Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


parti pkr bengang cuba nak mengajar istana selangor pul..

penguatkuasa dbkl berani tunjuk lagak pada bangsa melay..

azmin sah pegang tombak esok sebagai mb selangor

rahmat berganda buat rakyat selangor dapat menteri besa..

gambar2 azmin meraikan pelantikan mb bersama keluarga

komen mat syabun terhadap pas memang tepat

jijah sepat kering tarik diri dari jadi menteri besar l..

panas projek mega pulau buatan di tg kupang johor cuba ..

tabung haji bakal saman pembawa fitnah azeezputera

terkini azmin ali confirm jadi mb selangor

anwar ibrahim isteri malu besar

blogger umno tabur fitnah

segera azmin bersedia ke jadi penderhaka

surat perlantikan azmin ali sebagai menteri besar sudah..

abang si pondan tua jadi menteri besar selangor

penduduk gantung sepanduk desak mb kelantan beri penjel..

hadi awang ni gempak je lebih

sah azmin mb selangor ini buktinya

raptai azmin hadiri persiapan wan azizah boleh lupakan

azmin ali bukan calon mb baru selangor

khalid ibrahim tak menganggur lama ceo mas menantinya

khalednordin mohon siasat kes pelajar sekolah agama peg..

ketar lutut azmin bila gambar tersebar

blogget syedoutsidethebox kantoi fitnah tabung haji mel..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 233
Widget Aktif : 3,980
Banner Aktif : 6,447

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 794,010
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gempar 2 foto fesyen terkini yuna yang sema..
  • satu emas satu perak keputusan squash perse..
  • kenyataan akhbar ketua pengarah pelajaran m..
  • tarikh peperiksaan semula upsr 2014 kertas ..
  • akhirnya hasrat azmin ali menjadi menteri b..
  • calon upsr perlu duduki semula kertas matem..
  • pencuci muka enfuselle skin care
  • cuti dah habissss
  • gambar selena gomez teman wanita baru neyma..
  • roti spaghetti
  • koleksi soalan percubaan spm 2014 sbp sekol..
  • i m ceo mynic beri domain percuma sokong pe..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)