Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
naimnikmat.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda tidak akan terpapar dalam widget kami
4. guna code widget sekiranya mahu menyertai widget

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : NO

PING SECARA MANUAL

total artikel : 751
sumbangan kepada busuk : 812
hits yang pernah diterima dari busuk : 177929

kali terakhir ping : 9:30 am 31/01/15
CONFIRM KORANG BANGGA LEPAS BACA BERITA NI 45 hits  
confirm korang bangga lepas baca berita ni

KALAU TIADA RM 4 735 JANGAN PERNAH TERFIKIR UNTUK MATI GAMBAR 31 hits  
kalau tiada rm 4 735 jangan pernah terfikir untuk mati ..

GAMBAR2 PENGORBANAN SEORANG ISTERI 50 hits  
gambar2 pengorbanan seorang isteri

CUBA CARI PERBEZAAN 2 GAMBAR NI 78 hits  
cuba cari perbezaan 2 gambar ni

KELUARGA HARMONI YANG SONGSANG GAMBAR 45 hits  
keluarga harmoni yang songsang gambar

SULTAN KELANTAN BUAT KEJUTAN 180 hits  
sultan kelantan buat kejutan

SIMPANJER DUIT ZAKAT TU BAWAK MASUK KUBUR 90 hits  
simpanjer duit zakat tu bawak masuk kubur

GAMBAR2 RARE SEMASA BANJIR 112 hits  
gambar2 rare semasa banjir

GAMBAR MANUSIA2 BANGANG MEMPERSENDAKAN SOLAT 69 hits  
gambar manusia2 bangang mempersendakan solat

GAMBAR YANG MENYENTUH HATI 93 hits  
gambar yang menyentuh hati

GAMBAR PALING LAWAK 2015 101 hits  
gambar paling lawak 2015

ORANG CINA BUAT MELAYU MANGSA BANJIR MENANGIS 240 hits  
orang cina buat melayu mangsa banjir menangis

INILAH POST TWEET PALING PUAKA TENTANG BANJIR 51 hits  
inilah post tweet paling puaka tentang banjir

PEMIMPIN UMNO MACAM NI DAH PUPUS TINGGAL DIA SORANG JER KUT 76 hits  
pemimpin umno macam ni dah pupus tinggal dia sorang jer..

SELURUH RAKYAT MALAYSIA AKAN KECEWA DAN SEDIH BILA TENGOK GAMBAR INI 55 hits  
seluruh rakyat malaysia akan kecewa dan sedih bila teng..

INILAH BUKTI CINTA SEORANG GADIS GAMBAR 79 hits  
inilah bukti cinta seorang gadis gambar

UNCLE NI TURUN MOTOR BUKAK BAJU GAMBAR 85 hits  
uncle ni turun motor bukak baju gambar

AKSI TIDAK MATANG PEMAIN BOLA SEPAK MALAYSIA TERSEBAR DIINTERNET 175 hits  
aksi tidak matang pemain bola sepak malaysia tersebar d..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 439
Widget Aktif : 3,952
Banner Aktif : 7,009

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,025,854
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kumpulan virus tersingkir di separuh akhir ..
  • gempar seluruh pelacur di bumi syria sholat..
  • instagram the rich kids of malaysia kongsi ..
  • dari instagram kini miliki butik sendiri
  • kenali iblis dan syaitan serta gangguannya ..
  • siaran langsung final piala asia 2015 austr..
  • maharaja lawak mega mlm 2014 minggu 12 sepa..
  • penjenayah terkenal yang kekal misteri
  • berat turun 10kg dalam masa 2 bulan
  • comment on malaysia best blog 2015 by hero ..
  • 3 foto anak erra fazira atas sejadah yang m..
  • bilik bacaan masih bersepah

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • wang bukanlah segalanya
  • tupperware puasa
  • taman di dalam shoping mall
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)