Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


panas terkini minyak naik lagi

sandiwara terkini pembangkang dap yang perlu diketahui ..

kepentingan rakyat diutamakan

hadi hilang taring mat sabu pulak mengganas

nuha bakal jadi buah catur azmin

ahli pas akui mahfuz gagal sebagai ketua penerangan pas..

dbkl haramkan styrofoam baik untuk tubuh badan

anwar tidak dapat dokumen parlimen

biar hadi jadi penghancur jangan jadi pelacur

keputusan pkr sabah tidak babitkan pkr pusat

rahsia penting bagi anda pengguna telefon pintar samsun..

kenapa dia terlepas

bukan guan eng tak siuman tapi pas yang bongok

panas berapi speaker dun perak wajib dipecat kerana gag..

menerjah kebodohan pecacai dap yang cuba menfitnah roti..

rakam video awek myvi hitam wwc bergaduh teresebar di m..

terkini portal propembangkang the malaysian insider tak..

sijil halal tiada maaf bagi penyelewengan jakim

gst 6 dah cukup mahal untuk rakyat malaysia

biadap ali abd jalil gelar pdrm institusi paling celaka

betulkan keadaan negara yang semakin parah

dah kena tendang pun mat syabun masih tak sedar diri

siapakah othman wok yang di gelar pengkhianat melayu si..

huh dah kena tegur pun dia tak nak mengaku

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 142
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 7,216

Domain Dibenarkan: 11,180
Jumlah Artikel : 1,108,958
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • punca sebenar gadis bergaduh dengan pemandu..
  • rupanya ini punca sebenar sekumpulan awek c..
  • kisah sebenar teksi langgar myvi wwc 1402
  • kisah sebenar teksi langgar myvi wwc 1402
  • wajah sebenar ayah benjy didedahkan
  • tak sangka inilah 6 kes murtad yang terkena..
  • kenapa perempuan muda suka kahwen lelaki tu..
  • punca sebenar gadis bergaduh dengan pemandu..
  • video kereta bergesel sekumpulan gadis cun ..
  • benjy berdepan hukuman mati mandatori
  • wanted lelaki melancap dan kotorkan pakaian..
  • video yang tidak bertamadun ini di kecam he..

  • wajib baca :

  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • blog spammers sudah bijak
  • skandal pejabat
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • apa petanda jika mimpi ular
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • aku penganggur
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • anazarin.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2979)   wanita (1974)   diari (1706)   produk (1330)   rojak (1309)   lelaki (1201)   berita (913)   informasi (842)   ilmiah (838)   bisnes (564)   santai (524)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (329)   review (305)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (166)   dewasa (166)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (130)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (25)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (8)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   famili (1)   infotmasi (1)   mall (1)   kedai (1)   online (1)   shopping (1)