Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


biskut penyet yang mampu mengubah hidup anda

betul ke bohong angin kuat punca air terjun ke pergi ke..

pelik anak babi aneh ini mempunyai belalai seperti gaja..

gambar lawak per 2k14 10 0006

segmen bloglist nov14 by adeline

prihatin adik nor aina syazwana perlukan rm500 sehari u..

derhaka anak gadis bermaksiat depan mata mak sendiri

peserta fear factor berselfie dengan jenazah ayah

misteri segitiga bermuda

menarik foto lawak giler vol 319

5 gambar aksi terlampau jasmin hamid yang mengejutkan

mualaf diludah dan dihalau ketika lihat muslim solat

a day in iran

video s e k s ustaz azhar zulkifli wahab tampil beri ke..

menarik ruben lopez tentera paling tampan di dunia

sirius memang gila 5 gambar ketiak ameera cetus kontrov..

gadis tercantik dan popular di hong kong dan jepun 6 ga..

sengsara pe la cur kelas pertama melati

isteri tidak menyedari kema luannya tertanam bola golf

cara edit video ubah wajah uai dan anwar

perang gerilya is di dalam kota baghdad tewaskan puluha..

video suspek menyerupai ustaz azhar idrus skandal atas ..

touch screen phone

koceng yang romantik

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 791
Widget Aktif : 3,990
Banner Aktif : 6,604

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 860,482
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • akibat putus cinta wanita ini jadikan kfc r..
  • gadis tercantik dan popular di hong kong da..
  • mulia pemungut sampah tua ini dah selamatka..
  • permata yang hilang seni nafkah batin
  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • 5 gangguan syaitan semasa solat
  • julia ziegler tidur dengan produser demi da..
  • muhdalena wanita kes amuk di putrajaya melo..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj dan ci..
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • macaron soap ameryllis gift idea

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • wang bukanlah segalanya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kangkung dan risikonya
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)