Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
mohdrizmanma.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 171
sumbangan kepada busuk : 463
hits yang pernah diterima dari busuk : 25407

kali terakhir ping : 4:07 am 23/10/14
Cara menyediakan surat perjanjian pembelian atau pindah milik tanah 7 hits  
cara menyediakan surat perjanjian pembelian atau pindah..

Budaya tolak menolak di dalam pekerjaan 29 hits  
budaya tolak menolak di dalam pekerjaan

Selamat Menyambut AidilAdha 25 hits  
selamat menyambut aidiladha

Keyboard Warrior lahir dari Facebook 22 hits  
keyboard warrior lahir dari facebook

Jika anda seekor kucing lapar 20 hits  
jika anda seekor kucing lapar

Part 2 Alahai Minyak naik lagi 147 hits  
part 2 alahai minyak naik lagi

Alahai Minyak naik lagi 72 hits  
alahai minyak naik lagi

Selamatkah mesin ATM di Malaysia 35 hits  
selamatkah mesin atm di malaysia

Anda berbangga dengan IS 33 hits  
anda berbangga dengan is

Setakat hebat kat keyboard je Aku pun boleh 23 hits  
setakat hebat kat keyboard je aku pun boleh

Remote TV tak function le pula 43 hits  
remote tv tak function le pula

Bila semua kerja pun jadi tak serba menjadi 33 hits  
bila semua kerja pun jadi tak serba menjadi

Niat Berpuasa Ramadan 40 hits  
niat berpuasa ramadan

Konsep Sunat Tarawih di bulan Ramadan 35 hits  
konsep sunat tarawih di bulan ramadan

Sunat Tarawih bukan hanya pada malam pertama sahaja 55 hits  
sunat tarawih bukan hanya pada malam pertama sahaja

Penyiar rasmi berlesen kononnya 88 hits  
penyiar rasmi berlesen kononnya

Bersantai di Kampung Kuantan 84 hits  
bersantai di kampung kuantan

Apa cerita dengan kumpulan Exists 85 hits  
apa cerita dengan kumpulan exists

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 253
Widget Aktif : 3,945
Banner Aktif : 6,600

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 857,562
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • reaksi jep sepahtu setelah gambar bersama b..
  • ibu dyana sofea nafi gambar intim anaknya y..
  • buat pertama kalinya imej firaun tutankhamu..
  • miera liyana berbikini dalam filem
  • inilah pekerjaan paling best di dunia
  • liebster award
  • epl mourinho tak kisah krisis penyerang kia..
  • comment on promosikan blog anda sebaik mung..
  • cara transfer uang lewat atm mandiri dan bn..
  • bila lego dibangunkan
  • promosi team fotografi popular
  • vitamin c chewable 100mg vs sustained relea..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • skandal pejabat
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • apa petanda jika mimpi ular
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kangkung dan risikonya
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • daripelusukdunia.com
  • bahdis.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)