Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


hash tag and win limited edition t shirt

i buy i win contest bata

new estate123 share and win contest

redbull power up contest

win mercedes benz c200

cimb ultimate dream contest

thrills on wheels contest

win an iphone 6 and xiaomi mi4

pageview 11 177

benq fun moments contest

bonuslink bonanza contest

samsung 1 million likes contest

belajar merangkak semula

snap and win contest berjaya times square

kisah gadis merokok terbakar di stesen minyak

swipe and drive contest at caltex

win i phone 6 and samsung galaxy note 4 via maybank2u

play share and spread the word to win big

1000 prizes to be won

honor 6 buy and win contest

instagram contest artifyreality

codes for track contest 2014

riang ria hebat mat kool menang 100 playstations 4

whohaa shout and win contest 2014

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 495
Widget Aktif : 3,877
Banner Aktif : 6,873

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 962,364
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • zizan razak tampil perjelas isu hubungannya..
  • inilah dia wanita paling cantik di china 8 ..
  • 10 wanita yang di rindui oleh syurga
  • 7 gambar muniff isa sah bergelar suami deng..
  • isu hamleys tudung rosyam nor cetus amarah ..
  • emma maembong putus cinta dengan zizan
  • rosyam nor berang bila anak disuruh buka tu..
  • kejahatan isis terhadap mujahidin dan kaum ..
  • raih rm100 000 sebulan jual roti canai
  • menarik foto lawak giler 716
  • first giveaway by kamamimi
  • awesome lelaki tua ini belikan cincin berli..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • rahsia label pada buah buahan
  • kurang ajaran tak sesat
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • monolog rasa
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • super duper cute
  • melayu boleh
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)