Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


rupa paras ratu cantik ini tetap cantik walaupun di usi..

enjin lambo dalam fiat 500

kumpulan satanisme penyembah patung batu oleh orang2 be..

inilah pantai paling kotor di dunia

diejek setan kerana gemuk wanita ini gigih untuk kurus ..

baru ku tahu rahsianya

cool photomath aplikasi bantu pelajar selesaikan soalan..

dr asri simpati dengan nasib ustaz azhar idrus

melampau penghinaan terhadap islam anjing di pakaikan s..

ikettle cerek pintar kawalan wifi

gambar budak 9 tahun putus tangan kanan dibaham beruang

bermula jun tahun hadapan beli minyak guna mykad

kebaikan selepas berhenti merokok

melampau gambar anjing berserban serta berjubah terseba..

zalim terhadap binatang anjing dibunuh sesuka hati

lapan pemain kebangsaan barisi skuad hoki terengganu

kisah benar azab di saat matinya anak derhaka

mc donalds di seluruh dunia

menarik foto lawak giler vol 318

respon uai isu video panas yang di katakan miliknya

misteri kewujudan piramid berbentuk bulat di mexico

kenapa isis tempur habis habisan di kobane

gambar lawak per 2k14 10 0005

makanan popular thailand

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 258
Widget Aktif : 3,932
Banner Aktif : 6,613

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,443
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • penyebaran video lucah ulama terkenal uataz..
  • wanita kes amuk di putrajaya lari dari hosp..
  • ini kisah sebenar sekumpulan guru dan pelaj..
  • ustaz azhar idrus terlibat dalam skandal vi..
  • mafia kuala sepetang nizar nga ngeh dah gel..
  • bodhi anjing didandani pakaian lelaki menja..
  • oh malaysia adegan aksi di peluk lisa surih..
  • jawatan kosong kkm
  • bukan rahsia orang kanan anwar tunggu saat ..
  • hadiahkan t shirt yang rare dari constantin..
  • anjing pakai jubah ini dah terlalu melampau

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)