Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


rupa paras ratu cantik ini tetap cantik walaupun di usi..

comment on 5 teknik bakar lemak dari hafiz waza by fyda..

official music video lirik lagu najwa latif aku

masalah dan ujian itu mendewasakan kita

siaran langsung jdt vs felda united separuh akhir kedua..

masjid kampung keling melaka

kain saree murah

enjin lambo dalam fiat 500

filem mana mau lari di pawagam 27 november 2014

kumpulan satanisme penyembah patung batu oleh orang2 be..

ustaz azhar idrus menjawap isu rakaman seks

inilah pantai paling kotor di dunia

diejek setan kerana gemuk wanita ini gigih untuk kurus ..

malaysia buka kempen kejohanan bola sepak pantai aff de..

serpihan mh370 ditemui di pantai indonesia

cool photomath aplikasi bantu pelajar selesaikan soalan..

dr asri simpati dengan nasib ustaz azhar idrus

berita terkini bot penumpang terbalik di perairan chend..

comment on promosikan blog anda sebaik mungkin by blogg..

gambar biodata izyan mangsa video seks palsu ustaz azha..

cuba korang bagitau siapa yang lebih memerlukan

melampau penghinaan terhadap islam anjing di pakaikan s..

ikettle cerek pintar kawalan wifi

10 filem seram yang diinspirasikan dari kisah benar

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 257
Widget Aktif : 3,931
Banner Aktif : 6,614

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,443
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • penyebaran video lucah ulama terkenal uataz..
  • wanita kes amuk di putrajaya lari dari hosp..
  • ini kisah sebenar sekumpulan guru dan pelaj..
  • mafia kuala sepetang nizar nga ngeh dah gel..
  • ustaz azhar idrus terlibat dalam skandal vi..
  • oh malaysia adegan aksi di peluk lisa surih..
  • bodhi anjing didandani pakaian lelaki menja..
  • jawatan kosong kkm
  • bukan rahsia orang kanan anwar tunggu saat ..
  • hadiahkan t shirt yang rare dari constantin..
  • anjing pakai jubah ini dah terlalu melampau

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)