Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
zamrispoon.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 3645
sumbangan kepada busuk : 17037
hits yang pernah diterima dari busuk : 655404

kali terakhir ping : 11:29 am 01/10/14
Menarik Foto Lawak Bergerak part 109 181 hits  
menarik foto lawak bergerak part 109

Kisah Lucu Malunya Saya 104 hits  
kisah lucu malunya saya

Tasik Skeleton di Penuhi 500 Tengkorak di India 133 hits  
tasik skeleton di penuhi 500 tengkorak di india

Berikut adalah 10 Perhubungan Silatulrahim Yang Sangat Pelik Didunia 186 hits  
berikut adalah 10 perhubungan silatulrahim yang sangat ..

Ini Adalah Kawasan kawasan Terpencil di Dunia 132 hits  
ini adalah kawasan kawasan terpencil di dunia

5 Buku Kematian Yang Diharamkan di Dunia 175 hits  
5 buku kematian yang diharamkan di dunia

Menarik Wajah Ahli Gusti WWE Semasa Remaja 249 hits  
menarik wajah ahli gusti wwe semasa remaja

Festival Unggun Api Setinggi 30 meter Yang Terbesar Didunia 189 hits  
festival unggun api setinggi 30 meter yang terbesar did..

Tradisi Pelik Gantung Lembu Mohon Kekayaan 166 hits  
tradisi pelik gantung lembu mohon kekayaan

Menarik Foto Lawak Bergerak part 108 159 hits  
menarik foto lawak bergerak part 108

Menarik Foto Lawak Giler vol 69 78 hits  
menarik foto lawak giler vol 69

5 Kucing Paling Popular dan Terbaik di Dunia 292 hits  
5 kucing paling popular dan terbaik di dunia

Wanita ini Mempunyai Paha Paling Besar Didunia 184 hits  
wanita ini mempunyai paha paling besar didunia

Unik Dalam Batang Pokok Ini Ada Sebuah Bar 154 hits  
unik dalam batang pokok ini ada sebuah bar

Unik Sebuah Pantai di California di Penuhi Kaca 278 hits  
unik sebuah pantai di california di penuhi kaca

Dua remaja mangsa pertama meriam buluh 281 hits  
dua remaja mangsa pertama meriam buluh

Rumah sekangkang kera berharga RM815 316 109 hits  
rumah sekangkang kera berharga rm815 316

Menarik Foto Lawak Bergerak part 107 72 hits  
menarik foto lawak bergerak part 107

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 516
Widget Aktif : 3,983
Banner Aktif : 6,484

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 812,911
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 7 wajah sebenar kakak eina azman
  • akibat sihir ayah makan anak
  • penulis buku berjudul pelacur kelas pertama..
  • wtf kot video game cat mario yang paling st..
  • perlu ke google street view malaysia
  • apple memperkenalkan os x yosemite gm untuk..
  • dear mummy benefit to breastfeed your baby ..
  • oooo macam ni rupanya perasaan ada adik per..
  • rancangan realiti gadis berbikini untuk lel..
  • segmen pencarian bloglist oktober truly lov..
  • aloha english
  • breaking news ada usaha nak keluarkan pas d..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • supermummy - miza harun
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • helloatika.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • manjungcorner.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)