Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


matahari telah terbit dari sebelah barat

cgt dikenakan golongan berharta gst semua lapisan kena

nasib anwar dan kesannya kepada rakyat

isu pendatang bukti nyata kegagalan umno bn tadbir nega..

video seks ustaz azhar idrus

behind the scenes isu video azhar idrus part 2

cerita menarik anjing dan video lucah

antara tok guru haji hadi dan anwar ds nizar pilihlah a..

kaedah baru beri subsidi petrol

yang ini bukan menghina islam

kalau saiful bukhari baca korang boleh bayang tak muka ..

punca banjir di pulau pinang kerajaan negeri pakatan ra..

perbandingan indonesia malaysia yang mengaibkan malaysi..

guna mykad beli minyak betapa celarunya kerajaan umno b..

pelajar universiti ini kepalanya melekat dalam tong sam..

2 isteri bantu bomoh noda guru wanita

mat rempit motosikal berkuasa tinggi wartawan tidak men..

naik 30 najib pasti tersenyum riang

lonjakan sokongan rakyat 43 kepada pakaatan suntik sema..

isu pegang anjing penjelasan hukum dan komplikasi

perkembangan pencarian pesawat mh370 pencarian mh370 fa..

video dakwa puting beliung di pandamaran klang tersebar

guru yang juga anak kepada ahli politik terkenal kantoi..

respon nik aziz dalam isu pegang anjing

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 731
Widget Aktif : 3,998
Banner Aktif : 6,596

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 860,570
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • akibat putus cinta wanita ini jadikan kfc r..
  • gadis tercantik dan popular di hong kong da..
  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • julia ziegler tidur dengan produser demi da..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj dan ci..
  • 5 gangguan syaitan semasa solat
  • muhdalena wanita kes amuk di putrajaya melo..
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • bongkar cara video lucah ustaz azhar idrus ..
  • macaron soap ameryllis gift idea
  • vide0 yang di cari tengok dan nilai sebelum..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • cerita semalam hot spring kah
  • untungnya insan bergelar wanita
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • skandal pejabat
  • hati hati laman web hina islam
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)