Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
idafirdausi.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda tidak akan terpapar dalam widget kami
4. guna code widget sekiranya mahu menyertai widget

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : NO

PING SECARA MANUAL

total artikel : 48
sumbangan kepada busuk : 50
hits yang pernah diterima dari busuk : 12207

kali terakhir ping : 4:38 pm 19/11/14
DUA BULAN SETENGAH 76 hits  
dua bulan setengah

PENGALAMAN BERSALIN episod 1 103 hits  
pengalaman bersalin episod 1

Nak Beranak dah 85 hits  
nak beranak dah

BILA DIA DAH JENTIK 112 hits  
bila dia dah jentik

24 weeks 213 hits  
24 weeks

KEHAMILAN SONGSANG 22 Weeks Sudah 133 hits  
kehamilan songsang 22 weeks sudah

PETUA NAK HAMIL Ini Kisahku 201 hits  
petua nak hamil ini kisahku

CHECKUP 4 BULAN 147 hits  
checkup 4 bulan

HAPPY BORNDAY IDA 94 hits  
happy bornday ida

RESEPI RISOLES AMRIS AMERICAN RISOLES 214 hits  
resepi risoles amris american risoles

WORDLESS WEDNESDAY TANPA JEMU 92 hits  
wordless wednesday tanpa jemu

SABAR 336 hits  
sabar

SOMBONG BONGKAK 214 hits  
sombong bongkak

AIR GULA DAN KEHAMILAN 191 hits  
air gula dan kehamilan

Happy 2nd Anniversary 331 hits  
happy 2nd anniversary

QUNUT NAZILAH 351 hits  
qunut nazilah

DOA UNTUK DIA 177 hits  
doa untuk dia

PENGALAMAN PERTAMA 240 hits  
pengalaman pertama

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 363
Widget Aktif : 3,992
Banner Aktif : 7,145

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,856
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • 8 foto perubahan mengejutkan badan jeslina ..
  • kenali pembantu juruterbang pesawat germanw..
  • foto foto mengancam heroin drama teman lela..
  • harga baru petrol ron 95 ron 97 dan diesel ..
  • kisah di sebalik guru kahwin anak murid
  • sedap juga lagu baru zamani slam ni
  • 3 foto lana nordin selamba kena peluk kekas..
  • seram kisah benar di perhentian rnr seremba..
  • perubahan mengejutkan badan jeslina hashim ..
  • cara mudah hilangkan bau badan
  • germanwings pembantu juruterbang sengaja ja..
  • ura ura samsung berminat dengan amd

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • kurang ajaran tak sesat
  • never date a person who
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • 7 things you need to know about depression
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • islam itu indah
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)