Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


gambar gambar lucu dan pelik yang jarang kita lihat di ..

pesawat transasia airways terhempas di taiwan 47 maut

pesawat terhempas 45 penumpang di khuatiri maut

najib guna diplomasi rahsia capai persetujuan negara la..

pesawat transasia airways terhempas di taiwan

27 jun 2014 hari itu dalam sejarah di sasana kijang

cerita ringkas mengenai kumpulan hamas brigade izzudine..

menarik foto lawak giler vol 177

gempar jenazah dibelit ular dalam kain kafan

gadis maut kepala tersepit lif pemunggah barang 3 gamba..

scha al yahya lahir anak perempuan

e novel ku pendam sebuah duka bab 40

kemalangan maut di kuala kubu bahru satu keluarga terko..

perbandingan wajah selebriti terkenal dulu dan kini

ifa raziah jawab isu buat pembedahan untuk besarkan pay..

gambar raja farah kemalangan teruk tersebar

scha lahirkan bayi perempuan

mh17 anwar puji kejayaan najib

kaki lelaki vietnam tersepit celah besi longkang 5 gamb..

6 foto lokasi nahas mh17 diambil dari satelit

fesyen terkini yuna yang serba ketat di majalah cosmopo..

gambar awal ashaari dan scha al yahya dapat anak peremp..

budak 5 tahun maut ibu leka membeli belah di pasaraya 5..

video ini cara baru cabut gigi guna roket

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 713
Widget Aktif : 3,979
Banner Aktif : 6,114

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 762,591
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peluklah si pengganas
  • video tentera israel menyorok ketakutan
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • katak aneh berbunyi seperti kucing
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv
  • google play store dikemaskini dengan antara..
  • expectation vs reality song ji hyo lee kwan..
  • panas pergaduhan kaum diipoh
  • aging symptoms
  • lailatul qadar keindahan kelebihan dan tand..
  • tumis tumis ramadan chef sabri kebab ayam d..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • hati hati laman web hina islam
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • tanda orang sayang dekat kita
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)