Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
billyinfo.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 415
sumbangan kepada busuk : 11313
hits yang pernah diterima dari busuk : 184025

kali terakhir ping : 9:42 am 22/12/14
Ukiran Salji Yang Menakjubkan di Pergunungan Alps 18 hits  
ukiran salji yang menakjubkan di pergunungan alps

Hotel Terapung Bawah Laut Yang Menakjubkan di Lautan Hindi 61 hits  
hotel terapung bawah laut yang menakjubkan di lautan hi..

Bandaraya Kuala Lumpur Dipilih Sebagai 7 Wonder Cities of the World 13 hits  
bandaraya kuala lumpur dipilih sebagai 7 wonder cities ..

GAMBAR Apabila Tidur Tak Kira Tempat 15 hits  
gambar apabila tidur tak kira tempat

Kucing Berbulu Hijau Ceruskan Kegemparan 52 hits  
kucing berbulu hijau ceruskan kegemparan

Wajah IBLIS Laut Yang Ditemui di Lautan Hindi Pasifik dan Atlantik 57 hits  
wajah iblis laut yang ditemui di lautan hindi pasifik d..

Lelaki Gemuk Yang Berubah Menjadi Cantik 77 hits  
lelaki gemuk yang berubah menjadi cantik

Fakta Simpanan Minyak Terbesar di Dunia 69 hits  
fakta simpanan minyak terbesar di dunia

Tahukah Anda INDIA Mempunyai DUA Taj Mahal 36 hits  
tahukah anda india mempunyai dua taj mahal

Info Grafik Lif Terpantas di Dunia 7 hits  
info grafik lif terpantas di dunia

Festival Aneh Menari Dengan Mayat di Madagasqar 19 hits  
festival aneh menari dengan mayat di madagasqar

10 Makhluk Yang Suka Beronani Masturbasi 35 hits  
10 makhluk yang suka beronani masturbasi

Mengapa Kalendar 2014 Sama Dengan Kalendar 1997 Ini Alasannya 108 hits  
mengapa kalendar 2014 sama dengan kalendar 1997 ini ala..

GAMBAR Sekitar Majlis Pengebumian Askar Zionis 155 hits  
gambar sekitar majlis pengebumian askar zionis

Malaysia Negara Perdagangan Ke 11 Terbesar Bagi ISRAEL 121 hits  
malaysia negara perdagangan ke 11 terbesar bagi israel

Mengintip Terowong HAMAS Yang Buat Israel Ketakutan dan Cuba Memusnahkannya 192 hits  
mengintip terowong hamas yang buat israel ketakutan dan..

Galeri 30 GAMBAR Tragedi Pesawat Malaysia Airlines MH17 Terhempas di Ukraine 234 hits  
galeri 30 gambar tragedi pesawat malaysia airlines mh17..

12 Rahsia Kejahatan Yahudi Dalam Kitab Suci 148 hits  
12 rahsia kejahatan yahudi dalam kitab suci

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 458
Widget Aktif : 3,897
Banner Aktif : 6,853

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 962,618
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 7 gambar muniff isa sah bergelar suami deng..
  • 10 wanita yang di rindui oleh syurga
  • penampilan terbaru nasha aziz memakai skirt..
  • emma maembong putus cinta dengan zizan
  • raih rm100 000 sebulan jual roti canai
  • rosyam nor berang bila anak disuruh buka tu..
  • artis popular ditahan sertai ajaran sesat
  • 5 gambar jennifer lopez tidak hirau kritika..
  • menarik foto lawak giler 716
  • pembohongan discovery channel sebalik aksi ..
  • awesome lelaki tua ini belikan cincin berli..
  • video berebut pam minyak sampai sanggup lan..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • islam itu indah
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • emak abah opah dan atuk
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • wang bukanlah segalanya
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)