Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


punca pergolakan dan tunjuk perasaan di hong kong masuk..

saya mahu pegang anjing anjingkah saya

aku kisah ok

respon ustaz kazim mengenai kempen i want to touch a do..

nama aku duit

segmen buatwanita blogspot com mencari bloglist jan jun..

dia gemuk dan pemalas dengan gaji yang mahal

kebudayaan dalam agama hindu

rakan konvoi berselfie sampai tidak sedar 2 rakan terba..

video gol felda united vs jdt 20 oktober 2014 piala mal..

sekeping serendah retreat

ridhuan tee beri amaran kepada masyarakat cina malaysia

video keunikan teh kayu leban temerloh pahang

lebih baik belai anak yatim dari kempen sentuh anjing

iwanttotouch1million

keputusan felda united vs jdt semi piala malaysia 20 ok..

michael kors 3 in 1 rm85

kejadian di pasar antara tauke dan pelanggan

biodata cik khaleeda bustamam bakal isteri tmj

video kemalangan maut dan ngeri dilebuhraya karak 19 10..

15 kematian yang di inginkan

anjing kan comel

kisah pengorbanan sahabat urwah bin mas ud

jatuh cinta ngan shawl ni

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 293
Widget Aktif : 3,970
Banner Aktif : 6,575

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 853,589
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • keputusan felda united vs jdt semi piala ma..
  • video dua gadis cantik nekad mandi di sunga..
  • video kemalangan maut dan ngeri dilebuhraya..
  • kempen sentuh anjing dapat kelulusan mais a..
  • komen us kazim elias mengenai kempen sentuh..
  • gambar pembedahan plastik korea yang hodoh ..
  • artis melayu berbikini tak bangkitkan pun n..
  • kenyataan media jakim berkenaan penganjura ..
  • adakah anda berani mencabar diri anda sendi..
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • biodata cik khaleeda bustamam bakal isteri ..
  • ada ahli politik dibiayai hasil judi haram

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • supermummy - miza harun
  • jika memang engkau jodohku
  • wang bukanlah segalanya
  • super duper cute
  • ciri ciri wanita solehah
  • tips nak jadi hotstufff
  • rahsia label pada buah buahan
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • ringantangan.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)