Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


comment on komisen pertama dari ashadee by yana yani

belajar buat website

bintang running man di malaysia 1 november ini

15 gambar pernikahan tmj dengan cik khaleeda jom tengok

santai foto edisi tengok bebetul ada 2 bangunan dlm gam..

comment on promosikan blog anda sebaik mungkin by onlaj..

mayat lelaki myanmar lemas di port dickson ditemui

garden of eden rosa e pigmentation serum

bila kucing buat profile picture

comment on komisen pertama dari ashadee by akubiomed

makan pizza bersama anak menantu dan cucu

laki main belakang isteri report polis pahang

7 foto gadis ini pasti akan buat anda takut pergi meman..

fitnah terhadap ustaz azhar idrus

duchess kate makes public comeback in style

foto buaya 28 kaki panjang yang ditembak mati oleh seor..

sex video of man who looks like uai goes viral

laju update blog

projek perumahan di kawasan bukit perlu kajian risiko t..

awek bertutup alim kantoi berasmara ditangkap di cctv

a day in iran

terkini isteri pertama ustaz iras video 18sx mahu fail ..

gara gara patah hati gadis ini tinggal di restoran kfc ..

aucms students in limbo again due to quota ruling

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 783
Widget Aktif : 3,989
Banner Aktif : 6,605

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 860,482
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • akibat putus cinta wanita ini jadikan kfc r..
  • gadis tercantik dan popular di hong kong da..
  • mulia pemungut sampah tua ini dah selamatka..
  • permata yang hilang seni nafkah batin
  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • 5 gangguan syaitan semasa solat
  • julia ziegler tidur dengan produser demi da..
  • muhdalena wanita kes amuk di putrajaya melo..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj dan ci..
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • macaron soap ameryllis gift idea

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • wang bukanlah segalanya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kangkung dan risikonya
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)