Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


karipap jumbo

aku akan terjah semua

bukan ibu tak nak bawak motor

its friday

allah maha mendengar

gemuk bersama

kursus kahwin kami

cara untuk buat air detox untuk keperluan berbeza

laptop overheating sakit hati kita

hukum hadiri majlis yang ada hidangan arak

muhasabah diri

pengumuman mh370

boss boleh lah ek

sesi diet bersama quaker fruit bites

tiada tajuk

ikan yang tinggi merkuri dan kesannya

gaya rambut baru

multifunctional wardrobe dibeli di lazada

masej tahun baru 2015

pandai berahsia

resepi kek pisang dayang jack

tikam belakang dan cara merawatnya

hai

mh370 dalam kenangan

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 479
Widget Aktif : 3,968
Banner Aktif : 6,993

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,365
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pengakuan berani mati gadis bernama sa
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • harga terkini ron95 ron97 diesel mulai 1 fe..
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..
  • pintu bilik malam pertama ditendang bapa me..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • menarik foto lawak giler 813
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • ceo mc donald s letak jawatan
  • instagram khas untuk anak orang kaya malays..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • jenis jenis jerawat
  • tupperware puasa
  • kembali menjadi burung pipit
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)