Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


cadillac bercadang menggantikan cermin pandang belakang..

senarai 12 barangan terkawal sempena krismas 2014

pencuri duit rm100 dah diketahui

gout attacks more common at night

apa kes zed zaidi buat laporan polis terhadap vanidah i..

inilah rahsia pelukis karton disney animation untuk men..

serius reaksi kucing melihat gadis melayu selfie menjel..

minat

masa makin suntuk buat peminjam ptptn

baharu samsung keluar galaxy note 4 berwarna emas

hadith of the day 2

pak cik pakai coli merah dapat simpati

rakyat india belajar guna tandas

pelajar ipt tayang tubuh di laman web untuk hidup mewah

misteri ribuan kerang serang pantai terengganu apa punc..

3 orang penumpang bergaduh dalam kapal terbang berpunca..

silap hari kencing tu berselerak lagi chef wan hentam p..

kisah sedih adik ilya penjual apam polkadot yg diisi da..

syarat kelayakan ke universiti teknologi petronas utp

kaedah dan pemakanan untuk kecerdasan minda

4 gambar pasangan melayu bangga upload gambar berciuman..

thailand tak gentar

siaran langsung malaysia vs thailand 20 disember 2014

festival pengantin mara 2014

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 529
Widget Aktif : 3,879
Banner Aktif : 6,871

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 959,992
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler 436
  • penampilan berani no soo ram hanya untuk me..
  • jom lihat gambar orang orang kaya qatar dal..
  • penampilan hangat lagi berani no soo ram
  • siaran langsung malaysia vs thailand 20 dis..
  • zed zaidi perang dingin dengan vanidah imra..
  • inilah rahsia pelukis karton disney animati..
  • misteri telefilem oh my english villa isabe..
  • masa makin suntuk buat peminjam ptptn
  • jururawat hospital alor setar layan kami se..
  • day 2813
  • hadith of the day 2

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • tips nak jadi hotstufff
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • cinta terlarang
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)