Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


pejuang hamas dilatih di malaysia

inilah burung paling bahaya dan di takuti di dunia

media israel dakwa pejuang hamas terima latihan di mala..

gaza imam muhammad naji dikurniakan 3 cahaya mata

foto les cernettes horribles foto yang pertama dimuat t..

the gentleman s magazine majalah yang pertama yang dite..

koleksi gambar lawak 423

video rusuhan gaduh di shell lundang akibat baling merc..

jadi cantik pun susah

inilah wajah wajah pelakon filem seram di sebalik mekup

wordless wednesday 104

1 syawal yang bermakna buat amy search nabila huda

bisa al qassam semakin membunuh berpindah dari fasa ber..

bridget al qasam dan ciri ciri yang ada pada mereka

edisi bongkar fanpages bohsia ini telah lama di wujudka..

funny sport bloopers

kapal laut yang menakjubkan mampu untuk tenggelam dan t..

tpm turki orang perempuan jangan gelak kuat kuat

menarik foto lawak giler vol 191

edisi bongkar fanpages murtad semakin biadab pihak berk..

tactile minds majalah p0rn0grafi untuk orang buta

kisah seram misteri panggilan telefon daripada arwah

bandar ronda bandar paling indah di sepanyol

gambar raya felixia yeap cetus pergaduhan peminat di fa..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 354
Widget Aktif : 3,897
Banner Aktif : 6,215

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 769,192
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • inilah wajah wajah pelakon filem seram di s..
  • pergerakan maria farida dikawal anak lelaki
  • ngeri 3 gambar peluru terlekat di kepala ak..
  • video 10 gambar shell lundang kb rosak akib..
  • five steps to buying your new car
  • sukan komanwel nicol wee wern kalah mengeju..
  • barley peanut candy untuk ore kelantan sepa..
  • apabila sampul raya tidak laku lagi video
  • romelu lukaku sah ke everton
  • egypt orders eight more airbus c295 tactica..
  • aliran trafik menuju ke ibu negara perlahan
  • ww mana milik kita

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • tanda tanda kanser payudara
  • aku penganggur
  • spisis kawan yang femes
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • izyanshamba.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)