Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
lilo80.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 61
sumbangan kepada busuk : 125
hits yang pernah diterima dari busuk : 10859

kali terakhir ping : 10:31 pm 21/11/14
On Air 56 hits  
on air

Salam Aidilfitri 1435h 2014 48 hits  
salam aidilfitri 1435h 2014

Resepi Mee Calong Kemaman 114 hits  
resepi mee calong kemaman

Daiso Japan dah bukak kat Kuantan 142 hits  
daiso japan dah bukak kat kuantan

Trending Popular Masakini panda 127 hits  
trending popular masakini panda

Sudah me laporkan diri 89 hits  
sudah me laporkan diri

hadiah hari lahir yg SANGAT bermakna 185 hits  
hadiah hari lahir yg sangat bermakna

Pertambahan Usia 135 hits  
pertambahan usia

Pada Cuti Persekolahan Penggal I 2014 127 hits  
pada cuti persekolahan penggal i 2014

Jom Kayuh 103 hits  
jom kayuh

earning Churp Churp saya 78 hits  
earning churp churp saya

Belansungkawa Tanah Airku 118 hits  
belansungkawa tanah airku

Shake N Take Mini Blender 150 hits  
shake n take mini blender

prayformh370 134 hits  
prayformh370

kemon lely Workout 110 hits  
kemon lely workout

2D1N di TH Hotel Convention Centre Terengganu 240 hits  
2d1n di th hotel convention centre terengganu

Ride to Cameron Highlands 113 hits  
ride to cameron highlands

WW 0214 Bonding 109 hits  
ww 0214 bonding

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 394
Widget Aktif : 3,868
Banner Aktif : 6,793

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 914,000
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • screenshot inspektor buat laporan polis sel..
  • terjah 4 foto remaja tidur bog3l lepas proj..
  • saya ternampak
  • cctv rakam jenazah timbalan naib cancelor u..
  • tip elak perut buncit
  • bangsat doktor siall mengambil kesempatan a..
  • gempar inspektor melayu buat laporan polis ..
  • stephen collin s celeb lawyer mark vincent ..
  • artis malaysia mengamuk gara gara iphone 6 ..
  • berus serbaguna diperbuat dari bulu babi
  • ahmad maslan bodoh catatan wikipedia
  • sapa nak duit mai baca ni

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • cerita semalam hot spring kah
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • ciri ciri wanita solehah

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)