Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


kisah benar jadi hamba seks jin

fatah kini berpendirian keras setelah beribu kali ditip..

sokong membawa rebah

takkan presiden dan setiausaha agung pas bukak facebook..

wikileaks dedah nama nama pemimpin malaysia yang didakw..

kubur mentua berasap di pagi raya

semua itu free maklumat rahsia pun bocor

ex setpol arwah ustaz azizan pecah onar pkr di kedah mp..

kemelut selangor ingat pesanan ust fadzil noor

pas makin hancing bro

panas desakan supaya hadi awang diganti segera

pesawat mas boeing 777 disimpan di israel

tarian ponggong lebih menakjubkan daripada tarian gelek..

dah berbahasa begitu tak sokong usul pas keluar pr kata..

filem lucah untuk ulama pas pro umno

isu whatsapp group ajk pas pusat bocor antara yang khia..

mesej whatsapp pas bocor kerjasama dengan umno di selan..

ibu kota ditakluk warga asing

pertabi mengucapkan selamat hari raya

pakatan mungkin berpecah selepas aidilfitri kata pemimp..

bergambar antara dua darjat

suasana ramadhan dan aidil fitri kali ini yang paling c..

kejutan dari pak lah di hari raya

sunnah di aidil fitri

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 363
Widget Aktif : 3,899
Banner Aktif : 6,213

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 769,193
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • inilah wajah wajah pelakon filem seram di s..
  • pergerakan maria farida dikawal anak lelaki
  • ngeri 3 gambar peluru terlekat di kepala ak..
  • video 10 gambar shell lundang kb rosak akib..
  • five steps to buying your new car
  • sukan komanwel nicol wee wern kalah mengeju..
  • barley peanut candy untuk ore kelantan sepa..
  • apabila sampul raya tidak laku lagi video
  • romelu lukaku sah ke everton
  • egypt orders eight more airbus c295 tactica..
  • aliran trafik menuju ke ibu negara perlahan
  • ww mana milik kita

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • tanda tanda kanser payudara
  • aku penganggur
  • spisis kawan yang femes
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • izyanshamba.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)