Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
syokgallery.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 40
sumbangan kepada busuk : 885
hits yang pernah diterima dari busuk : 21783

kali terakhir ping : 8:27 pm 29/01/15
Kisah Ular Yang Bikin Gempak 27 hits  
kisah ular yang bikin gempak

Mengapa Kita Lebih Letih Jika Tidur Selepas Subuh 122 hits  
mengapa kita lebih letih jika tidur selepas subuh

Gambar Erin Malek bersama ayahnya 579 hits  
gambar erin malek bersama ayahnya

Punca Pierre Andre gugurkan bayi kandungan isteri 188 hits  
punca pierre andre gugurkan bayi kandungan isteri

Video Rakaman jin jilat makanan terdedah 246 hits  
video rakaman jin jilat makanan terdedah

Jadual Tarikh Pembayaran Gaji Kakitangan Awam 2014 525 hits  
jadual tarikh pembayaran gaji kakitangan awam 2014

Gambar Ikan besar mendarat di tepi pantai pulak 340 hits  
gambar ikan besar mendarat di tepi pantai pulak

Hebat Kos Majlis Perkahwinan Bernilai RM263 JUTA 132 hits  
hebat kos majlis perkahwinan bernilai rm263 juta

Bunga Rose Hitam Turki Sangat Indah Tetapi Misteri 228 hits  
bunga rose hitam turki sangat indah tetapi misteri

Bukan Saya Punya Coli Rozita Che Wan 444 hits  
bukan saya punya coli rozita che wan

Coli Warna Merah Milik Rozita Che Wan Dilelong 369 hits  
coli warna merah milik rozita che wan dilelong

Gambar Proton Suprima S Preve Hatchback 2013 615 hits  
gambar proton suprima s preve hatchback 2013

Video lelaki tukul kepala bekas teman wanita pula tersebar 261 hits  
video lelaki tukul kepala bekas teman wanita pula terse..

Gambar Hujan Meteor di Johor Malaysia 2013 369 hits  
gambar hujan meteor di johor malaysia 2013

Farah Tampil Tunjuk Bukti Gambar Mesra Beliau dan Shah Jazlee 285 hits  
farah tampil tunjuk bukti gambar mesra beliau dan shah ..

Cara Pecah Dara Malam Pertama Pasangan Pengantin 5783 hits  
cara pecah dara malam pertama pasangan pengantin

Masterchef Selebriti Malaysia Kedua Syura Muncul Juara 237 hits  
masterchef selebriti malaysia kedua syura muncul juara

Wanita Yang Mempunyai Dua Kemaluan Berang Ditawar Berlakon Filem Dewasa 522 hits  
wanita yang mempunyai dua kemaluan berang ditawar berla..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 324
Widget Aktif : 3,945
Banner Aktif : 7,016

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,104
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 12 artis malaysia yang mempunyai pendidikan..
  • fazura suka taufik batisah
  • pengakuan berani mati gadis bernama sa
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • ford ecosport menangi gelaran suv crossover..
  • harga terkini ron95 ron97 diesel mulai 1 fe..
  • jom lihat video apa yang luar biasanya poli..
  • menarik foto lawak giler 813
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • untungnya insan bergelar wanita
  • cerita semalam hot spring kah
  • wang bukanlah segalanya
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)