Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
rossacalla.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda tidak akan terpapar dalam widget kami
4. guna code widget sekiranya mahu menyertai widget

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : NO

PING SECARA MANUAL

total artikel : 2726
sumbangan kepada busuk : 2838
hits yang pernah diterima dari busuk : 1196481

kali terakhir ping : 4:36 pm 21/10/14
Kumpulan Jenis Darah Manusia 43 hits  
kumpulan jenis darah manusia

Kempen I Want to Touch a Dog Bercanggah Dengan Mazhab Kita 13 hits  
kempen i want to touch a dog bercanggah dengan mazhab k..

Senarai Lebuhraya Tawar Rebat Dan Diskaun Tol Sempena Deepavali 2014 16 hits  
senarai lebuhraya tawar rebat dan diskaun tol sempena d..

Punca Pergolakan Dan Tunjuk Perasaan Di Hong Kong Masuk Minggu Ke 4 47 hits  
punca pergolakan dan tunjuk perasaan di hong kong masuk..

Dia Gemuk Dan Pemalas Dengan Gaji Yang Mahal 73 hits  
dia gemuk dan pemalas dengan gaji yang mahal

Video Gol Felda United Vs JDT 20 Oktober 2014 Piala Malaysia 158 hits  
video gol felda united vs jdt 20 oktober 2014 piala mal..

Ridhuan Tee Beri Amaran Kepada Masyarakat Cina Malaysia 68 hits  
ridhuan tee beri amaran kepada masyarakat cina malaysia

Lebih Baik Belai Anak Yatim Dari Kempen Sentuh Anjing 34 hits  
lebih baik belai anak yatim dari kempen sentuh anjing

Keputusan Felda United Vs JDT Semi Piala Malaysia 20 Oktober 2014 514 hits  
keputusan felda united vs jdt semi piala malaysia 20 ok..

Biodata Cik Khaleeda Bustamam Bakal Isteri TMJ 228 hits  
biodata cik khaleeda bustamam bakal isteri tmj

Panduan Peperiksaan Online SPA 2014 18 hits  
panduan peperiksaan online spa 2014

Tarikh Perkahwinan TMJ Dan Cik Khaleeda Bustamam 70 hits  
tarikh perkahwinan tmj dan cik khaleeda bustamam

Malaysia Public Holidays 2015 32 hits  
malaysia public holidays 2015

Panduan Peperiksaan Pegawai Tadbir Dan Diplomatik M41 Tahun 2014 16 hits  
panduan peperiksaan pegawai tadbir dan diplomatik m41 t..

Video Gol Kedah Vs Pahang Separuh Akhir Piala Malaysia 19 Oktober 2014 126 hits  
video gol kedah vs pahang separuh akhir piala malaysia ..

India Juara Hoki Piala Sultan Johor 2014 19 hits  
india juara hoki piala sultan johor 2014

Siaran Langsung Felda United Vs JDT Separuh Akhir Pertama Piala Malaysia 2014 59 hits  
siaran langsung felda united vs jdt separuh akhir perta..

Adel Tersingkir Dari AF 2014 Minggu 7 242 hits  
adel tersingkir dari af 2014 minggu 7

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 619
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 6,544

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 854,896
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • wanita belia diratah selepas kemalangan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • wang bukanlah segalanya
  • diari sedih seekor kucing
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • apa petanda jika mimpi ular
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips nak jadi hotstufff
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)