Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


sejarah ujang dan majalah ujang

nobita sizuka

sebab kita menjadi sombong

tutup akaun hsbc

apple dah derma korang bila lagi

secawan marrakech tea untuk chillax di rumah

teman sepupu cari baju di butik

bukan luar biasa

selfie

menggelupur zam kepanasan

risiko mengupload gambar sendiri di media sosial

review guardian of the galaxy

kenapa zam sedih tengok gambar ni

ni antara sebab orang obses selfie boleh kena sakit men..

bila tak tau nak buat apa masa hari raya

ini adalah kepuasan menjadi seorang blogger malaysia

er ada sesiapa yang dah kembali bekerja hari ini

selamat hari raya

secawan kopi di pagi ini

riang ria aidilfitri 1435h

kadang kadang susah nak habiskan rm100

ww beli durian dengan anak orang asli di pahang

berselfie di kawasan perkuburan

5 video buat anda ingin ke vienna

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 386
Widget Aktif : 3,912
Banner Aktif : 6,200

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 770,682
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pelajar maut terlebih makan daging kambing ..
  • pergaduhan berdarah di kelang ini cerita se..
  • nampak bontot
  • punca zul ariffin pitam kerana makan rendan..
  • pengalaman 30 hari minum ephyra
  • maut gara gara rakam aksi seks suami isteri
  • info 4 manusia terkaya di malaysia dan syar..
  • biadap lelaki hina melayu sebulan kebulur b..
  • the greatest man in history
  • pemandu bas mogok tambak johor sesak teruk
  • kajian 3 tahun tentang esp shaklee hasilnya..
  • sanele masilela pengantin lelaki paling mud..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • 26 fascinating films about food
  • hati hati laman web hina islam
  • jika memang engkau jodohku
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • snowygirl-syuhada.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)