Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
naimnikmat.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda tidak akan terpapar dalam widget kami
4. guna code widget sekiranya mahu menyertai widget

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : NO

PING SECARA MANUAL

total artikel : 734
sumbangan kepada busuk : 783
hits yang pernah diterima dari busuk : 170492

kali terakhir ping : 6:52 am 22/12/14
AKSI TIDAK MATANG PEMAIN BOLA SEPAK MALAYSIA TERSEBAR DIINTERNET 116 hits  
aksi tidak matang pemain bola sepak malaysia tersebar d..

SENJATA RAHSIA PASUKAN BOLA SEPAK MALAYSIA DIDEDAHKAN GAMBAR 39 hits  
senjata rahsia pasukan bola sepak malaysia didedahkan g..

INILAH TANDA OTAK YANG TIDAK SIHAT GAMBAR 61 hits  
inilah tanda otak yang tidak sihat gambar

INILAH KELUHAN IBU DAN BAPA SETIAP HUJUNG TAHUN 50 hits  
inilah keluhan ibu dan bapa setiap hujung tahun

SEDIH TENGOK MELAYU YANG MACAM INI 91 hits  
sedih tengok melayu yang macam ini

CARA PELIK JUAL AYAM GAMBAR 45 hits  
cara pelik jual ayam gambar

NAJIB KENA SOUND DENGAN BEKAS PENGERUSI SPR 8 hits  
najib kena sound dengan bekas pengerusi spr

AKHIRNYA TIPS TURUN BERAT BADAN PALING MUDAH TAK PERLU KELUARKAN 1 SEN PUN DIDEDAHKAN 35 hits  
akhirnya tips turun berat badan paling mudah tak perlu ..

INILAH HADIAH KEPADA KEBODOHAN PENYOKONG PASUKAN BOLA SEPAK MALAYSIA MEMBELASAH PENYOKONG VIETNAM 198 hits  
inilah hadiah kepada kebodohan penyokong pasukan bola s..

GAMBAR AKSI TAK BERTAMADUN PENYOKONG PASUKAN BOLA SEPAK MALAYSIA TERSEBAR 498 hits  
gambar aksi tak bertamadun penyokong pasukan bola sepak..

APA YNG SUSAH SGT SEBUT AKU TERIMA SUDAHLAH GAMBAR 54 hits  
apa yng susah sgt sebut aku terima sudahlah gambar

CONTOH PENCEMARAN BAHASA TAHAP GABAN GAMBAR 23 hits  
contoh pencemaran bahasa tahap gaban gambar

BERITA YNG DIHARAMKAN KELUAR SURAT KHABAR MALAYSIA GAMBAR 58 hits  
berita yng diharamkan keluar surat khabar malaysia gamb..

3 SYARAT JIKA WANITA MAHU DEDAHKAN AURAT KEPADA BUKAN MAHRAM GAMBAR 45 hits  
3 syarat jika wanita mahu dedahkan aurat kepada bukan m..

INILAH ALASANNYA MENGAPA ORG MELAYU WAJIB SOKONG UMNO 43 hits  
inilah alasannya mengapa org melayu wajib sokong umno

INILAH UCAPAN PERWAKILAN UMNO YANG BOLEH MENGUNDANG MUNTAH 104 hits  
inilah ucapan perwakilan umno yang boleh mengundang mun..

SETIAP RAKYAT MALAYSIA LAYAK UNTUK DAPAT RUMAH PASTI MILIK GAMBAR 33 hits  
setiap rakyat malaysia layak untuk dapat rumah pasti mi..

AKHIRNYA UNDI KEPADA BN BERBALOI JUGA GAMBAR 38 hits  
akhirnya undi kepada bn berbaloi juga gambar

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 362
Widget Aktif : 3,859
Banner Aktif : 6,891

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 962,194
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tahukah anda 6 nama bayi yang perlu dielakk..
  • inilah 5 wanita cantik yang di lahirkan seb..
  • zizan razak tampil perjelas isu hubungannya..
  • inilah dia wanita paling cantik di china 8 ..
  • isu hamleys tudung rosyam nor cetus amarah ..
  • 10 wanita yang di rindui oleh syurga
  • 7 gambar muniff isa sah bergelar suami deng..
  • kejahatan isis terhadap mujahidin dan kaum ..
  • emma maembong putus cinta dengan zizan
  • rosyam nor berang bila anak disuruh buka tu..
  • first giveaway by kamamimi
  • menarik foto lawak giler 716

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • islam itu indah
  • super duper cute
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • diari sedih seekor kucing
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)