Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


whatsapp mula mengaktifkan sokongan panggilan dengan le..

comment on ultras malaya harus menabung untuk masa hada..

anda pasti tidak pecaya yang uniknya dengan pulau ini

berhentilah salahkan adik saya pinta kakak kapten zahar..

lagu rindu bukan respond kepada apa khabar

jobdirumah cara jana pendapatan dari rumah

erin malek sahkan kini mengandung anak kembar

mengerikan ini yang berlaku jika tidak membayar yuran p..

azlan the typewriter muncul dengan melankoli

sadis budak terpelanting kena renjatan elektrik ketika ..

komplot jatuhkan zizan siapa setuju

jom lihat kilang memproses ikan jerung di china

gambar beza zaman dulu dan zaman kini

5 tugasan yang menyakibatkan guru mengalami heat stroke

mwc 2015 tangram tali skipping pintar

fast and furious 7 is coming

10 soalan temuduga yang selalu di tanya

mencari bahan menjahit

gambar cerpelai tunggang belatuk yang pelik tapi benar

disyaki miliki syabu benjy ditahan kali ketiga

nabila dan tasha tayang peha

facebook mula mengemaskini angka like pada facebook pag..

viral video lelaki makan sisa orang mendapat 54 000 sha..

techno kenapa aplikasi facebook di android bernama kata..

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 161
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 7,112

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,649
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • best quote 10 bersederhanalah
  • punca sebenar lelaki ini dib0gel dan dibela..
  • ya nuha kami pun tak sangka jugak
  • day 2890
  • 2 sahabat maut digilis lori tangki simen di..
  • resepi jus sihat buang toksin dari badan se..
  • what is network firewall
  • anugerah inovasi negara 2015 ain
  • pesta angin timur perlis 2015
  • tradisi pembakaran mayat di india yang meng..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • untungnya insan bergelar wanita
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • diari sedih seekor kucing
  • taman di dalam shoping mall
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kahwin muda girls only
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)