Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
idafirdausi.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda tidak akan terpapar dalam widget kami
4. guna code widget sekiranya mahu menyertai widget

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : NO

PING SECARA MANUAL

total artikel : 48
sumbangan kepada busuk : 50
hits yang pernah diterima dari busuk : 10714

kali terakhir ping : 6:01 pm 27/08/14
DUA BULAN SETENGAH 52 hits  
dua bulan setengah

PENGALAMAN BERSALIN episod 1 68 hits  
pengalaman bersalin episod 1

Nak Beranak dah 62 hits  
nak beranak dah

BILA DIA DAH JENTIK 88 hits  
bila dia dah jentik

24 weeks 191 hits  
24 weeks

KEHAMILAN SONGSANG 22 Weeks Sudah 107 hits  
kehamilan songsang 22 weeks sudah

PETUA NAK HAMIL Ini Kisahku 166 hits  
petua nak hamil ini kisahku

CHECKUP 4 BULAN 125 hits  
checkup 4 bulan

HAPPY BORNDAY IDA 81 hits  
happy bornday ida

RESEPI RISOLES AMRIS AMERICAN RISOLES 182 hits  
resepi risoles amris american risoles

WORDLESS WEDNESDAY TANPA JEMU 75 hits  
wordless wednesday tanpa jemu

SABAR 305 hits  
sabar

SOMBONG BONGKAK 192 hits  
sombong bongkak

AIR GULA DAN KEHAMILAN 170 hits  
air gula dan kehamilan

Happy 2nd Anniversary 259 hits  
happy 2nd anniversary

QUNUT NAZILAH 326 hits  
qunut nazilah

DOA UNTUK DIA 152 hits  
doa untuk dia

PENGALAMAN PERTAMA 188 hits  
pengalaman pertama

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 479
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 6,348

Domain Dibenarkan: 10,312
Jumlah Artikel : 792,018
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • apa yang awek polis ni buat dalam lubang in..
  • video lelaki miang buat muka seposen lepas ..
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • gambar agenda gh irah wanita kakitangan neg..
  • gambar awal ashaari ni mesti buat anda tak ..
  • malaysia berdepan situasi sukar jika perbua..
  • qarin pendamping setiap manusia
  • abg kalau susah nak masuk sapulah air liur ..
  • ketahuilah wanita lelaki teransang 30 kali ..
  • 2 gambar nurse berselfie riang dengan ehem ..
  • foto adegan ghairah seorang kakitangan kera..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • supermummy - miza harun
  • tips balik kampung dengan selamat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2793)   wanita (1817)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (794)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)