Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


dalam 7 hari sahaja anda akan jadi master hartanah

coastal california wedding inspiration

homestay kelapa pandan kuala nerang suasana kampung hom..

calon peperiksaan online penguasa kastam w41

ioio breast promotion start

rahsia lubuk wang terhebat di dunia

kisah tragis pejuang merdeka ceritera tanah airku

mabrur tabung haji

belajar menjahit baju kurung cara mudah

malaysia airlines mas buang 6 000 pekerja 30 selepas ru..

bahaya haid tidak teratur

calon 6 september dah mula study penguasa kastam w41

baru start 3 hari sudah 7 jualan

marhaban di sungai sikamat kajang

cara menghilangkan jerawat dengan wudhu

comment on peluang terhad by perniagaan awan

tips dan info peperiksaan penguasa kastam w41

proton lancar imej teaser pcc di laman mikro

salam merdeka

tips lulus ujian penguasa kastam w41

blouse lace 412

jalan jalan cari makan burger bakar di google maps

exam spa 6 september semak nama anda

jalan jalan cari makan burger bakar di google maps

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 670
Widget Aktif : 3,983
Banner Aktif : 6,344

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 795,714
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pecah rahsia saya cuma tukar agama tidak tu..
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • gadis melayu buat maksiat di malam merdeka
  • pengarah drama dedah perangai sebenar rita ..
  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • gadis malam merdeka mangsa nafsu diminta ta..
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • warga indonesia solat di mrt
  • jdt supporter put behind bars for seven day..
  • autoshow 3 hari berturut turut
  • hiburan 4 gambar kereta mewah milik eina az..
  • testimoni alpha lipid bee venom

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • tanda tanda kanser payudara
  • kahwin muda girls only
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)