Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


kembar 3 yang popular di korea

segmen i love malaysia bersama cik pop

rezeki orang belanja

blogger jana income dengan advertorial my

tak zam tak balik ke semenanjung minggu ni

novel taktik cinta mr fox

kad raya pertama part 4

video terbaru kes buli di malaysia

malaysia lahirnya sebuah cinta dari blogger

biodata henry zackery kenakalan zaman kuliah 1

indahnya perancangan allah

aplikasi hyperlapse dari instagram

off day

rahsia sistem menjemput rezeki

aplikasi hyperlapse dari instagram

lelaki dan rambut

malaysia di sini lahirnya sebuah cinta

how to prepare bbq prawns

parti bogel vs model separuh bogel

lawak mee bandung

kampung pusa betong sarawak sungai saribas sumber rezek..

jadual waktu spm 2014

part time kat rumah

jom muatturun dropbox

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 268
Widget Aktif : 3,940
Banner Aktif : 6,375

Domain Dibenarkan: 10,315
Jumlah Artikel : 792,247
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video lelaki miang buat muka seposen lepas ..
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • malaysia berdepan situasi sukar jika perbua..
  • 2 gambar nurse berselfie riang dengan ehem ..
  • foto adegan ghairah seorang kakitangan kera..
  • ayda jebat punca perbalahan
  • solat sunat tahajjud
  • comment on memasang radio pada blog post by..
  • didie alias akui hubungan dengan enot rengg..
  • artis dikecam kerana letak nama tak sesuai ..
  • malang berganda pelajar mengandung 7 bulan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kembali menjadi burung pipit
  • jenis jenis jerawat
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2795)   wanita (1819)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (794)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)