Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


why we need music in our life

12 benefits of music education

contoh soalan peperiksaan penolong penguasa imigresen k..

day 3 3 songs

tempat eco perlancongan kota belud sabah

lee chong wei gagal di piala dunia 2014

gaji sebulan rm6500

cara membuat efek loading kotak di blog

malaysia di sini lahirnya sebuah cinta

peperiksaan penguasa kastam w41 secara online

contoh soalan exam penguasa kastam w41 exam online spa ..

malaysia di sini lahirnya sebuah cinta dari blogger

day 2 2 films

kisah pereka bendera malaysia

8share scam atau tidak

day 1 1 picture

panduan peperiksaan exam penguasa kastam w41 review cop..

10 days challenge

mati selepas 10 jam kahwin

perempuan tidak perlukan lelaki handsome

optimasi imej pada blogspot

6 sunnah ketika minum

sagmen blogger malaysia di sini lahirnya sebuah cinta

pelajar histeria di sma al khariah

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 601
Widget Aktif : 4,007
Banner Aktif : 6,320

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,789
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • pasangan lesbian dan ustaz antara yang dita..
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • resipi ayam panggang ala kenny rogers
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • what s this love

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • jika memang engkau jodohku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)