Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


larang kencing berdiri

patutlah taib mahmud halang buku ni lihat kandungannya

betul ke tidak

kampung chubadak ketuanan melayu makcik wahidah dibiar ..

tuduhan liwat hanya konspirasi ini buktinya

sapa percaya kalau mmi kata guan eng tu pompuan

panas keluarga penumpang mh370 saman putrajaya dan syar..

hati rosmah mulia kata azeez

kepada semua hacker bantu palestin

dia liwat saya itu pengakuan saiful jangan kita nafikan

mengapa tan sri muhammad shafee abdullah mengetuai pend..

speaker dun sabah sanggah tun mahathir

cadangan bodoh oleh mp bn mp bn cadang sebatan untuk ke..

laporan kes liwat anwar hari ketiga 30 10 2014 keajaiba..

pasma semakin berkembang walau diharamkan majlis syura

wajah pelakon mirip azhar idrus tidak sama langsung

fahmizainol bersengkokol dengan anwaribrahim memperalat..

berita sesak nafas mengenai subsidi minyak

gifa 2014 milik najibrazak

hasil penjimatan penarikan semula subsidi bahan api per..

islam sebuah tamadun yang kian hilang

sb penuhi mahkamah

apakah ini bukti ada pihak sememangnya tak menguasai ba..

dalang pembekal t shirt sokong saiful sudah dikenalpast..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 418
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 6,630

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 873,067
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • artis pertama malaysia bakal mempunyai ranc..
  • berpesta tangkap lampam timbul serah diri
  • sayu punca kanak kanak temui ajal terjerut ..
  • pelik gambar mayat puteri diana meninggal d..
  • penjelasan ustaz zaharuddin zakat tak ikut ..
  • lihat apa yang terjadi bila minta sedekah b..
  • video polis trafik dilanggar kereta di jala..
  • body slim faradhiya idaman setiap wanita
  • biskut bertemakan filem frozen kelihatan in..
  • liwatii kenapa peguam islam takut bela anwa..
  • kejohanan aff kebimbangan dollah jadi nyata
  • resipi ringkas ikan bilis goreng cili padi

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • rahsia label pada buah buahan
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • taman di dalam shoping mall
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • wang bukanlah segalanya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)