Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
lhthebest12.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda tidak akan terpapar dalam widget kami
4. guna code widget sekiranya mahu menyertai widget

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : NO

PING SECARA MANUAL

total artikel : 28
sumbangan kepada busuk : 28
hits yang pernah diterima dari busuk : 3343

kali terakhir ping : 11:14 pm 02/03/15
Start of A New 61 hits  
start of a new

100 Piece of Advice from Quran 101 hits  
100 piece of advice from quran

Luqeem BEST 185 hits  
luqeem best

Take A Little Time 133 hits  
take a little time

Ihya Ramadhan 92 hits  
ihya ramadhan

Ramadhan Spiritually Humble 100 hits  
ramadhan spiritually humble

Finding Inner Peace 111 hits  
finding inner peace

Hukum Hakam Pada Bulan Puasa 147 hits  
hukum hakam pada bulan puasa

Racing Towards The End 128 hits  
racing towards the end

Hasil Didikan Ramadhan 108 hits  
hasil didikan ramadhan

Sense of Patriotism 128 hits  
sense of patriotism

Before You Talk To Someone 158 hits  
before you talk to someone

When Curiosity Stop 122 hits  
when curiosity stop

Fighting and Knowledge 118 hits  
fighting and knowledge

Potensi Manusia 135 hits  
potensi manusia

To Shine Like A Star Is To Shine Like A Muslim 110 hits  
to shine like a star is to shine like a muslim

Tree Muslim And Islam 125 hits  
tree muslim and islam

We Rise From Our Past 117 hits  
we rise from our past

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 354
Widget Aktif : 3,993
Banner Aktif : 7,104

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,784
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • wajib tahu 8 perkara yang bertentangan deng..
  • 3 gambar lelaki pak guard gantung diri di t..
  • resepi jus sihat buang toksin dari badan se..
  • cara selesaikan kes pasangan curang
  • anugerah inovasi negara 2015 ain
  • rupanya usaha singkir najib lebih awal dari..
  • pilu 3 anak meninggal di tempat yang sama w..
  • tempahan banner gif 125 x 125
  • kalau mak dan ayah mati sekali pun saya tak..
  • menarik foto lawak giler 600

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • 7 things you need to know about depression
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • 27 kesan perbuatan zina

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)