Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
sourblock.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 25
sumbangan kepada busuk : 35
hits yang pernah diterima dari busuk : 4269

kali terakhir ping : 8:45 am 30/08/14
Cendawan Bentuk Vagina 929 hits  
cendawan bentuk vagina

Tukar 18 Pakaian Dalam Satu Muzik Video 99 hits  
tukar 18 pakaian dalam satu muzik video

Roundabout Paling Mengelirukan Di Dunia 95 hits  
roundabout paling mengelirukan di dunia

Kasut Tapak Kaki Binatang 157 hits  
kasut tapak kaki binatang

Tengkorak Daripada Buahan Dan Sayuran 105 hits  
tengkorak daripada buahan dan sayuran

Tutorial Mengasingkan Putih dan Kuning Telur 217 hits  
tutorial mengasingkan putih dan kuning telur

Ilustrasi Menggunakan Serbuk Teh 160 hits  
ilustrasi menggunakan serbuk teh

Hutan Tropika Dalam Stesen Kereta Api Atocha Madrid 177 hits  
hutan tropika dalam stesen kereta api atocha madrid

Pembakar Roti Mencetak Laporan Ramalan Cuaca 168 hits  
pembakar roti mencetak laporan ramalan cuaca

Semangat Harimau Muda Di Pesawat AirAsia 163 hits  
semangat harimau muda di pesawat airasia

Perlaku Oppa Gangnam Style Perlu Dibendung 73 hits  
perlaku oppa gangnam style perlu dibendung

Ikon Dunia Menangis 106 hits  
ikon dunia menangis

sOurbLock Update Lagi 75 hits  
sourblock update lagi

10 Gol Terbaik Sepanjang Zaman BPL 192 hits  
10 gol terbaik sepanjang zaman bpl

Ukiran Haiwan Daripada Serpihan Kaca 121 hits  
ukiran haiwan daripada serpihan kaca

Langit China Yang Cantik 105 hits  
langit china yang cantik

Manchester United Dan Bencana Udara Munich 107 hits  
manchester united dan bencana udara munich

Jika Minuman Beralkohol Menggunakan Maskot Bijirin Sarapan 115 hits  
jika minuman beralkohol menggunakan maskot bijirin sara..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 604
Widget Aktif : 4,008
Banner Aktif : 6,319

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,789
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • pasangan lesbian dan ustaz antara yang dita..
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • resipi ayam panggang ala kenny rogers
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • what s this love

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • jika memang engkau jodohku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)