Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


nak pergi kenduri kawin katanya

chappie

gigi kekal pertama si fahmi

beauty talk double cleansing gel review

instagram syiekinna

mengimbau kembali kenangan lama

tak lama dah nak final ni

harga minyak baru bermula mac 2015

kerja lebih

pelakon malaysia filiphina ni memiliki wajah seiras

elizabeth tan duta baru magic red by zarra sinar puteri

think positive

akak nona shop rezeki survei dan kehidupan universiti

menternak lemak di hujung minggu bersama sue izza

dress kenduri si dara dan makcik google

piala fa selangor t team bergelut mara mudah bagi teren..

tasha manshahar bercinta dengan rj

5 perkara unik tentang jepun

weddings kfc dan pantai hiburan

maksud perubahan warna langit ketika masuk waktu solat

kebaikan mineral coffee untuk kesihatan

pertama kali mengulam pucuk gajus

harga minyak naik 25 sen

ada apa dengan mac

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 419
Widget Aktif : 3,971
Banner Aktif : 7,118

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,070,272
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check





bacaan popular :

  • zamarul buat pengakuan menggemparkan
  • ustazah cantik kehausan belaian pelajar sen..
  • aksi dewi remaja tudung berjoget sakan cetu..
  • kerana dendam 3 gambar maksiat guru wanita ..
  • kim kardashian kongsi gambar menggoda rai 2..
  • fakta ramai yang tidak mengetahui terusan s..
  • harga baharu petrol dan diesel 1 mac 2015
  • komen bomba gambar mangsa kemalangan ngeri ..
  • tabiat pemandu buat u turn ikut suka hati d..
  • 10 realiti yang membezakan orang malaysia d..
  • tasha manshahar bercinta dengan rj
  • pelakon malaysia filiphina ni memiliki waja..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • never date a person who
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • monolog rasa
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • tips nak jadi hotstufff
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • taman di dalam shoping mall
  • wang bukanlah segalanya
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • blogyop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)