Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gadis Ini Beranak Sambil Berjalan Lihat 432 hits  

Gadis Ini Beranak Sambil Berjalan Lihat

Seorang remaja perempuan melahirkan bayi ketika dia berjalan di sebuah jalan di daerah Ba c lar Istanbul sebelum meninggalkan bayi itu di kaki lima menurut rakaman kamera Gadis berusia 16 tahun itu dilaporkan memaklumkan ibu bapanya mengenai kehamilannya

Teruskan Membaca..



hina islam dengan najis darah haid ini gadis ke syaitan

hina islam dengan najis dan darah haid ini gadis ke sya..

ramai tertipu berita palsu pendedahan sebenar identiti ..

pendedahan sebenar identiti gadis yang terlibat dalam k..

jom lihat perubahan wanita ini selepas jalani pembedaha..

gadis ini hina islam dengan najis dan darah haid

gadis ini hina islam dengan najis dan darah haid

gadis ini hina islam dengan najis dan darah haid

gadis ini hina islam dengan najis dan darah haid

isyarat lucah gadis cantik bertudung ini untuk siapa

gila kerana gagal ujibakat gadis cantik ini mengejutkan..

pendedahan sebenar identiti gadis yang terlibat dalam k..

jom lihat perubahan wanita ini selepas jalani pembedaha..

remaja seronok berselfie sambil bercumbu

apa dah jadi ni budak sekolah selfie sambil bercumbu

apa nak jadi ni budak sekolah selfie sambil bercumbu

aksi elfira loy pegang tangan kekasih barunya comelnya ..

ber selfie sambil menempah maut

fesyen sendat ketat yuna sambil bertudung di majalah ko..

video akak buat kuih raya sambil feeling ala ala siti n..

video lelaki india junjung motosikal sambil panjat tang..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 283
Widget Aktif : 3,992
Banner Aktif : 6,335

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,135
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • jdt supporter put behind bars for seven day..
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • 5 sebab utama kenapa perlunya bersarapan pa..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • adik 3 tahun kanak kanak paling muda masuk ..
  • testimoni alpha lipid bee venom
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • jamal abdillah masih berbisa
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • supermummy - miza harun
  • kahwin muda girls only
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)