Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
edisiblogger.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 809
sumbangan kepada busuk : 1804
hits yang pernah diterima dari busuk : 229827

kali terakhir ping : 10:31 pm 31/10/14
Inilah dia pesawat masa depan tanpa tingkap anda seakan dikelilingi angkasa 50 hits  
inilah dia pesawat masa depan tanpa tingkap anda seakan..

Sharnaaz sedia dipanggil sotong 22 hits  
sharnaaz sedia dipanggil sotong

WTF Wanita ini mahu meniduri seorang lelaki di setiap kota yang dilawatinya 11 hits  
wtf wanita ini mahu meniduri seorang lelaki di setiap k..

AF2014 Kenapa Wak Doyok tak bagi hadiah kat Firman Ini sebabnya 153 hits  
af2014 kenapa wak doyok tak bagi hadiah kat firman ini ..

Penganjur program sentuh anjing tampil minta maaf atas kekecohan 23 hits  
penganjur program sentuh anjing tampil minta maaf atas ..

Konsert Mariah Carey di Stadium Merdeka Terbakar Dalam Hujan 86 hits  
konsert mariah carey di stadium merdeka terbakar dalam ..

Apa itu amalan dan ajaran Millah Abraham 37 hits  
apa itu amalan dan ajaran millah abraham

Kempen Sentuh Anjing Nik Aziz kata penganjur ada ulat dalam kepala Mufti pula suruh taubat 64 hits  
kempen sentuh anjing nik aziz kata penganjur ada ulat d..

AF2014 Hattan bengang Adel tersingkir bertekad untuk bantu karier Adel selepas Akademi Fantasia 82 hits  
af2014 hattan bengang adel tersingkir bertekad untuk ba..

Najib dan BN kena lagi Kali ini pesara letak selipar di muka Najib apa kes 53 hits  
najib dan bn kena lagi kali ini pesara letak selipar di..

Gambar Anak babi tanpa mulut dan berhidung gajah dilahirkan 64 hits  
gambar anak babi tanpa mulut dan berhidung gajah dilahi..

Cara paling malas tapi stylo untuk menurunkan sofa dari tingkat dua 58 hits  
cara paling malas tapi stylo untuk menurunkan sofa dari..

Pasangan tersekat antara satu sama lain ketika melakukan hubungan intim di laut 31 hits  
pasangan tersekat antara satu sama lain ketika melakuka..

Lelaki ini tertekan dipakaikan seluar dalam wanita 48 hits  
lelaki ini tertekan dipakaikan seluar dalam wanita

Misteri SMS dari mendiang nenek dari kubur akhirnya terjawab 23 hits  
misteri sms dari mendiang nenek dari kubur akhirnya ter..

Malang tidak berbau lelaki maut dipanah petir ketika berjoging 3 GAMBAR 104 hits  
malang tidak berbau lelaki maut dipanah petir ketika be..

Ustaz dedah bagaimana kes kunci nafsu pasangan berlaku 53 hits  
ustaz dedah bagaimana kes kunci nafsu pasangan berlaku

Penduduk terganggu nampak pelancong tanpa coli di Port Dickson GAMBAR 66 hits  
penduduk terganggu nampak pelancong tanpa coli di port ..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 200
Widget Aktif : 3,958
Banner Aktif : 6,636

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 873,710
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • oh gadis gadis cantik ini sanggup tunjuk bo..
  • 7 foto romantik hafiz suip dan kekasih berc..
  • resipi ringkas ikan bilis goreng cili padi
  • penuntut kolej swasta didakwa bunuh kakak k..
  • good luck adik adik spm
  • abu sayyaf ugut penggal kepala tauke cina
  • wow artis pun minum bless
  • pian cecupak hidapi masalah mental kerana g..
  • bekas perserta mentor perjelaskan isu dirin..
  • isu liwat isteri saiful di malukan
  • ragam faqihah hari kanak kanak 2014
  • rumusan hari keempat bicara kes liwat 2 anw..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • super duper cute
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • rahsia label pada buah buahan
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)