Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


fesyen ketat siti nurhaliza tampil mengancam dengan baj..

ceramah ustaz azhar idrus di dataran ilmu kelantan mena..

makjemah mangsa parang terbang dilaporkan stabil

ceramah ustaz azhar idrus di dataran ilmu kelantan mena..

pian cecupak hidapi masalah mental kerana gelaran datuk..

group whatsapp memori duka

dakwaan seorang wanita cuba khawin anggota kumpulan is

apa sudah jadi pakai telekung tapi berselfie ghairaah

gambar ayu nurul izzah yang anda tidak pernah lihat

genie bra best atau poyo

slurp kini membolehkan anda membuat tempahan makanan te..

percutian hafiz suip dengan kekasihnya di australia

ibu terkilan tidak sempat hantar anak ke sekolah tahfiz

lagi mayat bayi ditemui di perkarangan parkir kereta

makjemah pengajur dedah sebab sebenar program i want to..

7 foto romantik hafiz suip dan kekasih bercuti di perth..

10 sebab bayi menangis

7 foto romantik hafiz suip dan kekasih bercuti di perth..

rita rudaini nafi bercinta dengan remy ishak

makjemah mamat khalid kena serangan jantung

ceo apple tim cook bangga jadi gay

fakta pelik mengenai minuman coca cola

zizan razak nak beli rumah berharga 1 juta

jaclyn victor berpisah dengan suami

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 313
Widget Aktif : 3,930
Banner Aktif : 6,664

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 873,904
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isu liwat isteri saiful di malukan
  • pian cecupak hidapi masalah mental kerana g..
  • bekas perserta mentor perjelaskan isu dirin..
  • wow artis pun minum bless
  • good luck adik adik spm
  • awas jangan beli komputer jenis ini
  • ragam faqihah hari kanak kanak 2014
  • rumusan hari keempat bicara kes liwat 2 anw..
  • man without legs climbed the most dangerous..
  • promosi november 2014 tudung bidang 50
  • kisah stim tengok cikgu ani
  • liebster award lagii

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kembali menjadi burung pipit
  • wang bukanlah segalanya
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • tupperware puasa
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • kurang ajaran tak sesat
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)