Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


ini orang lelaki kena tahu kalau tak tahu kena jadi per..

syaitan vs wali allah

pegawai tadbir dan diplomatik m41 sesi 2014

jauh

mommyhood breastfeeding

pisang goreng cheese wangsa melawati

tarik nafas dalam dalam alhamdulillah

entry rojak pasembor

selamat menempuh alam perkahwinan

another round of sushi feast

aidiladha yang lepas

instaaakes

pemakanan sunnah sebagai suplemen

sekeping serendah retreat

media network gambar selfie maut di lebuhraya karak pad..

jom tengok bola jdt vs felda

susahnya memilih nama

birthday giveaway by shad

complicated

skrin laptop lenovo pecah

sampel hilang version 2

penghargaan cenderahati blogger mar mansor

day 2753

apa ada dengan filem dendam orang mati

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 269
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 6,561

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 853,493
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • keputusan felda united vs jdt semi piala ma..
  • video dua gadis cantik nekad mandi di sunga..
  • video kemalangan maut dan ngeri dilebuhraya..
  • kempen sentuh anjing dapat kelulusan mais a..
  • komen us kazim elias mengenai kempen sentuh..
  • gambar pembedahan plastik korea yang hodoh ..
  • kenyataan media jakim berkenaan penganjura ..
  • artis melayu berbikini tak bangkitkan pun n..
  • adakah anda berani mencabar diri anda sendi..
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • biodata cik khaleeda bustamam bakal isteri ..
  • ada ahli politik dibiayai hasil judi haram

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • super duper cute
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • jika memang engkau jodohku
  • rahsia label pada buah buahan
  • supermummy - miza harun
  • wang bukanlah segalanya
  • tips nak jadi hotstufff

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • ringantangan.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)