Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
bloginfo4uall.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 845
sumbangan kepada busuk : 2501
hits yang pernah diterima dari busuk : 220997

kali terakhir ping : 1:44 am 24/07/14
RAKAMAN VIDEO Polis Buru Lelaki Belasah Remaja 15 hits  
rakaman video polis buru lelaki belasah remaja

MH17 Disahkan terkena peluru berpandu 5 hits  
mh17 disahkan terkena peluru berpandu

PADAH Kiki Kamaruddin Mengaku Bersalah Kena Denda RM5 000 Kerja Komuniti 240 Jam 12 hits  
padah kiki kamaruddin mengaku bersalah kena denda rm5 0..

SENSASI Akhirnya nama Wan Azizah diumum sebagai MB Selangor 14 hits  
sensasi akhirnya nama wan azizah diumum sebagai mb sela..

SENSASI Dakwaan Kiki Kamaruddin CDM25 dihamun mengarut 40 hits  
sensasi dakwaan kiki kamaruddin cdm25 dihamun mengarut

MH17 Galeri Gambar Nahas 31 hits  
mh17 galeri gambar nahas

PROPAGANDA Puluhan Askar Israel Sudah Dibunuh Berani Lapor Lima Sahaja 8 hits  
propaganda puluhan askar israel sudah dibunuh berani la..

SENSASI Presiden Barack Obama sokong Israel serang Gaza 36 hits  
sensasi presiden barack obama sokong israel serang gaza

MH17 Pramugari beri bayangan tragedi sebulan sebelum kejadian 66 hits  
mh17 pramugari beri bayangan tragedi sebulan sebelum ke..

ALFATIHAH Doktor wanita Melayu pertama meninggal dunia 7 hits  
alfatihah doktor wanita melayu pertama meninggal dunia

MH17 Seseorang cuba hubungi keluarga guna iPad mangsa 45 hits  
mh17 seseorang cuba hubungi keluarga guna ipad mangsa

MH17 Senarai penuh penumpang anak kapal MH17 17 hits  
mh17 senarai penuh penumpang anak kapal mh17

MH17 Senarai krew penerbangan yang terlibat dengan nahas 44 hits  
mh17 senarai krew penerbangan yang terlibat dengan naha..

GEMPAR Pesawat penumpang Malaysia terhempas di Ukraine dipercayai ditembak 19 hits  
gempar pesawat penumpang malaysia terhempas di ukraine ..

MEDAN SELERA Apa Istimewanya Restoran Anjung Keli Perlis 7 hits  
medan selera apa istimewanya restoran anjung keli perli..

PRIHATIN Mesut Ozil Derma RM1 9 juta Untuk Kanak Kanak di GAZA 217 hits  
prihatin mesut ozil derma rm1 9 juta untuk kanak kanak ..

HEBAT Biodata Kiki Kamaruddin Gadis Peugeot Putih CDM25 267 hits  
hebat biodata kiki kamaruddin gadis peugeot putih cdm25

CDM25 Uncle dah maafkan dia 16 hits  
cdm25 uncle dah maafkan dia

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 491
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 6,141

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 762,433
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peluklah si pengganas
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv
  • katak aneh berbunyi seperti kucing
  • google play store dikemaskini dengan antara..
  • expectation vs reality song ji hyo lee kwan..
  • panas pergaduhan kaum diipoh
  • aging symptoms
  • berita terkini pemberontak pro russia temba..
  • tahniah gambar scha al yahya selamat lahirk..
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv kame..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • tips balik kampung dengan selamat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • afiqmahadhir.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)