Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


sari berita utama takde ayo

gambar gambar lucu dan pelik yang jarang kita lihat di ..

7 rahsia buat orang suka kat kita

remaja cantik curi perhatian ramai sebabkan rakan iri h..

che ta zain bakal timang anak perempuan

astagfirullah subhannallah alhamdulillah

astro perlu jawab dakwaan berikut

hamper dashing daripada karangkraf

3 maut 36 cedera letupan bom di hatyai

hubungan nelydia uqasha senrose semakin akrab

cerek cerek yang unik

kecoh mayat dibelit ular sawa ketika hendak dikebumikan

dua for gaza

awal ashaari menangis pertama kali bertentang mata deng..

bertopeng ke jalan tar nedim nora jaga kesihatan

mh17 kebenaran bakal menyusul

pr tunda keputusan untuk sokong wan azizah jadi mb baha..

review kad raya 7 blogger asha lya

pengikut laman sosial dakwa kereta fizo omar dipandu la..

gaya hidup 50 an selamatkan rumah tangga

pesawat taiwan terhempas akibat cuaca buruk

nora danish dan nedim pakai mask jadi isu

remaja cantik curi perhatian ramai sebabkan rakan iri h..

pray4gaza obama malu besar komando nya terkucir dalam s..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 359
Widget Aktif : 3,924
Banner Aktif : 6,178

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,730
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 2 gambar artis perempuan dikerumuni lelaki ..
  • duit raya felda puak puak penderhaka melopo..
  • metallica ucap selamat hari raya
  • mazidul akmal mungkin lumpuh seumur hidup
  • gempar bukti lim kit siang menghasut pada 1..
  • berhala tertinggi di dunia dubai
  • pancing dollah
  • bahana media massa dan sosial
  • awek cun ukraine kantoi curi maskara milik ..
  • surat kanak kanak bernama nia untuk allah s..
  • punca pesawat transasia airways ge222 terhe..
  • video amalan sunnah di hari raya aidilfitri

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kembali menjadi burung pipit
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)