Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


kerah ketong lidoh nora danish cakap ganu

dakwah apa yang si husam ni maksudkan

hadi bidas pkr curi dua barua pas sokong azizah hanya w..

kelulusan pusat rawatan jemaah haji di makkah azeezpute..

anwar ibrahim sedia lawan sultan selangor

ostazah pening dakwa ahli pas tak bertanggungjawab

awas pas ustaz kazim sudah sampai pengkalan kubor

gadis kurang di ajar

awek mini skirt g string

video demi azizah anwar tibai pas pulak dah

boleh percayakah pendedahan abdul hadi presiden pas ni

hadi tuduh pkr beli 2 adun pas muktamarpas2014

haji hadi marah pkr dan dap ada barua dan broker nak ha..

sakit mata anwar baca artikel ni

foto jelajah selawatperdana semarak marhabah di kuala k..

dinoda tujuh lelaki serentak

presiden pas hilang sabar gelar 2 adun partinya barua p..

gempar program ustaz kazim kena boikot prkpengkalankubo..

mat syabun bengkak pertikaikan doa perwakilan

mat sabu bantu hadi dan tantawi menang pru13

kepala anwar boleh tercabut dengan laporan media

prkpengkalankubor pas parti sampah parti bawa sampah

muktamar pas bukan selamanya kerusi mb selangor milik p..

pkr hanya bincang senario sultan pilih azmin

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 535
Widget Aktif : 3,975
Banner Aktif : 6,435

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 817,426
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • whale shark gergasi melanggar penyelam
  • gadis tidak sengaja mengetuk cincin pertuna..
  • bayangkan berat jenazah kita seberat muatan..
  • kupu kupu mendarat atas muka pemain flut se..
  • penunggang basikal mempunyai pertukaran yan..
  • 5 foto terkini emi isteri keempat saleh yaa..
  • video jika perempuan melamar lelaki
  • epic fat lady transformed into a skinny gir..
  • ketua penerangan pemuda pas n sembilan maut
  • aksi lelaki sama lelaki bercium di khalayak..
  • tips jantung sihat dari exfuze seven plus k..
  • yang masin di kota bharu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • supermummy - miza harun
  • blog spammers sudah bijak
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)