Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


opportunity will not speak calamity will not sneak

i want to touch a dog please explain

jika tak ikhlas saling berwaswas jika tak percaya salin..

how to edit and reorder admin columns without coding

top 10 highest paying fresh graduate jobs in malaysia 2..

anda kini boleh melukis pada skype dalam kemaskini terb..

android l 5 0 kini dikenali sebagai android lollipop

10 sebab anda di pulau kan oleh kawan korang

vaccinations for jeremy

occult film videodrome explained proven fact

a little salt makes you choose your flavour a little fa..

lemah yang sentiasa patuh gagah yang sentiasa angkuh

tersenyum manis tetapi hati terguris tersenyum mesra te..

sebusuk busuk kata itu mencela cela seburuk buruk cinta..

makin berjanji makin tak menjadi makin bersumpah makin ..

10 reasons to never give up

to advise is to make a price to bargain is to make a ga..

yang berakal mencari realiti yang berkhayal mencari mim..

7 things that are important to guys

makin banyak makan makin kenyang makin banyak simpan ma..

too fast becomes our last too late becomes our fate

hilang amarah terlerai masalah hilang amanah tergadai m..

my first payment from 8share

how to force wordpress plugins to auto update

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 600
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 6,582

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,248
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • gambar terkini anak ariel zafril wawa zaina..
  • video ustaz azhar idrus atas katil pula bak..
  • inilah dia pondan tercantik di dunia
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • gempar ustaz azhar idrus pun jadi mangsa fi..
  • bikini boomz
  • gambar intim kononya penceramah popular kin..
  • seksl sangat peminat tegur nana mahazan mal..
  • gempar video lucah lelaki mirip ustaz azhar..
  • zizan razak letak 3 syarat sebelum menyerta..
  • gempar lagi gambar gadis melayu tersebar

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • di tubir bibir mataku
  • bahaya ajinomoto
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)