Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


video amalan sedekah selamatkan nyawa lelaki ini

video burung berak dalam mulut pemain manchester uuuuuu..

ww 26

pemandu bas selamatkan penumpang sebelum mati kerana se..

inilah dia wajah mujahidin malaysia yang pertama syahid..

mufti besar arab saudi isis musuh islam nomor 1

teori pengakhiran manga anime one piece

teknikalnya adun pas sudah lompat

siti nurhaliza vs princess elsa frozen siapa lebih cant..

kereta terbang tiada lagi kesesakan lalu lintas pada ta..

koleksi foto tersangat comel yana samsudin bersama fadz..

anjing dipilih sebagai wakil rakyat

bila petang

artis jelita lari bersembunyi

sejak bila pulak orang pas dengar cakap tun

fenomena aneh di bumi gaza

test 1 2 3

mujahidin malaysia di syria maut ditembak kereta kebal

50 sokong khalid ibrahim

ww 25 berubah

bawa pakar tangani merscov

mengidam cermin mata baru

petang dahulu petang sekarang

ritual syiah melayu

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 435
Widget Aktif : 4,059
Banner Aktif : 6,180

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 785,296
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 3 gambar terbaru sharifah sakinah bersenam ..
  • geng khalifah islam tak sempat letupkan dis..
  • 2 gambar julia perez timbul kontroversi lag..
  • kalaulah boleh memilih antara dua p
  • kamdar jalan tar terbakar 3 gambar
  • aksi menyusukan teman lelaki trend baru di ..
  • fesyen muslimah atas tertutup bawah terdeda..
  • awas bakteria dalam air minuman
  • menarik foto lawak giler vol 237
  • 18 video aksi rakaman tanpa seurat benang d..
  • hadiah soal selidik 4 mialiana com dah samp..
  • gadis buat aksi strip di jalan kuching

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • emak abah opah dan atuk
  • 26 fascinating films about food
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • 30andstillneurotic.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)