Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


kemelut dap kedah bakal berakhir

phengodidae kumbang aneh punyai tanduk seperti antena t..

kafe nenda hidangkan sarapan pagi makanan tradisi

makan cara sihat ikut piramid makanan malaysia

pemuda pas nik nazmi cuba keruhkan keadaan

meriah bila ashraff muslim bawa 2 isteri dan anak sambu..

apa rakyat pengkalan kubor mahu

lembaga misteri muncul dalam side mirror di kemalangan ..

cpuv nuffnang 16 sanofi lactacyd phase 2

dua daripada empat guru dibebaskan

gambar ribuan polis terlibat tangkap ketua yakuza jepun

henti latihan tentera dengan as

menakjubkan bayi lelaki seberat 6 3 kg bayi terberat di..

cikgu nurul dedah punca soalan upsr 2014 bocor

share info meja sekolah di china dipasang besi pengadan..

rezeki di awal pagi

nurul atiqah raih emas

wajib baca punca budak tak cukup umur keluarkan status ..

cabaran kedua iphone 5s sudah bermula

korea benam malaysia 3 0

mesti tahu aplikasi paling berguna untuk jejak si pencu..

santai 150rc pengganti yamaha lc

kumpulan terakhir tiba pagi isnin

keputusan perlawanan bolasepak antarabangsa malaysia 14..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 571
Widget Aktif : 3,932
Banner Aktif : 6,438

Domain Dibenarkan: 10,370
Jumlah Artikel : 804,781
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gadis 8 tahun dari malaysia terbunuh di roy..
  • rm70 00 semalam promosi penginapan di d kek..
  • airasia tawar tiket 51 sen sempena hari mal..
  • video kompilasi cubaan merasuah polis trafi..
  • video kapal terbang taiwan ge222 terhempas
  • cara baru cabut gigi guna rocket
  • mesti tahu aplikasi paling berguna untuk je..
  • sungai sembilang seaside
  • anda pasti terkejut melihat pakcik tua ini ..
  • september giveaway party hosted by iola cav..
  • penghasut sabah didalangi rakyat tidak seti..
  • amyra rosli lambat laun orang akan tahu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • takde idea buat entri buat entri lucah
  • soal jawab main bomoh

  • wajib lawat :

  • usrah.my
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • sobrimansor.net
  • ryyhan.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (99)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)