Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


berita yang buat ustaz kazim marah

hasrat anwar hadir sesi parlimen mungkin tidak kesampai..

adakah nik ahmad yaakob berbohong tak kan ulamak bohong..

guru gantung diri depan kelas

akhirnya pemuda umno sedar mereka buat kerja tak berfae..

the story about past future present

zaharudin muhammad ahli majlis syura yang tiada kualiti

gambar najib jadi imam viral di laman sosial

edisi kantoi portal umno akui sirul pembunuh upahan

bongkar pkr keluarkan wang belanja untuk peserta demons..

minda kreatif silent circle secure smartphone

lindsay lohan muat naik ayat al quran

penyanyi elizabeth tan nafi tidur dengan vip

saya tanya je bukan bayar pun

diampunkan atau tidak anwar tetap tidak bersalah kata p..

saya sedia jumpa najib di mahkamah

mabuk punya pasal bini kawan pun dia nak tibai

luahan penyebar iklan jual kereta tg nik aziz

ulasan ibu sirul ketika bertemu anaknya

kereta almarhum nik aziz untuk dijual

haji razman dengarlah nasihat ini tak usahlah gesa oran..

najib jawab memang bapak dia sederhana tapi kemewahan d..

caliph buskers kesal dihina

bangun tidur buah zakar pelakon ini hilang apa sudah ja..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 531
Widget Aktif : 4,025
Banner Aktif : 7,072

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,075,274
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • penemuan 2000 syiling emas berusia 1000 tah..
  • video wanita mati akibat prank anggota kelu..
  • yana samsudin tertayang sesuatau dalam baba..
  • buku asb hilang 2011 ditemui semula 2015 da..
  • antara 10 janji allah swt kepada mereka yan..
  • paha reput punggung pun reput
  • kantoi menyamar perempuan untuk mengintai
  • punca siti elizad dua kali tunda nikah
  • avg memperlihatkan kaca mata untuk melindun..
  • lelaki terbangkan drone dekat klia bahayaka..
  • dr asri larang ustaz kazem masuk perlis
  • gempar aksi artis indonesia syahrini kengka..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • rahsia label pada buah buahan
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • taman di dalam shoping mall
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • jenis jenis jerawat
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • kangkung dan risikonya
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • sayangdisayang.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)