Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


lim guan eng sembunyi belakang wanita melayu dap bila d..

kahwin muda silap hari kencing tu berselerak lagi kriti..

guan eng bengkak hilang point nak hasut rakyat

apa yang sebenarnya terjadi pada budak ini

demo lagi menghentam guan eng lepas tu senyap dan guan ..

kisah perempuan buta bersuamikan jin islam

dyana jawab isu pakai skirt

benarkah pelaburan tabung haji tersasar dsjamilkhir aze..

dah jadi wakil rakyat jangan jadi pelacur pulak

pasangan bergaduh sampai doktor pun pening

demo di komtar bantah keputusan guan eng

hotel kensington london milik felda

sah ker persidangan dap 2014

selepas laporan polis terhadap 1mdb khairuddin dibidas ..

ketua pemuda umno paling sombong angkuh sejak 1946 shah..

tun m boleh hadir tapi perlu diam

nasib malang si pelakon lucah kian terdedah

tak cukup cela hudud dap larang maulidur rasul

baru dapat datuk dah nak berlagak pulak

mat sabu diam diam sebab tak mahu wang pemberian dap hi..

panasss artis dan isteri ditahan kerana ajaran sesat

sidang tergempar najib kena panggil dr m

skuad harimau malaya di cabar lagenda bolasepak negara

ace fishing game memancing smartphone terbaik

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 371
Widget Aktif : 3,878
Banner Aktif : 6,872

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 959,339
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar 8 gambar gelagat askar yang melucuka..
  • suami rayu syura untuk rujuk kembali
  • tak cukup cela hudud dap larang maulidur ra..
  • video mesti tengok pengantin lelaki menbuat..
  • detik cemas bayi terlepas dari dukungan ibu
  • foto terkini diana amir di cerun gunung men..
  • comment on power tool asas untuk kontraktor..
  • study week
  • pusat hiburan goyang ladyboy diserbu
  • lirik where have all the boot boys gone ziz..
  • 10 jenis solat yang tidak diterima allah
  • orang gemok dilarang membeli mcdonald s

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • 7 things you need to know about depression
  • tanda tanda kanser payudara
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • 26 fascinating films about food
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • pagsulihan.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)