Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
idafirdausi.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda tidak akan terpapar dalam widget kami
4. guna code widget sekiranya mahu menyertai widget

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : NO

PING SECARA MANUAL

total artikel : 48
sumbangan kepada busuk : 50
hits yang pernah diterima dari busuk : 11346

kali terakhir ping : 4:38 pm 19/11/14
DUA BULAN SETENGAH 63 hits  
dua bulan setengah

PENGALAMAN BERSALIN episod 1 82 hits  
pengalaman bersalin episod 1

Nak Beranak dah 73 hits  
nak beranak dah

BILA DIA DAH JENTIK 99 hits  
bila dia dah jentik

24 weeks 203 hits  
24 weeks

KEHAMILAN SONGSANG 22 Weeks Sudah 118 hits  
kehamilan songsang 22 weeks sudah

PETUA NAK HAMIL Ini Kisahku 177 hits  
petua nak hamil ini kisahku

CHECKUP 4 BULAN 134 hits  
checkup 4 bulan

HAPPY BORNDAY IDA 86 hits  
happy bornday ida

RESEPI RISOLES AMRIS AMERICAN RISOLES 189 hits  
resepi risoles amris american risoles

WORDLESS WEDNESDAY TANPA JEMU 85 hits  
wordless wednesday tanpa jemu

SABAR 318 hits  
sabar

SOMBONG BONGKAK 201 hits  
sombong bongkak

AIR GULA DAN KEHAMILAN 176 hits  
air gula dan kehamilan

Happy 2nd Anniversary 286 hits  
happy 2nd anniversary

QUNUT NAZILAH 337 hits  
qunut nazilah

DOA UNTUK DIA 166 hits  
doa untuk dia

PENGALAMAN PERTAMA 205 hits  
pengalaman pertama

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 355
Widget Aktif : 3,944
Banner Aktif : 6,717

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 912,501
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • azwan ali berang gambar dia bertudung diput..
  • heboh diperkatakan bintang bolasepak mesut ..
  • gempar dua keping gambar gadis kampung semp..
  • kantoi pelajar rakam pengetua dan guru buat..
  • gambar kucing jadi perhatian kerana menungg..
  • isteri curang kekasih isteri di belasah
  • comeback by dhiya hr
  • jom tengo video ni mesti lelaki rasa tergug..
  • terkejut jumpa bom tangan lama
  • siapalah kita hanyalah sekerdil hamba
  • another bakery with rat droppings
  • pengesahan jakim tentang isu cokelat dna ba..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • supermummy - miza harun
  • untungnya insan bergelar wanita
  • 26 fascinating films about food
  • di tubir bibir mataku
  • islam itu indah
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • emak abah opah dan atuk
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)