Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


unimap universiti malaysia perlis kampus uniciti alam

kpop sebelum dan selepas hidup ini penuh dengan tipu da..

jom tengok lelaki cacah kalimah allah pada badannya

ambik nyoq dan mancing puyu

25 bukti bertapa berkuasanya pembedahan plastik koleksi..

ambil peluang melakukan ibadah qurban kambing di mekah

cabaran 30 hari 19 1 resepi kegemaran salim harmanain

proses dan fasa cinta untuk kecapi kebahagiaan

tema pelamin pink light purple

cabaran 30 hari hari 16 aku 10 tahun akan datang

wajib baca menerusi penulisan kita belajar

mesti lihat memang cukup mengejutkan apabila anak lembu..

sejarah drama malaysia bahagian 5

100 perkataan loghat pahang yang jarang didengar oleh o..

pisang merah pisang biru you marah

cpuv nuffnang rwg ice age adventure di genting

blogwalking dengan mudah dengan aplikasi edisiblog

komentar axia

magic

contest blog comel by sheda ucu

koleksi foto ibu mengandung yang sangat epik dan brutal

satu langkah kehadapan

kadang kadang kita tak sedar kan

dialog sastera adat istiadat dan pantang larang

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 419
Widget Aktif : 3,955
Banner Aktif : 6,455

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 815,887
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • menarik foto lawak giler vol 279
  • isu hina melayu jawa di fb
  • senarai pemenang anugerah lawak warna 2014
  • menarik foto lawak giler vol 546
  • kisah sumaiyah binti khaiyat
  • panas berapi luahan hati anak jati pengkala..
  • penceroboh lompat pagar white house
  • bakal kembali beraksi katanya
  • testimoni ambil esp gastrik tiada lagi
  • jadual atlet malaysia hari ini sukan asia i..
  • pemenang anugerah lawak warna 2014

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia label pada buah buahan
  • blog spammers sudah bijak
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)