Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
mohdrizmanma.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 159
sumbangan kepada busuk : 403
hits yang pernah diterima dari busuk : 23288

kali terakhir ping : 8:35 am 22/08/14
Niat Berpuasa Ramadan 23 hits  
niat berpuasa ramadan

Konsep Sunat Tarawih di bulan Ramadan 22 hits  
konsep sunat tarawih di bulan ramadan

Sunat Tarawih bukan hanya pada malam pertama sahaja 38 hits  
sunat tarawih bukan hanya pada malam pertama sahaja

Penyiar rasmi berlesen kononnya 69 hits  
penyiar rasmi berlesen kononnya

Bersantai di Kampung Kuantan 58 hits  
bersantai di kampung kuantan

Apa cerita dengan kumpulan Exists 65 hits  
apa cerita dengan kumpulan exists

Siaran 17 Mei Selamat Hari Guru 65 hits  
siaran 17 mei selamat hari guru

Mana bos aku 58 hits  
mana bos aku

Mana satu yang betul ni 57 hits  
mana satu yang betul ni

Sentimen perkauman di tempat kerja 77 hits  
sentimen perkauman di tempat kerja

Percaturan politik Terengganu oleh Ahmad Said 79 hits  
percaturan politik terengganu oleh ahmad said

13 Mei 2014 Apa nak buat hari ni 66 hits  
13 mei 2014 apa nak buat hari ni

Siaran 13 Mei 2014 66 hits  
siaran 13 mei 2014

Dah muak dengan perhimpunan 65 hits  
dah muak dengan perhimpunan

Jam 1 pagi di jalan Yong Peng 54 hits  
jam 1 pagi di jalan yong peng

Keputusan Liga Super dan Liga Perdana 18 4 2014 102 hits  
keputusan liga super dan liga perdana 18 4 2014

Bila lari dari masalah kerja 68 hits  
bila lari dari masalah kerja

Keputusan Liga Super Malaysia 15 4 2014 110 hits  
keputusan liga super malaysia 15 4 2014

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 588
Widget Aktif : 4,031
Banner Aktif : 6,229

Domain Dibenarkan: 10,260
Jumlah Artikel : 783,957
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • remains of mas stewardess mastura mustafa t..
  • mh17 jenazah mastura yang pertama akan ditu..
  • mh17 jenazah pramugari ini yang pertama tur..
  • hukum takafur dan berkabung untuk jenazah m..
  • gambar anak anjing di panggang hidup hidup
  • rozita che wan mengalami pendarahan
  • ciri ciri perempuan gatal
  • sauna pants kurus cara bijak dan cepat
  • wanita pkr kecewa khalid fail aduan pada ro..
  • video saat cemas selamatkan 3 gadis kereta ..
  • malaysia berkabung mourning day
  • solat jenazah ghaib penghormatan kepada jen..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • tips balik kampung dengan selamat
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)