Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
lilo80.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 63
sumbangan kepada busuk : 136
hits yang pernah diterima dari busuk : 12038

kali terakhir ping : 12:21 am 04/03/15
Keadaan Banjir 2014 di Kemaman 72 hits  
keadaan banjir 2014 di kemaman

target sutera Churp Churp melepasi sasaran 33 hits  
target sutera churp churp melepasi sasaran

On Air 79 hits  
on air

Salam Aidilfitri 1435h 2014 54 hits  
salam aidilfitri 1435h 2014

Resepi Mee Calong Kemaman 153 hits  
resepi mee calong kemaman

Daiso Japan dah bukak kat Kuantan 220 hits  
daiso japan dah bukak kat kuantan

Trending Popular Masakini panda 146 hits  
trending popular masakini panda

Sudah me laporkan diri 103 hits  
sudah me laporkan diri

hadiah hari lahir yg SANGAT bermakna 200 hits  
hadiah hari lahir yg sangat bermakna

Pertambahan Usia 158 hits  
pertambahan usia

Pada Cuti Persekolahan Penggal I 2014 137 hits  
pada cuti persekolahan penggal i 2014

Jom Kayuh 126 hits  
jom kayuh

earning Churp Churp saya 89 hits  
earning churp churp saya

Belansungkawa Tanah Airku 134 hits  
belansungkawa tanah airku

Shake N Take Mini Blender 170 hits  
shake n take mini blender

prayformh370 178 hits  
prayformh370

kemon lely Workout 125 hits  
kemon lely workout

2D1N di TH Hotel Convention Centre Terengganu 267 hits  
2d1n di th hotel convention centre terengganu

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 463
Widget Aktif : 4,017
Banner Aktif : 7,080

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,075,409
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • yana samsudin tertayang sesuatau dalam baba..
  • buku asb hilang 2011 ditemui semula 2015 da..
  • antara 10 janji allah swt kepada mereka yan..
  • punca siti elizad dua kali tunda nikah
  • dr asri larang ustaz kazem masuk perlis
  • lelaki terbangkan drone dekat klia bahayaka..
  • gempar aksi artis indonesia syahrini kengka..
  • gempar fara fauzana dedahkan teman lelaki k..
  • cikgu cantik ini buat status di laman sosia..
  • punca isteri curang melekat dengan kekasih ..
  • kelebihan simpanan emas
  • pops out

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • kisah nabi ismail a s
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • tanda orang sayang dekat kita
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • sayangdisayang.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)