Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


cara mengetahui foto hasil editan photoshop atau bukan

beli kereta sebelum 1 april maa

pelawak dan pengacara olga syahputra meninggal dunia

china cetak kereta pertama kos rm6 300

inilah dia ribut petir bersertakan puting beliung yang ..

besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya

1 perasaan yg sangat bangsat

bahan bacaan tak dikenakan gst

pakai macam ni main snuker janji menang

aneh misteri sebuah kampong hilang tanpa jejak

lapan tips jika anda makan gaji

abang kenapa u tak angkat gf u atas bahu kau

video 100 ilusi optik yang memukau minda

hukum sambut april fool

10 great places for a picnic

janganlah dongeng sangat tak tahan ni ingin bertemu den..

10 foto keindahan fenomena cahaya menegak menerangi lan..

pisang kecut petani putus rezeki

masuk neraka kerana seekor lalat

menakjubkan serangga pelik membina pagar untuk melindun..

salam terakhir dari si boboy buat semua

telefon home automation bluetooth

mat sabu ditahan berkaitan himpunan haram

ada apa juliana evans sonaone

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 471
Widget Aktif : 3,979
Banner Aktif : 7,158

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,045
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • jawatan kosong terkini felda
  • mengejutkan putus cinta punca co pilot juna..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • kangkung dan risikonya
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • tips nak jadi hotstufff
  • 7 things you need to know about depression
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)