Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


di sinilah mayat mayat mangsa nahas mh17 disimpan

anak kucing ditemui kepalanya tersekat apa yang berlaku..

buruk walaupun dilindungi orang akan tahu busuk walaupu..

harga dan spesifikasi xiaomi mi4 dan mi band di malaysi..

polis tersilap dalam siasatannya baju tulisan ayat al q..

tahukah anda mekah dan madinah kini telah dikepung seca..

19 july 2014 happy birthday dad

surat terbuka kepada ketua polis negara antara kiki cdm..

zionis israel terpaksa mengaku tenteranya ramai mati ke..

mh17 penyebab perang dunia ke3 turkey dan illuminati

sembilan jeneral perang termasyhur dalam sejarah islam

gambar khairy jamaluddin sertai solidariti untuk gaza d..

artis terkenal antarabangsa kecam israel

kuaci bunga matahari baik untuk pundi kencing

manusia yang sanggup terjun ke neraka

tragedi mh17 apa yang diberitahu pada anda part 2 amara..

mas keluarkan senarai penuh nama penumpang mh17

the time reveals the crime the crime conceals the time

pembeli emas beraya di lokap beli emas curi

kurang ajar wanita memakai baju dengan tulisan ayat suc..

sabah satu analisa percubaan untuk mematahkan kebangkit..

emas naik seketika kesan mh17

status angkuh singapore airlines mereka tidak lalu ruan..

gambar dan video warga yahudi israel tonton gaza dibom ..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 710
Widget Aktif : 3,968
Banner Aktif : 6,125

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 762,390
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peluklah si pengganas
  • video tentera israel menyorok ketakutan
  • baju kurung 5 pasang rm100 di kamdar
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • katak aneh berbunyi seperti kucing
  • resepi biskut arab susu
  • expectation vs reality song ji hyo lee kwan..
  • google play store dikemaskini dengan antara..
  • aging symptoms
  • kami seolah olah bertempur dengan hantu kat..
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • super duper cute
  • cinta vs materialistik
  • kisah nabi ismail a s
  • aku gadis comel dan abang kaca mata

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • ijamurth.blogspot.com
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)