Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


selamat datang september

ou er occasionally song by g e m tang tsz kei

alat seks harus untuk suami isteri bukan lesbian

keunikan menara condong teluk intan perak

countdown 0 5 juta pageviews

contest raja komen blog hazmanfadzil com 28 0

myvi extreme lagi power lagi best mr bumbee

seronoknya dikampung part 2

hari 1 gambar terbaru dan 5 fakta tentang diri anda

hari merdeka malaysia ke 57

seronoknya dikampung part 1

hantu kopek

fatwa mengenai larangan insurans

jangan mempermainkan perasaan wanita

selamat hari merdeka ke 57 malaysia

kerja keras

nak jadi badang tua jugak

erti merdeka bagi sabah dan sarawak

pemandu biadap rebut parking

permohonan atas talian kolej mara kktm ikm sesi januari..

petua hilangkan penyakit jantung kencing manis dan dara..

selesai urusan

butik kesukaan zam dah dibuka di kuching

hai melayu di sini lahirnya sebuah cinta

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 265
Widget Aktif : 3,924
Banner Aktif : 6,403

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,331
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video peluru tidak mampu menembusi al quran..
  • rahsia kelebihan tidur celak ketiak suami
  • kisah seram angkara tidak mandi wajib
  • 6 gambar gadis ditetak penyamun di lrt pand..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • online 24 7
  • soalan jibril kepada kerbau kelawar dan cac..
  • dua anggota polis indonesia ditahan di kuch..
  • foto gambar penuh rasmi pertama proton iriz..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • emak abah opah dan atuk
  • soal jawab main bomoh
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)