Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


tun mahathir kutuk dan keji melayu bumiputera sebagai p..

nik abduh sound peguam pkr pas dah ready nak keluar

mb s gor ni memang pengotor

lim guan eng sudah marah bila melayu berdemonstrasi dan..

penyokong harimaumalaya disaran guna lrt myrapidkl affs..

zulkifli noordin kecam guan eng haramkan perarakan maul..

politikkan isu pekerja bangladesh dap takut bangla ulan..

giliran wanita dapigs pulak dedahkan kemaluan

tokong dapigs banyak buat maksiat ke

mereka cuma ada 38 orang ahli parlimen berbanding melay..

pas umno akan bekerjasama

beribu laporan kes hina islam tiada sebarang tindakan a..

monorel myrapidkl berwajah baru yang lebih selamat

kerajaan barisan nasional yang diketuai umno telah memb..

kemaluan tiada dalam kamus pakatan

kucing kedai makan rezeki apa kaitan perlutahu

menteri besar kedah mukhrizmahathir rasmi summer camp 2..

insurans murid dan bas sekolah apa yang ibubapa perlu b..

astro haramkan penganut beragama islam buat permohonan

dollah yakin harimau malaya mampu bangkit benam thailan..

ultra malaya ancam campurtangan kalau rafizi ramli cuba..

takziah bekas adun pas meninggal dunia

panas berapi hari ini terbukti dap adalah parti kristia..

selepas timbulkan provokasi supaya berlaku pergaduhan a..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 202
Widget Aktif : 3,857
Banner Aktif : 6,893

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 960,800
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • jom lihat wajah wajah famous yang di miliki..
  • ranking fifa skuad bolasepak malaysia dari ..
  • kylie jenner tyga get locked out on date ni..
  • pakai rok mini di acara pramuka puan mahara..
  • menyempurnakan cinta
  • master p kobe hit me up we can save your se..
  • terkini syafiq rahim indra putra bantu hm d..
  • mari lihat memori dan detik detik menarik a..
  • cinta dihambat dengan penyapu
  • remaja didapati tidak bersalah bunuh dua bu..
  • terpaksa berteduh dalam kandang kambing sel..
  • 25 gorgeous dresses under 1000

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • spisis kawan yang femes
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kurang ajaran tak sesat
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • emak abah opah dan atuk
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • 27 kesan perbuatan zina

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)