Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


wicked weather damage reported after tornado rips throu..

hillary s email mess multiplies gop alleges clinton mis..

prince charles to meet gerry adams

ceramah sains pt3 di sm imtiaz ulul albab melaka

battle for ramadi us admits isis has the advantage as i..

kisah benar isteri mengaku berzina dengan negro

punca perniagaan tidak berjaya

9 negara terkaya di asia 2015

ceramah sains pt3 di smk changlun

duit dicalit dakwat jika curi dari mesin atm

green monster buat hal kembali

buat duit online dengan teknik seo

macam mana nak jadi cantik dan comel depan allah

doa memperoleh pasangan serta zuriat yang baik

diana rafar zamarul hisham nikah semula 16 mei ini

cuti dah habis bro

segment cash rm500 2015 by aku penghibur

denda dan penjara jika tidak menunaikan solat jumaat di..

senarai peserta segmen blogwalking cuti semestar by par..

picnic

diana rafar zamarul hisham nikah semula 16 mei ini

template sebutharga atau quotation untuk pengiklanan bl..

segmen blogwalking sebelum ramadhan bersama ayuinsyirah

newbie blogwalking 2015 by eyra saha

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 148
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,599
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • pure slim 7d murah giler

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • 26 fascinating films about food
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • blog spammers sudah bijak
  • kembali menjadi burung pipit
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips balik kampung dengan selamat
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • ciri ciri wanita solehah

  • wajib lawat :

  • zamzarinazambri.blogspot.com
  • resepirahsiaku.com
  • mieadham86.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)