Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
edisiblogger.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 762
sumbangan kepada busuk : 1650
hits yang pernah diterima dari busuk : 218638

kali terakhir ping : 2:26 pm 20/09/14
Adira nekad berhijab semula selepas sekian lama 30 hits  
adira nekad berhijab semula selepas sekian lama

Nabila bakal jadi Saloma 9 hits  
nabila bakal jadi saloma

Lelaki 50 tahun ini mati selepas memasukkan dan membiarkan objek seks di dalam dubur 263 hits  
lelaki 50 tahun ini mati selepas memasukkan dan membiar..

Pencari batu kristal ini sering mendapat gangguan mistik di gua gua cantik 36 hits  
pencari batu kristal ini sering mendapat gangguan misti..

Lelaki miskin ditinggalkan isteri sebab tak tahan hidup susah 21 hits  
lelaki miskin ditinggalkan isteri sebab tak tahan hidup..

Mungkinkah peniaga nasi ayam ni dah cipta basikal masa depan 71 hits  
mungkinkah peniaga nasi ayam ni dah cipta basikal masa ..

Anda akan rasa lebih bijak dari orang Amerika bila tengok berita CNN ini 539 hits  
anda akan rasa lebih bijak dari orang amerika bila teng..

Anda mungkin tak nak makan udang kering lagi lepas baca berita ni 99 hits  
anda mungkin tak nak makan udang kering lagi lepas baca..

Berhati hati dengan sindiket penipuan kopek ikan bilis nanti jadi macam makcik makcik ni 29 hits  
berhati hati dengan sindiket penipuan kopek ikan bilis ..

Maruah Dirobek Lelaki disamun dibelasah dan dibogelkan sekumpulan lelaki 110 hits  
maruah dirobek lelaki disamun dibelasah dan dibogelkan ..

Si Gadis Kebaya ambil risiko demi demi SupportGaza dan MH17 kena bantai kat Facebook pulak 56 hits  
si gadis kebaya ambil risiko demi demi supportgaza dan ..

Pijak bendera Isreal Pengantin Malaysia jadi bualan hangat di Israel 129 hits  
pijak bendera isreal pengantin malaysia jadi bualan han..

Isu Zionis vs Hamas Malaysia pulak kini jadi sasaran Israel 56 hits  
isu zionis vs hamas malaysia pulak kini jadi sasaran is..

Isu PAS dan MB Selangor Penjelasan Zuhdi berhubung Whatsapp bocor 65 hits  
isu pas dan mb selangor penjelasan zuhdi berhubung what..

Nedim jawab kenapa bertopeng di jalan TAR bersama Nora Danish 21 hits  
nedim jawab kenapa bertopeng di jalan tar bersama nora ..

Lagi pesawat hilang AH5017 milik Air Algerie disahkan hilang dari radar terkena ribut 132 hits  
lagi pesawat hilang ah5017 milik air algerie disahkan h..

Insiden Peugeot CDM25 Kiki Didenda RM5 000 Serta 240 Jam Khidmat Masyarakat 61 hits  
insiden peugeot cdm25 kiki didenda rm5 000 serta 240 ja..

Tragedi MH17 Ditembak Rakaman Video di kawasan pesawat terhempas 131 hits  
tragedi mh17 ditembak rakaman video di kawasan pesawat ..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 371
Widget Aktif : 3,971
Banner Aktif : 6,439

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 816,213
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penceroboh lompat pagar white house
  • fakta menarik petir dalam al quran
  • 9 gambat kereta bersepai di timpa papan tan..
  • testimoni ambil esp gastrik tiada lagi
  • pemenang anugerah lawak warna 2014
  • malaysia raih emas pertama sukan asia inche..
  • jadual atlet malaysia hari ini sukan asia i..
  • beg cari makan
  • masih sempat korban
  • siapakah pembeli pertama iphone 6
  • siti sally the sisters closet dress giveawa..
  • 5 foto terkini emi isteri keempat saleh yaa..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • emak abah opah dan atuk
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)