Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
idahsalam.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda tidak akan terpapar dalam widget kami
4. guna code widget sekiranya mahu menyertai widget

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : NO

PING SECARA MANUAL

total artikel : 1384
sumbangan kepada busuk : 1447
hits yang pernah diterima dari busuk : 121410

kali terakhir ping : 5:31 am 29/08/14
Utusan akan disaman lagi 92 hits  
utusan akan disaman lagi

Kanak kanak 4 Tahun mati ditembak Polis kejar pelaku 131 hits  
kanak kanak 4 tahun mati ditembak polis kejar pelaku

Himpunan Hijau mahu kumpul sejuta tandatangan berhimpun 116 hits  
himpunan hijau mahu kumpul sejuta tandatangan berhimpun

Romantiknya Pasangan Ini Ikat Janji Pernikahan Hingga Ratusan Kali 109 hits  
romantiknya pasangan ini ikat janji pernikahan hingga r..

Kempen BN di Kuala Besut satu undi RM19 000 69 hits  
kempen bn di kuala besut satu undi rm19 000

Perut Membesar Lelaki 66 Tahun Ini Baru Sedar Dirinya Wanita 119 hits  
perut membesar lelaki 66 tahun ini baru sedar dirinya w..

Pasar Ini Jual Daging Anjing Babi Kucing Kelelawar ular 306 hits  
pasar ini jual daging anjing babi kucing kelelawar ular

Pelajar pelajar kecil di Taiwan dilatih Ala Tentera 125 hits  
pelajar pelajar kecil di taiwan dilatih ala tentera

Pasukan antarabangsa selidik kebebasan semasa PRU13 77 hits  
pasukan antarabangsa selidik kebebasan semasa pru13

Siapa Nama Anak Putera William dan Kate 239 hits  
siapa nama anak putera william dan kate

Kuala Besut 51 pemuda dari kubu Umno sertai PAS 85 hits  
kuala besut 51 pemuda dari kubu umno sertai pas

Isteri songsang suami bakar diri 112 hits  
isteri songsang suami bakar diri

DAP RCI tidak bermakna jika penemuan tidak diendah 76 hits  
dap rci tidak bermakna jika penemuan tidak diendah

Mayat pemuda ditemui dalam keadaan mengaibkan 242 hits  
mayat pemuda ditemui dalam keadaan mengaibkan

Pua Maybank akan berdepan kerugian RM1 74 bilion dalam pembelian BII 81 hits  
pua maybank akan berdepan kerugian rm1 74 bilion dalam ..

Kepala Gadis Ini Tersangkut di Pagar 186 hits  
kepala gadis ini tersangkut di pagar

JAWI Bekas peserta ratu cantik hina Islam 222 hits  
jawi bekas peserta ratu cantik hina islam

PELAJAR MAKAN DI BILIK PERSALINAN BUKAN TANDAS 106 hits  
pelajar makan di bilik persalinan bukan tandas

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 338
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,365

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,285
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • what s this love
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • eclectic chicago loft wedding

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia label pada buah buahan
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)