Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


cara pakai tudung bawal labuh tutup dada gaya muslimah

hepi 4mo ariqa

cara jimat ruang penyimpanan

biodata tengku mahkota johor dan cik khaleeda binti bus..

tanaman tahan lasak

how to wear stockings with garter belt

magnetrap for engine

kenapa shaklee

alamak contraction jadi semula

mengeluh membebel wanita sangat sinonim kan

ourkizuna

kenali ubat batuk

media network gambar selfie maut di lebuhraya karak pad..

tambahan foto kenangan atuk dan nenek kedah mengerjakan..

unboxing xbase sj4000 helmet sports camera camcorder dv..

berakhir sudah kontroversi gdexku

hari kedua bengkel pembangunan dashboard kpi pengarah j..

membaiki sinki tersumbat tahap kronik

syafiqah and friends on hari anugerah cemerlang sa nusa..

hamil luar rahim

3 cara bantu blogger hidayah bachtiar

taman kecil di belakang rumah

bagusnya esp shaklee untuk ibu dan bayi

barangan uk untuk dijual

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 857
Widget Aktif : 4,019
Banner Aktif : 6,526

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 854,654
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • anna faith serupa gadis frozen
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • kembali menjadi burung pipit
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • super duper cute
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)