Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


dera anak suami isteri tak mengaku salah

emma maembong meletup selepas pakai tudung

keluarga peserta af2014 berhabis sms rm 35000 untuk kek..

only malaysia karaoke blue melampau cetus kemarahan

hilang populariti akibat kontroversi dengan afiq muiz

12 gambar allahyarham hazalli yang maut superbike terba..

12 gambar allahyarham hazalli yang maut superbike terba..

lelaki buang suku tan bahan porno ditahan

tips lelaki kesan duduk atas dompet

liga juara juara eropah barcelona 1 1 atletico

lagi aksi remaja bercium berpelukan yang tersangat anno..

pelukis wanita yang cantik ini hobinya memakan bangkai ..

jumpa janin tersangkut perangkap sampah

pengawal keselamatan yang diserang penyamun meninggal d..

ada ahli politik makan duit judi di perak zahid hamidi

kami nak sijil mati mak

gosip erin malik kunci mulut berkenaan gambarnya yang t..

6 gambar wajah cute nazeera sardi kekasih baru jep sepa..

gambar pak cik garu kaki dengan pisau pemotong bawang t..

gambar aksi gadis bertudung belai harimau jadi viral

wanita bertindak ganas terhadap atm

pengakuan zul ariffin

semuanya salah dan angkara umno lee chong wei gagal uji..

adoi macamana ni elfira loy nafi bercinta dengan baim w..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 622
Widget Aktif : 4,003
Banner Aktif : 6,542

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 854,894
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • wanita belia diratah selepas kemalangan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • wang bukanlah segalanya
  • diari sedih seekor kucing
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • apa petanda jika mimpi ular
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips nak jadi hotstufff
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)