Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


polis ini digantung tugas kerana makan cicak

remaja ini dicabul tukang paip

setelah hampir setahun akhirnya mh370 diisytihar kemala..

sidang media mh370 dibatalkan

viral surat cinta bapa pelajar kepada cikgu cun

senarai harga minyak mulai 1 febuari 2015

ancaman malaysia bakal miliki black hawk

nizar dikena criminal detamation esok

razak baginda bersuara

akhirnya razak baginda ulas tentang altantuya ikuti kis..

razak baginda juga percaya altantuya dibunuh kerana ara..

adi putra masih mahu lakonkan babak ranjang walaupun su..

berita mengejutkan dalam kem pas kini tersebar luas

coli dan blogger bangang

baju dan seluar dalam bini lim guan eng pula didedahkan

pengarah bestinet warga bangladesh

rayuan cikgu erin kepada golongan mak ny h

kenapa pilihanraya pihak berkuasa tempatan pbt jadi pil..

mustafa ali sifatkan guan eng mulut celupar cabar debat

biadap penggiat seni hina malaysia di luar negara

kantoi anwar rancang untuk melarikan diri

gadis yang pertahan peluk cium artis k pop tu orang rtm..

mampukah hadi sedar dari romancintanya

biar betul presiden pas tak melampau ke ni

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 485
Widget Aktif : 3,968
Banner Aktif : 6,993

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,365
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pengakuan berani mati gadis bernama sa
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • harga terkini ron95 ron97 diesel mulai 1 fe..
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..
  • pintu bilik malam pertama ditendang bapa me..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • menarik foto lawak giler 813
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • ceo mc donald s letak jawatan
  • instagram khas untuk anak orang kaya malays..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • jenis jenis jerawat
  • tupperware puasa
  • kembali menjadi burung pipit
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)