Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
mohdrizmanma.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 159
sumbangan kepada busuk : 390
hits yang pernah diterima dari busuk : 21893

kali terakhir ping : 1:53 pm 23/07/14
Niat Berpuasa Ramadan 15 hits  
niat berpuasa ramadan

Konsep Sunat Tarawih di bulan Ramadan 11 hits  
konsep sunat tarawih di bulan ramadan

Sunat Tarawih bukan hanya pada malam pertama sahaja 17 hits  
sunat tarawih bukan hanya pada malam pertama sahaja

Penyiar rasmi berlesen kononnya 58 hits  
penyiar rasmi berlesen kononnya

Bersantai di Kampung Kuantan 42 hits  
bersantai di kampung kuantan

Apa cerita dengan kumpulan Exists 47 hits  
apa cerita dengan kumpulan exists

Siaran 17 Mei Selamat Hari Guru 50 hits  
siaran 17 mei selamat hari guru

Mana bos aku 44 hits  
mana bos aku

Mana satu yang betul ni 42 hits  
mana satu yang betul ni

Sentimen perkauman di tempat kerja 62 hits  
sentimen perkauman di tempat kerja

Percaturan politik Terengganu oleh Ahmad Said 67 hits  
percaturan politik terengganu oleh ahmad said

13 Mei 2014 Apa nak buat hari ni 51 hits  
13 mei 2014 apa nak buat hari ni

Siaran 13 Mei 2014 54 hits  
siaran 13 mei 2014

Dah muak dengan perhimpunan 48 hits  
dah muak dengan perhimpunan

Jam 1 pagi di jalan Yong Peng 42 hits  
jam 1 pagi di jalan yong peng

Keputusan Liga Super dan Liga Perdana 18 4 2014 87 hits  
keputusan liga super dan liga perdana 18 4 2014

Bila lari dari masalah kerja 56 hits  
bila lari dari masalah kerja

Keputusan Liga Super Malaysia 15 4 2014 90 hits  
keputusan liga super malaysia 15 4 2014

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 299
Widget Aktif : 3,951
Banner Aktif : 6,149

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 762,581
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peluklah si pengganas
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv
  • google play store dikemaskini dengan antara..
  • panas pergaduhan kaum diipoh
  • expectation vs reality song ji hyo lee kwan..
  • aging symptoms
  • berita terkini pemberontak pro russia temba..
  • tahniah gambar scha al yahya selamat lahirk..
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv kame..
  • gambar lubang pengakhiran dunia muncul di r..
  • japan inc now exporting weapons

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • spisis kawan yang femes
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • afiqmahadhir.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)