Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


selamat hari ahad buat semua dearioes hari yang sesuai ..

terkini live dari dataran kemerdakaan shah alam

gagal berevolusi punca syarikat jepun semakin tenggelam

dakwaan salahguna kuasa ketua polis negara dan menteri ..

tilawah al quran peringkat antarabangsa kali ke 55 tahu..

durian pregnancy aisya

khasiat oligosakarida dalam pro right

like warrior membantu usahawan blogger

wanita cantik menyihatkan lelaki

awas facebook anda dipantau cikgu

ikan keli tercekik bola keranjang disangka umpan

blog aku dah ada watermark

gambar comel almy nadia bertudung

bagaimana elak kerugian ketika harga emas jatuh ar rahn..

pelajar tingkatan tiga hamil kerana seronok melakukan b..

the world s largest container ships

agong lawat ustaz azizan di hospital

untitled

gambar amy search di ijn akibat serangan jantung

update gambar gambar kemalangan maut yang melibatkan ko..

video tangkapan 2 wanita islam sebilik dgn jantan afrik..

perayaan melempar bangkai tikus pada orang ramai

world hockey league result malaysia vs pakistan

cpuv atau be ke 50 dari nuffnang kl sogo june 2013 sale

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 709
Widget Aktif : 3,998
Banner Aktif : 7,139

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,741
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • 8 foto perubahan mengejutkan badan jeslina ..
  • kenali pembantu juruterbang pesawat germanw..
  • foto foto mengancam heroin drama teman lela..
  • harga baru petrol ron 95 ron 97 dan diesel ..
  • kisah di sebalik guru kahwin anak murid
  • sedap juga lagu baru zamani slam ni
  • ura ura samsung berminat dengan amd
  • cara mudah hilangkan bau badan
  • germanwings pembantu juruterbang sengaja ja..
  • anita sarawak bercerai kembali aktif menyan..
  • perubahan mengejutkan badan jeslina hashim ..
  • seram kisah benar di perhentian rnr seremba..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • islam itu indah
  • monolog rasa
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • never date a person who
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 7 things you need to know about depression
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • wang bukanlah segalanya
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)