Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


ibu terkejut anak bersalin dalam tandas

pemuda pas doakan kehancuran pemimpin pas

zina ku bermula dari facebook

penyanyi elyana komen isu buka tudung

istana akan umumkan mb selangor baharu selewat lewatnya..

komen tasha dakwaan dia buat projek dalam bilik air

muktamar pas 2014 perwakilan wilayah persekutuan minta ..

pasangan cuba jual anak luar nikah dengan harga rm200

mesti lihat memang cukup mengejutkan apabila anak lembu..

sepasang suami isteri tegezut tengok anak perempuan mer..

scotland kekal dengan uk

gambar insiden yang yang tak sanggup anda hadapi

mesti lihat memang cukup mengejutkan apabila anak lembu..

wasit piala dunia bikin sakit jantung fifa digugat rp15..

airasia tawar diskaun sehingga 20 peratus

akta hasutan pemilik fb ayah legend ditahan

akhirnya admin persatuan kongsi gelap melayu ditahan di..

jom kenali pokok wasabi

pelajar maut nahas dalam kampus uitm shah alam

suami isteri terkejut anak 16 tahun bersalin dalam tand..

terkini scotland kekal bersama united kindom

mahathir mahu ganti najib

tasha shila dan kekasih kantoi berduaan dalam bilik air

pemuda bn sarawak buat laporan polis terhadap chong hin..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 438
Widget Aktif : 3,993
Banner Aktif : 6,417

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 814,780
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • gambar pelik yang tidak pernah kita jumpa
  • usikan lif mortal kombat
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • elyana komen isu buka tudung
  • menarik foto lawak giler vol 544
  • hamster kecil lawan kobayashi dalam pertand..
  • rahsia disebalik simbol 911 di dalam filem ..
  • cinta songsang pak imam terbongkar
  • temui ajal ketika rakam gambar penuntut wan..
  • orang asing pandai cari rezeki kita bagaima..
  • pbs tema geografi tingkatan 1

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • takde idea buat entri buat entri lucah
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)