Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


harga petrol ron95 ron97 diesel naik 25 sen bermula mal..

fitnah bekas pemandu zahida rafik diarah bayar rm150 00..

kepentingan solat dan hikmah

aiskrim besen d

viral kisah murid tahun 3 yang memilukan

video memfitnah sheikh ali jumu ah meng halal kan zina

diy cara buat dryer sheets dengan wangian kegemaran and..

program ijazah sarjana muda perguruan malaysia

my dear warehouse sale 2015

harga petrol naik 25 sen seliter mulai 1 mac 2015

neelofa mengamuk kerana dinobatkkan sebagai artis soton..

piala fa perak atasi shahzan muda 3 1 layak pusingan ke..

bro s two

ayda jebat undi diri sendiri untuk menang anugerah mele..

36 lagi gambar majlis pertunangan hafiz suip nureffy ja..

segmen bloglist blogwalking rafzan tomomi story 15

gambar anak ke 2 tomok arrian sudah dapat adik

tempoh perkenalan belum tentu menjamin kebahagian

buah dabey

cara mandi wajib lafaz niat yang betul

pelik tapi benar kapal layar ini pasti buatkan anda jad..

adeline tsen terus raih tawaran

harga baru petrol mulai malam ni

memperbaiki diri menjadi muslim sejati

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 403
Widget Aktif : 3,986
Banner Aktif : 7,103

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,069,848
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • ustazah miang kehausan belaian 3 foto
  • blogger avijit roy ditetak hingga mati
  • kisah pegawai dbkl ludah penunggang motosik..
  • penulis blog mati ditetak
  • shahrol shiro dan tauke dihentam peminat er..
  • penjelasan bomba berkenaan foto mangsa kema..
  • lu lawan tokeh lu pasti kena buang inilah a..
  • kisah sayu sahabat sejati selamanya satish ..
  • parti dap tentu suka
  • how to configure tigervnc server on centos ..
  • wanita oku guna lidah akses internet mahu b..
  • komen bomba mengenai gambar mangsa kemalang..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • islam itu indah
  • apa petanda jika mimpi ular
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)