Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


16 days photo challenge day 16 yourself with 10 things

6 fakta menarik mengenai jam

awas jangan beli komputer jenis ini

avengers age of ultron

ya aku masih disini

november datang lagi

keputusan temuduga dh41

cepatkan blog ter index di google

malam aku

gagal exam spa ada cara lain dapatkan kerja kerajaan

kenapa pergi tak ajak aku

sarkofagus dari karajia

siapa nak beli tiket legoland murah

the dark side of him

ourkizuna

lily allen paging dr luke report to gynecology stat pho..

kisah pertolongan dari allah

subhanallah gunung berapi kawah ijen berlava biru di in..

birthday giveaway by yana pink blossom

good luck final team

liebster award lagii

comment on apa dah jadi dengan jobdirumah by sabree hus..

tiada istilah rakan di atas padang kata kapten jdt paha..

kisah hari jadi aku

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 251
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,632

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 873,669
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • body slim faradhiya idaman setiap wanita
  • oh gadis gadis cantik ini sanggup tunjuk bo..
  • 7 foto romantik hafiz suip dan kekasih berc..
  • resipi ringkas ikan bilis goreng cili padi
  • penuntut kolej swasta didakwa bunuh kakak k..
  • good luck adik adik spm
  • abu sayyaf ugut penggal kepala tauke cina
  • wow artis pun minum bless
  • benarkah tepung gandum guna bahan penyebab ..
  • pian cecupak hidapi masalah mental kerana g..
  • isu liwat isteri saiful di malukan
  • bekas perserta mentor perjelaskan isu dirin..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • never date a person who
  • taman di dalam shoping mall
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • ciri ciri wanita solehah
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)