Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


ops tegas buru teksi menipu penumpan

kereta api laju kl singapura 3 hentian bakal dibina di ..

eksklusif kisah sebenar acara makan katak didedahkan

angka yang cukup memalukan buat anwar

kor meng dah mula kecut pemuda pas desak buat siasatan

pelik kasi taruk macamana anwar tahu ada ustaz kantoi k..

razlanrafii vs realdrmaza bekas mufti malukan umat isla..

panas video lucah mirip ustaz terkenal tanah air terseb..

kesian azhar idrus rupa rupanya ada puak anti ulama nak..

breaking news kanak kanak sasaran utama program iwantto..

demi rakyat selangor azminali perlu akur mpkotabelud

azmin sudah atur gerakan rampasan kuasa

mesej rakyat kepada anwar ibrahim yang ceramah dah tak ..

breaking news program iwanttotouchadog nurulizzah kena ..

drama anwar gagal rakyat dah muak

demi peliwat sanggup dia pinggirkan ayah dia sendiri

acara makan katak pendedahan sebenar dibuat oleh orang ..

bongkar program iwanttotuchadog syed azmi perangkap mai..

lagi gambar skandal baru si gundik kit siang terdedah

kenapa kita perlu marah pasal isu pegang anjing

terduduk anwar bila ceramah hanya depan 80 orang rakyat..

kerana trending azhar idrus ceramah dan demonstrasi anw..

rafizi jambu bikin panasss di australia

harap songok aje putih tapi hati

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 605
Widget Aktif : 3,961
Banner Aktif : 6,584

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,252
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • gambar terkini anak ariel zafril wawa zaina..
  • video ustaz azhar idrus atas katil pula bak..
  • inilah dia pondan tercantik di dunia
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • gempar ustaz azhar idrus pun jadi mangsa fi..
  • bikini boomz
  • gambar intim kononya penceramah popular kin..
  • seksl sangat peminat tegur nana mahazan mal..
  • gempar video lucah lelaki mirip ustaz azhar..
  • zizan razak letak 3 syarat sebelum menyerta..
  • gempar lagi gambar gadis melayu tersebar

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • hati itu umpama gelas
  • jika memang engkau jodohku
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • bahaya ajinomoto
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)