Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


dah kena bekas su politik mb dipenjara 3 bulan

6 gambar emma dan ayahanda selami hidup mangsa banjir d..

koleksi sticker kanak kanak

bekas pengarah veterinar negeri sembilan dijatuhi hukum..

mysharpface 3 minutes video challenge accepted

eira syazira azad nafi terlibat lesapkan duit pelabur m..

raja arab saudi tinggalkan obama untuk solat

lengthy hair seems nice on older women and men

makjemah aksi photoshoot anak nurul depp yang comel mak..

eyeglasses turn to sunglasses upon command

cara isi borang upu online 2015

gambar remaja yang tidak tahu malu dalam facebook

fan page pemudattbc

wajah sebenar tok gajah imam rasu bin shahrum

faktor yang di ambil kira dalam tuntutan insuran banjir..

fathia latiff bengang digosipkan wajahnya melecur diseb..

tiket piala sumbangsih 2015 jdt vs pahang

umi saya minta maaf

patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ayah anak muri..

kepada 0320551200 jangan telefon lagi boleh tak

penelope cruz and diane kruger on board for isabel coix..

kebun bunga mak

comment on info markisa dan khasiatnya by ariskgv1977

taylor swift daftar lima bait liriknya sebagai harta in..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 356
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 6,976

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,025,001
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • alahai ribuan kucing berjaya diselamatkan d..
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • penduduk syria gempar seluruh p3lacur datan..
  • suami belasah isteri curang video
  • instagram khas untuk golongan anak vvip
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..
  • instagram untuk anak orang kaya di malaysia..
  • senarai pesawat hilang yang gagal ditemui
  • komen johan mengenai kontroversi gossip mel..
  • igp pun tertanya tanya kenapa altantuya dib..
  • ag ceritakan kenapa scha al yahya kurang ce..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • never date a person who
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kangkung dan risikonya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • paksi bumi sedang beralih arah

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)