Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


liwatii adakah benar anwaribrahim meliwat atau sebalikn..

bongkar pemimpin pkr diupah untuk memalukan hj hadi

fakta baru pendakwaan buat anwar tak terkeruan

gambar dan video operasi menjejak pengganas sulu dua di..

pengerusi pkr t ganu kantoi menipu

panasss anak muda ini bakal gegarkan perak

liwatii kenapa peguam islam takut bela anwaribrahim

video ale uto inside mari tengok anak muda yang ketagih..

terkini tun dr mahathir kurang yakin anwar meliwat port..

jika takdirnya si ketua penipu tu terlepas

kes liwat ni satu konspirasi terhadap anwar

liwatii peguam anwaribrahim buat hal lagi apa cerita ni..

panas 604 pelatih plkn tidak boleh cakap melayu satu pe..

sokong bola bagus tapi jaga diri myrapidkl

makbulkah doa seorang peliwat

ya allah berikanlah kemenangan pada saiful bukhari

awas amk rancang serangan perjalanan anwar ke penjara

makluman perhatian kepada belia negeri perak

ini dinamakan solat politik

nak jumpa suami sendiri pun takut

ops aurat macam best jer

kerana bentley adik ahmad maslan terselamat dari kecela..

ariel sharon dah mati

terkini kereta bentley selamatkan nyawa adik timbalan m..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 553
Widget Aktif : 3,953
Banner Aktif : 6,641

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 872,701
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • artis pertama malaysia bakal mempunyai ranc..
  • berpesta tangkap lampam timbul serah diri
  • penjelasan ustaz zaharuddin zakat tak ikut ..
  • terowong purba berhantu dijumpai ahli arkeo..
  • sayu punca kanak kanak temui ajal terjerut ..
  • keluhan rasa selamat pengantin madu ost
  • dolly pinky bvr
  • pelik gambar mayat puteri diana meninggal d..
  • biskut bertemakan filem frozen kelihatan in..
  • video polis trafik dilanggar kereta di jala..
  • liwatii kenapa peguam islam takut bela anwa..
  • resepi chocolate lasagna

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • 26 fascinating films about food
  • di tubir bibir mataku
  • cinta terlarang
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)