Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


untold stories dari mulut tghh sendiri kebanyakan isi a..

penjelasan pemilik restoran ali maju berkenaan isu lap ..

bukti bergambar orang besar dalam meneroka secara haram..

otak bekas ketua hakim negara otak biro tatanegara

penangan kapchai dari prof agus yusuff

umno bn nak buat macam ni mampuih tak berani

kah3 mustapa mohamed ni meroyan rupanya

mh17 pembunuhan beramai ramai yang dirancang

bila ada kuasa

yb chua yee ling dua jam dengar kuliah ustaz azhar idru..

bersekududukan dengan bekas isteri

kah kah kah mb pahang saman utusan awangt selamat rm15 ..

cerita inspektor polis berzina

konvensyen dap guan eng kena kritik berdepan

25 november kes rayuan kerajaan terhadap 13 okz

harga minyak kj jawab pakar ekonomi mi segera

survival umno bergantung kepada sokongan ngo melayu kat..

mat maslan kena main di wikipedia

definisi berkaitan ahmad maslan di wikipedia

mb pahang saman utusan rm15 juta

1mdb rakyat bakal bayar tarif elektrik lebih mahal

lawak ahad saksi

sapa nak duit mai baca ni

apa jenis kapcai jib hingga diisi 7 liter minyak

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 173
Widget Aktif : 3,898
Banner Aktif : 6,763

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 916,568
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video panasss ella pukul peserta mentor leg..
  • ngeri 3 gambar lelaki terburai perut ditika..
  • hospital benarkan pesakit seks atas katil
  • selamat pengantin baru neelofa bakal naik p..
  • bekas awek kamal adli tayang pakwe baru
  • illegal dumpsites make up 30 of mosquito br..
  • semua wanita wajib ambil belle femme demi k..
  • penduduk gempar jumpa plastik berisi kepala..
  • aneh pokok pelik ini mempunyai buah tidak b..
  • love is 10 talking till fall asleep
  • penemuan mengejutkan bayi berusia 7 bulan y..
  • myracles beauty

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • 26 fascinating films about food
  • aku penganggur
  • melayu boleh

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)