Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
mohdrizmanma.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 159
sumbangan kepada busuk : 391
hits yang pernah diterima dari busuk : 22296

kali terakhir ping : 12:11 am 29/07/14
Niat Berpuasa Ramadan 18 hits  
niat berpuasa ramadan

Konsep Sunat Tarawih di bulan Ramadan 12 hits  
konsep sunat tarawih di bulan ramadan

Sunat Tarawih bukan hanya pada malam pertama sahaja 23 hits  
sunat tarawih bukan hanya pada malam pertama sahaja

Penyiar rasmi berlesen kononnya 62 hits  
penyiar rasmi berlesen kononnya

Bersantai di Kampung Kuantan 47 hits  
bersantai di kampung kuantan

Apa cerita dengan kumpulan Exists 50 hits  
apa cerita dengan kumpulan exists

Siaran 17 Mei Selamat Hari Guru 54 hits  
siaran 17 mei selamat hari guru

Mana bos aku 49 hits  
mana bos aku

Mana satu yang betul ni 47 hits  
mana satu yang betul ni

Sentimen perkauman di tempat kerja 66 hits  
sentimen perkauman di tempat kerja

Percaturan politik Terengganu oleh Ahmad Said 71 hits  
percaturan politik terengganu oleh ahmad said

13 Mei 2014 Apa nak buat hari ni 56 hits  
13 mei 2014 apa nak buat hari ni

Siaran 13 Mei 2014 59 hits  
siaran 13 mei 2014

Dah muak dengan perhimpunan 53 hits  
dah muak dengan perhimpunan

Jam 1 pagi di jalan Yong Peng 46 hits  
jam 1 pagi di jalan yong peng

Keputusan Liga Super dan Liga Perdana 18 4 2014 93 hits  
keputusan liga super dan liga perdana 18 4 2014

Bila lari dari masalah kerja 61 hits  
bila lari dari masalah kerja

Keputusan Liga Super Malaysia 15 4 2014 93 hits  
keputusan liga super malaysia 15 4 2014

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 308
Widget Aktif : 3,823
Banner Aktif : 6,289

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,511
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gempar kejadian aneh berlaku di malaysia aw..
  • nahas mh17 kotak hitam tunjuk nahas akibat ..
  • crash of the plane was due to massive explo..
  • gambar haiwan haiwan lucu yang di ambil tep..
  • gempar wartawan cucuk guna kayu cebisan man..
  • client tech supt specialist vietnamese spea..
  • dulu nyah kini daie
  • 8 gambar nabila huda buat kejutan sambut ha..
  • cara nak mengelakkan tetamu guna gadget ket..
  • foto selfi proses penyembuhan luka di wajah..
  • dibuang keluarga kerana peluk islam
  • takat lebur emas

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • kembali menjadi burung pipit
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)