Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
naimnikmat.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda tidak akan terpapar dalam widget kami
4. guna code widget sekiranya mahu menyertai widget

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : NO

PING SECARA MANUAL

total artikel : 690
sumbangan kepada busuk : 739
hits yang pernah diterima dari busuk : 152306

kali terakhir ping : 3:50 pm 01/10/14
APAKAH MAKNANYA INI 32 hits  
apakah maknanya ini

PESTA KETUHAR FREE DI PENGKALAN KUBUR GAMBAR 53 hits  
pesta ketuhar free di pengkalan kubur gambar

USTAZ HILANG LEPAS PRK GAMBAR 35 hits  
ustaz hilang lepas prk gambar

APA PERASAAN KALAU DAPAT BINI MACAM NI 115 hits  
apa perasaan kalau dapat bini macam ni

MANUSIA MACAM NI PUN ADA 86 hits  
manusia macam ni pun ada

KHAS BUAT MACAI AMENO YANG KURANG AJAR GAMBAR 52 hits  
khas buat macai ameno yang kurang ajar gambar

SEDARLAH GST BUKAN BERTUJUAN UNTUK MEMBEBANKAN RAKYAT 32 hits  
sedarlah gst bukan bertujuan untuk membebankan rakyat

GAGAL SPM JANGAN RISAU SERTAI MEREKA 39 hits  
gagal spm jangan risau sertai mereka

INI JIN KER MANUSIA GAMBAR 104 hits  
ini jin ker manusia gambar

KALAU BETUL ANDA SAYANGKAN PAKATAN RAKYAT BACA ULASAN INI TANPA PREJUDIS 43 hits  
kalau betul anda sayangkan pakatan rakyat baca ulasan i..

LULUH HATI INI BILA TENGOK GAMBAR NI 49 hits  
luluh hati ini bila tengok gambar ni

INILAH RAHSIANYA MENGAPA PUTU MAYAM JADI SEDAP HINGGA MENJILAT JARI GAMBAR 95 hits  
inilah rahsianya mengapa putu mayam jadi sedap hingga m..

BODEK LEVEL PRO GAMBAR 87 hits  
bodek level pro gambar

MACAM PERLI JER GAMBAR 67 hits  
macam perli jer gambar

MUHASABAH BUAT PR 29 hits  
muhasabah buat pr

SAYA BUKAN UMNO LAGI GAMBAR 43 hits  
saya bukan umno lagi gambar

KALAU TAK BODOH BUKAN MACAI UMNO LAH NAMANYA GAMBAR 45 hits  
kalau tak bodoh bukan macai umno lah namanya gambar

WOW TAHNIK SATU KEPALA RM30 GAMBAR 52 hits  
wow tahnik satu kepala rm30 gambar

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 406
Widget Aktif : 4,009
Banner Aktif : 6,458

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 813,893
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hiburan vanidah imran akhirnya beri penjela..
  • oooo macam ni rupanya perasaan ada adik per..
  • sirius memang parah gadis bertudung litup t..
  • gadis bertudung upload gambar hanya memakai..
  • dear mummy benefit to breastfeed your baby ..
  • breaking news ada usaha nak keluarkan pas d..
  • wordless wednesday hari raya korban
  • aloha english
  • segmen pencarian bloglist oktober truly lov..
  • cara upt berfungsi dan level hcg bagi setia..
  • gambar ammar anak che ta bersama bmw berhar..
  • kejang perut semasa hamil

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kisah nabi ismail a s
  • monolog rasa
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • helloatika.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)