Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


video ketua kampung berlagak samseng halau rombongan ba..

cara semak keputusan pt3 2014 online dan sms

gst dikenakan bagi sesetengah perkhidmatan urusan bank

turun berangan mahu kumpul 10 ribu peserta demo

cara menawan hati suami

8 doktor yang paling kejam dalam sejarah

maharaja lawak mega 2014 minggu keenam video

nak tahu sahabat kulit paling baik dianz vitamin

khasiat amalan surah adh dhuha

pasangan bergaduh sampai doktor pun pening

kisah wanita yang di sangka sudah mati tetapi jadi peng..

tempat baru simpan smartphone untuk wanita

sebab kenapa nabi muhammad s a w tidak memiliki bayang ..

peniaga restoran jangan fikir untung je

juanda jaya bakal dilantik sebagai penasihat agama tyt ..

penang finally accorded city status

jawatan kosong bank rakyat

demo di komtar bantah keputusan guan eng

women easily go to heaven

resmi reza putuskan keluar dari noah

umpama kereta mainan ini adalah kereta terkecil di duni..

sinopsis kasut ku kusut

selamat ulang tahun perkahwinan yang ke 5 tahun

giveaway wanna win 2 piece of ruffle shawls by naomie j..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 359
Widget Aktif : 3,888
Banner Aktif : 6,862

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 959,060
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen yap ah loy ini menyebabkan penyokong ..
  • gambar 8 gambar gelagat askar yang melucuka..
  • misteri mayat lelaki berusia 2 400 tahun di..
  • tak cukup cela hudud dap larang maulidur ra..
  • kenduri sana sini part iv selamat pengantin..
  • video mesti tengok pengantin lelaki menbuat..
  • foto terkini diana amir di cerun gunung men..
  • detik cemas bayi terlepas dari dukungan ibu
  • nasib malang kucing hitam digantung sampai ..
  • study week
  • kempen al wafa melancarkan konvoi bantuan u..
  • comment on power tool asas untuk kontraktor..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • spisis kawan yang femes
  • untungnya insan bergelar wanita
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tanda orang sayang dekat kita
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • hati itu umpama gelas
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • pagsulihan.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)