Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
mohdrizmanma.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 161
sumbangan kepada busuk : 419
hits yang pernah diterima dari busuk : 24223

kali terakhir ping : 1:01 am 20/09/14
Remote TV tak function le pula 35 hits  
remote tv tak function le pula

Bila semua kerja pun jadi tak serba menjadi 28 hits  
bila semua kerja pun jadi tak serba menjadi

Niat Berpuasa Ramadan 30 hits  
niat berpuasa ramadan

Konsep Sunat Tarawih di bulan Ramadan 28 hits  
konsep sunat tarawih di bulan ramadan

Sunat Tarawih bukan hanya pada malam pertama sahaja 44 hits  
sunat tarawih bukan hanya pada malam pertama sahaja

Penyiar rasmi berlesen kononnya 82 hits  
penyiar rasmi berlesen kononnya

Bersantai di Kampung Kuantan 75 hits  
bersantai di kampung kuantan

Apa cerita dengan kumpulan Exists 75 hits  
apa cerita dengan kumpulan exists

Siaran 17 Mei Selamat Hari Guru 79 hits  
siaran 17 mei selamat hari guru

Mana bos aku 71 hits  
mana bos aku

Mana satu yang betul ni 66 hits  
mana satu yang betul ni

Sentimen perkauman di tempat kerja 87 hits  
sentimen perkauman di tempat kerja

Percaturan politik Terengganu oleh Ahmad Said 89 hits  
percaturan politik terengganu oleh ahmad said

13 Mei 2014 Apa nak buat hari ni 76 hits  
13 mei 2014 apa nak buat hari ni

Siaran 13 Mei 2014 81 hits  
siaran 13 mei 2014

Dah muak dengan perhimpunan 76 hits  
dah muak dengan perhimpunan

Jam 1 pagi di jalan Yong Peng 66 hits  
jam 1 pagi di jalan yong peng

Keputusan Liga Super dan Liga Perdana 18 4 2014 115 hits  
keputusan liga super dan liga perdana 18 4 2014

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 368
Widget Aktif : 3,953
Banner Aktif : 6,457

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 815,334
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isu hina melayu jawa di fb
  • kisah sumaiyah binti khaiyat
  • menarik foto lawak giler vol 546
  • menarik foto lawak giler vol 279
  • senarai pemenang anugerah lawak warna 2014
  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • bakal kembali beraksi katanya
  • pelajar tawar sewakan teman wanita rm26 seh..
  • revolusi theme wordpress dengan studiopress
  • perwakilan pas aminkan doa celaka mat sabu
  • running man best ke
  • panas berapi luahan hati anak jati pengkala..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • jika memang engkau jodohku
  • kembali menjadi burung pipit
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)