Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
mohdrizmanma.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 172
sumbangan kepada busuk : 469
hits yang pernah diterima dari busuk : 25530

kali terakhir ping : 6:03 am 25/10/14
Lambakan warga asing kali ini nak salahkan siapa 14 hits  
lambakan warga asing kali ini nak salahkan siapa

Cara menyediakan surat perjanjian pembelian atau pindah milik tanah 28 hits  
cara menyediakan surat perjanjian pembelian atau pindah..

Budaya tolak menolak di dalam pekerjaan 30 hits  
budaya tolak menolak di dalam pekerjaan

Selamat Menyambut AidilAdha 25 hits  
selamat menyambut aidiladha

Keyboard Warrior lahir dari Facebook 25 hits  
keyboard warrior lahir dari facebook

Jika anda seekor kucing lapar 22 hits  
jika anda seekor kucing lapar

Part 2 Alahai Minyak naik lagi 151 hits  
part 2 alahai minyak naik lagi

Alahai Minyak naik lagi 72 hits  
alahai minyak naik lagi

Selamatkah mesin ATM di Malaysia 36 hits  
selamatkah mesin atm di malaysia

Anda berbangga dengan IS 33 hits  
anda berbangga dengan is

Setakat hebat kat keyboard je Aku pun boleh 24 hits  
setakat hebat kat keyboard je aku pun boleh

Remote TV tak function le pula 44 hits  
remote tv tak function le pula

Bila semua kerja pun jadi tak serba menjadi 36 hits  
bila semua kerja pun jadi tak serba menjadi

Niat Berpuasa Ramadan 40 hits  
niat berpuasa ramadan

Konsep Sunat Tarawih di bulan Ramadan 36 hits  
konsep sunat tarawih di bulan ramadan

Sunat Tarawih bukan hanya pada malam pertama sahaja 55 hits  
sunat tarawih bukan hanya pada malam pertama sahaja

Penyiar rasmi berlesen kononnya 88 hits  
penyiar rasmi berlesen kononnya

Bersantai di Kampung Kuantan 85 hits  
bersantai di kampung kuantan

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 389
Widget Aktif : 3,944
Banner Aktif : 6,650

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 861,745
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri dedahkan gambar suami dan gundik dal..
  • subhanallah lutut wanita tua yang sakit sem..
  • ramai penunggang motosikal berkuasa tinggi ..
  • cafe review hobby coffee menjahit sambil me..
  • tunku mahkota johor bernikah dengan cik pua..
  • kenapa sebenar anjing diharamkan untuk dise..
  • fakta mitos seputar malam 1 suro 2014
  • wake up call poem
  • comment on siri menghasut buat duit dengan ..
  • dutch wife pemuas nafsu popular di jepun
  • cara beli tiket di stadium larkin johor bah..
  • teaser baru oppo memperlihatkan peranti lai..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cerita semalam hot spring kah
  • skandal pejabat
  • never date a person who
  • tupperware puasa
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)