Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


manis giveaway by mama darwiish

minyak pelincir jtx1000 red untuk kenderaan lebih 5 tah..

l arome apple stem cell slimming serum

wow koleksi aksesori dandelion wanita

bila aku ketagih kimchi

terima jemputan untuk collaborate dari lazada

be beautiful be yourself

resepi ssambap korean wrap rice

ssambap menu lunch ala korea

makan sambil layan dekorasi yang super cool di fai ruz ..

berbaloi ke beli premium beautiful

holiday giveaway by sally samsaiman part 4

giveaway by mamaniza com

name card blog dah siap

set pisau seramik bunga bunga hadiah dari sidia

wajah anak che ta zain saidin

jom buat duit dengan jobdirumah

asus memopad 7 review

makan makan di laman grill lagi

shanghai trip part 2

short giveaway by effafarhana

mini giveaway tengkubutang bersama embun beauty house

giveaway contest rm700 jualan hebat lazada malaysia 11 ..

tanda tanda anda sudah tembam

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 335
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 6,715

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 912,568
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • azwan ali berang gambar dia bertudung diput..
  • heboh diperkatakan bintang bolasepak mesut ..
  • gempar dua keping gambar gadis kampung semp..
  • isteri curang kekasih isteri di belasah
  • kantoi pelajar rakam pengetua dan guru buat..
  • jom tengo video ni mesti lelaki rasa tergug..
  • comeback by dhiya hr
  • siapalah kita hanyalah sekerdil hamba
  • another bakery with rat droppings
  • pengesahan jakim tentang isu cokelat dna ba..
  • terkejut jumpa bom tangan lama
  • majlis hi tea smk bandar baru serting tahun

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • untungnya insan bergelar wanita
  • supermummy - miza harun
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • 26 fascinating films about food
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)