Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


makan oishii roaster rasamas ayamas sebab nak pi jepun

blogger yang tak mampu pakai kasut cantik walau kasut p..

kamal adli tidak logik saya keluar bersama emma maembon..

spontaneous thursday tak macam neelofa pun

peguam muslim menulis tingkat profesionalisme peguam sy..

qu puteh dan terlajak laris

perihal takdir dalam suamiku encik perfect 10

nissan x trail serba baharu kini di pasaran

penganggur dipenjara 8 tahun sebabkan kematian pengawal..

vincent leong get out from malaysia

peppermint ginger plus shaklee bantu buang angin dalam ..

online gamers kini dah jadi satu kerjaya profesional di..

general ppdnkk ready to provide details on gst in teren..

resepi sotong goreng tepung yang senang sangat

general najib to distribute free chinese new year angpa..

resepi sotong gerong tepung yang senang sangat

syria emir salahuddin shishani

general ops catut goods valued at rm3 824 seized in sar..

telefon bimbit penyebab jerawat

yana samsudin duta terbaru produk sofeeya diamond

wordless wednesday keyword gambar yong hwa comel

chicken chop rm5 the red western dataran mbi greentown ..

wordless wednesday mee udang mak jah kuala sepetang

penyakit kulit psoriasis

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 539
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 6,998

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,022,661
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 4 gambar tiz zaqyah seronok bersosial di ke..
  • bekas isteri jimmy shanley dipenjara
  • wanita malu besar gambar intim disebar beka..
  • bapok malaysia mula berpakat dan bertindak ..
  • diugut jolok botol dalam kemaluan
  • bapa tiri kim kardashian tukar jantina
  • ada ke patut adegan lucah sebegini disiarka..
  • siapa seleweng duit persatuan
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • anda tidak akan percaya siapa si cantik ini..
  • budak maut jatuh akibat pagar reput
  • ramalan ku benar belaka

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • spisis kawan yang femes
  • puisi terakhir imam syafie
  • wang bukanlah segalanya
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita semalam hot spring kah
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)