Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


1st giveaway rm400 by asya amin

toy museum pulau pinang

kami tetap tamak

zaman kejatuhan fanpage troll dan parodi di fb

banyak juga perubahan

pertama kali minum kopi yang lazat lagi berkhasiat maca..

rumput yang berbunga

kesabaran membawa kesuburan

sweet september giveaway by mellya

cinta boleh naikkan gred pelajar universiti

pertama kali menang hadiah dari blogger suria lekat lek..

yang masin di kota bharu

perlukah ada kata kata

pas keberanian perpecahan dan senjata makan tuan

siaran langsung perlawanan persahabatan antarabangsa bo..

prank skandal tukar jadi prank bunuh diri

apabila cina mula bagi ceramah agama di masjid

muslim martial art fuh kalau macam ni wing chun pun bol..

teka teki what is the name of the ship

proses dan fasa cinta untuk kecapi kebahagiaan

sejarah drama malaysia bahagian 5

pisang merah pisang biru you marah

giveaway saya nak

sofi jikan ditawar berlakon di hollywood

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 581
Widget Aktif : 3,999
Banner Aktif : 6,428

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 794,705
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler vol 284
  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • gambar selena gomez teman wanita baru neyma..
  • ustaz durjana 11 mangsa di ratahnya
  • russia to deploy reinforcements to crimea a..
  • 3 gambar anak kecil di tinggal sendirian da..
  • petua awet muda dan kulit cantik kulit anja..
  • emily maynard s surprise wedding to tyler j..
  • azmin ali sah menteri besar baru selangor
  • 18sx harga tubuh blogger kontroversi vivian..
  • gay beraksi dalam video viral di facebook d..
  • doa buat kekasih

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)