Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
jutawanorganogold.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 23
sumbangan kepada busuk : 41
hits yang pernah diterima dari busuk : 7576

kali terakhir ping : 4:01 pm 16/12/14
SUBHANALLAH Malaikat atau manusia 623 hits  
subhanallah malaikat atau manusia

tiada tajuk 115 hits  
tiada tajuk

Kain chiffon Gred A Harga borong 2347 hits  
kain chiffon gred a harga borong

tiada tajuk 108 hits  
tiada tajuk

tiada tajuk 95 hits  
tiada tajuk

TUDUNG BAWAL KANGAROO FANSCLUB 2129 hits  
tudung bawal kangaroo fansclub

92 hits  

MEMPERKENALKAN KEPADA ANDA PRODUK KOPI TERBAIK DUNIA KINI DI MALAYSIA 578 hits  
memperkenalkan kepada anda produk kopi terbaik dunia ki..

86 hits  

80 hits  

82 hits  

79 hits  

91 hits  

89 hits  

MEMBONGKAR RAHSIA JUTAWAN ORGANO GOLD ANDA ADALAH YANG TERPILIH SILA BACA LAGI 172 hits  
membongkar rahsia jutawan organo gold anda adalah yang ..

BAGAIMANA CARA HENDAK BERMULA 127 hits  
bagaimana cara hendak bermula

ANDA ADALAH YANG TERPILIH SILA BACA LAGI 130 hits  
anda adalah yang terpilih sila baca lagi

FREE COFFEE KOPI PERCUMA UNTUK SEMUA 95 hits  
free coffee kopi percuma untuk semua

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 283
Widget Aktif : 3,842
Banner Aktif : 6,908

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 959,712
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wanita terangsang bila tengok alat sulit le..
  • menarik foto lawak giler 436
  • penampilan berani no soo ram hanya untuk me..
  • jom lihat gambar orang orang kaya qatar dal..
  • brunei mengharamkan 19 penggunaan kalimah i..
  • siaran langsung malaysia vs thailand 20 dis..
  • guan eng bengkak hilang point nak hasut rak..
  • mencari bahagia
  • misteri telefilem oh my english villa isabe..
  • day 2813
  • congrats indah nevertari jadi juara rising ..
  • festival pengantin mara 2014

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • untungnya insan bergelar wanita
  • wang bukanlah segalanya
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • tanda orang sayang dekat kita
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • hati hati laman web hina islam
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)