Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


lamido com my pilihan kedai online terbaru saya

dah tak boleh rotan anak

mas idayu didakwa cekik zuan azmi

rotan anak

istimewanya kelantan part 1 wakaf che yeh

cara nak letak video you tube jadi besar dan melintang ..

i hate it when

laman web malaysia airlines kena hacked

sharing is caring

salah ke kalau dia letak nama anak dia obama

tawau hasil laut murah jom lah shopping

mesti baca perkara perkara yang boleh jadi penyebab and..

tips memikat isteri

hari ini punya hal

rotan anak

diary

setelah 17 tahun

lukisan datang mintak nyawa

convocation 26 11 2014

air asia sale 2015

segmen giveaway n blogwalking

page mas kena hacked

selamat hari lahir mama

berada di avillion admiral cove port dickson

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 442
Widget Aktif : 4,007
Banner Aktif : 6,954

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,018,209
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • perempuan melayu berpakaian ketat macam sar..
  • lembutnya pinggang awek ni boleh main banya..
  • zarina anjoulie sembang pasal ehem di twitt..
  • luahan hati nabil terhadap juri maharaja la..
  • 15 gambar sekitar baby shower anak pertama ..
  • pemandu pengsan gadis maut dirempuh bas
  • detik detik memilukan tewasnya aktivis pere..
  • padah terlebih cerdik tong pemadam api mele..
  • outstanding rosicky seals arsenal 3 2 win o..
  • bila mama terleka
  • kisah wanita ketika memandikan mayat pelacu..
  • nak tahu apabila alat sulit lelaki menyentu..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • monolog rasa
  • di tubir bibir mataku
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)