Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


giveaway blogwalking bersama mamaniza com

the matters of the deen related to ibadah are tawqifiyy..

how to get the perfect body transformation turn body fa..

bam harus bertaubat

what s this love

filem mamak cupcake sarat adegan lawak luccah gambar

jangan sampai penstukturan semula mas membebankan keraj..

cabaran 30 hari 5 fakta menarik tentang ladfe amir

pantang maut sebelum ajal kereta penyek di hempap lori ..

lepak pekena roti tisu tinggi

escapism

kan mudah menjual online kat mudah my

elegant beach wedding in seaside florida

fyi bentuk bentuk bon pelaksanaan

lunas bayar motor

kisah dan tauladan nak segerakan proses jual beli rumah

model terbaru keluaran proton

hei foon nei love you song by g e m tang tsz kei

perubahan mengejutkan penampilan didie alias di rumah f..

terbaru lagi kes berkaitan pesawat penerbangan pilot me..

masalah ejakulasi pramatang pengetahuan penting bagi ki..

tasha manshahar feat syed syamim selamat ulang tahun ci..

wanita lelong rambut untuk menderma

comment on memasang radio pada blog post by sabree huss..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 209
Widget Aktif : 3,978
Banner Aktif : 6,349

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,189
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • jdt supporter put behind bars for seven day..
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • 5 sebab utama kenapa perlunya bersarapan pa..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • what s this love
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • comment on kereta baru mampu milik by akubi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kangkung dan risikonya
  • jangan ditangisi haid itu
  • jika memang engkau jodohku

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)