Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


melawat mangsa kebakaran di kuala kurau

anwarinas beri gambaran hj hadi pengganas

bagaimana harga minyak ditentukan tuntut

mat maslan kena main di wikipedia

mungkin khalid terkena sumpahan mak lampir

kenyataan bodoh pemimpin pembangkang tentang minyak men..

definisi berkaitan ahmad maslan di wikipedia

subsidi minyak ada yang klimaks awal sangat ke

mb pahang saman utusan rm15 juta

fgv bakal menjadi pengeluar terbesar tokotrienol di asi..

1mdb rakyat bakal bayar tarif elektrik lebih mahal

elemen kos penentuan harga minyak yang perlu anda ketah..

amk jadi pencacai kutip telor xavier

lawak ahad saksi

memang selamanya si guan eng ni tak cerdik

hasil kerja celaka macai rafizi lembu ramai yang percay..

sapa nak duit mai baca ni

sokong minyak turun tapi jangan guna fakta palsu

apa jenis kapcai jib hingga diisi 7 liter minyak

ahmad maslan bodoh catatan wikipedia

noh omar angkat guni pun blogger puji melambung

seekor lagi pemimpin dap gagal bahasa kebangsaan persoa..

gambar anak khairy jamaludin di sekolah kebangsaan

telekung frozen luahan pensyarah pengajian islam um

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 371
Widget Aktif : 3,889
Banner Aktif : 6,772

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 914,432
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • screenshot inspektor buat laporan polis sel..
  • bangsat doktor siall mengambil kesempatan a..
  • pejabat baru neelofa yang serba mewah
  • panas gambar aksi gadis tudung melayu i lov..
  • pakaian yana samsudin tak cukup kain dibawa..
  • artis malaysia mengamuk gara gara iphone 6 ..
  • gempar inspektor melayu buat laporan polis ..
  • petani tidak akan terkesan dari pemansuhan ..
  • lol saya ternampak
  • video dan gambar kemalangan maut penunggang..
  • kakitangan kerajaan bakal jadi gelandangan
  • sadis bayi ditanam hidup hidup selepas ibun..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • supermummy - miza harun
  • islam itu indah
  • ciri ciri wanita solehah
  • cinta vs materialistik
  • never date a person who
  • cerita semalam hot spring kah
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • tokjogho.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)