Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


kuatkan aku

review interstellar

day 2786

pengalaman

simple 1st giveaway segment by beba ifa

review blog 3 pinkish s blog sayasukala

simple 1st giveaway segment by beba ifa

oh header bertukarlah

angin jauh

berbadminton kita

macam nak pencen cepat jer

segmen mari berkenalan

syukur bantu adik rayyan penuhi impian naik bmw

belacan

dogol mencari cinta part 2

kita

cloud refraction

mini reunion with ex classmates

a tough month and a tough me

follower instagram mrjocko kini 5005

i got it 99 999 pageviews

resepi 2 kobis masak lemak

skim insurans takaful berkelompok i br1m

kerja di hari minggu

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 316
Widget Aktif : 3,822
Banner Aktif : 6,839

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 913,736
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • saya ternampak
  • stephen collin s celeb lawyer mark vincent ..
  • cctv rakam jenazah timbalan naib cancelor u..
  • ahmad maslan bodoh catatan wikipedia
  • sapa nak duit mai baca ni
  • berus serbaguna diperbuat dari bulu babi
  • nenek ini pertama kalinya jejak kaki ke pan..
  • musibah dapat menggugurkan dosa
  • terjah 4 foto remaja tidur bog3l lepas proj..
  • apa jenis kapcai jib hingga diisi 7 liter m..
  • tip elak perut buncit
  • lol saya ternampak

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • spisis kawan yang femes
  • wang bukanlah segalanya
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • cerita semalam hot spring kah
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)