Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


kah kah kah gelak sakan dengan seluar dalam saiful bukh..

5 ahli parlimen belia negeri terengganu

peguam ppim4u jemput client wanita melancong dakwaan bl..

ya allah puluhan ribu umat islam menenggelami putrajaya..

mengapa patut hasnul fairuz kekal sebagai presiden mbn ..

8 hujah ini bikin 14 peguam anwar stresss

anjur ceramah anwar fahmi bakal dibuang universiti

sistem satu tiket untuk semua pengangkutan awam di mala..

khalid keluar shah alam anwar masuk penjara sungai bulu..

kenali calon presiden majlis belia negeri perak

miliki sijil kelahiran bukan automatik warganegara mala..

tindakan azmin bikin si pondan hilang kemaluan

1mdb menjawab soalan tun m dan tuduhan liar rafizi

cerita guan eng letih sampai tetidor kat parlimen

ketum power apakah rani kulup dan zuraidah ampang ni ad..

rumusan hari keempat bicara kes liwat 2 anwar 31 oktobe..

undang undang mengenai kesalahan liwat melanggar hak as..

pemimpin tertinggi dap buat kenyataan tak munasabah

pesta ibadah di putrajaya selawatperdana cuci najis pen..

perghh penggal kepala atau rm 3 juta tuntutan penculik

makin tak senang duduk si ketum tu dibuatnya

breaking news liwatii amk buat rancangan untuk serang p..

sumpah soal balas tak mau sampel darah pun tak bagi apa..

terkini 3 lokasi tornado di kedah gambar

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 311
Widget Aktif : 3,931
Banner Aktif : 6,663

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 873,904
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isu liwat isteri saiful di malukan
  • pian cecupak hidapi masalah mental kerana g..
  • bekas perserta mentor perjelaskan isu dirin..
  • wow artis pun minum bless
  • good luck adik adik spm
  • awas jangan beli komputer jenis ini
  • ragam faqihah hari kanak kanak 2014
  • rumusan hari keempat bicara kes liwat 2 anw..
  • man without legs climbed the most dangerous..
  • promosi november 2014 tudung bidang 50
  • kisah stim tengok cikgu ani
  • liebster award lagii

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kembali menjadi burung pipit
  • wang bukanlah segalanya
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • tupperware puasa
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • kurang ajaran tak sesat
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)