Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


induk pamungkas pembangkitan roh amalan ippra

jovial bird new release android game

terbongkar rahsia kulit lebih sempurna dengan secawan a..

happy birthday adik manis

cabaran 30 hari hari 18 siri tv kegemaran aku

pelbagai khasiat durian belanda

upsr bocor seorang guru ditahan di labis

diy t shirt

patah semangat apa punca penyelesaiannya

air atau ayaq

superterkini isu cadbury tiada bersih darah tiada samak..

ajaib sungguh anak adam

hukum mem bin kan anak luar nikah dengan abdullah

petua nasi hangit

kisah karamah rabiatul adawiyah dengan pencuri

iklan

anda dominan otak kiri atau otak kanan 30 second brain ..

sebuah pasaraya besar jual telur tiruan

ustaz azhar idrus virus hati

perlu tahu simptom ebola sama seperti demam denggi

peluang mudah jana pendapatan

ratusan tasik terbentuk di tengah padang pasir

nabi nuh as

cara mudah kira bmi berat badan ideal

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 542
Widget Aktif : 3,969
Banner Aktif : 6,441

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 812,487
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • lembu istimewa akhirnya mati
  • 15 imbasan perkahwinan artis di sepanjang t..
  • anak menteri kini bergelar duta
  • saya cuma ringan ringan tak memipit pun
  • perodua axia adalah kembar perodua myvi
  • mini paceman adventure
  • throwback biological clock is ticking
  • sensasi ahli pas dilarang sertai kumpulan j..
  • kuch2hotahu francais tauhu pertama di indon..
  • lelaki mengaku imam mahadi di tahan
  • penampakkan makhluk berkepala manusia berba..
  • hobi yang paling gila

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • emak abah opah dan atuk
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)