Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
idafirdausi.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda tidak akan terpapar dalam widget kami
4. guna code widget sekiranya mahu menyertai widget

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : NO

PING SECARA MANUAL

total artikel : 48
sumbangan kepada busuk : 50
hits yang pernah diterima dari busuk : 10276

kali terakhir ping : 8:21 am 25/07/14
DUA BULAN SETENGAH 37 hits  
dua bulan setengah

PENGALAMAN BERSALIN episod 1 57 hits  
pengalaman bersalin episod 1

Nak Beranak dah 51 hits  
nak beranak dah

BILA DIA DAH JENTIK 79 hits  
bila dia dah jentik

24 weeks 185 hits  
24 weeks

KEHAMILAN SONGSANG 22 Weeks Sudah 98 hits  
kehamilan songsang 22 weeks sudah

PETUA NAK HAMIL Ini Kisahku 160 hits  
petua nak hamil ini kisahku

CHECKUP 4 BULAN 117 hits  
checkup 4 bulan

HAPPY BORNDAY IDA 73 hits  
happy bornday ida

RESEPI RISOLES AMRIS AMERICAN RISOLES 173 hits  
resepi risoles amris american risoles

WORDLESS WEDNESDAY TANPA JEMU 64 hits  
wordless wednesday tanpa jemu

SABAR 296 hits  
sabar

SOMBONG BONGKAK 188 hits  
sombong bongkak

AIR GULA DAN KEHAMILAN 168 hits  
air gula dan kehamilan

Happy 2nd Anniversary 246 hits  
happy 2nd anniversary

QUNUT NAZILAH 315 hits  
qunut nazilah

DOA UNTUK DIA 142 hits  
doa untuk dia

PENGALAMAN PERTAMA 182 hits  
pengalaman pertama

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 500
Widget Aktif : 3,905
Banner Aktif : 6,197

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 766,287
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • berhala tertinggi di dunia dubai
  • playstation 4 berwarna putih akan ditawarka..
  • peminat dakwa kereta audi fizo omar sering ..
  • 5 gambar anak pertama scha al yahya dan awa..
  • pelajar perempuan khalwat dengan lima rakan..
  • gambar gambar lucu dan pelik yang jarang ki..
  • 7 rahsia buat orang suka kat kita
  • poems of the heart
  • malaysia ranking on day 2
  • ingatkan blog senyap
  • agenda timur barat yahudi laknatullah
  • menang peraduan dari pixy malaysia

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cinta vs materialistik
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • spisis kawan yang femes
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)