Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


anak menteri jadi bodyguard artis

tip rawat wajah sebelum tidur

kisah malaikat maut yang menyamar

bila dah rajin

back to normal

inginkan pipi merah macam pakai blusher

salman dipenjara 10 tahun

warkah buat kekanda

taktik saat saat terakhir pkr termasuk sebaran video lu..

prkpermatangpauh nenek jijah menggedik dengan mat sabu ..

pengundi hantu dikesan kini berlegar legar di permatang..

sultan nazrin puji liputan utusan malaysia

siswi malaysia terbunuh dalam kebakaran asrama

hezbollah iran mengaku mahu hancurkan muslim sunni syri..

menakutkan suku ini akan membunuh siapa saja yang datan..

job vacancies majlis daerah gua musang 11 mei 2014

macam mana nak dapat event invitation dari nuffnang

promosi permohonan pengambilan kemasukan pelajar ke kua..

5 soalan pelik 5 jawapannya

segmen cash rm500 2015 by aku penghibur

rempah ayam goreng tandoori mabeles sedap

pkr atur pengundi hantu prkpermatangpauh kakwan4pp

dengar misteri jam 12 06 mei 2015

4 perkara tentang sultan nazrin yang ramai tak tahu

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 665
Widget Aktif : 4,026
Banner Aktif : 7,235

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,149,877
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • wajah model cantik bertukar mengerikan sele..
  • video budak ipt berlatih bersetubuh dikecam
  • bongkar gambar bakal isteri fahrin ahmad di..
  • 4 gambar terkini eizlan yusof dan anak anak..
  • tolonglah cu cuk untuk abang nanti giliran ..
  • abang tak percaya melainkan dapat dibuktika..
  • samseng taik kucing teruk dipukul kerana tu..
  • pelajar wanita mangsa kebakaran di moscow m..
  • 8 gambar makam kuburan insan terkaya dan pe..
  • bawa pulang jenazah atikah segera
  • foto s eksi daphine iking jadi kritikan pem..
  • new instagrams update get notification when..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • taman di dalam shoping mall
  • supermummy - miza harun
  • tips balik kampung dengan selamat
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • skandal pejabat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kahwin muda girls only
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • asas-seni.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)