Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
mohdrizmanma.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 175
sumbangan kepada busuk : 502
hits yang pernah diterima dari busuk : 26667

kali terakhir ping : 8:15 am 28/11/14
Nak jadi Full Safety Officer Pergi ambik periksa 4 hits  
nak jadi full safety officer pergi ambik periksa

Safety Officer Tidaklah semudah yang disangka 14 hits  
safety officer tidaklah semudah yang disangka

Blog ini akan jadi lebih berperibadi 20 hits  
blog ini akan jadi lebih berperibadi

Lambakan warga asing kali ini nak salahkan siapa 35 hits  
lambakan warga asing kali ini nak salahkan siapa

Cara menyediakan surat perjanjian pembelian atau pindah milik tanah 46 hits  
cara menyediakan surat perjanjian pembelian atau pindah..

Budaya tolak menolak di dalam pekerjaan 35 hits  
budaya tolak menolak di dalam pekerjaan

Selamat Menyambut AidilAdha 35 hits  
selamat menyambut aidiladha

Keyboard Warrior lahir dari Facebook 33 hits  
keyboard warrior lahir dari facebook

Jika anda seekor kucing lapar 28 hits  
jika anda seekor kucing lapar

Part 2 Alahai Minyak naik lagi 185 hits  
part 2 alahai minyak naik lagi

Alahai Minyak naik lagi 81 hits  
alahai minyak naik lagi

Selamatkah mesin ATM di Malaysia 52 hits  
selamatkah mesin atm di malaysia

Anda berbangga dengan IS 44 hits  
anda berbangga dengan is

Setakat hebat kat keyboard je Aku pun boleh 33 hits  
setakat hebat kat keyboard je aku pun boleh

Remote TV tak function le pula 49 hits  
remote tv tak function le pula

Bila semua kerja pun jadi tak serba menjadi 41 hits  
bila semua kerja pun jadi tak serba menjadi

Niat Berpuasa Ramadan 45 hits  
niat berpuasa ramadan

Konsep Sunat Tarawih di bulan Ramadan 42 hits  
konsep sunat tarawih di bulan ramadan

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 358
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 6,761

Domain Dibenarkan: 10,725
Jumlah Artikel : 923,870
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gempar penampakan hantu berlari dikawasan s..
  • tauke jambu nafi gambar bercium itu milikny..
  • mia sara kini hipokrit dengan puteri balqis
  • sejenis pil yang mampu meng ubah bau kentut..
  • 5 jalan paling bahaya di dunia
  • misteri penemuan mayat lelaki terapung di s..
  • jawatan kosong drb hicom berhad 12 disember..
  • di sebalik filem yang hebat
  • dimanakah pija mentor sekarang
  • rupa rupanya ini sebab sebenar sharifah sha..
  • design bantal sendiri pillow felt craft
  • nuffnang blogbuster maybank transact win

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • untungnya insan bergelar wanita
  • kisah nabi ismail a s
  • blog spammers sudah bijak
  • skandal pejabat
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • wang bukanlah segalanya
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • di tubir bibir mataku

  • wajib lawat :

  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2868)   wanita (1876)   diari (1626)   produk (1329)   rojak (1245)   lelaki (1169)   berita (868)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (125)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)