Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


lelaki misteri tanya soalan dalam mimpi

kisah menyayat hati dato aliff syukri sebelum bergelar ..

8 gambar syamsul puteri sarah berbulan madu di australi..

jep sepahtu mahu saman akhbar difitnah mengamuk kalah m..

pergi solat tapi pakai t shirt saya melancap

emma maembong mohon maaf

6 hewan pembunuh paling dramatis di dunia

acara menarik pada hari tentera darat malaysia ke 82

jom lihat gambar yang di ambi tepat pada waktunya

5 jamur paling beracun di dunia

zamarul buat pengakuan menggemparkan

keindahan tasik di tengah padang pasir ini pasti buatka..

gambar anak ke 2 tomok arrian sudah dapat adik

pelik tapi benar kapal layar ini pasti buatkan anda jad..

e novel ku pendam sebuah duka bab 59

hari tentera darat malaysia ke 82

lu orang memang terbaik persembahan pertama kali di dun..

harga ron95 ron97 dan diesel naik 25 sen mulai tengah m..

400 lelaki potong kemaluan atas alasan mahu dekat denga..

monohara sukakan yang panjang

menarik foto lawak giler 585

mas idayu didakwa cekik zuan azmi

separuh hadapi masalah kesihatan

blogger hina islam mati ditetak

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 423
Widget Aktif : 3,970
Banner Aktif : 7,119

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,070,274
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • zamarul buat pengakuan menggemparkan
  • ustazah cantik kehausan belaian pelajar sen..
  • aksi dewi remaja tudung berjoget sakan cetu..
  • kerana dendam 3 gambar maksiat guru wanita ..
  • kim kardashian kongsi gambar menggoda rai 2..
  • fakta ramai yang tidak mengetahui terusan s..
  • harga baharu petrol dan diesel 1 mac 2015
  • komen bomba gambar mangsa kemalangan ngeri ..
  • tabiat pemandu buat u turn ikut suka hati d..
  • 10 realiti yang membezakan orang malaysia d..
  • tasha manshahar bercinta dengan rj
  • pelakon malaysia filiphina ni memiliki waja..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • monolog rasa
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • tips nak jadi hotstufff
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • taman di dalam shoping mall
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • wang bukanlah segalanya
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • blogyop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)