Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


sistem subsidi petrol baharu bukan saja pilih kasih tet..

di buang keluarga kerana berwajah setan

lelaki kemalangan terpaksa mengesot selama 3 hari sebel..

serpihan dipercayai bangkai pesawat mh370 ditemui di pa..

jatim dirikan rs khusus jantung

video lucah taktik kotor jatuhkan ulama

26 gambar pondan tercantik di dunia

majlis fatwa kebangsaan putuskan sentuh anjing bertenta..

stadium merdeka saksi kehebatan vokal mariah carey

roslin hashim perkara ini serius

bagaimana syarikat toyota dibangunkan

ini sudah lebih gambar anjing memakai serban dan jubah ..

emma maembong tak hairan setakat pegang anjing

zahida rafik ex driver charged with cbt

gadis kecewa tak peduli peluk bekas kekasih ketika di h..

gambar budak 9 tahun putus tangan kanan dibaham beruang

doa akhir tahun dan doa awal tahun hijrah

theme park claims report of children infected from viru..

pencuci mulut luar biasa

jep sepah akui nazeera sardi rapat dengannya

nikita mirzani artis indonesia yang banyak tatu dibadan..

sad story katanya serius korang kena tengok

lelaki 60 tahun sumbat botol untuk atasi sembelit

ubuntu 14 10 utopic unicorn dilancarkan menyertakan kem..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 809
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 6,581

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,161
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • kelab lubang besar didominasi oleh pelajar ..
  • gambar terkini anak ariel zafril wawa zaina..
  • inilah dia pondan tercantik di dunia
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • video ustaz azhar idrus atas katil pula bak..
  • gempar ustaz azhar idrus pun jadi mangsa fi..
  • 7 gambar pengorbanan seorang jurukamera
  • gambar jelita nazeera kekasih baru jep sepa..
  • bikini boomz
  • apakah rahsia nasha aziz kekal muda dan men..
  • gambar intim kononya penceramah popular kin..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cerita semalam hot spring kah
  • untungnya insan bergelar wanita
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • kurang ajaran tak sesat
  • tupperware puasa
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kembali menjadi burung pipit

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)