Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


today is better then yesterday

video adik muhriz hanya sedih dan tiada insiden mahu bu..

mandi pagi dengan air dingin banyak manfaatnya lho

helicopter towing caterpillar 9 gambar

gadis tunjuk isyarat melampau

comment vs condemn

penyambut tetamu dan pentadbiran dikehendaki segera

peminat tegur cara pemakaian tudung tiz zaqyah menyerup..

datuk seri tuan guru haji hadi awang dilantik naib ketu..

dhiya s first giveaway

video kisah benar meninggal dunia 10 jam selepas berkah..

a week in august

gubahan hantaran era nona

dari dulu lagi saya musuh nombor satu tun mahathir kj

syatilla melvin upload gambar menampakkan pangkal dada ..

13 adun pas masih enggan ikrar sokongan

shamsul dakwa wujud politik wang dalam pemilihan

konflik azwan ali dan sharnaaz ahmad

mama pun sibuk dengan aktiviti hari ni

pkr pecat ketua amk kuantan

beef burger mustafa jones burger bbq

rakaman khutbah tanpa teks terbaru di masjid batu kampu..

anwar pkr tetap kemuka satu nama

waris waris mangsa mh17 dilarang buka keranda

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 501
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 6,271

Domain Dibenarkan: 10,255
Jumlah Artikel : 786,123
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kelibat terakhir allahyarhamah hamfazlin da..
  • wanita kantoi ditangkap mencuri
  • sasha saidin jadi model di padang indonesia
  • adakah puak sulu mahu merampas sabah dari m..
  • gejala mati dalam tidur bahaya tidur mengha..
  • aksi kurang ajar lucah remaja perempuan mal..
  • 15 gambar emma maembong cantik bertudung
  • kisah gadis terjerumus dalam dunia pelacura..
  • kemunculan bulan berkembar di langit malays..
  • mh70 diarah patah balik atas faktor keselam..
  • pro mma fighter vs street fighter no rules
  • loji pemprosesan gas petronas meletup

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • skandal pejabat
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)