Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
lilo80.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 62
sumbangan kepada busuk : 135
hits yang pernah diterima dari busuk : 11270

kali terakhir ping : 9:34 pm 19/12/14
target sutera Churp Churp melepasi sasaran 11 hits  
target sutera churp churp melepasi sasaran

On Air 67 hits  
on air

Salam Aidilfitri 1435h 2014 51 hits  
salam aidilfitri 1435h 2014

Resepi Mee Calong Kemaman 139 hits  
resepi mee calong kemaman

Daiso Japan dah bukak kat Kuantan 175 hits  
daiso japan dah bukak kat kuantan

Trending Popular Masakini panda 138 hits  
trending popular masakini panda

Sudah me laporkan diri 95 hits  
sudah me laporkan diri

hadiah hari lahir yg SANGAT bermakna 196 hits  
hadiah hari lahir yg sangat bermakna

Pertambahan Usia 137 hits  
pertambahan usia

Pada Cuti Persekolahan Penggal I 2014 129 hits  
pada cuti persekolahan penggal i 2014

Jom Kayuh 109 hits  
jom kayuh

earning Churp Churp saya 79 hits  
earning churp churp saya

Belansungkawa Tanah Airku 122 hits  
belansungkawa tanah airku

Shake N Take Mini Blender 158 hits  
shake n take mini blender

prayformh370 156 hits  
prayformh370

kemon lely Workout 114 hits  
kemon lely workout

2D1N di TH Hotel Convention Centre Terengganu 255 hits  
2d1n di th hotel convention centre terengganu

Ride to Cameron Highlands 119 hits  
ride to cameron highlands

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 275
Widget Aktif : 3,837
Banner Aktif : 6,913

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 959,646
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wanita terangsang bila tengok alat sulit le..
  • penampilan berani no soo ram hanya untuk me..
  • pusat hiburan goyang ladyboy diserbu
  • bapa terpotong kaki anak permpuannya ketika..
  • jom lihat gambar orang orang kaya qatar dal..
  • menarik foto lawak giler 436
  • brunei mengharamkan 19 penggunaan kalimah i..
  • siaran langsung malaysia vs thailand 20 dis..
  • guan eng bengkak hilang point nak hasut rak..
  • mencari bahagia
  • misteri telefilem oh my english villa isabe..
  • day 2813

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • wang bukanlah segalanya
  • puisi terakhir imam syafie
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • rahsia label pada buah buahan
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)