Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


rumah dipecah masuk kucing dan arnab turut mati diracun..

18sx teknik ciuman yang tidak digemari

longgar ke ape belilah yang berjenama sikit jimat sanga..

dunia sudah berubah hati hatilah kaum wanita di mana ma..

geram sebab projek terbongkar rahsia

masalah yang tidak dapat diselesaikan dengan bunuh diri

tren dunia dengan selfie yang mempromosikan keunikan di..

iklan apa ni mesti laris produk dia kan

betul ke kegunaan amoi ni dashyat sungguh

pengaruh oleh rakan tengoklah sendiri

main dengan amoi ni pasti puas hati kan

anak perempuan siapa tu sukarela ke paksarela ni

lama dah abang tunggu kat sana berbaloi jugak kan

marah pun bagus ke

pegang mana tu tak lembut ke

jenama bra ape ni nampak cantik sahaja

segmen blogwalking hadiah bertuah

crazy funny people funny videos

kemalangan jalan raya paling ngeri amoi jadi dua kerat ..

cara menghilangkan madu

kenapa mengehadkan keupayaan sendiri

istikharah cinta

introvert susah dapat kerja

hikmah wujudnya seorang spammer

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 636
Widget Aktif : 4,029
Banner Aktif : 7,234

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,138,191
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • apa akan terjadi apabila sabun diletakkan d..
  • amboii bukan main lagi abang ini mer akam v..
  • mengejutkan gambar rumah zizan di terenggan..
  • cerita disebalik nasi lemak pelajar dirampa..
  • maya karin kini jadi jutawan hartanah di lo..
  • kerana nasi ayam rm18 wanita tanggal baju
  • 7 gambar inilah kerja yang paling menguji n..
  • video wanita tanggal baju selepas dituduh t..
  • harta pusaka di bahagi sesuka hati ustaz az..
  • wanita buka baju dituduh tak bayar minuman
  • jenis darah manusia
  • ovari rosak kerana makan produk supplement ..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • wang bukanlah segalanya
  • kurang ajaran tak sesat
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • jenis jenis jerawat
  • jangan ditangisi haid itu
  • ciri ciri wanita solehah
  • tanda tanda kanser payudara
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • aku penganggur
  • taman di dalam shoping mall

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)