Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


laksana burung kertas

terbakar dugaan tahun baru

tak mudah payah

sepagi seputih di ceragem kulim

kenapa saya suka esp shaklee

salam maal hijrah 1436 hijriah

mabuhay boracay

salam maal hijrah

salam maal hijrah

alhamdulillah dah dapat

separuh akhir piala malaysia 2014 johor dt vs felda uni..

itinerary 3 hari 2 malam bercuti di perlis

tips si kecil menaiki pesawat

hero oleh rhonda byrne

restoran dapur sarawak

dari rumah pun boleh buat duit

waktu bila gua tido

betul ke bantuan rakyat 1 malaysia br1m membantu rakyat

giveaway contest rm700 jualan hebat lazada malaysia 11 ..

monolog diri sendiri

giveaway contest rm700 jualan hebat lazada malaysia 11 ..

dream trip to macau

16 days photo challenge day 10 words of wisdom

nak gi mana tu

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 605
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 6,598

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,945
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wartawan di bunuh dan mayatnya di pamerkan ..
  • isu sentuh anjing aziz m osman kemuka soala..
  • apa kesalahan ustaz azhar idrus
  • suspek kes penyebaran gambar intim dyana so..
  • padah mencuri di surau
  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • wanita mencuri dalam surau terima padah
  • new shoes for the balqis
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • senarai lagu konsert af 2014 minggu ke 8
  • misteri gangguan toyol

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • ciri ciri wanita solehah
  • kisah nabi ismail a s
  • kahwin muda girls only
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • emak abah opah dan atuk
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)