Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


krisdayanti pamer semangat juang

tiada tajuk

bayi ini boleh terbang

red lobster the intermark kl merasa jugak makan di sini

lirik lagu selamanya harimau malaya

fish mas platter masakan laut ala caribbean bersama noh..

farahedy12thweddinganniversary last part our precious m..

peluang jana wang online

tiz zaqyah belum sedia

cpuv altel digital campaign

gambar dari atas tingkat banggunan paling tinggi di dun..

edry pecah rekod m nasir

duduk jadi punca penyakit osteoporosis

musim hujan di melaka

uncle jack fried chicken

hamster pun ada kehidupan sendiri

aff suzuki malaysia vs myanmar

minggu ke 4 spm kertas ke 8 kimia

penghujung tembok besar china

miley cyrus it s my party i ll dress crazy if we want t..

siakap stim revisited

hanis zalikha di cosmo

seminar kebangsaan pembelajaran sepanjang hayat psh 201..

edry pecah rekod m nasir

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 602
Widget Aktif : 3,906
Banner Aktif : 6,755

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 915,252
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tablet nokia n1 mantap dan jimat tenaga
  • amelina akui memang belum bertudung
  • 11 orang tersohor di dunia memeluk islam
  • gempar ikan keli emas terperangkap dalam bu..
  • apakah yang terjadi jika bersentuhan dengan..
  • penyanyi arab cetus kontroversi pakaian men..
  • mh17 pembunuhan beramai ramai yang dirancan..
  • punca eizlan yusof enggan ceraikan isteriny..
  • budak 3 tahun dibunuh jiran kerana kerap me..
  • pengalaman ngeri membangun video time lapse..
  • goat milk soap ameryllis and acne cream set..
  • gambar dari atas tingkat banggunan paling t..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • untungnya insan bergelar wanita
  • kisah nabi ismail a s
  • supermummy - miza harun
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • apa petanda jika mimpi ular
  • tanda orang sayang dekat kita
  • 26 fascinating films about food
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • aku-mango.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)