Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


bunga kantan mendapat pulangan hasil lumayan

peringatan untuk mereka

aku keliru

mouse hunt pemburuan master furoma

kelas website murah

selamat kembali mh17

sastera dalam pendidikan abad ke 21

segmen sesi soal jawab bersama buasir otak

bayang buat mh17

mh17

kisah nabi muhammad saw di baling batu

01 quote about life

tangisan anak pramugari mh17 allahyarham mastura mustaf..

mh17 tangisan anak tunggal di pusara ibunya

fenomena bulan berkembar 27 ogos 2014

menarik foto lawak giler vol 243

ada cpuv baru

gambar yang sedih menyentuh hati tragedi mh17

hari berkabung malaysia mh17 22 ogos 2014

gambar gambar suasana penghormatan buat mangsa tragedi ..

duka negara

baru 3 hari dah dapat komisyen pertama dari advertorial..

selamat melahirkan secara normal alhamdulillah

berikut adalah laluan pergerakan konvoi jenazah mh 17 p..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 458
Widget Aktif : 3,975
Banner Aktif : 6,280

Domain Dibenarkan: 10,255
Jumlah Artikel : 785,364
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mh17 anak kecil co pilot berada di saf hada..
  • tangisan anak pramugari mh17 allahyarham ma..
  • video selfie menurut pandangan islam
  • anak pramugari mangsa sebaran cerita palsu
  • budak hidup semula setelah disahkan mati
  • perbezaan yahudi zionis israel
  • video gigi lelaki di tumbuhi pokok jambu
  • gejala mati dalam tidur bahaya tidur mengha..
  • general flags at half mast indicate malaysi..
  • cara aku handle stress
  • cara bertaubat yang betul
  • kisah gadis terjerumus dalam dunia pelacura..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • jangan ditangisi haid itu
  • taman di dalam shoping mall
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)