Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
idafirdausi.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda tidak akan terpapar dalam widget kami
4. guna code widget sekiranya mahu menyertai widget

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : NO

PING SECARA MANUAL

total artikel : 48
sumbangan kepada busuk : 50
hits yang pernah diterima dari busuk : 11137

kali terakhir ping : 10:00 am 24/10/14
DUA BULAN SETENGAH 62 hits  
dua bulan setengah

PENGALAMAN BERSALIN episod 1 77 hits  
pengalaman bersalin episod 1

Nak Beranak dah 72 hits  
nak beranak dah

BILA DIA DAH JENTIK 93 hits  
bila dia dah jentik

24 weeks 199 hits  
24 weeks

KEHAMILAN SONGSANG 22 Weeks Sudah 113 hits  
kehamilan songsang 22 weeks sudah

PETUA NAK HAMIL Ini Kisahku 171 hits  
petua nak hamil ini kisahku

CHECKUP 4 BULAN 129 hits  
checkup 4 bulan

HAPPY BORNDAY IDA 84 hits  
happy bornday ida

RESEPI RISOLES AMRIS AMERICAN RISOLES 185 hits  
resepi risoles amris american risoles

WORDLESS WEDNESDAY TANPA JEMU 80 hits  
wordless wednesday tanpa jemu

SABAR 312 hits  
sabar

SOMBONG BONGKAK 197 hits  
sombong bongkak

AIR GULA DAN KEHAMILAN 172 hits  
air gula dan kehamilan

Happy 2nd Anniversary 278 hits  
happy 2nd anniversary

QUNUT NAZILAH 336 hits  
qunut nazilah

DOA UNTUK DIA 159 hits  
doa untuk dia

PENGALAMAN PERTAMA 195 hits  
pengalaman pertama

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 489
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 6,648

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,454
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 15 selfie paling berani
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • tips percutian ke sydney australia
  • ban ipad seminggu
  • ultron
  • romantik itu sunnah nabi
  • hukum menjilat kemaluan isteri dalam islam
  • 5 gambar dua gadis berbik ini berjemur di a..
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan
  • gambar yana samsudin yang terkini
  • kerjaya bersama perbadanan kemajuan negeri ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • jenis jenis jerawat
  • di tubir bibir mataku
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • ciri ciri wanita solehah
  • islam itu indah
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • 27 kesan perbuatan zina

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)