Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
naimnikmat.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda tidak akan terpapar dalam widget kami
4. guna code widget sekiranya mahu menyertai widget

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : NO

PING SECARA MANUAL

total artikel : 759
sumbangan kepada busuk : 820
hits yang pernah diterima dari busuk : 182533

kali terakhir ping : 11:52 am 27/02/15
CARA GENIUS UGUT SI PENGUGUT GAMBAR 60 hits  
cara genius ugut si pengugut gambar

MACAM NI PUNYA PERNIAGA ONLINE PUN ADA 107 hits  
macam ni punya perniaga online pun ada

SAYANGNYA INSAN INI TERHADAP TGNA BUKAN MAIN2 ATAU LAKONAN GAMBAR 77 hits  
sayangnya insan ini terhadap tgna bukan main2 atau lako..

ACE KHOO BERCERITA TENTANG TGNA YNG DIKENALINYA 81 hits  
ace khoo bercerita tentang tgna yng dikenalinya

INILAH RUPA BANGANG ABADI GAMBAR 116 hits  
inilah rupa bangang abadi gambar

MANUSIA MACAM NI LAYAK DILUDAH KAT MUKA 120 hits  
manusia macam ni layak diludah kat muka

MALAYSIA KEHILANGAN SEBUTIR MUTIARA 13 hits  
malaysia kehilangan sebutir mutiara

ALHAMDULILLAH WUJUD LAGI MANUSIA MACAM NI GAMBAR 91 hits  
alhamdulillah wujud lagi manusia macam ni gambar

CONFIRM KORANG BANGGA LEPAS BACA BERITA NI 53 hits  
confirm korang bangga lepas baca berita ni

KALAU TIADA RM 4 735 JANGAN PERNAH TERFIKIR UNTUK MATI GAMBAR 41 hits  
kalau tiada rm 4 735 jangan pernah terfikir untuk mati ..

GAMBAR2 PENGORBANAN SEORANG ISTERI 64 hits  
gambar2 pengorbanan seorang isteri

CUBA CARI PERBEZAAN 2 GAMBAR NI 85 hits  
cuba cari perbezaan 2 gambar ni

KELUARGA HARMONI YANG SONGSANG GAMBAR 57 hits  
keluarga harmoni yang songsang gambar

SULTAN KELANTAN BUAT KEJUTAN 189 hits  
sultan kelantan buat kejutan

SIMPANJER DUIT ZAKAT TU BAWAK MASUK KUBUR 93 hits  
simpanjer duit zakat tu bawak masuk kubur

GAMBAR2 RARE SEMASA BANJIR 114 hits  
gambar2 rare semasa banjir

GAMBAR MANUSIA2 BANGANG MEMPERSENDAKAN SOLAT 72 hits  
gambar manusia2 bangang mempersendakan solat

GAMBAR YANG MENYENTUH HATI 93 hits  
gambar yang menyentuh hati

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 483
Widget Aktif : 4,019
Banner Aktif : 7,010

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,067,206
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • lelaki pakai baju i masturbate di masjid ja..
  • foto johan bermesra dengan anak anaknya
  • 10 gambar ehem2 amyra rosli tersebar jadi t..
  • pilu dato seri vida kongsi kisah sedih dua ..
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • zizan emma hilang mamat khalid redha
  • 5 tarikan utama wanita di mata lelaki
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh di sini p..
  • gel amani penawar sakit lutut sendi gout da..
  • macam ni punya perniaga online pun ada

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • tips nak jadi hotstufff
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • taman di dalam shoping mall
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • kurang ajaran tak sesat
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)