Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


bagaikan mimpi tapi realiti bahagian 2

boboi tewas dibelit ular sawa

bagaikan mimpi tapi realiti

krishnan ini bukan tuntutan agama hindu ini lebih kepad..

kekejaman haiwan undang malapetaka di nepal

rumah dipecah masuk kucing dan arnab turut mati diracun..

18sx teknik ciuman yang tidak digemari

longgar ke ape belilah yang berjenama sikit jimat sanga..

dunia sudah berubah hati hatilah kaum wanita di mana ma..

geram sebab projek terbongkar rahsia

masalah yang tidak dapat diselesaikan dengan bunuh diri

tren dunia dengan selfie yang mempromosikan keunikan di..

iklan apa ni mesti laris produk dia kan

betul ke kegunaan amoi ni dashyat sungguh

pengaruh oleh rakan tengoklah sendiri

main dengan amoi ni pasti puas hati kan

anak perempuan siapa tu sukarela ke paksarela ni

lama dah abang tunggu kat sana berbaloi jugak kan

marah pun bagus ke

pegang mana tu tak lembut ke

jenama bra ape ni nampak cantik sahaja

segmen blogwalking hadiah bertuah

crazy funny people funny videos

kemalangan jalan raya paling ngeri amoi jadi dua kerat ..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 87
Widget Aktif : 3,288
Banner Aktif : 7,972

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,927
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • skandal pejabat
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • melayu boleh
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)