Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
lilo80.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 61
sumbangan kepada busuk : 125
hits yang pernah diterima dari busuk : 10632

kali terakhir ping : 6:17 am 30/10/14
On Air 50 hits  
on air

Salam Aidilfitri 1435h 2014 45 hits  
salam aidilfitri 1435h 2014

Resepi Mee Calong Kemaman 108 hits  
resepi mee calong kemaman

Daiso Japan dah bukak kat Kuantan 133 hits  
daiso japan dah bukak kat kuantan

Trending Popular Masakini panda 123 hits  
trending popular masakini panda

Sudah me laporkan diri 84 hits  
sudah me laporkan diri

hadiah hari lahir yg SANGAT bermakna 182 hits  
hadiah hari lahir yg sangat bermakna

Pertambahan Usia 133 hits  
pertambahan usia

Pada Cuti Persekolahan Penggal I 2014 123 hits  
pada cuti persekolahan penggal i 2014

Jom Kayuh 99 hits  
jom kayuh

earning Churp Churp saya 75 hits  
earning churp churp saya

Belansungkawa Tanah Airku 113 hits  
belansungkawa tanah airku

Shake N Take Mini Blender 148 hits  
shake n take mini blender

prayformh370 132 hits  
prayformh370

kemon lely Workout 109 hits  
kemon lely workout

2D1N di TH Hotel Convention Centre Terengganu 236 hits  
2d1n di th hotel convention centre terengganu

Ride to Cameron Highlands 109 hits  
ride to cameron highlands

WW 0214 Bonding 106 hits  
ww 0214 bonding

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 440
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,632

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 871,538
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • saat romantik wawa zainal dan aeril zafrel ..
  • lagi cadangan bodoh yang diutarakan oleh mp..
  • adakah adel bakal kembali berentap di saing..
  • uqasha senrose cantik bertudung manis gitu
  • angelina jolie ajar anaknya agama islam
  • general pm government still studying struct..
  • punca sebenar hannah yeoh selar kerajaan
  • kilang proses ais kotor di pulau pinang
  • ready stock cfk h86085 2 tone lace maxi dre..
  • disingkir produksi hanez tutup mulut
  • berita panas pasal mz botox cream
  • aquaria klcc princess tengok piranha makan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kurang ajaran tak sesat
  • ciri ciri wanita solehah
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • tips nak jadi hotstufff
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)