Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


update harga terkini 03 03 2015

blackberry leap telah diperkenalkan

microsoft lancarkan lumia 640 dan 640xl secara rasmi

cara jadikan startup anda laju

whatsapp web akhirnya dilancarkan untuk firefox dan ope..

how to configure tigervnc server on centos 7

dapatkan domain dot com percuma dari giler it

htc one m9 dilengkapi kamera 20 mp

htc bakal lancarkan htc one m8i

asus perkenalkan fonepad 7 dengan os lollipop 5 0

reka bentuk samsung galaxy s6 seperti iphone 6

meizu mx4 pro mula dijual di malaysia dengan harga rm 1..

samsung galaxy note edge mula dijual di malaysia

lenovo a606 lte

samsung galaxy s6 mungkin dilengkapi skrin kiri dan kan..

lenovo a536 recommend by admin

lenovo a328

lenovo a319

note edge available now in malaysia

dropbox pada gmail

arduino nano diy headtracker test run

ssl security on apache and nginx

rekabentuk samsung galaxy s6 menyerupai iphone 6

cara root asus zenfone 5 dan 6

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 338
Widget Aktif : 3,998
Banner Aktif : 7,099

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,077,433
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • salib tersembunyi disebalik batu cincin
  • is malaysia terlibat penggal kepala di syri..
  • is john cena dead wwe superstar reportedly ..
  • jom buat tempahan kubur pink jadi viral ust..
  • bagaimana nak buat wifi booster murah sendi..
  • sentuh punggung dua kali bangla dipenjara 1..
  • fakta menarik tentang lelaki yang perlu dik..
  • kubur pelik kaler pink kubur siapa
  • punca lensa kamera tertangkap imej makluh a..
  • mh370 special tv slot to show government s ..
  • presiden pas nak tunggu ada yang mati dulu ..
  • siapa dia apa dia kata polis tak ambil tind..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • cerita semalam hot spring kah
  • jika memang engkau jodohku
  • puisi terakhir imam syafie
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • cinta terlarang
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • tips nak jadi hotstufff
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)