Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


review dendam orang mati

hukum melihat aurat sendiri

am malaysia perlu lebih ramai pakar pengurusan data

disney s big hero 6 help spread the love care and plent..

mokhtar dahari dikritik oleh ahli politik

samseng

maybank ib bank kekalkan saranan pegang cimb

suka dengan blogr my

review annabelle

lollys pink sweet scrub by bvr

holiday is lombok sumbawa

radiance signature mencerah memutih melembap serta siha..

business najib erezeki project to connect malaysians at..

saphaipae hostel in bangkok

dalang i want to touch a dog

bvrc percuma

business boeing reports 7 pct rise in q3 revenue to us ..

biodata of me

asam pedas dan mee bandung restoran bisik bisik shah al..

jom sertai kempen i want to touch anak yatim

camping day out with maoc alza club di bagan lalang sep..

business boeing comac open facility to transform gutter..

jom belajar perkataan mencarut kat sini

miri aku datang

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 638
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 6,582

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,041
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • nikita mirzani artis indonesia yang banyak ..
  • jalan raya tengah laut di norway yang sanga..
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • gambar terkini anak ariel zafril wawa zaina..
  • kelab lubang besar didominasi oleh pelajar ..
  • video panas lelaki mirip ustaz azhar idrus ..
  • kisah wanita tua dengan seekor kucing di ta..
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • inilah dia pondan tercantik di dunia
  • gempar ustaz azhar idrus pun jadi mangsa fi..
  • video ustaz azhar idrus atas katil pula bak..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • aku penganggur
  • tupperware puasa
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)