Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

agama | gosip | lawak | resepi | kesihatan | diari
berita | politik | pakatan | barisan


jurnal hadith masyhur dalam masyarakat melayu takhrij d..

akta hasutan 1948 akta 15

lagu yang ku suka sigma istikharah cinta

akta perlindungan pemberi maklumat 2010 akta pelindunga..

suara kita antologi seribu sajak merdeka

sulatus salatin sejarah melayu

suhaimi ku mahu hd

suhaimi ms l jo bhi kashmein

miscrits doa sk rare woozy location

dilema wanita

hancur messi seorang yahudi yang produktif taat setia

terharunya nazrey johani sanggup menyanyi di bazar demi..

allah maha besar inilah gambar cicit kepada rasulullah ..

dag dig dug haiza

konsert dangdut orkestra rtm 2013 dag dig dug haiza

cara mengesan jin didalam tubuh badan kita

fahami kenapa isteri suka dipeluk suaminya

orkes el suraya medan di sungai kob menempuh hidup

zikir munajat hilang stress

suhaimi selamat berhari raya

doa casual 27min mt pov

doa sebelum makan by yasmin and aisha

suhaimi gemilang hd

doa 4 gameplay

ARTIKEL YANG LEBIH LAMA



Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 655
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 6,609

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 860,383
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • akibat putus cinta wanita ini jadikan kfc r..
  • gadis tercantik dan popular di hong kong da..
  • mulia pemungut sampah tua ini dah selamatka..
  • permata yang hilang seni nafkah batin
  • 5 gangguan syaitan semasa solat
  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • muhdalena wanita kes amuk di putrajaya melo..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj dan ci..
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • macaron soap ameryllis gift idea
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • vide0 yang di cari tengok dan nilai sebelum..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • diari sedih seekor kucing
  • wang bukanlah segalanya
  • tips nak jadi hotstufff
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)