Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


buku teknik seo merah jambu berbaloi

kerja kosong petronas malaysia 2015 pflng 1

plan forex terhebat 2015

hafizh syahrin moto2 2015

blogger area media expert advertorial murah

huawei honor 4x ditangan hands on

kisah salahuddin al ayubbi yang ramai tak tahu

tak sabar nak dapat sim kad best mobile

hacking wifi passwords with automate tools google proje..

penyediaan usb flash untuk pemasangan windows 7 64bit

google will stop supporting google chrome on windows xp..

terminator genisys 2015 wallpaper

avengers age of ultron 2015 wallpaper

operasi layang laman web umno digodam

liputan khas operasi layang

httpd dead but subsys locked but pid exists

idea untuk menulis blog

advanced level technology stream

entri tulisan tangan ett ke 6

rinspeed kereta selam yang pertama

how to keep my facebook account secure

kerja hangat hangat tahi ayam

senarai juara dunia formula 1

pendaftaran untuk putera army kembali lagi

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 147
Widget Aktif : 3,997
Banner Aktif : 7,264

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,150,409
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • ekin kongsi gambar atas katil ditegur pemin..
  • biodata nur atikah alias pelajar malaysia m..
  • hidup mat syabun ni dalam angan angan je la
  • video samseng jalan raya bertemu buku denga..
  • giliran dahlia pula tayang badan bercoli
  • aktor popular bollywood salman khan di huku..
  • tragis mayat wanita ditemui mati dengan sek..
  • mayat wanita ditemui dalam belukar di cyber..
  • guru dibuang kerja lepas pelajar jumpa vide..
  • semestian 6th batch spm 93
  • cikgu dipecat lepas tersebar video aksi tem..
  • inilah sebab rasulullah saw melarang lelaki..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • kurang ajaran tak sesat
  • islam itu indah
  • macam macam wau ada
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • aku penganggur
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • 7 things you need to know about depression
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • asas-seni.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)