Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


selamat hari ahad buat semua dearioes hari yang sesuai ..

terkini live dari dataran kemerdakaan shah alam

gagal berevolusi punca syarikat jepun semakin tenggelam

dakwaan salahguna kuasa ketua polis negara dan menteri ..

tilawah al quran peringkat antarabangsa kali ke 55 tahu..

durian pregnancy aisya

khasiat oligosakarida dalam pro right

like warrior membantu usahawan blogger

wanita cantik menyihatkan lelaki

awas facebook anda dipantau cikgu

ikan keli tercekik bola keranjang disangka umpan

blog aku dah ada watermark

gambar comel almy nadia bertudung

bagaimana elak kerugian ketika harga emas jatuh ar rahn..

pelajar tingkatan tiga hamil kerana seronok melakukan b..

the world s largest container ships

agong lawat ustaz azizan di hospital

untitled

gambar amy search di ijn akibat serangan jantung

update gambar gambar kemalangan maut yang melibatkan ko..

video tangkapan 2 wanita islam sebilik dgn jantan afrik..

perayaan melempar bangkai tikus pada orang ramai

world hockey league result malaysia vs pakistan

cpuv atau be ke 50 dari nuffnang kl sogo june 2013 sale

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 559
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 6,631

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,841
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hukum menjilat kemaluan isteri dalam islam
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • 5 gambar dua gadis berbik ini berjemur di a..
  • julia perez hina islam
  • kisah iblis ketakutan ketika berlakunya har..
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • isteri isteri azhar idrus kecewa dengan vid..
  • robotic hand uses the power of static elect..
  • gambar yana samsudin yang terkini
  • menakjubkan air terjun yang telah mengeras ..
  • janda sangap batang
  • romantik itu sunnah nabi

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • jika memang engkau jodohku
  • kembali menjadi burung pipit
  • blog spammers sudah bijak
  • emak abah opah dan atuk
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • di tubir bibir mataku
  • tupperware puasa
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)