Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
zamrispoon.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 4003
sumbangan kepada busuk : 19149
hits yang pernah diterima dari busuk : 720034

kali terakhir ping : 5:20 pm 26/11/14
Menarik Foto Lawak Bergerak part 109 186 hits  
menarik foto lawak bergerak part 109

Kisah Lucu Malunya Saya 117 hits  
kisah lucu malunya saya

Tasik Skeleton di Penuhi 500 Tengkorak di India 140 hits  
tasik skeleton di penuhi 500 tengkorak di india

Berikut adalah 10 Perhubungan Silatulrahim Yang Sangat Pelik Didunia 191 hits  
berikut adalah 10 perhubungan silatulrahim yang sangat ..

Ini Adalah Kawasan kawasan Terpencil di Dunia 136 hits  
ini adalah kawasan kawasan terpencil di dunia

5 Buku Kematian Yang Diharamkan di Dunia 180 hits  
5 buku kematian yang diharamkan di dunia

Menarik Wajah Ahli Gusti WWE Semasa Remaja 256 hits  
menarik wajah ahli gusti wwe semasa remaja

Festival Unggun Api Setinggi 30 meter Yang Terbesar Didunia 191 hits  
festival unggun api setinggi 30 meter yang terbesar did..

Tradisi Pelik Gantung Lembu Mohon Kekayaan 177 hits  
tradisi pelik gantung lembu mohon kekayaan

Menarik Foto Lawak Bergerak part 108 166 hits  
menarik foto lawak bergerak part 108

Menarik Foto Lawak Giler vol 69 84 hits  
menarik foto lawak giler vol 69

5 Kucing Paling Popular dan Terbaik di Dunia 298 hits  
5 kucing paling popular dan terbaik di dunia

Wanita ini Mempunyai Paha Paling Besar Didunia 203 hits  
wanita ini mempunyai paha paling besar didunia

Unik Dalam Batang Pokok Ini Ada Sebuah Bar 160 hits  
unik dalam batang pokok ini ada sebuah bar

Unik Sebuah Pantai di California di Penuhi Kaca 282 hits  
unik sebuah pantai di california di penuhi kaca

Dua remaja mangsa pertama meriam buluh 292 hits  
dua remaja mangsa pertama meriam buluh

Rumah sekangkang kera berharga RM815 316 130 hits  
rumah sekangkang kera berharga rm815 316

Menarik Foto Lawak Bergerak part 107 80 hits  
menarik foto lawak bergerak part 107

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 389
Widget Aktif : 3,936
Banner Aktif : 6,760

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 920,109
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • suami jarang balik rumah isteri dihenjut ja..
  • belle gabungan bekas ahli kumpulan elite fe..
  • foto awek cantik bertudung tapi terserlah
  • makjemah chacha tak sedar aksi mesra dengan..
  • pengasuh kejam dari uganda
  • jom lihat kehidupan mewah anak jutawan chin..
  • lelaki ini gali kubur untuk foto selfie den..
  • dynas mokhtar dah jumpa pengganti
  • amelina ratu dangdut kembali membuka auratn..
  • 3 gambar kemalangan ngeri wanita putus kepa..
  • blackberry wooing iphone users with cash
  • infant born with third eye in japan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • spisis kawan yang femes
  • cerita semalam hot spring kah
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • di tubir bibir mataku
  • diari sedih seekor kucing
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • aku gadis comel dan abang kaca mata

  • wajib lawat :

  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)