Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


5 gambar pelajar uitm maut di rempuh kereta pensyarah

pelajar uitm shah alam maut dilanggar kereta dalam kamp..

shila amzah menafikan konsert ditaja syarikat perjudian

fathia nafi mahu berhenti berlakon

maya karin jarak masa jadi penghalang

sharnaaz ahmad akui kini rapat dengan pelakon baru

pemuda 26 tahun takluk hati nita

baju itu nampak dada jadi saya kaburkan ziela jalil

upsr bocor dua guru tutup muka kerana malu direman

soffi jikan dibayar rm 1 juta untuk berlakon drama holl..

awie gagal ketepikan bantahan isteri diarah bayar rm900

roma belasah cska moscow 5 1 penyokong bergaduh

gambar terkini engku aleesya yang sangat comel

isu lurah payudara terdedah buat deepika padukone benga..

lelaki mengaku imam mahadi di tahan

lembu istimewa akhirnya mati

mariah carey failkan perceraian

dulu wanita ini cantik tapi sekarang jadi pontianak

ditaja syarikat judi punca konsert shila amzah tidak je..

pemilik nissan almera putih dch 3168 di cari

shae tidak terkenal di negara sendiri

fathia belum puas berlakon

kerap ke kelab malam eyka farhana makin seksi

raja azmi mengaku dah sebulan tak tinggal bersama suami

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 310
Widget Aktif : 3,949
Banner Aktif : 6,461

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 812,837
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 15 imbasan perkahwinan artis di sepanjang t..
  • anak menteri kini bergelar duta
  • saya cuma ringan ringan tak memipit pun
  • perodua axia adalah kembar perodua myvi
  • penampakkan makhluk berkepala manusia berba..
  • sensasi ahli pas dilarang sertai kumpulan j..
  • throwback biological clock is ticking
  • hobi yang paling gila
  • lihat anak gembira dengan norman abby abadi..
  • tersilap masuk kilang baju dalam wanita
  • panas mb baru angkat sumpah selasa
  • happy birthday to ameryllis nature skincare..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • super duper cute

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)