Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
bloginfo4uall.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 869
sumbangan kepada busuk : 2660
hits yang pernah diterima dari busuk : 229602

kali terakhir ping : 2:42 pm 20/08/14
ALFATIHAH Adun Pengkalan Kubor meninggal dunia 11 hits  
alfatihah adun pengkalan kubor meninggal dunia

PRIHATIN Adik Mohd Ikmal Perlu Bantuan Segera 11 hits  
prihatin adik mohd ikmal perlu bantuan segera

SENSASI Mahathir tarik balik sokongan terhadap Najib 21 hits  
sensasi mahathir tarik balik sokongan terhadap najib

SENSASI Kenapa Saya Boikot Shaklee Dr Nik Rahim 12 hits  
sensasi kenapa saya boikot shaklee dr nik rahim

INFO AUTO PERODUA Axia dibuka untuk tempahan mulai esok 8 hits  
info auto perodua axia dibuka untuk tempahan mulai esok

INFO AUTO Cara Penggunaan Gear Automatik Dengan Betul Ramai yang Selalu Tersilap 6 hits  
info auto cara penggunaan gear automatik dengan betul r..

SENSASI Khabar Angin Terdapat Kes Ebola Di Malaysia Palsu KP Kesihatan 4 hits  
sensasi khabar angin terdapat kes ebola di malaysia pal..

KOLEKSI RESIPI Mee Rebus 28 hits  
koleksi resipi mee rebus

INFO AGAMA Oral Seks Hukumnya 12 hits  
info agama oral seks hukumnya

TERKINI Senarai Terbaru Syarikat Tidak Diiktiraf Bank Negara Malaysia 12 hits  
terkini senarai terbaru syarikat tidak diiktiraf bank n..

KEJAM Tentera ISIS Sembelih Mujahid Jabhah Islamiyah 17 hits  
kejam tentera isis sembelih mujahid jabhah islamiyah

KOLEKSI RESIPI Kentang Putar 24 hits  
koleksi resipi kentang putar

TERKINI Ummaland Alternatif Laman Sosial Khas Untuk Umat Islam 27 hits  
terkini ummaland alternatif laman sosial khas untuk uma..

SENSASI Si cantik ambil risiko demi SupportGaza dan MH17 14 hits  
sensasi si cantik ambil risiko demi supportgaza dan mh1..

GEMPAR Pengantin Malaysia popular di Israel 54 hits  
gempar pengantin malaysia popular di israel

BONGKAR Benarkah ASTRO Menyalurkan Bantuan Kepada Israel 20 hits  
bongkar benarkah astro menyalurkan bantuan kepada israe..

SAVE GAZA Jaguh Basikal Negara disiasat Komanwel 22 hits  
save gaza jaguh basikal negara disiasat komanwel

AH5017 Bangkai pesawat Air Algerie ditemui terhempas di Mali 54 hits  
ah5017 bangkai pesawat air algerie ditemui terhempas di..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 612
Widget Aktif : 4,063
Banner Aktif : 6,176

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 784,721
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • artis malaysia yang tergolong spornoseksual
  • 3 gambar terbaru sharifah sakinah bersenam ..
  • geng khalifah islam tak sempat letupkan dis..
  • 4 gambar aktres p orno panaskan bollywood
  • 2 gambar julia perez timbul kontroversi lag..
  • kamdar jalan tar terbakar 3 gambar
  • jom kita lihat peswat b 2 spirit pesawat ha..
  • awas bakteria dalam air minuman
  • welcome back fabregas
  • hadiah soal selidik 4 mialiana com dah samp..
  • fesyen muslimah atas tertutup bawah terdeda..
  • menarik foto lawak giler vol 237

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kembali menjadi burung pipit
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • 30andstillneurotic.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)