Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


michael sam gay nfl players came out to me some are ver..

pembantu juruterbang germanwings sembunyikan cuti sakit

foto anak anak makan ais krim

kenyataan beri imej tidak baik kepada usaha kelantan

me lima 15

cara senang cepat baiki besi bra yang terkeluar

anak che ta dan zain dah jadi artis

tindakan ganas polis cemar integriti amk

cpuv nuffnang sensodyne campaign

kitalawan igp tipu untuk tutup keganasan polis

pokok temengir

senarai pemenang giveaway cik lily putih untuk ammeltz ..

wanita bertudung pelaris ubat seks

canon celebrates 12th straight year of no 1

kesan gst kepada rakyat malaysia

stress management

inilah akibat bila blog boleh buat duit

sedap juga lagu baru zamani slam ni

keputusan perlawanan antarabangsa

farawahida kini sudah berhijab

harimau malaya gigit jari kena belasah oman 6 0

kenapa diam walaupun kita tahu

mitt romney i won t fight obama he already beat me

gambar terkini zamani slam yang dah gemuk

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 241
Widget Aktif : 3,970
Banner Aktif : 7,167

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,449
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • gambar 7 pelajar upm dipaksa b gel oleh sen..
  • 5 gambar misteri budak 2 tahun boleh bermal..
  • senarai 10 jambatan tercantik di dunia
  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • apa sudah jadi pakai telekung tapi bergamba..
  • fariz musa muka tak malu
  • mamat penyanyi yang ditahan positif dadah
  • video pembuli terima padah silap orang untu..
  • furious 7 review
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • airasia introduces three new routes

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tanda tanda kanser payudara
  • diari sedih seekor kucing
  • taman di dalam shoping mall
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)