Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
edisiblogger.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 760
sumbangan kepada busuk : 1615
hits yang pernah diterima dari busuk : 213007

kali terakhir ping : 6:29 am 22/08/14
Lelaki 50 tahun ini mati selepas memasukkan dan membiarkan objek seks di dalam dubur 254 hits  
lelaki 50 tahun ini mati selepas memasukkan dan membiar..

Pencari batu kristal ini sering mendapat gangguan mistik di gua gua cantik 30 hits  
pencari batu kristal ini sering mendapat gangguan misti..

Lelaki miskin ditinggalkan isteri sebab tak tahan hidup susah 16 hits  
lelaki miskin ditinggalkan isteri sebab tak tahan hidup..

Mungkinkah peniaga nasi ayam ni dah cipta basikal masa depan 60 hits  
mungkinkah peniaga nasi ayam ni dah cipta basikal masa ..

Anda akan rasa lebih bijak dari orang Amerika bila tengok berita CNN ini 526 hits  
anda akan rasa lebih bijak dari orang amerika bila teng..

Anda mungkin tak nak makan udang kering lagi lepas baca berita ni 92 hits  
anda mungkin tak nak makan udang kering lagi lepas baca..

Berhati hati dengan sindiket penipuan kopek ikan bilis nanti jadi macam makcik makcik ni 16 hits  
berhati hati dengan sindiket penipuan kopek ikan bilis ..

Maruah Dirobek Lelaki disamun dibelasah dan dibogelkan sekumpulan lelaki 49 hits  
maruah dirobek lelaki disamun dibelasah dan dibogelkan ..

Si Gadis Kebaya ambil risiko demi demi SupportGaza dan MH17 kena bantai kat Facebook pulak 48 hits  
si gadis kebaya ambil risiko demi demi supportgaza dan ..

Pijak bendera Isreal Pengantin Malaysia jadi bualan hangat di Israel 76 hits  
pijak bendera isreal pengantin malaysia jadi bualan han..

Isu Zionis vs Hamas Malaysia pulak kini jadi sasaran Israel 49 hits  
isu zionis vs hamas malaysia pulak kini jadi sasaran is..

Isu PAS dan MB Selangor Penjelasan Zuhdi berhubung Whatsapp bocor 49 hits  
isu pas dan mb selangor penjelasan zuhdi berhubung what..

Nedim jawab kenapa bertopeng di jalan TAR bersama Nora Danish 14 hits  
nedim jawab kenapa bertopeng di jalan tar bersama nora ..

Lagi pesawat hilang AH5017 milik Air Algerie disahkan hilang dari radar terkena ribut 98 hits  
lagi pesawat hilang ah5017 milik air algerie disahkan h..

Insiden Peugeot CDM25 Kiki Didenda RM5 000 Serta 240 Jam Khidmat Masyarakat 48 hits  
insiden peugeot cdm25 kiki didenda rm5 000 serta 240 ja..

Tragedi MH17 Ditembak Rakaman Video di kawasan pesawat terhempas 104 hits  
tragedi mh17 ditembak rakaman video di kawasan pesawat ..

Isu Lahad Datu Perintah berkurung di 4 daerah 50 hits  
isu lahad datu perintah berkurung di 4 daerah

Ini sebabnya kenapa CDM25 dan Peugeot trending di media sosial 68 hits  
ini sebabnya kenapa cdm25 dan peugeot trending di media..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 534
Widget Aktif : 4,016
Banner Aktif : 6,240

Domain Dibenarkan: 10,256
Jumlah Artikel : 784,210
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hukum takafur dan berkabung untuk jenazah m..
  • gambar anak anjing di panggang hidup hidup
  • video wanita nyaris jadi mangsa cabul ustaz..
  • rozita che wan mengalami pendarahan
  • ciri ciri perempuan gatal
  • video saat cemas selamatkan 3 gadis kereta ..
  • sauna pants kurus cara bijak dan cepat
  • wanita pkr kecewa khalid fail aduan pada ro..
  • suasana hiba selubungi majlis berkabung mal..
  • solat jenazah ghaib penghormatan kepada jen..
  • malaysia berkabung mourning day
  • 3 cara senang buat duit dengan blog

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)