Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


how to force button to be at the center

personal blogging

how to prevent editors from adding new categories in wo..

banyak hentian destinasi tak sampai banyak impian visi ..

mh370 masih boleh dikesan

opportunity will not speak calamity will not sneak

i want to touch a dog please explain

jika tak ikhlas saling berwaswas jika tak percaya salin..

how to edit and reorder admin columns without coding

top 10 highest paying fresh graduate jobs in malaysia 2..

anda kini boleh melukis pada skype dalam kemaskini terb..

android l 5 0 kini dikenali sebagai android lollipop

10 sebab anda di pulau kan oleh kawan korang

vaccinations for jeremy

occult film videodrome explained proven fact

a little salt makes you choose your flavour a little fa..

lemah yang sentiasa patuh gagah yang sentiasa angkuh

tersenyum manis tetapi hati terguris tersenyum mesra te..

sebusuk busuk kata itu mencela cela seburuk buruk cinta..

makin berjanji makin tak menjadi makin bersumpah makin ..

10 reasons to never give up

to advise is to make a price to bargain is to make a ga..

yang berakal mencari realiti yang berkhayal mencari mim..

7 things that are important to guys

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 409
Widget Aktif : 3,955
Banner Aktif : 6,639

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 872,450
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • artis pertama malaysia bakal mempunyai ranc..
  • berpesta tangkap lampam timbul serah diri
  • penjelasan ustaz zaharuddin zakat tak ikut ..
  • terowong purba berhantu dijumpai ahli arkeo..
  • sayu punca kanak kanak temui ajal terjerut ..
  • cara cara menyediakan kopi paling sedap dan..
  • keluhan rasa selamat pengantin madu ost
  • dolly pinky bvr
  • biskut bertemakan filem frozen kelihatan in..
  • crome cerewet mudah detected malware
  • peniaga online wajib daftar ssm
  • video polis trafik dilanggar kereta di jala..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kembali menjadi burung pipit
  • cerita semalam hot spring kah
  • sketsa cinta awak dan saya
  • super duper cute
  • blog spammers sudah bijak
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)