Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


bayi che ta artis termuda sertai lol entertainment

bapa redha keputusan mahkamah

wina pening ramai mohon kahwin tapi bukan beli rumah

harry styles liam payne bersedih hilang zayn malik

taylor swift bercinta dengan calvin harris

awie wings terima anugerah silat gayong

rozita che wan terima kontrak 1 juta

gosip anita sarawak bercerai palsu kini bahagia jadi su..

bekas vokalis kumpulan popular ditahan positif dadah

rezeki berhijab che ta terima kontrak rm1 juta

temui noktah hubungan tasha hans sudah berakhir

isi perut bangla terburai di rodok benda tajam

mr os maafkan penyebar fitnah

komen lucah nora danish anggap anak anak semakin biadap

kisah mat salleh bernama mat dan

alasan kenapa anda perlu waspada menjamu selera di rest..

jangan hina anak aku black hanifah

najwa mahiaddin kini sah bergelar isteri idris ko

ajak shiro dapat baby perempuan

24 gambar norman hakim beri kejutan manis ulangtahun ke..

tao exo dikecam peminat kerana merokok di tempat larang..

shila amzah lawat ibu johan asari

gambar besarnya cik adik punya oii

gempar pocong bergolek di highway latar

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 375
Widget Aktif : 3,982
Banner Aktif : 7,155

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,661
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • kenapa wanita suka mendesah saat bersetubuh
  • gambar awek atau isteri korang macam ni tak
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • gambar gambar kanak kanak yang hidup bergel..
  • tergempar 50 000 kakitangan kerajaan bakal ..
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • makjemah suami menitik air mata kerana iste..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kangkung dan risikonya
  • taman di dalam shoping mall
  • monolog rasa
  • tanda tanda kanser payudara
  • jika memang engkau jodohku
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)