Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT
zamrispoon.blogspot.com

1. domain telah di-approve
2. artikel anda akan dimasukkan secara automatik
3. artikel anda akan terpapar dalam widget kami

terima kasih kerana menggunakan service kami
status :

autoping : YES
widget : YES

PING SECARA MANUAL

total artikel : 3979
sumbangan kepada busuk : 18995
hits yang pernah diterima dari busuk : 715788

kali terakhir ping : 7:12 am 23/11/14
Menarik Foto Lawak Bergerak part 109 186 hits  
menarik foto lawak bergerak part 109

Kisah Lucu Malunya Saya 116 hits  
kisah lucu malunya saya

Tasik Skeleton di Penuhi 500 Tengkorak di India 138 hits  
tasik skeleton di penuhi 500 tengkorak di india

Berikut adalah 10 Perhubungan Silatulrahim Yang Sangat Pelik Didunia 191 hits  
berikut adalah 10 perhubungan silatulrahim yang sangat ..

Ini Adalah Kawasan kawasan Terpencil di Dunia 136 hits  
ini adalah kawasan kawasan terpencil di dunia

5 Buku Kematian Yang Diharamkan di Dunia 179 hits  
5 buku kematian yang diharamkan di dunia

Menarik Wajah Ahli Gusti WWE Semasa Remaja 255 hits  
menarik wajah ahli gusti wwe semasa remaja

Festival Unggun Api Setinggi 30 meter Yang Terbesar Didunia 191 hits  
festival unggun api setinggi 30 meter yang terbesar did..

Tradisi Pelik Gantung Lembu Mohon Kekayaan 176 hits  
tradisi pelik gantung lembu mohon kekayaan

Menarik Foto Lawak Bergerak part 108 165 hits  
menarik foto lawak bergerak part 108

Menarik Foto Lawak Giler vol 69 84 hits  
menarik foto lawak giler vol 69

5 Kucing Paling Popular dan Terbaik di Dunia 297 hits  
5 kucing paling popular dan terbaik di dunia

Wanita ini Mempunyai Paha Paling Besar Didunia 200 hits  
wanita ini mempunyai paha paling besar didunia

Unik Dalam Batang Pokok Ini Ada Sebuah Bar 160 hits  
unik dalam batang pokok ini ada sebuah bar

Unik Sebuah Pantai di California di Penuhi Kaca 282 hits  
unik sebuah pantai di california di penuhi kaca

Dua remaja mangsa pertama meriam buluh 292 hits  
dua remaja mangsa pertama meriam buluh

Rumah sekangkang kera berharga RM815 316 129 hits  
rumah sekangkang kera berharga rm815 316

Menarik Foto Lawak Bergerak part 107 80 hits  
menarik foto lawak bergerak part 107

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 276
Widget Aktif : 3,823
Banner Aktif : 6,838

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 913,734
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • saya ternampak
  • stephen collin s celeb lawyer mark vincent ..
  • ahmad maslan bodoh catatan wikipedia
  • cctv rakam jenazah timbalan naib cancelor u..
  • berus serbaguna diperbuat dari bulu babi
  • nenek ini pertama kalinya jejak kaki ke pan..
  • musibah dapat menggugurkan dosa
  • sapa nak duit mai baca ni
  • apa jenis kapcai jib hingga diisi 7 liter m..
  • terjah 4 foto remaja tidur bog3l lepas proj..
  • pengetua kantoi dirakam pelajar menjadi vir..
  • zamani jawab punca semakin kurus

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • wang bukanlah segalanya
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)