Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
mohdrizmanma.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 159
sumbangan kepada busuk : 411
hits yang pernah diterima dari busuk : 23750

kali terakhir ping : 2:14 am 02/09/14
Niat Berpuasa Ramadan 27 hits  
niat berpuasa ramadan

Konsep Sunat Tarawih di bulan Ramadan 24 hits  
konsep sunat tarawih di bulan ramadan

Sunat Tarawih bukan hanya pada malam pertama sahaja 43 hits  
sunat tarawih bukan hanya pada malam pertama sahaja

Penyiar rasmi berlesen kononnya 74 hits  
penyiar rasmi berlesen kononnya

Bersantai di Kampung Kuantan 65 hits  
bersantai di kampung kuantan

Apa cerita dengan kumpulan Exists 69 hits  
apa cerita dengan kumpulan exists

Siaran 17 Mei Selamat Hari Guru 72 hits  
siaran 17 mei selamat hari guru

Mana bos aku 64 hits  
mana bos aku

Mana satu yang betul ni 63 hits  
mana satu yang betul ni

Sentimen perkauman di tempat kerja 84 hits  
sentimen perkauman di tempat kerja

Percaturan politik Terengganu oleh Ahmad Said 84 hits  
percaturan politik terengganu oleh ahmad said

13 Mei 2014 Apa nak buat hari ni 71 hits  
13 mei 2014 apa nak buat hari ni

Siaran 13 Mei 2014 77 hits  
siaran 13 mei 2014

Dah muak dengan perhimpunan 68 hits  
dah muak dengan perhimpunan

Jam 1 pagi di jalan Yong Peng 59 hits  
jam 1 pagi di jalan yong peng

Keputusan Liga Super dan Liga Perdana 18 4 2014 105 hits  
keputusan liga super dan liga perdana 18 4 2014

Bila lari dari masalah kerja 75 hits  
bila lari dari masalah kerja

Keputusan Liga Super Malaysia 15 4 2014 114 hits  
keputusan liga super malaysia 15 4 2014

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 614
Widget Aktif : 4,006
Banner Aktif : 6,321

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,801
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • pasangan lesbian dan ustaz antara yang dita..
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • resipi ayam panggang ala kenny rogers
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • what s this love

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • jika memang engkau jodohku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)