Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
lilo80.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 60
sumbangan kepada busuk : 115
hits yang pernah diterima dari busuk : 10039

kali terakhir ping : 1:10 pm 30/09/14
Salam Aidilfitri 1435h 2014 35 hits  
salam aidilfitri 1435h 2014

Resepi Mee Calong Kemaman 94 hits  
resepi mee calong kemaman

Daiso Japan dah bukak kat Kuantan 112 hits  
daiso japan dah bukak kat kuantan

Trending Popular Masakini panda 111 hits  
trending popular masakini panda

Sudah me laporkan diri 73 hits  
sudah me laporkan diri

hadiah hari lahir yg SANGAT bermakna 170 hits  
hadiah hari lahir yg sangat bermakna

Pertambahan Usia 120 hits  
pertambahan usia

Pada Cuti Persekolahan Penggal I 2014 112 hits  
pada cuti persekolahan penggal i 2014

Jom Kayuh 90 hits  
jom kayuh

earning Churp Churp saya 66 hits  
earning churp churp saya

Belansungkawa Tanah Airku 101 hits  
belansungkawa tanah airku

Shake N Take Mini Blender 141 hits  
shake n take mini blender

prayformh370 123 hits  
prayformh370

kemon lely Workout 101 hits  
kemon lely workout

2D1N di TH Hotel Convention Centre Terengganu 220 hits  
2d1n di th hotel convention centre terengganu

Ride to Cameron Highlands 102 hits  
ride to cameron highlands

WW 0214 Bonding 98 hits  
ww 0214 bonding

Cara Buat Cili Lada Cabai Jeruk 201 hits  
cara buat cili lada cabai jeruk

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 428
Widget Aktif : 3,966
Banner Aktif : 6,501

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 815,279
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wanita direjam sampai mati kerana berzlna
  • senarai 10 negara harga petrol termurah di ..
  • gempar anak patung bergerak dengan sendirin..
  • google malware check tool membantu menyemak..
  • penerbangan malaysia airlines mas lancar ba..
  • paper quilling craft 9 tutorial handmade po..
  • cara membuat subscribe form
  • lunchdateub2
  • segmen giveaway sweet sour by n a
  • september top 10 popular post relaks minda
  • 5 things to do in malacca melaka
  • a wedding a bicycle and qurban

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • 26 fascinating films about food
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • helloatika.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)