Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
zamrispoon.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 3503
sumbangan kepada busuk : 16023
hits yang pernah diterima dari busuk : 623120

kali terakhir ping : 4:22 am 28/08/14
Menarik Foto Lawak Bergerak part 109 176 hits  
menarik foto lawak bergerak part 109

Kisah Lucu Malunya Saya 100 hits  
kisah lucu malunya saya

Tasik Skeleton di Penuhi 500 Tengkorak di India 125 hits  
tasik skeleton di penuhi 500 tengkorak di india

Berikut adalah 10 Perhubungan Silatulrahim Yang Sangat Pelik Didunia 185 hits  
berikut adalah 10 perhubungan silatulrahim yang sangat ..

Ini Adalah Kawasan kawasan Terpencil di Dunia 127 hits  
ini adalah kawasan kawasan terpencil di dunia

5 Buku Kematian Yang Diharamkan di Dunia 174 hits  
5 buku kematian yang diharamkan di dunia

Menarik Wajah Ahli Gusti WWE Semasa Remaja 246 hits  
menarik wajah ahli gusti wwe semasa remaja

Festival Unggun Api Setinggi 30 meter Yang Terbesar Didunia 181 hits  
festival unggun api setinggi 30 meter yang terbesar did..

Tradisi Pelik Gantung Lembu Mohon Kekayaan 164 hits  
tradisi pelik gantung lembu mohon kekayaan

Menarik Foto Lawak Bergerak part 108 145 hits  
menarik foto lawak bergerak part 108

Menarik Foto Lawak Giler vol 69 73 hits  
menarik foto lawak giler vol 69

5 Kucing Paling Popular dan Terbaik di Dunia 291 hits  
5 kucing paling popular dan terbaik di dunia

Wanita ini Mempunyai Paha Paling Besar Didunia 177 hits  
wanita ini mempunyai paha paling besar didunia

Unik Dalam Batang Pokok Ini Ada Sebuah Bar 153 hits  
unik dalam batang pokok ini ada sebuah bar

Unik Sebuah Pantai di California di Penuhi Kaca 277 hits  
unik sebuah pantai di california di penuhi kaca

Dua remaja mangsa pertama meriam buluh 278 hits  
dua remaja mangsa pertama meriam buluh

Rumah sekangkang kera berharga RM815 316 98 hits  
rumah sekangkang kera berharga rm815 316

Menarik Foto Lawak Bergerak part 107 71 hits  
menarik foto lawak bergerak part 107

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 220
Widget Aktif : 3,952
Banner Aktif : 6,345

Domain Dibenarkan: 10,297
Jumlah Artikel : 788,254
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ini dia perjanjian di antara hamas dan isra..
  • dah tak tahan akhirnya anwar bidas pas
  • tv3 tidak hormati permintaan terakhir shari..
  • 3 remaja setan perkosa budak 8 tahun di wan..
  • tips temuduga kerajaan
  • tulis 1 peribahasa yang sesuai dengan gamba..
  • tempahan edit blog kak dahlia
  • di sini lahirnya sebuah cinta lagu tema har..
  • nak review pressure cooker brand butterfly
  • komputer cepat panas
  • 5 gambar gara gara tudung besar aimi najwa ..
  • demi sesuap nasi

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • rahsia label pada buah buahan
  • emak abah opah dan atuk
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2789)   wanita (1815)   diari (1591)   produk (1327)   rojak (1206)   lelaki (1131)   berita (808)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (282)   lawak (239)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)