Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


lembu istimewa akhirnya mati

mariah carey failkan perceraian

dulu wanita ini cantik tapi sekarang jadi pontianak

permohonan pinjaman pelajaran mara dalam negara telah d..

ditaja syarikat judi punca konsert shila amzah tidak je..

pemilik nissan almera putih dch 3168 di cari

shae tidak terkenal di negara sendiri

fathia belum puas berlakon

raja azmi mengaku dah sebulan tak tinggal bersama suami

warga bangladesh bertukar jadi orang minyak

walau sudah ada kekasih tasha shila masih dihimpit lela..

4 gambar lelaki syiah indonesia bertatu

rumah penjawat awam putrajaya di sembur cat merah

gadis dipukul sampai mati di sandakan

derita pakai susuk di kemaluan

ratusan polis diperlukan untuk menahan ketua yakuza

artifak misteri cetus persoalan

apa dosa bayi ini

lelaki bertatu kalimah allah cetus kontroversi

hanya terima caci maki hinaan fan club shila amzah tunj..

pentingnya menjaga kalori anda

katy perry jalani sesi terapi

erin malik terlebih manja bersama tunang

4 gambar bayi di tinggalkan uri dalam kebun sawit

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 670
Widget Aktif : 3,965
Banner Aktif : 6,437

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 811,325
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • nelayan berjaya tangkap sotong sebesar bas ..
  • luahan hati adik intan shafiqah seorang mur..
  • others luahan hati wanita gambar selfie ber..
  • muda mudi zaman sekarang salah siapa
  • perginya seorang kekasih allah
  • tutorial lajukan 3g 4g bagi android phone g..
  • mas marah kecewa pesawatnya dituduh mendara..
  • dafi tunjuk belang di hadapan peminat pulau..
  • apple bakal melancarkan ipad baru dan os x ..
  • melayu kena buka minda
  • tawaran jadi ahli shaklee percuma
  • lembu istimewa akhirnya mati

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)