Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


bola sepak jadual perlawanan liga premier 2015 kedah

pencuri cantik akhirnya di tangkap

tiada adab anda pasti terkejut jika pergi ke jepun dan ..

pengodam web mas juga godam facebook

pengulangan

senyum seindah suria

bermain dengan ionic zip dan epplus

easeus data recovery wizard

twitter memperkenalkan fungsi direct message berkumpula..

siapa berani buat macam ini

7 gambar kakak emma maembong yang cantik jelita

gambar gadis bertudung dah semakin gila sampai selfie m..

permohonan universiti malaya 2015 2016

tempoh bagi jaminan zamani slam telah dilanjutkan

cabul dan jolok kemaluan jiran dengan jari

ahli politik suka kacau isteri orang

gadis tunjuk buah tambikai gred a

blink 182 says ungrateful tom delonge is out of band de..

twitter memperkenalkan fungsi direct message berkumpula..

others update kos pengurusan jenazah hidup susah mati p..

keputusan perlawanan ns matrik vs sarawak fa

segmen pencarian bloglist feb mac 2015

kisah benar tempahan coklat terpaksa ditolak

cristiano ronaldo menyamar jadi pengemis di madrid sepa..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 168
Widget Aktif : 3,981
Banner Aktif : 6,980

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,020,377
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar anak saudara siti nurhaliza yang c..
  • agak pelik luahan diana rafar setelah failk..
  • restoran makanan segera hooters bakal dibuk..
  • 7 gambar kakak emma maembong yang cantik je..
  • status sedih diana rafar selepas fail perce..
  • 7 gambar selfie budak sekolah tayang dada
  • elyana dipaksa suami untuk giat semula dala..
  • bekas tentera british sudah menemui wan jam..
  • pelajar curi handphone cikgu dan sebar gamb..
  • sebab sebenar sharnaaz anis al idrus putus ..
  • mh370 pernikahan madu ghaib sah mengikut sy..
  • betulke anak perempuan lebih manja pada si ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • tips nak jadi hotstufff
  • tanda tanda kanser payudara
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com
  • suesopian.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)