Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


tarikh tarikh penting upu 2015

persiapan untuk hari lahir akif imtiyaz

ikan duri lagi

idea p p sains cara membiakkan paramesium

sinopsis drama suami sebelah rumah tv3

panduan menggunakan tandas awam dengan bijak

countdown keputusan spm 2014

chocolate bouquet jambangan coklat

harga minyak terkini 1 mac 2015

petua wajah semakin berseri

10 entri paling popular bulan februari

4th day korea musim luruh 2014

pendaftaran akaun syarikat milikan tunggal semakin suka..

dah besar anak mak ayah ni

venezuela tahan pengintip as

sheila rusly kongsi video resepi masakan dari dapur mah..

nafas power si pengantin perempuan

senarai harga minyak terkini 1 mac 2015

mengapa nak jadi tentera

2015 jadi busy atau mem busy kan diri

novel aku dia blog dan madu bab 12

senarai ketua pembangkang di parlimen malaysia

kapal angkasa seumpama dragon ball mendarat di melaka

awak hanya ada 1 hari sahaja untuk hidup kisah benar

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 386
Widget Aktif : 3,987
Banner Aktif : 7,102

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,070,800
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • kisah benar jenazah p3lacur di terkam ular
  • kerana dendam 3 gambar maksiat guru wanita ..
  • kim kardashian kongsi gambar menggoda rai 2..
  • pelakon malaysia filiphina ni memiliki waja..
  • tabiat pemandu buat u turn ikut suka hati d..
  • kenalkah anda pada budak kecil yang comel i..
  • mengapa nak jadi tentera
  • australia malaysia indonesia cuba sistem pe..
  • ada sesapa yang gerun dengan zunar ke menya..
  • hairul azreen dedahkan hanis zalikha sudah ..
  • jom lihat gambar yang di ambi tepat pada wa..
  • elizabeth tan duta baru magic red by zarra ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • 7 things you need to know about depression
  • jika memang engkau jodohku
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • cinta vs materialistik
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • supermummy - miza harun
  • 26 fascinating films about food
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)