraemon

haron din pun bantai dap yang disifatkannya sengaja und..

isu berlagak zizan razak mohon maaf

hadiah daripada rakan blogger

menteri pertanian gariskan 7 amanat untuk kementerian p..

rayuan kes transgender didengar hari ini

herbalife kuantan herbalife day bulan januari 2015

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 488
Widget Aktif : 3,997
Banner Aktif : 6,964

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,019,372
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cikgu cantik kantoi apabila gambar yang tid..
  • fazura makan hati dengan zizan razak
  • tompinai madu kelulut asli 200ml kini berad..
  • 6 gambar wajah sebenar anak dara saida taru..
  • insiden dalam kolej menayang filem lucah
  • gambar2 cute paris hilton di bali
  • ceo airasia x meletak jawatan
  • perhhh whatssap zizan kepada ayah emma maem..
  • isu berlagak zizan razak mohon maaf
  • ronaldo menyamar jadi pengemis
  • ini kisah tauladan rm5 yang patut anda baca
  • ganasnya aksi pasangan ni di tepi pantai na..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • monolog rasa
  • di tubir bibir mataku
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • puisi terakhir imam syafie
  • never date a person who
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)