Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
lilo80.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 60
sumbangan kepada busuk : 115
hits yang pernah diterima dari busuk : 9771

kali terakhir ping : 2:53 am 02/09/14
Salam Aidilfitri 1435h 2014 28 hits  
salam aidilfitri 1435h 2014

Resepi Mee Calong Kemaman 83 hits  
resepi mee calong kemaman

Daiso Japan dah bukak kat Kuantan 107 hits  
daiso japan dah bukak kat kuantan

Trending Popular Masakini panda 108 hits  
trending popular masakini panda

Sudah me laporkan diri 62 hits  
sudah me laporkan diri

hadiah hari lahir yg SANGAT bermakna 162 hits  
hadiah hari lahir yg sangat bermakna

Pertambahan Usia 116 hits  
pertambahan usia

Pada Cuti Persekolahan Penggal I 2014 103 hits  
pada cuti persekolahan penggal i 2014

Jom Kayuh 86 hits  
jom kayuh

earning Churp Churp saya 63 hits  
earning churp churp saya

Belansungkawa Tanah Airku 96 hits  
belansungkawa tanah airku

Shake N Take Mini Blender 139 hits  
shake n take mini blender

prayformh370 120 hits  
prayformh370

kemon lely Workout 96 hits  
kemon lely workout

2D1N di TH Hotel Convention Centre Terengganu 214 hits  
2d1n di th hotel convention centre terengganu

Ride to Cameron Highlands 99 hits  
ride to cameron highlands

WW 0214 Bonding 94 hits  
ww 0214 bonding

Cara Buat Cili Lada Cabai Jeruk 192 hits  
cara buat cili lada cabai jeruk

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 691
Widget Aktif : 3,983
Banner Aktif : 6,344

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,960
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar biodata sharifah nur athirah syed az..
  • singapura beri penghormatan kepada yusof is..
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • gambar rasmi proton iriz
  • model micaela schaefer rai cabaran ice buck..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • one summer night lyrics temptation ost
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • online 24 7
  • awek malam merdeka diminta tampil
  • calon 6 september dah mula study penguasa k..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • cinta vs materialistik
  • kangkung dan risikonya
  • jika memang engkau jodohku

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)