Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


anda kini boleh melukis pada skype dalam kemaskini terb..

android l 5 0 kini dikenali sebagai android lollipop

10 sebab anda di pulau kan oleh kawan korang

vaccinations for jeremy

occult film videodrome explained proven fact

a little salt makes you choose your flavour a little fa..

lemah yang sentiasa patuh gagah yang sentiasa angkuh

tersenyum manis tetapi hati terguris tersenyum mesra te..

sebusuk busuk kata itu mencela cela seburuk buruk cinta..

makin berjanji makin tak menjadi makin bersumpah makin ..

10 reasons to never give up

to advise is to make a price to bargain is to make a ga..

yang berakal mencari realiti yang berkhayal mencari mim..

7 things that are important to guys

makin banyak makan makin kenyang makin banyak simpan ma..

too fast becomes our last too late becomes our fate

hilang amarah terlerai masalah hilang amanah tergadai m..

my first payment from 8share

how to force wordpress plugins to auto update

3 stops strangers friends strangers again

you can advise but you can t criticize you can explain ..

saling curiga rumah tangga tak bahagia saling sangsi ru..

an open letter to those who read

jika selesai masalah menjadi biasa jika pertikai masala..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 412
Widget Aktif : 4,004
Banner Aktif : 6,541

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 853,381
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • update kemalangan superbike di karak
  • betul ke uqasha senrose bercinta dengan sha..
  • keputusan felda united vs jdt semi piala ma..
  • lelaki baru keluar penjara perkosa adik
  • video kemalangan maut dan ngeri dilebuhraya..
  • video dua gadis cantik nekad mandi di sunga..
  • kempen sentuh anjing dapat kelulusan mais a..
  • gambar pembedahan plastik korea yang hodoh ..
  • komen us kazim elias mengenai kempen sentuh..
  • kenyataan media jakim berkenaan penganjura ..
  • artis melayu berbikini tak bangkitkan pun n..
  • adakah anda berani mencabar diri anda sendi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • super duper cute
  • ciri ciri wanita solehah
  • blog spammers sudah bijak
  • rahsia label pada buah buahan
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • tupperware puasa
  • cara penipuan oleh pekerja money changer

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)