Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
sayurlemak.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 31
sumbangan kepada busuk : 50
hits yang pernah diterima dari busuk : 4301

kali terakhir ping : 7:03 am 19/07/14
Selamat hari raya semua 129 hits  
selamat hari raya semua

Tempahan kad raya lagi 141 hits  
tempahan kad raya lagi

Sambungan review tempahan cinta muka buku 125 hits  
sambungan review tempahan cinta muka buku

Tempahan kad raya 221 hits  
tempahan kad raya

Art trade Maya Izara 109 hits  
art trade maya izara

Tempahan doodle cinta muka buku 132 hits  
tempahan doodle cinta muka buku

Buat mata anime sendiri tanpa copy orang punya 105 hits  
buat mata anime sendiri tanpa copy orang punya

Wordless Wednesday Iglu 67 hits  
wordless wednesday iglu

Free header muslimah yang manis bersambung dengan body 252 hits  
free header muslimah yang manis bersambung dengan body

Art trade dengan Anis dan Farah 103 hits  
art trade dengan anis dan farah

Freebies Oyen the cat 113 hits  
freebies oyen the cat

Felt craft yang cantik 262 hits  
felt craft yang cantik

Mesti tonton The Impossible 123 hits  
mesti tonton the impossible

Free burung hantu sorang sekor 159 hits  
free burung hantu sorang sekor

Wordless Wednesday Well 64 hits  
wordless wednesday well

Banner Giveaway by AzzahSaid 74 hits  
banner giveaway by azzahsaid

Tutorial buat tulisan condong PS 157 hits  
tutorial buat tulisan condong ps

Banner cute 87 hits  
banner cute

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 609
Widget Aktif : 3,966
Banner Aktif : 6,127

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 762,380
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peluklah si pengganas
  • video tentera israel menyorok ketakutan
  • baju kurung 5 pasang rm100 di kamdar
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • katak aneh berbunyi seperti kucing
  • resepi biskut arab susu
  • expectation vs reality song ji hyo lee kwan..
  • google play store dikemaskini dengan antara..
  • aging symptoms
  • kami seolah olah bertempur dengan hantu kat..
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cinta vs materialistik
  • super duper cute
  • melayu boleh
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • ijamurth.blogspot.com
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)