Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
astanaland.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda tidak akan terpapar dalam widget kami
4. guna code widget sekiranya mahu menyertai widget

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : NO

PING SECARA MANUAL

total artikel : 87
sumbangan kepada busuk : 87
hits yang pernah diterima dari busuk : 18045

kali terakhir ping : 4:12 pm 27/03/15
GENERASI TERBAIK PILIHAN ALLAH S W T 51 hits  
generasi terbaik pilihan allah s w t

PUNCA KALIMAH LA ILAHA ILLALLAH TIDAK MAMPU DIUCAP 29 hits  
punca kalimah la ilaha illallah tidak mampu diucap

QADA QADAR 11 hits  
qada qadar

PERJALANAN HIDUP MANUSIA SANGAT PANJANG DAN BERLIKU LIKU 39 hits  
perjalanan hidup manusia sangat panjang dan berliku lik..

PERUMPAMAAN KEHIDUPAN DARI ULAMA ALKISAH SI KATAK IKAN NELAYAN DAN MANUSIA 108 hits  
perumpamaan kehidupan dari ulama alkisah si katak ikan ..

4 GOLONGAN WANITA KE NERAKA ALLAH SWT 65 hits  
4 golongan wanita ke neraka allah swt

CARA TERBAIK MENDIDIK MEREKA YANG MENINGGALKAN SOLAT FARDU 24 hits  
cara terbaik mendidik mereka yang meninggalkan solat fa..

6 KELEMAHAN AGAMA KRISTIAN YANG AMAT JELAS MARYAM JAMEELAH 28 hits  
6 kelemahan agama kristian yang amat jelas maryam jamee..

ALLAH S W T MENOLAK ALASAN KITA DENGAN 4 HUJAH 90 hits  
allah s w t menolak alasan kita dengan 4 hujah

3 TANDA KITA MENIPU ALLAH 31 hits  
3 tanda kita menipu allah

13 RAHSIA DISEBALIK PERBUATAN MANUSIA 87 hits  
13 rahsia disebalik perbuatan manusia

tiada tajuk 48 hits  
tiada tajuk

7 GOLONGAN YANG SENTIASA DISELAWAT OLEH PARA MALAIKAT 164 hits  
7 golongan yang sentiasa diselawat oleh para malaikat

PILIHANRAYA BERDARAH DEMOKRASI CIPTAAN SEBENAR AMERIKA 59 hits  
pilihanraya berdarah demokrasi ciptaan sebenar amerika

MENGAPA SOLAT WAJIB 64 hits  
mengapa solat wajib

SANGGUP BEKORBAN DEMI MENDAPAT KEDUDUKAN DALAM NERAKA 74 hits  
sanggup bekorban demi mendapat kedudukan dalam neraka

tiada tajuk 74 hits  
tiada tajuk

tiada tajuk 63 hits  
tiada tajuk

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 319
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 7,163

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,237
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • jawatan kosong terkini felda
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • akibat cinta terlarang mayat pasangan kekas..
  • kereta bwm i8 bernilai rm1 4 juta hadiah bu..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • wang bukanlah segalanya
  • islam itu indah
  • tips nak jadi hotstufff
  • jenis jenis jerawat
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kahwin muda girls only
  • taman di dalam shoping mall
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)