Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


tanda 40 hari kematian

tetiba buat jeruk petai

berlalu mendung mencelah sinar alhamdullilahhh

black and white

hadiah untuk abah

d laksa yang hao leow kat ksl johor

asam pedas kedah

sinopsis churam tv2

novel the lost world helmy effendy

terus berbengkel

mas muharni muniff isa sah bergelar suami isteri

bookmark dan bunga daripada kain perca

iklan nuffnang untuk cikbunga

motivasi daripada irfan khairi

gout attacks more common at night

drama siri satu hari tv9

akhirnya terbongkar rahsia bedak ronasutra

harga petrol ron95 turun

we ll get what we deserved

masa makin suntuk buat peminjam ptptn

rakyat india belajar guna tandas

atok dah tak ada

keputusan malaysia lwn thailand final kedua piala aff s..

si kembar 3 pegi wall climbing

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 321
Widget Aktif : 3,881
Banner Aktif : 6,869

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 960,135
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler 436
  • jom lihat gambar orang orang kaya qatar dal..
  • penampilan hangat lagi berani no soo ram
  • zed zaidi perang dingin dengan vanidah imra..
  • inilah rahsia pelukis karton disney animati..
  • jururawat hospital alor setar layan kami se..
  • siaran langsung malaysia vs thailand 20 dis..
  • masa makin suntuk buat peminjam ptptn
  • dymm sultan ibrahim melawat yam tunku jalil..
  • anak bekas mb selangor meninggal dunia
  • hadith of the day 2
  • festival pengantin mara 2014

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • tips nak jadi hotstufff
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • di tubir bibir mataku
  • wang bukanlah segalanya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • cerita semalam hot spring kah
  • apa petanda jika mimpi ular
  • monolog rasa
  • cara penipuan oleh pekerja money changer

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)