Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


video inside cara customer service digi melayan pelangg..

dua tali barut anwar dalam pas terima kecaman dari dewa..

pas dah boleh bakar buku perlembagaan

hak sama rata wajar diberi pada semua

video staff digi yang kurang ajar dan permohonan maaf

bicaralah seperti warga negara bukan pendatang

pelobi sedia habuan menarik buat adun pas

kahwin sembunyi ulasan ustaz kazim kes komposer dan pen..

mh17 5 jenazah 4 abu mayat mangsa tiba selasa ini

untuk renungan kisah seorang tan sri yang merungut beta..

merasmikan permainan tiang licin di rungkup

ice bucket challenge ritual illuminati atau ritual bapt..

siapa raja sultan selangor atau anwar

pemasyhuran kemerdekaan

4 anggota pps disahkan positif dadah guan eng di soal s..

penyokong dap berdemo dihadapan balai polis petani road

perjuangan ke arah meliberalisasikan pas

pas persoal apakah nepotisme hanya terpakai kepada mena..

lensa niring sambutan ambang merdeka umno subang meriah..

awas kesan semut charlie pada bayi yang menakutkan

akar umbi pas selangor mahu calon sendiri tolak isteri ..

dewan ulama pas kecam dua ekor beruk

rba samakan kpn dengan nazi akan ditangkap

pps mr so what phee boon poh pun kena tangkap juga

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 455
Widget Aktif : 3,952
Banner Aktif : 6,375

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 793,198
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pengaruh media sosial di kalangan remaja ma..
  • gambar artis hina kalimah allah dengan dara..
  • 8 gambar anak gadis komposer fauzi marzuki ..
  • jom tengok tempat tidur pramugari dalam pes..
  • peminat cari gambar lucah zul ariffin dan a..
  • aida hamil bade kian teruja
  • muslimah berpurdah menjadi ahli dap adakah ..
  • media sosial yang sial
  • radiance signature whitening glowing series..
  • memalukan gadis bangga buat aksi eham eham ..
  • minggu terakhir ogos
  • cpuv campaign ke 112 dari nuffnang jacob s ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)