Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


kadar poslaju 2015

spectra m1 double breastpump murah

mesti korang tak caye harga baju ni

cara mudah hilangkan bau badan

percaya tak parut jerawat dan excident boleh hilang sea..

contest cuba teka ringtone saya by mama darwiish

resepi pulut mangga ala thai

produk terbaru dari ephyra ephyra skin bar

21 nuffnang cpuv on going biar betik

l or al paris revitalift laser x3 review

chriszen o2 bubble cleansing gel review

review chriszen gel eyeliner

review chriszen moist cake 2 in 1 foundation

chriszen colla jelly review

tips tanggalkan label pada jar dengan mudah

tips penjagaan luka bersalin caesarean

mandarina duck oh bella fragrance review

ananasgoodmood tiny giveaway p

resepi doh pasta

my real story part 1 hippocratic oath setahun 3 bulan l..

resepi air longan kering dan kurma merah

february giveaway by mellya and friends

giveaway safi balqis white trilogy by ayue idris

mac giveaway by ummialyaanas

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 466
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 7,206

Domain Dibenarkan: 11,180
Jumlah Artikel : 1,111,283
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • dah berumur belum terbuka hati nak pakai tu..
  • kejam video kanak kanak diperkosa dalam sem..
  • 7 gambar fesyen pelik bertudung rozita che ..
  • kejam video kanak kanak diperkosa dalam sem..
  • inilah wajah ayah benjy
  • hutang dalam kehidupan
  • roti canai rm 6 70 sekeping sebab gst meman..
  • damian ve minta fynn jamal berhenti menyany..
  • gst menaikkan harga kad tambah nilai prabay..
  • hanya dua minit lin dan ke pusingan kedua
  • anak gadis sudah 4 kali bersalin hasil maks..
  • tiada tajuk

  • wajib baca :

  • monolog rasa
  • never date a person who
  • 7 things you need to know about depression
  • puisi terakhir imam syafie
  • tips balik kampung dengan selamat
  • jenis jenis jerawat
  • tips nak jadi hotstufff
  • taman di dalam shoping mall
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • anazarin.com
  • byzanamn.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2979)   wanita (1974)   diari (1706)   produk (1330)   rojak (1309)   lelaki (1201)   berita (913)   informasi (842)   ilmiah (838)   bisnes (564)   santai (524)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (329)   review (305)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (166)   dewasa (166)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (130)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (25)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (8)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   famili (1)   infotmasi (1)   mall (1)   kedai (1)   online (1)   shopping (1)