Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


apakah meta tag

7 kerja online freelance yang paling top di malaysia

illustrator tips draw perfect star in adobe illustrator

ustaz azhar idrus suami larang isteri pakai tudung

tempahan vector dibuka

win 3x premium wordpress themes from 7theme worth 49 90..

pc avast free is pro antivirus license key files sehing..

cara mudah buat duit untuk pelajar

7 teknik viral di facebook fbviralism

komli india mahu kerjasama

giveaway 3 platinum memberships from wpeka

simple easy hijab tutorial by revi 146

cara paling mudah reset password windows 7 tanpa softwa..

contoh surat mohon sumbangan

cara mulakan bisnes burger dengan betul ebook bisnes bu..

pc cara buang virus shortcut dalam pendrive

cabaran 30 hari hari kedua 5 cara memenangi hati sha

25 ways to wear a scarf in 4 5 minutes

cara buat minisite dengan wordpress minisitelah

pay per lead minisitelah

upsr nak dekat korang tak takut ke

ketagih main game clash of clans

cabaran 30 hari hari ke lima 3 perkara yang anda ingin ..

nama anak scha al yahya

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 406
Widget Aktif : 3,978
Banner Aktif : 6,424

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 812,240
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • lembu istimewa akhirnya mati
  • mas marah kecewa pesawatnya dituduh mendara..
  • 15 imbasan perkahwinan artis di sepanjang t..
  • saya cuma ringan ringan tak memipit pun
  • anak menteri kini bergelar duta
  • perodua axia adalah kembar perodua myvi
  • throwback biological clock is ticking
  • mini paceman adventure
  • kuch2hotahu francais tauhu pertama di indon..
  • sensasi ahli pas dilarang sertai kumpulan j..
  • lelaki mengaku imam mahadi di tahan
  • 20 kelebihan wanita

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cinta terlarang
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)