Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
idahsalam.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda tidak akan terpapar dalam widget kami
4. guna code widget sekiranya mahu menyertai widget

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : NO

PING SECARA MANUAL

total artikel : 1456
sumbangan kepada busuk : 1519
hits yang pernah diterima dari busuk : 144212

kali terakhir ping : 5:21 pm 17/12/14
Utusan akan disaman lagi 99 hits  
utusan akan disaman lagi

Kanak kanak 4 Tahun mati ditembak Polis kejar pelaku 139 hits  
kanak kanak 4 tahun mati ditembak polis kejar pelaku

Himpunan Hijau mahu kumpul sejuta tandatangan berhimpun 122 hits  
himpunan hijau mahu kumpul sejuta tandatangan berhimpun

Romantiknya Pasangan Ini Ikat Janji Pernikahan Hingga Ratusan Kali 115 hits  
romantiknya pasangan ini ikat janji pernikahan hingga r..

Kempen BN di Kuala Besut satu undi RM19 000 80 hits  
kempen bn di kuala besut satu undi rm19 000

Perut Membesar Lelaki 66 Tahun Ini Baru Sedar Dirinya Wanita 125 hits  
perut membesar lelaki 66 tahun ini baru sedar dirinya w..

Pasar Ini Jual Daging Anjing Babi Kucing Kelelawar ular 342 hits  
pasar ini jual daging anjing babi kucing kelelawar ular

Pelajar pelajar kecil di Taiwan dilatih Ala Tentera 133 hits  
pelajar pelajar kecil di taiwan dilatih ala tentera

Pasukan antarabangsa selidik kebebasan semasa PRU13 83 hits  
pasukan antarabangsa selidik kebebasan semasa pru13

Siapa Nama Anak Putera William dan Kate 263 hits  
siapa nama anak putera william dan kate

Kuala Besut 51 pemuda dari kubu Umno sertai PAS 95 hits  
kuala besut 51 pemuda dari kubu umno sertai pas

Isteri songsang suami bakar diri 120 hits  
isteri songsang suami bakar diri

DAP RCI tidak bermakna jika penemuan tidak diendah 84 hits  
dap rci tidak bermakna jika penemuan tidak diendah

Mayat pemuda ditemui dalam keadaan mengaibkan 253 hits  
mayat pemuda ditemui dalam keadaan mengaibkan

Pua Maybank akan berdepan kerugian RM1 74 bilion dalam pembelian BII 88 hits  
pua maybank akan berdepan kerugian rm1 74 bilion dalam ..

Kepala Gadis Ini Tersangkut di Pagar 196 hits  
kepala gadis ini tersangkut di pagar

JAWI Bekas peserta ratu cantik hina Islam 229 hits  
jawi bekas peserta ratu cantik hina islam

PELAJAR MAKAN DI BILIK PERSALINAN BUKAN TANDAS 118 hits  
pelajar makan di bilik persalinan bukan tandas

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 293
Widget Aktif : 3,841
Banner Aktif : 6,909

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 959,712
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wanita terangsang bila tengok alat sulit le..
  • menarik foto lawak giler 436
  • penampilan berani no soo ram hanya untuk me..
  • jom lihat gambar orang orang kaya qatar dal..
  • brunei mengharamkan 19 penggunaan kalimah i..
  • siaran langsung malaysia vs thailand 20 dis..
  • guan eng bengkak hilang point nak hasut rak..
  • mencari bahagia
  • misteri telefilem oh my english villa isabe..
  • day 2813
  • congrats indah nevertari jadi juara rising ..
  • festival pengantin mara 2014

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • untungnya insan bergelar wanita
  • wang bukanlah segalanya
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • tanda orang sayang dekat kita
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • hati hati laman web hina islam
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)