Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


punca malaysia tiba tiba popular di israel

mp temerloh pulak kerat kemaluan rafizi

selepas pas di tuduh rasis dan pengkhianat sekarang ber..

pas akan ambil tindakan tataterbit terhadap pu shahul m..

kalau dah miang tu miang situlah mana boleh tahan

jom turun dataran sabtu ni

sabina altynbekova ratu cantik bola tampar gambar

husam kenal ke orang yang bocorkan rahsia

pengakuan exclusive pendedahan skandal balak pkr pernah..

pas pun boleh ugut keluar pr bukan sahaja dap nasrudin

rakyat selangor ampa yakin ka dengan dia ni

bersantai bersama pemuda pemuda dan belia belia di sg h..

dapigs ugut bakal lenyapkan pas dari selangor

wajib baca mcdonald s malaysia cuba bodohkan orang isla..

pelancaran tabung kemanusiaan gaza palestine anjuran um..

misi balas dendam amerika kini bermula

aku sayangkan pakatan rakyat tapi selepas apa yang kau ..

keputusan pas dalam pakatan rakyat

pak mus tampil memalukan rafizi dan dapigs

shahul hamid ditangkap polis betullah kalau melayu mema..

gaza bakal lumpuh

panaas rakaman perbualan whatsapp khalid dengan wan azi..

nga kor ming sama ada bodoh keterlaluan bebal atau seme..

video pengakuan perangai setan artis malaysia kosongkos..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 319
Widget Aktif : 3,891
Banner Aktif : 6,221

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 769,854
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • porsche rempuh belakang viva wanita parah
  • bagaimana mcdonald s malaysia memperbodohka..
  • lelaki terkaya di dunia tawar bayaran balik..
  • terbaru kemalangan di tawau bapa dan anak 5..
  • usia terbaik untuk menikmati hubungan seks
  • ahli kumpulan one direction diugut bunuh ke..
  • dulu saya ada kedai kopi jual pisang goreng..
  • bagaimana nak lulus exam penolong penguasa ..
  • 32 gro asing ditahan di perai
  • xiaomi kini pengeluar telefon pintar nombor..
  • monopod
  • kdn nafi dakwaan malaysia tempat latihan ha..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • tanda tanda kanser payudara
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)