Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


israel dakwa pejuang hamas diberi latihan serangan payu..

buat pertama kali tentera al qassam tunjuk video mereka..

kat kubur ni kena buat muka sedih je agaknya kan farish..

bolehkah puasa qadha campur puasa 6 syawal

selamat hari raya aidilfitri

dapur terbakar pun masih sempat selfie farish aziz self..

salam aidil fitri maaf zahir batin

updated gambar gaza diserang habis habisan oleh israel

hari terakhir ramadan 2014

harga emas pasaran turun sebelum cuti raya

jongkong emas dikebas polis

pandangan tun mahathir tentang orang yahudi

astro oasis sahkan gambar mayat dililit ular rakaman ta..

gambar gaza dari angkasa

che ta zain bakal timang anak perempuan

murtabak singapore rm12

kanak kanak syria tersepit di bawah runtuhan tak jerit ..

quality time berbuka di johnny restaurant

4 cara mengetahui kelebihan kekurangan diri

luahan hati nyaris2 menjadi kiki

let the destiny keep the secret let the memory keep the..

semakin terpaksa semakin payah semakin terbiasa semakin..

tiada tajuk

sindiket emas ar rahnu terbongkar dalang dikenalpasti

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 325
Widget Aktif : 3,908
Banner Aktif : 6,204

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 770,780
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pergaduhan berdarah di kelang ini cerita se..
  • punca zul ariffin pitam kerana makan rendan..
  • maut gara gara rakam aksi seks suami isteri
  • info 4 manusia terkaya di malaysia dan syar..
  • biadap lelaki hina melayu sebulan kebulur b..
  • pemandu bas mogok tambak johor sesak teruk
  • the greatest man in history
  • kajian 3 tahun tentang esp shaklee hasilnya..
  • 10 cara nak handle soalan kahwin masa hari ..
  • sanele masilela pengantin lelaki paling mud..
  • tumis tumis ramadan chef sabri nasi mentega..
  • gambar julia perez memberi susu badannya di..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • 26 fascinating films about food
  • tips balik kampung dengan selamat
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • snowygirl-syuhada.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)