Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
billyinfo.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 423
sumbangan kepada busuk : 11957
hits yang pernah diterima dari busuk : 190863

kali terakhir ping : 7:09 pm 06/03/15
Rahsia Tapak Tangan LELAKI Untuk Golongan WANITA 34 hits  
rahsia tapak tangan lelaki untuk golongan wanita

Adakah Anda Cukup Berani Untuk Melalui 8 Jambatan Paling Menakutkan di Dunia Ini 52 hits  
adakah anda cukup berani untuk melalui 8 jambatan palin..

Inilah Penerbangan Komersial Paling Singkat di Dunia Hanya Beberapa Saat 155 hits  
inilah penerbangan komersial paling singkat di dunia ha..

Anda Mungkin Tidak Menyangka Para Pelajar Ini Sedang Beratur Untuk Apa 16 hits  
anda mungkin tidak menyangka para pelajar ini sedang be..

Akibat Memakai Implan Payudara Ketika Menaiki Kapal Terbang Kesannya Amat Mengerikan 61 hits  
akibat memakai implan payudara ketika menaiki kapal ter..

Beginilah Keadaan Komputer di Korea Utara Tak Ada Windows Mahupun Mac OS Dibenarkan Penggunaannya 252 hits  
beginilah keadaan komputer di korea utara tak ada windo..

Kartun Kartun Menghina Islam Oleh Majalah Tabloid Charlie Hedbo 53 hits  
kartun kartun menghina islam oleh majalah tabloid charl..

Gambar Satelit Merakam Tempat Pembuangan Tayar Terbesar di Dunia 72 hits  
gambar satelit merakam tempat pembuangan tayar terbesar..

Ukiran Salji Yang Menakjubkan di Pergunungan Alps 27 hits  
ukiran salji yang menakjubkan di pergunungan alps

Hotel Terapung Bawah Laut Yang Menakjubkan di Lautan Hindi 87 hits  
hotel terapung bawah laut yang menakjubkan di lautan hi..

Bandaraya Kuala Lumpur Dipilih Sebagai 7 Wonder Cities of the World 22 hits  
bandaraya kuala lumpur dipilih sebagai 7 wonder cities ..

GAMBAR Apabila Tidur Tak Kira Tempat 21 hits  
gambar apabila tidur tak kira tempat

Kucing Berbulu Hijau Ceruskan Kegemparan 60 hits  
kucing berbulu hijau ceruskan kegemparan

Wajah IBLIS Laut Yang Ditemui di Lautan Hindi Pasifik dan Atlantik 69 hits  
wajah iblis laut yang ditemui di lautan hindi pasifik d..

Lelaki Gemuk Yang Berubah Menjadi Cantik 89 hits  
lelaki gemuk yang berubah menjadi cantik

Fakta Simpanan Minyak Terbesar di Dunia 79 hits  
fakta simpanan minyak terbesar di dunia

Tahukah Anda INDIA Mempunyai DUA Taj Mahal 45 hits  
tahukah anda india mempunyai dua taj mahal

Info Grafik Lif Terpantas di Dunia 27 hits  
info grafik lif terpantas di dunia

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 183
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 7,109

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,637
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • tukang sapu punca gambar tukang sapu jadi v..
  • mb johor bikin rakyat s pore melopong
  • keputusan terkini perak vs kelantan liga su..
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • best quote 10 bersederhanalah
  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • punca sebenar lelaki ini dib0gel dan dibela..
  • aksi panjat mimbar ustaz muhammad nur maula..
  • ya nuha kami pun tak sangka jugak
  • video memalukan majlis tahun baru cina di k..
  • 2 sahabat maut digilis lori tangki simen di..
  • kajian tentang saiz alat sulit lelaki selur..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • untungnya insan bergelar wanita
  • diari sedih seekor kucing
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)