Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


i just wonder i only wonder

running man 205

terbongkar inilah sebab sebenar kenapa mh17 melalui rua..

tidak akan masuk surga orang yang suka mencuri berita s..

sinopsis yes boss raya

jumaat mana milik kita

tolong cepat sikit

luahan perasaan belajar untuk menjadi heartless

keindahan hitachi seaside park jepun

resolusi penukaran baju melayu dari jakel

azam ramadan su udang goreng bijirin cereal mee goreng

simpan duit anak2 kat tabung haji

resepi ayam perap

hukum bersalam dgn siapa boleh dan siapa tak boleh

bagaimana mendapatkan baby yang sihat dan kita hajati

bila syawal terpaksa sendiri

7 lelaki dibunuh dengan kejam

raya ni mesti makan xd

azizulhasni dibenar teruskan perlumbaan

tanda tanda awal kehamilan

kisah penciptaan ruh nabi muhammad saw

susah payah tidak memperlihatkan apa yang perlu menghab..

jaga dia untuk ku

balik beraya di kampung halaman

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 549
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,140

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,371
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video pemandu bas bermain game farmville sa..
  • tips menyemak keadaan trafik jalan dan lebu..
  • ya allah mulianya budak buta ini
  • tweet romantik gadis cantik kepada khairy k..
  • video pemain bola tampar cute jadi masalah ..
  • cara baru cabut gigi guna rocket
  • metallica ucap selamat hari raya
  • gempar bukti lim kit siang menghasut pada 1..
  • the 10 best root apps for android
  • the truth about frank lampard s curious car..
  • kereta fizo omar terlibat di dalam kemalang..
  • duit raya felda puak puak penderhaka melopo..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)