Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
lilo80.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 63
sumbangan kepada busuk : 136
hits yang pernah diterima dari busuk : 11741

kali terakhir ping : 5:05 pm 29/01/15
Keadaan Banjir 2014 di Kemaman 65 hits  
keadaan banjir 2014 di kemaman

target sutera Churp Churp melepasi sasaran 30 hits  
target sutera churp churp melepasi sasaran

On Air 75 hits  
on air

Salam Aidilfitri 1435h 2014 53 hits  
salam aidilfitri 1435h 2014

Resepi Mee Calong Kemaman 151 hits  
resepi mee calong kemaman

Daiso Japan dah bukak kat Kuantan 211 hits  
daiso japan dah bukak kat kuantan

Trending Popular Masakini panda 144 hits  
trending popular masakini panda

Sudah me laporkan diri 99 hits  
sudah me laporkan diri

hadiah hari lahir yg SANGAT bermakna 198 hits  
hadiah hari lahir yg sangat bermakna

Pertambahan Usia 150 hits  
pertambahan usia

Pada Cuti Persekolahan Penggal I 2014 136 hits  
pada cuti persekolahan penggal i 2014

Jom Kayuh 112 hits  
jom kayuh

earning Churp Churp saya 84 hits  
earning churp churp saya

Belansungkawa Tanah Airku 126 hits  
belansungkawa tanah airku

Shake N Take Mini Blender 161 hits  
shake n take mini blender

prayformh370 176 hits  
prayformh370

kemon lely Workout 123 hits  
kemon lely workout

2D1N di TH Hotel Convention Centre Terengganu 263 hits  
2d1n di th hotel convention centre terengganu

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 329
Widget Aktif : 3,956
Banner Aktif : 7,005

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,025,681
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • terkini tembelang u s pecah tentang mh370
  • kumpulan virus tersingkir di separuh akhir ..
  • gempar rusia kemuka bukti tentang kejadian ..
  • gila bekas pelajar universiti r akam video ..
  • anak sulung awie dedah penipuan terkini roz..
  • anak perempuan awie dedah sikap sebenar roz..
  • video raja arab saudi tinggalkan obama demi..
  • dari instagram kini miliki butik sendiri
  • anak sulung awie dedah penipuan rozana misb..
  • siti nurhaliza terbaik bagimu chord
  • siaran langsung final piala asia 2015 austr..
  • comment on malaysia best blog 2015 by hero ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • tanda tanda kanser payudara
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • taman di dalam shoping mall
  • wang bukanlah segalanya
  • monolog rasa
  • never date a person who
  • cinta vs materialistik
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • spisis kawan yang femes

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)