Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


kosongkosongokey

19 maut ukraine buru pemisah

serius genius ucapan selamat hari raya berbentuk ambigr..

saham kl rendah pada tengahari

punca sebenar gadis 16 tahun ini boleh mengandung tanpa..

anwar semakin terdesak dia tahu pakatan akan berpecah b..

mila jirin kini berhijab penuh

jom ubah

agama peguam muslim menulis faedah diperoleh daripada z..

contoh soalan peperiksaan penolong penguasa kastam w27

nora danish tak melawat kubur arwah bapa

pelik gadis di china bawa ketam bersiar siar

si tipah koyak hina nik aziz

hari raya kami yang sederhana

budak 2 tahun mati dibaling mercun bola

berhati hati dengan awek cun ini tolong sebarkan

nasib baik kalau tidak najib abdul razak akan disuruh l..

berselfie di kawasan perkuburan

pencerobohan sulu

tired t t

moto e mampu dimiliki oleh semua

awie dan erra fazira beraya dengan moto berkuasa tinggi

puisi aku bisa tanpamu

gerun berdepan tentera al qassam ramai tentera zionis p..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 399
Widget Aktif : 3,854
Banner Aktif : 6,258

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,223
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • heavy rainfall causes flash flood in some p..
  • semoga keluarga ini selamat sampai ke desti..
  • lelaki ditemui meninggal dunia ketika sujud..
  • soalan syeikh arifi kepada seorang kristian
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • adab meminta maaf yang kita selalu terlepas..
  • remaja wanita maut rambutnya tersimpul pada..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • populariti bukan halangan nur fathia untuk ..
  • pengamat pemenang pilpres ada di mk
  • camat awi waye

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kurang ajaran tak sesat
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)