Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


fx smartcash tawaran emas untuk pakage usd1000

thailand juara piala aff edisi 2014 rahsia kehebatan bo..

team prihatin jingga 13 bantu mangsa banjir di kelantan

9 pembaziran tanpa disedari

lawan tetap lawan go harimau malaya

malaysia 2015 peluk bini pun kena lesen rm3000 setahun

penternak ikan cerita detik dibebaskan abu sayyaf 780k ..

jangan biar minoriti ini musnahkan hak kita

hadiah menjelang 2015 dari kerajaan dap kepada rakyat p..

keputusan letak jawatan selepas krismas

jaringan muslimin islam pulau pinang kecam kebiadaban l..

jangan boikot mat sabu datang perak

punca laporan polis ke atas pelakon vanidah imran

refresh cerita tentang pengkianat

gst pengeluaran wang di atm

kahwin muda silap hari kencing tu berselerak lagi kriti..

kisah perempuan buta bersuamikan jin islam

dyana jawab isu pakai skirt

benarkah pelaburan tabung haji tersasar dsjamilkhir aze..

demo di komtar bantah keputusan guan eng

sah ker persidangan dap 2014

ketua pemuda umno paling sombong angkuh sejak 1946 shah..

sidang tergempar najib kena panggil dr m

skuad harimau malaya di cabar lagenda bolasepak negara

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 309
Widget Aktif : 3,846
Banner Aktif : 6,904

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 960,895
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wanita malaysia mudah di peluk oleh lelaki ..
  • hash tag and win limited edition t shirt
  • pakai rok mini di acara pramuka puan mahara..
  • younger generation urged to nurture cultura..
  • menjelang aksi final piala aff suzuki 2014 ..
  • terkini syafiq rahim indra putra bantu hm d..
  • kenapa baiki komputer atau lap top lama leb..
  • menyempurnakan cinta
  • mari lihat memori dan detik detik menarik a..
  • remaja didapati tidak bersalah bunuh dua bu..
  • rahsia kulit bersih dan segar
  • cinta dihambat dengan penyapu

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • skandal pejabat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kembali menjadi burung pipit
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • cinta terlarang
  • 7 things you need to know about depression
  • diari sedih seekor kucing
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)