Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
zamrispoon.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 3216
sumbangan kepada busuk : 14183
hits yang pernah diterima dari busuk : 568866

kali terakhir ping : 1:37 am 24/07/14
Menarik Foto Lawak Bergerak part 109 168 hits  
menarik foto lawak bergerak part 109

Kisah Lucu Malunya Saya 96 hits  
kisah lucu malunya saya

Tasik Skeleton di Penuhi 500 Tengkorak di India 115 hits  
tasik skeleton di penuhi 500 tengkorak di india

Berikut adalah 10 Perhubungan Silatulrahim Yang Sangat Pelik Didunia 179 hits  
berikut adalah 10 perhubungan silatulrahim yang sangat ..

Ini Adalah Kawasan kawasan Terpencil di Dunia 119 hits  
ini adalah kawasan kawasan terpencil di dunia

5 Buku Kematian Yang Diharamkan di Dunia 162 hits  
5 buku kematian yang diharamkan di dunia

Menarik Wajah Ahli Gusti WWE Semasa Remaja 234 hits  
menarik wajah ahli gusti wwe semasa remaja

Festival Unggun Api Setinggi 30 meter Yang Terbesar Didunia 172 hits  
festival unggun api setinggi 30 meter yang terbesar did..

Tradisi Pelik Gantung Lembu Mohon Kekayaan 153 hits  
tradisi pelik gantung lembu mohon kekayaan

Menarik Foto Lawak Bergerak part 108 126 hits  
menarik foto lawak bergerak part 108

Menarik Foto Lawak Giler vol 69 68 hits  
menarik foto lawak giler vol 69

5 Kucing Paling Popular dan Terbaik di Dunia 286 hits  
5 kucing paling popular dan terbaik di dunia

Wanita ini Mempunyai Paha Paling Besar Didunia 170 hits  
wanita ini mempunyai paha paling besar didunia

Unik Dalam Batang Pokok Ini Ada Sebuah Bar 145 hits  
unik dalam batang pokok ini ada sebuah bar

Unik Sebuah Pantai di California di Penuhi Kaca 268 hits  
unik sebuah pantai di california di penuhi kaca

Dua remaja mangsa pertama meriam buluh 227 hits  
dua remaja mangsa pertama meriam buluh

Rumah sekangkang kera berharga RM815 316 89 hits  
rumah sekangkang kera berharga rm815 316

Menarik Foto Lawak Bergerak part 107 69 hits  
menarik foto lawak bergerak part 107

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 471
Widget Aktif : 3,961
Banner Aktif : 6,139

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 762,464
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peluklah si pengganas
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv
  • katak aneh berbunyi seperti kucing
  • google play store dikemaskini dengan antara..
  • expectation vs reality song ji hyo lee kwan..
  • panas pergaduhan kaum diipoh
  • aging symptoms
  • berita terkini pemberontak pro russia temba..
  • tahniah gambar scha al yahya selamat lahirk..
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv kame..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • jenis jenis jerawat
  • puisi terakhir imam syafie
  • supermummy - miza harun
  • taman di dalam shoping mall

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • afiqmahadhir.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)