Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


video hariberkabung mh17 reezalmerican

exco selangor dedahkan penipuan ketua pemuda pas

di sebalik kritik tun dr mahathir dan tuduhan ke atas n..

kisah gagak kakak tua angsa dan merak

wahai khalid gereja berketum apa yang kau anti dengan s..

pas selangor tak sediakan alternatif kalau sultan selan..

berani ker ros bubarkan pkr

biadap khalid samad pertikai kuasa dan hak sultan

mh17 senarai lokasi persemadian jenazah

mh17 jenazah pramugari ini yang pertama turun dari pesa..

hot wakil rakyat selangor mahu kuasa sultan selangor la..

mh17 solat jenazah bagi mangsa beragama islam 22 ogos e..

rakyat malaysia diminta menghormati mayat mangsa mh17

tiada bank arab selesaikan hutang khalid pada bimb pegu..

bakal janda mengaku fitnah untuk menang pru

hot krisisselangor rafiziramli buat drama cuba nak lepa..

hukum bertaffakur berkabung mengikut islam

pas sedia jadi mb selangor jika wan azizah ditolak sult..

nakhaie tinggalkan umno akhirnya sebab umno dah menyimp..

adun bn pengkalan kubur meninggal dunia

20 jenazah tragedi mh17 tiba esok

cuaca panas bakal berlarutan pada musim haji kali ini a..

pemilihanpkr dah lah lambat spr pulak disalahkan apa ce..

mana seluaqnya

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 324
Widget Aktif : 4,035
Banner Aktif : 6,225

Domain Dibenarkan: 10,260
Jumlah Artikel : 788,420
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pembantu juruterbang pesawat lion air rebah..
  • ngeri gambar gantung diri robin williams te..
  • ammar alfian rakam aksi lucah bersama rakan..
  • 10 kalangan manusia yang solat nya tidak di..
  • mesti tengok 2 gambar pembedahan bina semul..
  • breaking news lelaki melayu isytihar murtad..
  • rangka bayi ditemui dalam beg sekolah
  • mh17 bendera jepun dikibar separuh tiang es..
  • seram tidak sengaja selfie dengan pontianak
  • foto kebakaran di politeknik ungku omar
  • 23 gambar berdarah hidung anna faith wajah ..
  • mh17 jenazah pramugari ini yang pertama tur..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kurang ajaran tak sesat
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)