Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


sarah wardati

hanya seorang sahaja yang guna internet kat negara ni

apa kelebihan air detox

butterfly beauty challenge my 2015 makeup

syeikh zainul asri hj ramli kisah negeri kedah

tips kek gulung menjadi

erti sahabat

snowboarding versi yakhroma

cara mudah hafal sifir

comment on malaysia best blog 2015 by onlajer

segmen bloglist februari jun by cik manis

anak dan harta adalah ujian

hotel aston braga pilihan blogger pelancong malaysia di..

general five labuan traders penalised under anti profit..

10 pekara pelajar praktikal perlu ambil tahu

rindu

hamil anak ketiga boleh jadi gemuk

easy dhikr

kalau yusri mandul macam mana lisa surihani boleh menga..

bisnes ubah mentaliti

keadaan kereta jika berlaku pelanggaran pada kelajuan 1..

rozita rohaizad alunkan rasa malaysia di canberra

lagi 22 hari lg

fenomena buskers

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 583
Widget Aktif : 3,983
Banner Aktif : 6,978

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,023,124
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wanita malu besar gambar intim disebar beka..
  • ada ke patut adegan lucah sebegini disiarka..
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • bapok malaysia mula berpakat dan bertindak ..
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..
  • anda tidak akan percaya siapa si cantik ini..
  • siapa seleweng duit persatuan
  • ramalan ku benar belaka
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • budak maut jatuh akibat pagar reput
  • 15 gambar wajah terkini maria farida yang p..
  • toyota alphard and estima jdm new look

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • wang bukanlah segalanya
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel
  • cinta vs materialistik
  • tanda tanda kanser payudara
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)