Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
mohdrizmanma.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 174
sumbangan kepada busuk : 480
hits yang pernah diterima dari busuk : 25937

kali terakhir ping : 3:51 am 01/11/14
Safety Officer Tidaklah semudah yang disangka 11 hits  
safety officer tidaklah semudah yang disangka

Blog ini akan jadi lebih berperibadi 12 hits  
blog ini akan jadi lebih berperibadi

Lambakan warga asing kali ini nak salahkan siapa 30 hits  
lambakan warga asing kali ini nak salahkan siapa

Cara menyediakan surat perjanjian pembelian atau pindah milik tanah 39 hits  
cara menyediakan surat perjanjian pembelian atau pindah..

Budaya tolak menolak di dalam pekerjaan 33 hits  
budaya tolak menolak di dalam pekerjaan

Selamat Menyambut AidilAdha 27 hits  
selamat menyambut aidiladha

Keyboard Warrior lahir dari Facebook 28 hits  
keyboard warrior lahir dari facebook

Jika anda seekor kucing lapar 23 hits  
jika anda seekor kucing lapar

Part 2 Alahai Minyak naik lagi 162 hits  
part 2 alahai minyak naik lagi

Alahai Minyak naik lagi 78 hits  
alahai minyak naik lagi

Selamatkah mesin ATM di Malaysia 41 hits  
selamatkah mesin atm di malaysia

Anda berbangga dengan IS 35 hits  
anda berbangga dengan is

Setakat hebat kat keyboard je Aku pun boleh 28 hits  
setakat hebat kat keyboard je aku pun boleh

Remote TV tak function le pula 48 hits  
remote tv tak function le pula

Bila semua kerja pun jadi tak serba menjadi 38 hits  
bila semua kerja pun jadi tak serba menjadi

Niat Berpuasa Ramadan 41 hits  
niat berpuasa ramadan

Konsep Sunat Tarawih di bulan Ramadan 38 hits  
konsep sunat tarawih di bulan ramadan

Sunat Tarawih bukan hanya pada malam pertama sahaja 57 hits  
sunat tarawih bukan hanya pada malam pertama sahaja

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 452
Widget Aktif : 3,945
Banner Aktif : 6,649

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 874,281
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bekas peserta mentor perjelas isu menyertai..
  • awas jangan beli komputer jenis ini
  • allah itu maha besar fenomena yang benar2 l..
  • pensyarah paksa pelajar menelan air mani
  • ragam faqihah hari kanak kanak 2014
  • johan raja lawak hanya menaiki motorsikal k..
  • anjur ceramah anwar fahmi bakal dibuang uni..
  • menakjubkan angin kencang memaksa air terju..
  • man without legs climbed the most dangerous..
  • jawatan kosong kwsp
  • share info gambar replika tangki simpanan m..
  • promosi november 2014 tudung bidang 50

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • tanda tanda kanser payudara
  • kembali menjadi burung pipit
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)