Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
edisiblogger.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 871
sumbangan kepada busuk : 1979
hits yang pernah diterima dari busuk : 266105

kali terakhir ping : 10:34 am 28/03/15
Rosmah buat lawak GST Lebih risau pasal rambutnya takut tukang gunting naikkan harga 236 hits  
rosmah buat lawak gst lebih risau pasal rambutnya takut..

Gambar Terkejut jumpa pisau cukur dalam kuih tinapung 77 hits  
gambar terkejut jumpa pisau cukur dalam kuih tinapung

Pendedahan wajah artis yang dikatakan mensihir Azwan Ali 55 hits  
pendedahan wajah artis yang dikatakan mensihir azwan al..

Eizlan Yusof dan isteri sah cerai talak satu 40 hits  
eizlan yusof dan isteri sah cerai talak satu

Gempar Nora Danish Muncul Dalam Video Pengganas Mahu Letup Mahkamah 54 hits  
gempar nora danish muncul dalam video pengganas mahu le..

Masalah vagina sempit kini boleh diatasi dengan menggunakan usus babi 19 hits  
masalah vagina sempit kini boleh diatasi dengan menggun..

Ucapan takziah kurang cerdik dari Ibrahim Ali terhadap TGNA dicemuh 112 hits  
ucapan takziah kurang cerdik dari ibrahim ali terhadap ..

Pengakuan terkini bapa Saiful yang sangat mengejutka 353 hits  
pengakuan terkini bapa saiful yang sangat mengejutka

Punca sebenar kejadian wanita bogel merayau di KL 79 hits  
punca sebenar kejadian wanita bogel merayau di kl

Video wanita bogel merayau di KL viral betulkah ia disebabkan Anwar dipenjara 227 hits  
video wanita bogel merayau di kl viral betulkah ia dise..

AnwarVerdict Saiful Bukhari menang bergaya Anwar dipenjara lima tahun 109 hits  
anwarverdict saiful bukhari menang bergaya anwar dipenj..

Bukan kitab tapi komik Kristian dalam bantuan banjir 70 hits  
bukan kitab tapi komik kristian dalam bantuan banjir

Ceramah berbaur rasis Ustaz Kazim dakwa dirinya difitnah 54 hits  
ceramah berbaur rasis ustaz kazim dakwa dirinya difitna..

Fenomena telur berdiri Ini mungkin sebabnya 23 hits  
fenomena telur berdiri ini mungkin sebabnya

Restoran Oldtown White Coffee hidang babi Betul ker bohong 46 hits  
restoran oldtown white coffee hidang babi betul ker boh..

Senarai peserta final MaharajalawakMega 2014 memang terbaik sorry Virus tersingkir 43 hits  
senarai peserta final maharajalawakmega 2014 memang ter..

Pengalaman mendebarkan beli barang di Astro Go Shop 207 hits  
pengalaman mendebarkan beli barang di astro go shop

MH370 diisytiharkan kemalangan keluarga mangsa tidak puas hati 40 hits  
mh370 diisytiharkan kemalangan keluarga mangsa tidak pu..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 325
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 7,163

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,238
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • akibat cinta terlarang mayat pasangan kekas..
  • kereta bwm i8 bernilai rm1 4 juta hadiah bu..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • wang bukanlah segalanya
  • islam itu indah
  • tips nak jadi hotstufff
  • jenis jenis jerawat
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kahwin muda girls only
  • taman di dalam shoping mall
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)