Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


pakej lawatan 3h2m ke kelantan darul naim 2015

kesihatan dan entri autopublish

trend nama panjang berjela

palace of the golden horses part 2

pengalaman order makanan dengan foodpanda

rancangan pengajaran tahunan rpt subjek kssr tahun 1 hi..

itulah mercu tanda keningau kini

harga baru babies blink babies blink 5in1 rm 45 babies ..

the cool ways to tie shoes

teaser superstar libra bersama pak nil

speech on it 2014 is about to end finished it well d

etika menjawab panggilan telefon

travel the world

alhamdulillah syukur dapat transfer balik semenanjung

manisnya cinta 6ixth sence official muzik video

how to style your sneakers

budakkedaibukuramblings 2

agony

selingkuh

please

sekeping kad kahwin buat bekas kekasih

cara tuhan menjawab doa saya

baca online novel suamiku encik perfect 10

hangout at satu daerah satu industri sdsi mitc melaka 2..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 463
Widget Aktif : 3,872
Banner Aktif : 6,878

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 962,417
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • inilah dia wanita paling cantik di china 8 ..
  • 10 wanita yang di rindui oleh syurga
  • 7 gambar muniff isa sah bergelar suami deng..
  • emma maembong putus cinta dengan zizan
  • rosyam nor berang bila anak disuruh buka tu..
  • raih rm100 000 sebulan jual roti canai
  • menarik foto lawak giler 716
  • 5 gambar jennifer lopez tidak hirau kritika..
  • awesome lelaki tua ini belikan cincin berli..
  • first giveaway by kamamimi
  • pembohongan discovery channel sebalik aksi ..
  • ga simple planner islam 2015

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • rahsia label pada buah buahan
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • islam itu indah
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • emak abah opah dan atuk
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)