Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
lilo80.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 61
sumbangan kepada busuk : 125
hits yang pernah diterima dari busuk : 10434

kali terakhir ping : 7:10 pm 23/10/14
On Air 46 hits  
on air

Salam Aidilfitri 1435h 2014 43 hits  
salam aidilfitri 1435h 2014

Resepi Mee Calong Kemaman 105 hits  
resepi mee calong kemaman

Daiso Japan dah bukak kat Kuantan 129 hits  
daiso japan dah bukak kat kuantan

Trending Popular Masakini panda 121 hits  
trending popular masakini panda

Sudah me laporkan diri 81 hits  
sudah me laporkan diri

hadiah hari lahir yg SANGAT bermakna 180 hits  
hadiah hari lahir yg sangat bermakna

Pertambahan Usia 128 hits  
pertambahan usia

Pada Cuti Persekolahan Penggal I 2014 122 hits  
pada cuti persekolahan penggal i 2014

Jom Kayuh 95 hits  
jom kayuh

earning Churp Churp saya 73 hits  
earning churp churp saya

Belansungkawa Tanah Airku 111 hits  
belansungkawa tanah airku

Shake N Take Mini Blender 146 hits  
shake n take mini blender

prayformh370 130 hits  
prayformh370

kemon lely Workout 107 hits  
kemon lely workout

2D1N di TH Hotel Convention Centre Terengganu 231 hits  
2d1n di th hotel convention centre terengganu

Ride to Cameron Highlands 108 hits  
ride to cameron highlands

WW 0214 Bonding 105 hits  
ww 0214 bonding

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 313
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 6,599

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,404
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • inilah dia pondan tercantik di dunia
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • bikini boomz
  • gempar video lucah lelaki mirip ustaz azhar..
  • penyebaran video lucah ulama terkenal uataz..
  • gambar ketiak hitam ameera cetus kontrovers..
  • wanita kes amuk di putrajaya lari dari hosp..
  • mafia kuala sepetang nizar nga ngeh dah gel..
  • makanan popular thailand
  • jawatan kosong kkm
  • bodhi anjing didandani pakaian lelaki menja..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • sketsa cinta awak dan saya
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)