Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


gambar darah pecah dara pun nak tunjuk kat facebook

precious metals plummet as asian stocks tumble

global economic symposium disebalik tabir

inilah akibat lahir anak luar nikah

bolehkah saya menjana wang dari rumah

hello world

virus ebola berjaya dikesan di sarawak

it is not the name that gives you the fame it is not th..

semakin diagih semakin ketagih semakin dihisap semakin ..

video terakhir ustaz lotfi yang gugur di bumi syria al ..

kalau kalah orang lain dapat tuah kalau kecundang orang..

chocmirifica hijrah coklat pueraria mirifica

mama yang sporting benarkan abang angkat temankan anak ..

tentang aku yang perlu aku share

let s restore if we cannot balance let s ignore if we c..

bila orang pandang rendah akan kebolehan kau

bagi wanita rahsia tak boleh dijual usia tak boleh dika..

cara hilangkan gam pada bulu kucing

the strength of a word lies in its meaning the strenght..

beza kebenaran dan kepercayaan

if you pay your attention you will get the distinction ..

bila aku dejavu

sambungan amalan masa mengandung

selangkah berfikir mengelakkan masalah sepatah menyindi..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 547
Widget Aktif : 3,917
Banner Aktif : 6,454

Domain Dibenarkan: 10,371
Jumlah Artikel : 806,940
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 2 lelaki pertaruhkan nyawa demi selamatkan ..
  • peserta af2014 perlu jual diri datuk ac miz..
  • wow cunnyer anak mr bean ni
  • video toyol bergerak dikurung dalam botol
  • pemain akademi qpr jadi taruhan kelantan
  • video lelaki tak sedar wanita misteri menum..
  • lelaki afrika disyaki dijangkiti ebola di k..
  • ya allah mulianya budak buta ini
  • video gempar kayak ini diangkat ke atas air..
  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • shisha haram bagi umat islam
  • arkitek

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • emak abah opah dan atuk
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)