Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


dr maza sindir siapa ni

dap bodo tak boleh di ajar

gst pemuda desak mof beri penjelasan kepada rakyat azwa..

kitalawan mengapa jumlah himpunan semakin mengecil

lawak ahad main bola

doa dr dzulkefly apabila khalid samad turut ditahan

ada ka patut mamat ni kata pas lebih teruk dari umno wa..

dap kedah gasak guan eng

apakah umno akan buka mata dengan teguran mufti ini

solat orang munafik

pelakon ditangkap terbabit sendiket dadah rm660 000

guru terlampau enam pelajar diarah belajar dalam keadaa..

geng songkok tinggi

mari lihat bagaimana haji hadi dan ug bantu bn menang p..

polis guna ski mask dan senjata tahan mat sabu

dap akhirnya keluar pr

pembantu juruterbang putus cinta

pengampunan diraja kes anwar sudah ada keputusan

6 di berkas polis rafizi turut di tahan bukti mereka ad..

kampung melayu di pulau pinang ibarat kota atlantis

dap sarawak umum keluar pr

dap tuduh haji hadi pengkhianat meh sini tengok kewajar..

malaysia dibogelkan oman 6 0

ada blogger pakatan sudah belot

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 157
Widget Aktif : 3,937
Banner Aktif : 7,200

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,106,309
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • pensyarah kantoi dengan dua gadis bawah umu..
  • yatt akui insaf dan muhasabah diri di syria
  • foto busana ketat eina azman yang tembus pa..
  • 2 gambar awal asari kemalangan kereta bmw 6..
  • nampak garisan bra peminat tegur diana dani..
  • gadis rakam video lelaki melancap di perhen..
  • awal sempat hubungi isterinya scha alyahya ..
  • sedih luahan hati ibu apabila anak dihina k..
  • lagi foto terkini awal ashaari terlantar di..
  • kain pelikat 2015
  • keadaan terkini awal asaari
  • gambar cikgu buat love bite di leher pelaja..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • tips nak jadi hotstufff
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • monolog rasa
  • hati itu umpama gelas
  • emak abah opah dan atuk
  • blog spammers sudah bijak
  • macam macam wau ada
  • tanda tanda kanser payudara
  • menghidupkan sunah rasulullah saw

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)