Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
jelitawan-sfbeauty.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 106
sumbangan kepada busuk : 4475
hits yang pernah diterima dari busuk : 40739

kali terakhir ping : 1:59 am 24/07/14
BELLA FORMULA SINUS CURE RAJA PENAWAR RESDUNG TERBAIK MALAYSIA 124 hits  
bella formula sinus cure raja penawar resdung terbaik m..

TREENEA KEPENTINGAN MINYAK KELAPA DARA BUAT IBU HAMIL DAN MENYUSUKAN BAYI 35 hits  
treenea kepentingan minyak kelapa dara buat ibu hamil d..

PROMOSI HARGA RUNTUH JIMAT BELANJA 15 20 JUN 2014 49 hits  
promosi harga runtuh jimat belanja 15 20 jun 2014

CZA BIRD NEST BB CREAM SAPUAN YANG MENYERLAHKAN KESERIAN WAJAH 67 hits  
cza bird nest bb cream sapuan yang menyerlahkan keseria..

PORE ERASER KULIT SECERAH MUTIARA SECANTIK SELEBRITI 67 hits  
pore eraser kulit secerah mutiara secantik selebriti

INAYAH BEAUTY BOOSTER SEBIJI SEHARI SIHAT LANGSING PUTIH GEBU BERSERI 575 hits  
inayah beauty booster sebiji sehari sihat langsing puti..

ZOFEA BEAUTY SECRET RAHSIA WANITA MILIKI PAYUDARA MENAWAN DAN BERKULIT CANTIK 315 hits  
zofea beauty secret rahsia wanita miliki payudara menaw..

RADIANCEZ PLATINUM DUA KALI KUASA MENENTANG JERAWAT DAN JERAGAT 192 hits  
radiancez platinum dua kali kuasa menentang jerawat dan..

NANO SOAP PENYELESAIAN MASALAH KULIT ANDA 73 hits  
nano soap penyelesaian masalah kulit anda

IBU PUTIH COLLAGEN DRINK NUTRISI HEBAT DALAM SETIAP BANCUHAN 461 hits  
ibu putih collagen drink nutrisi hebat dalam setiap ban..

WIS PUTIH SIMEN SERUM SAPU LICIN KULIT BERPARUT DAN BERLUBANG SEAWAL 7 HARI 1293 hits  
wis putih simen serum sapu licin kulit berparut dan ber..

PROMOSI HARGA RUNTUH JIMAT BELANJA 48 hits  
promosi harga runtuh jimat belanja

PERLA JUICE SARAT KEBAIKAN KHUSUS UNTUK WANITA MASAKINI MANTAP DALAMAN DAN LUARAN 112 hits  
perla juice sarat kebaikan khusus untuk wanita masakini..

WIS PUTIH KULIT TERSERLAH BAK TELUR DIKUPAS 930 hits  
wis putih kulit terserlah bak telur dikupas

NINASKINCARE TONER BUANG DAKI KEMBALIKAN KECERAHAN DAN KESERIAN KULIT 371 hits  
ninaskincare toner buang daki kembalikan kecerahan dan ..

NINASKINCARE OXYGEN CELL CREAM MEREMAJAKAN SEMULA KULIT ROSAK 139 hits  
ninaskincare oxygen cell cream meremajakan semula kulit..

K WHITE38 UNTUK WANITA ANGGUN YANG INGIN KEKAL AWET MUDA DALAMAN DAN LUARAN 188 hits  
k white38 untuk wanita anggun yang ingin kekal awet mud..

PIL SUPER GEMUK MULTIVITAMIN TAMBAHKAN BERAT BADAN BAGI YANG KURUS MELIDI 299 hits  
pil super gemuk multivitamin tambahkan berat badan bagi..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 411
Widget Aktif : 3,879
Banner Aktif : 6,233

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,609
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • harapkan muka je lawa bertudung litup tapi ..
  • sabina altynbekova atlet tercantik kazakhst..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • menarik foto lawak giler vol 474
  • mic ppp buat laporan polis terhadap kenyata..
  • panass pas vs pkr ex setpol mb kedah dedah ..
  • kosongkosongokey
  • penduduk menderita angkara komunis
  • keputusan tenis terbuka washington
  • tanpa isteri hari raya aidilfitri awie lebi..
  • the plant pot that aims to keep you focused..
  • parmesan nuggets

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • untungnya insan bergelar wanita
  • kurang ajaran tak sesat
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)