Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


peringatan

apa itu kekuatan

jawi perkim pusat agihan zakat tolonglah tengok tengok ..

tiada tajuk

memilih yang terbaik

syabas pdrm tahan 33 suspek cetus rusuhan kaum

giliran azmin pulak memalukan pas

kerajaan pas kelantan dihina lemah gagal

panas wei apa sudah jadi dengan blog gerakan anti pkr n..

anwar ibrahim yakin dia kalah malaysiakini perlu belaja..

panasss gadis sokong tingkahlaku kpop ada kaitan rtm

perkahwinan pakatan di ambang parah betulke dr mashitah

video seram pekerja asing cuba menetak warga tempatan

tipah koyak jangan berangan nak jadi abang besar pulak

7 jenis persahabatan hanya 1 sampai akhirat

azminali mula cari jalan tuduh khalid ibrahim kes datum..

macai husam kantoi kena balun dalam facebook

lim guan eng kutuk dan keji kerajaan negeri kelantan se..

pakatan pembangkang dibubar

kisah karut dan tahyul nik aziz tahajjut di icu hentika..

pemimpin pemimpin dap gelar haji hadi anjing tua babi b..

pasma cai terus meng anjing hadi awang

haron din pun bantai dap yang disifatkannya sengaja und..

menteri pertanian gariskan 7 amanat untuk kementerian p..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 373
Widget Aktif : 4,022
Banner Aktif : 6,939

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,020,246
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • miera leyana terkilan dipandang negatif ole..
  • isu berlagak zizan razak mohon maaf
  • perkahwinan anak dato jalaluddin hassan yan..
  • 6 gambar anak saudara siti nurhaliza yang c..
  • sudah 37 tahun dipenjara ternyata pria ini ..
  • agak pelik luahan diana rafar setelah failk..
  • restoran makanan segera hooters bakal dibuk..
  • lelaki ini akhirnya sedar selepas menghabis..
  • foto miley cylus dan teman lelaki tanpa pak..
  • bekas tentera british sudah menemui wan jam..
  • pasma cai terus meng anjing hadi awang
  • gadis ini dicuri rakam di fitting room kola..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • supermummy - miza harun
  • cerita semalam hot spring kah
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kahwin muda girls only
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)