Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


caliph buskers tertekan popular mendadak

menarik foto lawak giler 817

harga petrol diesel turun mulai esok

makmal kimia yang membenarkan pegunjungnya makan dan mi..

rm30 untuk encik titan

just one

13 cara merawat ketiak agar bersih harum indah putih da..

kenapa nak jadi doktor

kontroversi gambar anjing di piala sumbangsih 2015

respon cikgu aishah bila ditanya pasal surat cinta bapa..

keputusan piala sumbangsih 2015 johor dt vs pahang

10 gambar selfie cikgu puteri aishah cun giler

pelik makhluk lagenda penghisap darah ditemui di chile

pendidikan kesihatan reproduktif untuk remaja lelaki

kurang tidur sebabkan strok dan serangan jantung

keputusan jdt vs pahang 31 januari 2015

10 gambar bila dato siti nurhaliza pakai uniform sekola..

keputusan piala sumbangsih 2015 jdt pahang 31 januari 2..

menarik foto lawak giler 816

3 gambar haiwan aneh seperti gollum ditemukan di sibu s..

gambar terbaru dari awal ashaari ni mesti buat korang t..

video haiwan pelik ditemui di sibu sarawak

keputusan australia vs korea selatan final piala asia 2..

selamat hari minggu

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 158
Widget Aktif : 3,950
Banner Aktif : 7,011

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,026,927
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peminat virus hentam fazura
  • adik neelofa terlanjur
  • pornstar mia khalifa bawa nama buruk pada i..
  • respon cikgu aishah bila ditanya pasal sura..
  • 6 gambar gadis ini serik untuk pergi memanc..
  • makhluk pelik menyerupai beruang dijumpai d..
  • komen johan untuk virus yang tersingkir ikh..
  • hanis zalikha hairul beli cincin di dubai
  • bukan haiwan misteri yang demui di ladang k..
  • hubungan cinta sharnaaz ahmad anis al idrus..
  • misteri penemuan sebuah kuil setinggi 20 me..
  • wajah sebenar artis terkenal menjadi escort..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • cinta vs materialistik
  • monolog rasa
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • tips balik kampung dengan selamat
  • never date a person who
  • bahaya ajinomoto
  • emak abah opah dan atuk
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)