Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


bangku dan bola

tandas awam pun tak mustahil ada gst

ekonomi pm kerajaan masih kaji struktur skim penstruktu..

berita panas pasal mz botox cream

it just a bad day not a bad life

ntah kemana mood hilang

amar baharin kawan lepak lama saya

general pm government still studying structure of new f..

barangan dari united kingdom terima kasih adik

how to get rid of pubic hair

spontaneous thursday manusia tiada arah

untung tapi tak berkat

meredah sempadan perlis thailand padang besar border

nurul wahab akui cepat emosi sejak hamil anak kedua

giveaway cuti sekolah by jiwarosak

peguam muslim menulis wasatiyah penuhi tuntutan islam

sketsa kartun aideal rejuvenate skar

diet siri 2

peraduan dashing majalah maskulin

kat mana nak cari alatan home gym yang murah

safety officer tidaklah semudah yang disangka

penangan tiket final

mall review quill city mall jalan sultan ismail kuala l..

nafsu itu hilang

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 534
Widget Aktif : 3,949
Banner Aktif : 6,645

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 871,360
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • saat romantik wawa zainal dan aeril zafrel ..
  • whatssap edar foto tong sampah misteri di s..
  • lagi cadangan bodoh yang diutarakan oleh mp..
  • adakah adel bakal kembali berentap di saing..
  • subhanallah kekuasaan allah patung kuffar h..
  • uqasha senrose cantik bertudung manis gitu
  • gambar pak majid penyokong pahang
  • general pm government still studying struct..
  • angelina jolie ajar anaknya agama islam
  • online shopping malaysia zalora
  • punca sebenar hannah yeoh selar kerajaan
  • wanita hina islam dengan darah haid mati ke..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • rahsia label pada buah buahan
  • super duper cute
  • supermummy - miza harun
  • kurang ajaran tak sesat
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • hati hati laman web hina islam
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)